Találatok a következő kifejezésre: Ez az clostis hónapom (16 db)

Miért érzem úgy, hogy úgyse fog sikerülni most se? Ez az első clostis hónapom.

Legjobb válasz: Mert már rosszabb kedvû vagy a helyzettõl, gondolom, már több ideje próbálkoztok, ez természetes, hogy ilyenkor már nem repesel örömödben, hogy de jó, még egy hónap, amikor vagy sikerül vagy nem :( De ne add fel!! Legyél optimistább, fõleg, ha ez az elsõ clostis hónap, itt olvashatod, hány embernek összejött a baba tõle! Lehet, ettõl sem rögtön, de sokat segit!! Ez az úgyse fog sikerülni más témákban is szokott lenni az embernek, ha már elege van, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad. Vedd úgy, hogy a baba majd jön, ha a szülõjelöltek jól érzik magukat, és itt az ideje, ha erõlteted, csak eltelnek a hónapok, és mást se csináltál, másnak sem örültél, mert folyton ez járt az eszedben. Nehéz, de légy egy kicsit optimistább :) Sok sikert!!

Mert már rosszabb kedvû vagy a helyzettõl, gondolom, már több ideje próbálkoztok, ez természetes, hogy ilyenkor már nem repesel örömödben, hogy de jó, még egy hónap, amikor vagy sikerül vagy nem :( De ne add fel!! Legyél optimistább, fõleg, ha ez az elsõ clostis hónap, itt olvashatod, hány embernek összejött a baba tõle! Lehet, ettõl sem rögtön, de sokat segit!! Ez az úgyse fog sikerülni más témákban is szokott lenni az embernek, ha már elege van, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad. Vedd úgy, hogy a baba majd jön, ha a szülõjelöltek jól érzik magukat, és itt az ideje, ha erõlteted, csak eltelnek a hónapok, és mást se csináltál, másnak sem örültél, mert folyton ez járt az eszedben. Nehéz, de légy egy kicsit optimistább :) Sok sikert!!
Szia! Hát pont igy nem szabad nekiállni semminek, ilyen negativ gondolattal!Igen, bizzál benne, hogy most sikerülni fog, de ha mégse, a köv.hóban már bizti!:) ))Sose add fel!
A kérdező hozzászólása: Köszi, jókat írtatok és jó lenne reménykedni, de nem megy sajnos.

Ez lesz az első Clostis hónapom. Szerintetek van esély rá, hogy egyből összejön?

Els? babánk 1,5 év után az els? Clostis hónapban összejött. Most 4. hónapja próbálkozunk a kistesóval, de eddig semmi. A doki most írta fel a Clostit. Remélem most is ilyen szerencsém lesz és els?re sikerül.

Legjobb válasz: Szia! Én két clostis kúrából mind a két alkalommal az elsõ hónapban teherbe is estem. Sajnos az elsõ baba elment, de a "második" most is itt rosszalkodik mellettem. Sok sikert!

Szia! Én két clostis kúrából mind a két alkalommal az elsõ hónapban teherbe is estem. Sajnos az elsõ baba elment, de a "második" most is itt rosszalkodik mellettem. Sok sikert!
Szia! Szerintem nagyon is van rá esély! Csak optimistán! Nagyon sok szerencsét kivánok a kistesóhoz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Ez az első clostis hónapom. Mikor kellene pé-nek lennie tőle?

Ma van a 15. nap és még szerintem nem volt. Pici szúrkálás van a baloldalon, de nem meggy?z?. Szex közben is fájt picit, ugyanott a baloldalt, illetve fájt a hasam is, szerintem a méhszáj lentebb lehet (ilyet már rég nem éreztem, rég nem is volt pé). Szerintetek lehet még pé ebben a hónapban vagy a gyógyszer sem segít?

Legjobb válasz: Mindenképpen van remény én is elsõ havis clostis vagyok és nekem a hõm alapján 18. napon volt peteérés.Én még sosem tapasztaltam tojásfehérje nyákot/vagy csak nem figyeltem eddig/bár szerintem észre vettem volna.s most a 18. cn volt tojásfehérje is meg hõleesés illetve utána kiugrás is.Most pedig reménykedem, hogy sikerült:)

Mindenképpen van remény én is elsõ havis clostis vagyok és nekem a hõm alapján 18. napon volt peteérés.Én még sosem tapasztaltam tojásfehérje nyákot/vagy csak nem figyeltem eddig/bár szerintem észre vettem volna.s most a 18. cn volt tojásfehérje is meg hõleesés illetve utána kiugrás is.Most pedig reménykedem, hogy sikerült:)
Simán lehet péd, amit érzel, az is nagyon biztató. (méhszáj lenn, szúrkálás) Még a nyákot érdemes figyelned, peteérés környékén több van, vizes, vagy tojásfehérje-jellegû.
A kérdező hozzászólása: Hát az a baj, hogy alig van folyás, a hõmbõl még bármi lehet, az lh tesz az utóbbi pár napban negatív. Ezért kérdeztem hátha valakinek mondjuk 20. napra rakta, hogy van-e még értelme reménykedni.
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egy lh-tesztet és pozitív lett! Vastagabb a tesz csík, mint a kontroll csík! Nekem ilyen még sose volt! Talán mégis lesz pé. Nagyon boldog lettem!
Szia!Tehàt akkor az ovulàciòd 24-36 òràn belül megtörtènik. Ma ès holnap lehet akciòzni ! Hajrà.

Ez lesz az első clostis hónapom! 3 hónapig fogom szedni! Szerintetek nagy az esélye h terhes leszek?

hormonvizsgálatom jó,párom spermavizsgálata jó,pé-m van csak egy kis stimulálás kell neki!szerintetek így sikerülni fog?

Legjobb válasz: Nálam ugyanez volt a helyzet. 3. hónapban sikerült. A dokim amúgy azt mondta, hogy az esetek nagy részében akkor jön össze a baba amikor éppen szünet van a clostiban. Ja, és palástfû teát is ittam.

Nálam ugyanez volt a helyzet. 3. hónapban sikerült. A dokim amúgy azt mondta, hogy az esetek nagy részében akkor jön össze a baba amikor éppen szünet van a clostiban. Ja, és palástfû teát is ittam.
Ha van pé-t, és csak egy kis stimulálás kell, akkor nagyobb az esély. Nekem nem volt pé-m, és úgy csinált 1 db tüszõt, úgyhogy szerintem jók az esélyeid. Petevezeték-átjárhatóságid nem volt?
Nekem is ez az elsõ clostys hónapom, plusz a 15. napon duphastont kell szednem. és még nem volt peteérésem, nektek mikorra tett a closty az ovut?
A kérdező hozzászólása: nem volt átjárhatóságim mert azt mondta a dokim h elõször szedjem a clostit és ha attol sem sikerül akkor elküld átjárhatóságira!
A kérdező hozzászólása: hát remélem h sikerülni fog mert már 16 hónapja próbálkozunk és már nagyon jó lenne ha jönne a baba!
Nekem sajnos nem sikerült a 3 hónap alatt....:( Neked sok sikert kívánok!!!
9:52-es vagyok. Én is a Closty után mentem átjárhatóságira. Remélem Neked nem kell! Mi 3 éve próbálkozunk.

Ciklus 12-ik napján az ovuteszt nem mutatott mégcsak halvány csikot sem. Ez normális? Ez a második clostis hónapom.10-ik napon doki 15mm-es tüszőt látott. A múlt hónapban 19-ik napon volt pém.

Ha esetleg megint a 19 -ik napon lesz pém, akkor ilyenkor még nem mutat semmit? Mégcsak most használom elöször és nem tudom hogyan kellene lennie.

Legjobb válasz: nem sajna még nemmutatt semmit , én használtam de sajna kidobtam nemtudom neked felrakni a képet hogyan kell kinézni!!! de nehagyd abba a tesztelést mert ahogy számolom korábban lesz péd mint multkor!!! max még 3 4 napod van péig szerintem!!! ovulácio elött max 48 orával mutat valamit az lh teszt!!

nem sajna még nemmutatt semmit , én használtam de sajna kidobtam nemtudom neked felrakni a képet hogyan kell kinézni!!! de nehagyd abba a tesztelést mert ahogy számolom korábban lesz péd mint multkor!!! max még 3 4 napod van péig szerintem!!! ovulácio elött max 48 orával mutat valamit az lh teszt!!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, mibõl gondolod, hogy most elöbb lesz pém? Mondjuk a doki a 10-ik napon, ami szerdán volt azt mondta, hogy hétvégére jó lenne, ha itthon lenne a férjem (külföldön dolgozik). Bár ezt a múlt hónapban is mondta, és 1 héttel késõbb volt pém. Szóval nem tudom mikorra lesz :(
szia annak a tüszöcskének még nagyobbnak kell lennie hogy megrepedjen , naponta 2mm és 20mm már megreped!!!
A kérdező hozzászólása: Ha igy van, akkor még van esély a 20mm feletti tüszöcskére. :) Mert a 19-ik napig még 9 nap van. Kedden megyek uh-ra, kiderül. Nade az ovuteszt ilyenkor még nem mutat semmit?
Az ovu teszt 2-3 nappal elötte mutat halványat.A peteére´snél erös a csík, de a teszt mutatja ha már volt peteérésed is a csíkot.

A nődokim azt mondta. H nem adhat tüszőrepesztő szurit, mert azt csak meddőségi központban adnak. Igaz ez? Ez a 3. clostis hónapom.

Legjobb válasz: Az én nõdokim a magánrendelésén és az SZTK-s rendelésén is adott. Sõt egyszer a háziorvos aszisztense adta be, mert úgye a tüszõérés nem alkalmazkodik a rendelési idõkhöz. Ez hülyeség. Ha nem akarja beadni menj el a háziorvoshoz, ott simán megszúrnak. Sok sikert! Egy 5 hónapos kicsaj anyukája.

Az én nõdokim a magánrendelésén és az SZTK-s rendelésén is adott. Sõt egyszer a háziorvos aszisztense adta be, mert úgye a tüszõérés nem alkalmazkodik a rendelési idõkhöz. Ez hülyeség. Ha nem akarja beadni menj el a háziorvoshoz, ott simán megszúrnak. Sok sikert! Egy 5 hónapos kicsaj anyukája.
az a doki lüke!nekem a sógornõm adta be, mert akkor kellett mikor a dokimnak nem volt rendelési ideje!szerintem nem akar adni, és kész!csak azt nem tudom miért.
Nem csak a meddõségiben adnak tüszõrepesztõ injekciót!

Napokban nem várom, közben meg vagyok fázva. Akkor most nem túl mérvadó a hőm ugye? (36, 8 reggel, ami nálam amúgy elég magas lenne. ) ja és ez az első clostis hónapom.

nem tom pontosan mikor (nem) kéne megjnnie, mert fura volt az előző ciklusom, első nap csak barnáztam, nem tudom az számít-e. hajnalban jött csak vér, de utána se volt túl sok, viszont még a 13.napon is volt barnázás.

Legjobb válasz: Ja és nappal meg 37,4 többször mérve (tudom ez elvileg egyáltalán nem mérvadó). és azt is elfelejtettem írni, h a reggeli hõm napok óta 1 tized fokokat kúszik felfelé, 36,6-tól. írjatok már légyszi, itt eszem a kefét

A kérdező hozzászólása: Ja és nappal meg 37, 4 többször mérve (tudom ez elvileg egyáltalán nem mérvadó). és azt is elfelejtettem írni, h a reggeli hõm napok óta 1 tized fokokat kúszik felfelé, 36, 6-tól. írjatok már légyszi, itt eszem a kefét
Hát így valóban nem túl informatív a hõd, de ebbõl még bármi lehet. Hányadik ciklusnapon tartasz? És hány naposak általában a ciklusaid (mindig az vérzéstõl számítsd, a barnázás nem számít)?
A kérdező hozzászólása: elég fura volt az elõzõ mensim, kevés és 1 napig volt csak piros igazából. de nem voltam terhes, láttak uh-on, meg teszt is nega. szóval ha az elsõ barnás napot nem számítom (bár a dokim sztem számolta, mert akkor jön ki 3. napra a closti kezdése) akkor ma vagyok a 26.napon. Nekem max ilyen hosszú szokott lenni a ciklus. (viszont akkor vagy az elõzõ jött meg 27.en vagy ha mégis számít a barna+görcs, akkor most vagyok a 27.en) ma reggelre esett 2tizedet a hõm amúgy. (közben tegnap beszedtem 2 adag fluimucilt - nyákoldó a megfázásra - de ma már nem, mert terhességnél ellenjavallt, nehogy amiatt legyen baj)

Ez a 3. clostis hónapom. Volt egyáltalán pém? Ciklus 14. napján 8mm-es tüszőt látott az orvos

http://ciklus.hu/images/diagramok/a76a358faceff4bd12bb95cebe..

Legjobb válasz: én nem látok peteérést. de szerintem választanod kéne egyfajta gyógyszer mellett és azt szedni. Ez az elevit femibion ligetszépe is hááát. tul vagy turbozva. Egyfélét szedj az elég.

én nem látok peteérést. de szerintem választanod kéne egyfajta gyógyszer mellett és azt szedni. Ez az elevit femibion ligetszépe is hááát. tul vagy turbozva. Egyfélét szedj az elég.
A kérdező hozzászólása: felváltva szedtem..de már mások is mondták, hogy még így is gáz...így leállok vele, fõleg, hogy az elõzõ hónapban ilyenkor már volt peteérésem és akkor nem szedtem mást csak a femibiont, meg clostit bromoval
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/a76a358faceff4bd12bb95cebe..

Alacsony a hőm 5 napja (36, 3). Ennek ellenére ma nagyon pozitív az ovu tesztem. (14. napon vagyok) Ez az első clostis hónapon. Ez teljesen normális jelenség? Nem kellett volna ma reggelre már felugornia a hőmnek?

Legjobb válasz: tüszörepedés után ugrik meg a hö, mert akkor a kiszabadult pete miatt olyan hormon termelödik amitöl a hö megnöl. bocs ha katyvaszosan irtam.. sztem legyetek ma együtt meg holnap is.. sok sikert. 32

tüszörepedés után ugrik meg a hö, mert akkor a kiszabadult pete miatt olyan hormon termelödik amitöl a hö megnöl. bocs ha katyvaszosan irtam.. sztem legyetek ma együtt meg holnap is.. sok sikert. 32
Úgy látom, hogy az elõttem lévõk is hasonlókat írtak, mint én az emailben. Szóval ne izgulj barátném, minden teljesen OK!!! K.A. :)
Ez így teljesen rendben van, mert az ovuteszt akkor pozitív, mielõtt tüszõrepedés van: a pozi teszt után 24-36 órán belül reped meg a tüszõ. És a hõ is majd csak akkor megy fel, úgyhogy nyugi! :) A pozitív napokon, és az elsõ negatívon is akciózzatok!! Sok sikert!

A ciklusom 25-ik napján vagyok. Általában 32-33 naposak. Clostis hónap. Tegnap nagyon fájt a hasam, görcsölt. Nem csak a petefészeknél (bal) , hanem az egész alhas. Mitől lehet ez?

Ha beágyazódás fájhat? Talán ciszta? A ciszta is fájhat?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is ha adhatok egy jó tanácsot, akkot ne digitális hõmérõvel mérj, mert a mérés pontatlan általában ennél. Rendes hagyományos higanyos hõmérõ erre a legjobb. Igaz, hogy az 5 perc, de inkább, mint pontatlan legyen. A beágyazódásnál lehetnek menszesz szerû fájdalmak, bár inkább szurkálódás szokott lenni ilyenkor. Cisztánál nem tudom mi a helyzet, de nem kell mindjárt rosszra gondolni:) Ne ess kétségbe, fel a fejjel, és ezt a hetet már v.hogy vészeld át. Elõbb úgysem tud senki biztosat. Sok sikert! pussz:)

Szia! Elõször is ha adhatok egy jó tanácsot, akkot ne digitális hõmérõvel mérj, mert a mérés pontatlan általában ennél. Rendes hagyományos higanyos hõmérõ erre a legjobb. Igaz, hogy az 5 perc, de inkább, mint pontatlan legyen. A beágyazódásnál lehetnek menszesz szerû fájdalmak, bár inkább szurkálódás szokott lenni ilyenkor. Cisztánál nem tudom mi a helyzet, de nem kell mindjárt rosszra gondolni:) Ne ess kétségbe, fel a fejjel, és ezt a hetet már v.hogy vészeld át. Elõbb úgysem tud senki biztosat. Sok sikert! pussz:)
A kérdező hozzászólása: Kösziiii:) A higanyossal az a bajom, hogy bealszok amig várom. Próbáltam már, egy héten egyszer biztos elaludtam. :(.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!