Találatok a következő kifejezésre: Ez az clostis (18 db)

Miért érzem úgy, hogy úgyse fog sikerülni most se? Ez az első clostis hónapom.

Legjobb válasz: Mert már rosszabb kedvû vagy a helyzettõl, gondolom, már több ideje próbálkoztok, ez természetes, hogy ilyenkor már nem repesel örömödben, hogy de jó, még egy hónap, amikor vagy sikerül vagy nem :( De ne add fel!! Legyél optimistább, fõleg, ha ez az elsõ clostis hónap, itt olvashatod, hány embernek összejött a baba tõle! Lehet, ettõl sem rögtön, de sokat segit!! Ez az úgyse fog sikerülni más témákban is szokott lenni az embernek, ha már elege van, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad. Vedd úgy, hogy a baba majd jön, ha a szülõjelöltek jól érzik magukat, és itt az ideje, ha erõlteted, csak eltelnek a hónapok, és mást se csináltál, másnak sem örültél, mert folyton ez járt az eszedben. Nehéz, de légy egy kicsit optimistább :) Sok sikert!!

Mert már rosszabb kedvû vagy a helyzettõl, gondolom, már több ideje próbálkoztok, ez természetes, hogy ilyenkor már nem repesel örömödben, hogy de jó, még egy hónap, amikor vagy sikerül vagy nem :( De ne add fel!! Legyél optimistább, fõleg, ha ez az elsõ clostis hónap, itt olvashatod, hány embernek összejött a baba tõle! Lehet, ettõl sem rögtön, de sokat segit!! Ez az úgyse fog sikerülni más témákban is szokott lenni az embernek, ha már elege van, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad. Vedd úgy, hogy a baba majd jön, ha a szülõjelöltek jól érzik magukat, és itt az ideje, ha erõlteted, csak eltelnek a hónapok, és mást se csináltál, másnak sem örültél, mert folyton ez járt az eszedben. Nehéz, de légy egy kicsit optimistább :) Sok sikert!!
Szia! Hát pont igy nem szabad nekiállni semminek, ilyen negativ gondolattal!Igen, bizzál benne, hogy most sikerülni fog, de ha mégse, a köv.hóban már bizti!:) ))Sose add fel!
A kérdező hozzászólása: Köszi, jókat írtatok és jó lenne reménykedni, de nem megy sajnos.

Ez az első clostis hónapom. Mikor kellene pé-nek lennie tőle?

Ma van a 15. nap és még szerintem nem volt. Pici szúrkálás van a baloldalon, de nem meggy?z?. Szex közben is fájt picit, ugyanott a baloldalt, illetve fájt a hasam is, szerintem a méhszáj lentebb lehet (ilyet már rég nem éreztem, rég nem is volt pé). Szerintetek lehet még pé ebben a hónapban vagy a gyógyszer sem segít?

Legjobb válasz: Mindenképpen van remény én is elsõ havis clostis vagyok és nekem a hõm alapján 18. napon volt peteérés.Én még sosem tapasztaltam tojásfehérje nyákot/vagy csak nem figyeltem eddig/bár szerintem észre vettem volna.s most a 18. cn volt tojásfehérje is meg hõleesés illetve utána kiugrás is.Most pedig reménykedem, hogy sikerült:)

Mindenképpen van remény én is elsõ havis clostis vagyok és nekem a hõm alapján 18. napon volt peteérés.Én még sosem tapasztaltam tojásfehérje nyákot/vagy csak nem figyeltem eddig/bár szerintem észre vettem volna.s most a 18. cn volt tojásfehérje is meg hõleesés illetve utána kiugrás is.Most pedig reménykedem, hogy sikerült:)
Simán lehet péd, amit érzel, az is nagyon biztató. (méhszáj lenn, szúrkálás) Még a nyákot érdemes figyelned, peteérés környékén több van, vizes, vagy tojásfehérje-jellegû.
A kérdező hozzászólása: Hát az a baj, hogy alig van folyás, a hõmbõl még bármi lehet, az lh tesz az utóbbi pár napban negatív. Ezért kérdeztem hátha valakinek mondjuk 20. napra rakta, hogy van-e még értelme reménykedni.
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egy lh-tesztet és pozitív lett! Vastagabb a tesz csík, mint a kontroll csík! Nekem ilyen még sose volt! Talán mégis lesz pé. Nagyon boldog lettem!
Szia!Tehàt akkor az ovulàciòd 24-36 òràn belül megtörtènik. Ma ès holnap lehet akciòzni ! Hajrà.

Napokban nem várom, közben meg vagyok fázva. Akkor most nem túl mérvadó a hőm ugye? (36, 8 reggel, ami nálam amúgy elég magas lenne. ) ja és ez az első clostis hónapom.

nem tom pontosan mikor (nem) kéne megjnnie, mert fura volt az előző ciklusom, első nap csak barnáztam, nem tudom az számít-e. hajnalban jött csak vér, de utána se volt túl sok, viszont még a 13.napon is volt barnázás.

Legjobb válasz: Ja és nappal meg 37,4 többször mérve (tudom ez elvileg egyáltalán nem mérvadó). és azt is elfelejtettem írni, h a reggeli hõm napok óta 1 tized fokokat kúszik felfelé, 36,6-tól. írjatok már légyszi, itt eszem a kefét

A kérdező hozzászólása: Ja és nappal meg 37, 4 többször mérve (tudom ez elvileg egyáltalán nem mérvadó). és azt is elfelejtettem írni, h a reggeli hõm napok óta 1 tized fokokat kúszik felfelé, 36, 6-tól. írjatok már légyszi, itt eszem a kefét
Hát így valóban nem túl informatív a hõd, de ebbõl még bármi lehet. Hányadik ciklusnapon tartasz? És hány naposak általában a ciklusaid (mindig az vérzéstõl számítsd, a barnázás nem számít)?
A kérdező hozzászólása: elég fura volt az elõzõ mensim, kevés és 1 napig volt csak piros igazából. de nem voltam terhes, láttak uh-on, meg teszt is nega. szóval ha az elsõ barnás napot nem számítom (bár a dokim sztem számolta, mert akkor jön ki 3. napra a closti kezdése) akkor ma vagyok a 26.napon. Nekem max ilyen hosszú szokott lenni a ciklus. (viszont akkor vagy az elõzõ jött meg 27.en vagy ha mégis számít a barna+görcs, akkor most vagyok a 27.en) ma reggelre esett 2tizedet a hõm amúgy. (közben tegnap beszedtem 2 adag fluimucilt - nyákoldó a megfázásra - de ma már nem, mert terhességnél ellenjavallt, nehogy amiatt legyen baj)

Alacsony a hőm 5 napja (36, 3). Ennek ellenére ma nagyon pozitív az ovu tesztem. (14. napon vagyok) Ez az első clostis hónapon. Ez teljesen normális jelenség? Nem kellett volna ma reggelre már felugornia a hőmnek?

Legjobb válasz: tüszörepedés után ugrik meg a hö, mert akkor a kiszabadult pete miatt olyan hormon termelödik amitöl a hö megnöl. bocs ha katyvaszosan irtam.. sztem legyetek ma együtt meg holnap is.. sok sikert. 32

tüszörepedés után ugrik meg a hö, mert akkor a kiszabadult pete miatt olyan hormon termelödik amitöl a hö megnöl. bocs ha katyvaszosan irtam.. sztem legyetek ma együtt meg holnap is.. sok sikert. 32
Úgy látom, hogy az elõttem lévõk is hasonlókat írtak, mint én az emailben. Szóval ne izgulj barátném, minden teljesen OK!!! K.A. :)
Ez így teljesen rendben van, mert az ovuteszt akkor pozitív, mielõtt tüszõrepedés van: a pozi teszt után 24-36 órán belül reped meg a tüszõ. És a hõ is majd csak akkor megy fel, úgyhogy nyugi! :) A pozitív napokon, és az elsõ negatívon is akciózzatok!! Sok sikert!
Szerintem nem, sõt az sem, ha ultrahangos követés nélkül szedetnek veled Clostit.
Szia! Én is clostis kúrán vagyok(már a 2. hónap), de nem voltak fájdalmaim.Szerintem az erõs fájdalom nem ok, mindenképp beszélj az orvosoddal(1. hónapban nekem sem kellett UH-ra mennem, 2.-tól igen!)Amire még gondolok: talán a peteérést érzed ennyire? DE lehet, hogy ez hülyeség...
A Closti okozhat cisztát! Menj dokihoz hogy csináljon egy ultrahangot. Én is szedtem clostit 3 ciklusig s utána sikerült a baba , de nekem uh-ra kellet járnom és nem fájt soha. Mondjuk ma lennék 13 hetes de szerdán el kellett vetetnem mert beteg volt a baba, gyógyíthatatlan. Mondjuk azt mondták nem a Closti miatt lett beteg.Más baj volt de a Closti segített a babát összehozni.
Szia!Én most vagyok a 3-dik clostys hónapban.Eddig semmi problémám nem volt, most pedig félidõben elkezdtem barnázni.Tegnap voltam dokinál, csinált ultrahangot és azt mondta 7 tüszõm van.Nagyon fáj a petefészkem és a derekam.Lehet, hogy nálad is sok a tüszõ.Mindenképp menj dokihoz és nézesd meg. Egyébként épp az elõbb írtam ki kérdésnek, hogy ez normális-e.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! 2. Válaszolónak : Nekem is azt mondta az orvos hogy majd a 2.nál uh. ha ez nem sikerül. Igazából nem nagyon volt peteérésem a szülésem óta- azaz 3 éve - és lehet hogy ezért érzem ilyen intenziven ? Én erre gondoltam, de......nem tudom. Peteérés elvile megvolt a 12 - 13. napon.

Ez az első clostis hónapom. Eddig a ciklusaim kb 32 naposak voltak. Lehet hogy most hamarabb lesz pé? Tegnap (12nap) halvány volt az LH tesztem. Az arcom, a nyakam, tele lett ragyával. Ez természetes?

Tudtok nekem pár dolgot a clostiról mondani? Mit érdemes enni/inni hogy a mhnyálkahártyát er?sítsem?

Legjobb válasz: Szia! Üsd be a keresõbe azt,h closti és rengeteg mindent találsz róla!

Szia! Üsd be a keresõbe azt, h closti és rengeteg mindent találsz róla!
A kérdező hozzászólása: Köszi, találtam pár dolgot, de hogy ez a sok ragya azért van-e azt sajna nem találtam. :( Arról sem találtam adatot hogy elõrehozza-e a peteérést. Még keresek tovább.....

Az ovulációs tesztem 5-6án volt a legerősebb, utána lévő napokon elhalványult. A férjemmel 4én és 6án voltunk együtt. Szerintetek az ovum alapján van esély a babára? Ez az első clostis hónapom.

Legjobb válasz: Szia! Ha 5.-én és 6.-án volt a legerõsebb, akkor 7.-én volt az ovud. Az ovu. az elsõ negatív napon van. Tehát tökéletesen idõzítettetek! Mind a két aktusból esélyes a baba. Szorítok!

Szia! Ha 5.-én és 6.-án volt a legerõsebb, akkor 7.-én volt az ovud. Az ovu. az elsõ negatív napon van. Tehát tökéletesen idõzítettetek! Mind a két aktusból esélyes a baba. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Annyira jó lenne.... Olyan kár, hogy nincs valami tünet amit már ilyenkor lehetne érzeni, igazából csak szurkál a hasam, néha meg olyan mintha meg akarna jönni, de így 3 nappal ovu után nem hiszem, hogy ez bármit is jelentene :) Azért már is írhat még véleményt :)

Ez lesz az első Clostis hónapom. Szerintetek van esély rá, hogy egyből összejön?

Els? babánk 1,5 év után az els? Clostis hónapban összejött. Most 4. hónapja próbálkozunk a kistesóval, de eddig semmi. A doki most írta fel a Clostit. Remélem most is ilyen szerencsém lesz és els?re sikerül.

Legjobb válasz: Szia! Én két clostis kúrából mind a két alkalommal az elsõ hónapban teherbe is estem. Sajnos az elsõ baba elment, de a "második" most is itt rosszalkodik mellettem. Sok sikert!

Szia! Én két clostis kúrából mind a két alkalommal az elsõ hónapban teherbe is estem. Sajnos az elsõ baba elment, de a "második" most is itt rosszalkodik mellettem. Sok sikert!
Szia! Szerintem nagyon is van rá esély! Csak optimistán! Nagyon sok szerencsét kivánok a kistesóhoz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

A nődokim azt mondta. H nem adhat tüszőrepesztő szurit, mert azt csak meddőségi központban adnak. Igaz ez? Ez a 3. clostis hónapom.

Legjobb válasz: Az én nõdokim a magánrendelésén és az SZTK-s rendelésén is adott. Sõt egyszer a háziorvos aszisztense adta be, mert úgye a tüszõérés nem alkalmazkodik a rendelési idõkhöz. Ez hülyeség. Ha nem akarja beadni menj el a háziorvoshoz, ott simán megszúrnak. Sok sikert! Egy 5 hónapos kicsaj anyukája.

Az én nõdokim a magánrendelésén és az SZTK-s rendelésén is adott. Sõt egyszer a háziorvos aszisztense adta be, mert úgye a tüszõérés nem alkalmazkodik a rendelési idõkhöz. Ez hülyeség. Ha nem akarja beadni menj el a háziorvoshoz, ott simán megszúrnak. Sok sikert! Egy 5 hónapos kicsaj anyukája.
az a doki lüke!nekem a sógornõm adta be, mert akkor kellett mikor a dokimnak nem volt rendelési ideje!szerintem nem akar adni, és kész!csak azt nem tudom miért.
Nem csak a meddõségiben adnak tüszõrepesztõ injekciót!

Ez a 3. clostis hónapom. Volt egyáltalán pém? Ciklus 14. napján 8mm-es tüszőt látott az orvos

http://ciklus.hu/images/diagramok/a76a358faceff4bd12bb95cebe..

Legjobb válasz: én nem látok peteérést. de szerintem választanod kéne egyfajta gyógyszer mellett és azt szedni. Ez az elevit femibion ligetszépe is hááát. tul vagy turbozva. Egyfélét szedj az elég.

én nem látok peteérést. de szerintem választanod kéne egyfajta gyógyszer mellett és azt szedni. Ez az elevit femibion ligetszépe is hááát. tul vagy turbozva. Egyfélét szedj az elég.
A kérdező hozzászólása: felváltva szedtem..de már mások is mondták, hogy még így is gáz...így leállok vele, fõleg, hogy az elõzõ hónapban ilyenkor már volt peteérésem és akkor nem szedtem mást csak a femibiont, meg clostit bromoval
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/a76a358faceff4bd12bb95cebe..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!