Találatok a következő kifejezésre: Ez annak jele, (119 db)

Igaz ez a videó, hogy ezek annak jelei, hogy egy srácnak bejövök?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=cNxRzsMBZKs' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=cNxRzsMBZKs

Legjobb válasz: Hát úgy nagyjából igen.

Hát úgy nagyjából igen.
a 3adik pont rám nagyon nem igaz de szerintem igaz valamennyire a rossz viccekeken meg csak mosolygok (azon hogy ez szar volt )bár ezt rajtam kivül sha senki nem tudja meg :D:D
Hát én a rossz vicceket elsütõ lányokat hülyének nézem. :D Ha csak persze közben nem a seggét fogom, akkor nevetek. :D

Cukorbetegség jele lehet a sűrű pisilés és a szomjúság? Ha lehet ez annak a jele mit lehetne ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Lehet annak a jele, és orvoshoz kell menni, más megoldás nincs.

Lehet annak a jele, és orvoshoz kell menni, más megoldás nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ És ez már súlyos jele a cukorbetegségnek? Orvoshoz fordulás nélkül mit lehet tenni hogy javuljon a helyzet?
Mindenképpen menj orvoshoz, mert lehet más is au oka (pl. veseprobléma), de ha cukorbetegség, akkor csak orvos tudja beállitani a kezelést, saját magad csak ártasz - a nem kezelt cukorbetegségtöl meg akár meg is vakulhatsz (egyeben mellett)
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van. Én abban bízok hogy nem cukor betegség
Elöfodul sok más ok is, de igy ointerneten senki se fogja tudni megmondani.
Az én testvérem gyerekkora óta cukorbeteg.A tüneteid miatt mindenképp menj orvoshoz, mert ha véletlen a cukrod magas, orvosi kezelés nélkül súlyos következményei is lehetnek.Persze reménykedjünk benne, hogy esetlegesen csak 1 átmeneti idegességtõl van a sûrû vizeletürítés a sok folyadékfogyasztás, de ezt mindenképp laborvizsgálatnak kell megállapítani.

9 hónapja vagyunk együtt a pasimmal. Tegnap éjjel 3-kor felébredtem és elkezdtem felsimogatni, amire az ő reakciója az volt, hogy elhúzta a kezemet és tovább aludt. Ez annak a jele, hogy már nem kíván annyira?

Mostanában amúgy sem vagyunk együtt túl sokat. Közös ötlet volt, hogy rakjuk fel ide a kérést, hogy mi az emberek véleménye.

Legjobb válasz: Annak a jele volt, hogy ÉJJEL HÁROM volt, [email protected] Talán aludni akart, mert talán reggel fel kellett kelnie, és mert talán nem akart úgy dolgozni/iskolába menni ma, mint egy kupac [email protected]

Annak a jele volt, hogy ÉJJEL HÁROM volt, [email protected] Talán aludni akart, mert talán reggel fel kellett kelnie, és mert talán nem akart úgy dolgozni/iskolába menni ma, mint egy kupac [email protected]
álmos volt
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\. Ezt a kérdést!:D
szerintem bevallalhatta volna. Ha nem tudok aludni en mindig felebresztem a pasim es akkor csinalnia kell! Sose lettem elutasitva. es utana mind2en persze jobban aludtunk
a páromnak 1.5h kell hogy magához térjen ha felébredt én simán pofán vágom aki felkelt utána elnézést kérek
én sem örülnék ha a legszebb álmomból felébresztenének, akármi is van.
ha ez volt az elsõ alkalom, akkor még nem kell megíjedni, mert semmire sem utal, lehet, hogy nehéz napja volt, vagy lesz, estleg olyan álma volt, ami erre késztette. Akkor kezdj aggódni, ha rendszeres, és a megszzokott együttlétkor megváltozik az étvágya
A kérdező hozzászólása: Köszönjük :D Bocsánatkérés megtörtént :D
Te mittenél ebben az esetben?
Hát velünk még nem fordult elõ, hogy egyikünk elutasította volna a másikat az éjszaka közepén. Nincs is annál jobb, mint a párod simogatására, begerjedve felkelni és félálmosan szexelni:D Legalábbis nálunk így van.. 23N

4 napom van még a mensiig, 28-án volt pé-em, a hőm 37. Ma va egy pici hát ilyen barnás vérzés folyás. De semmi mensire utaló jel, nincs görcs semmi. Lehet ez beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Ez annak lenne a jele, hogy meg fog jönni? 17/L

már késik 2 napja és fehér folyásom van :/ ez lehet a jele annak hogy meg fog jönni? terhességre nemigazán van esély.

Legjobb válasz: Lehet a jele. Fiatal vagy még. Nekem a te korodban heteket is késett.

Lehet a jele. Fiatal vagy még. Nekem a te korodban heteket is késett.

Ebben a hónapban már megjött egyszer a hónap elején 2 nappal elöbb ahogy szokott, most megint megjött tegnap, és más az áloga meg sötetebb a szine, néha émelygek az ételektöl, de nem hányom ki. Ez annak a jele h terhes vagyok vagy nem?

mag nem vagyok annyira nagyon rosszul tölük,meg nem naon kivánom az ételt....Ez miért van? Nem lehetek terhes,ha már megjöt....

Legjobb válasz: Nem ártana tudni, hogy mik a jelei a terhességnek, ha szexuális életet élsz.

Nem ártana tudni, hogy mik a jelei a terhességnek, ha szexuális életet élsz.
A kérdező hozzászólása: Tudom mik....de ez az vagy nem?
Ezt így nem lehet megmondani... Vegyél egy tesztet és gyõzõdj meg róla az vagy vagy sem. Most ha azt mondom szerintem ez nem a terhesség jele te elhiszed de késõbb derül ki, hogy mégis az vagy mi lesz?? Vegyél tesztet sürgõsen!!

Ez annak a jele hogy terhes?

Hali

Legjobb válasz: ez annak, tuti terhes, de azért egy tesztet vegyetek. amúgy gratulálok a gyerekhez

ez annak, tuti terhes, de azért egy tesztet vegyetek. amúgy gratulálok a gyerekhez
és nem lett volna könnyebb vele kezd? az egy dolog, h ilyen hamar nem jelennek meg a tünetek, de attól még terhes lehet
A kérdező hozzászólása: beszéltem egy orvos tanuló ismimmel most õ azt mondta h kizárt h az legyen mert a dolog egy hete történt, és 1 hét alatt nem produkálhat ilyen tünetet
Én is ezért kérdezem a korát, mert lehet, hogy szivatja.
vagy csak szívat a csaj..
romániában csak fél tiz van, és nem hiszem, h még keletebbre laknátok. ebbõl az derül ki, h még kislány
A kérdező hozzászólása: rákérdeztem most, hogy megjött e neki, nem irt vissza gondolom elment aludni, mert nem Magyarországon él, holnap remélem megválaszolja
Jah az engem is érdekelne hogy hány éves?
Szia! Nem hinném, hogy terhes, simán csak beteg. Miért nem hívod fel és kérdezed meg, hogy idõre megjött-e neki? Hány éves?
Szerintem nem terhes csak egyszerüen beteg ha nem élveztél el akkor pláne
Miért nem ezzel kezdted, hogy egy hete történt? Nem kell orvos hozzá, hogy rájöjjünk így már más a dolog :) Ráadásul majdnem a menstruációja idõpontjába. Nem terhes.

Nekem 16-án volt az inszeminálásom. Azóta nem betegedtem meg (2-án kellett volna) . Ez jó jel?

Csötörtökön kell tesztet csinálnom,de egy pár napja nagyon aluszékony vagyok,és érzékenyek a melleim.Ez lehet jele a terhességnek?

Legjobb válasz: :-) Izgalmasan hangzik. Szorítok Neked, szerintem sikerült, fõleg ha nincs nyoma a mensinek! Mióta fáj a melled?

:-) Izgalmasan hangzik. Szorítok Neked, szerintem sikerült, fõleg ha nincs nyoma a mensinek! Mióta fáj a melled?
Ezek jó jelek!Én is ezeket éreztem inszemináció után:) Szóval drukkolok! Felfoghatatlan érzés lesz, ha meglátod a pozitív tesztet:) Én otthon nem csináltam, nem akartam csalódni újra, de a meddõségi központban majdnem elsírtam magam:) 7 hetes kismama
Bocsi, hogy belekérdezek, de mi az az inszeminálás?
mi az a inszeminálás?
Drukkolok hogy babás legyél. Szolj ha teszteltél:) Puszi
"INSZEMINÁCIÓ" :) Csak a kronikai hitelesseg kedveert ;) Remelem, hamarosan gratulalhatunk!!! :)
sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Azért kellett az inszeminálás, mert nem volt túl jó a férjem eredménye ahhoz, hogy spontán teherbe essek, vagyis lehet hogy 2 évet is próbálkozhattunk volna.Az inszemhez viszont tökéletes volt.
Ha most nincs a menstruációnak semmi elõjele, akkor az nagyon jó:) Rettenetesen jó érzés lesz ám, ha a kezedben lesz a pozitív teszt:) Szorítok!:)
Ne izgulj, meglesz az a baba. Hiszen odatették, eljutott a célig, gondolom kaptál olyan gyógyszert ami segít beágyazódni is! :-) Megkérdezhetem miért volt szükség inszemilációra?
A kérdező hozzászólása: Köszi , aranyosak vagytok.Szokott görcsölni a hasam alja a mensi elõtt, de most nem.Nagyon izgulok.
Nagyon babásnak tûnsz:) Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Sikerülni fog, drukkolok!
És szokott lenni mensi elõjeled vagy csak hipp-hopp megérkezik? Mert különben miért késne? :-)
A kérdező hozzászólása: Amióta meg kellett volna jönnie.Reménykedem, de már sokat csalódtam.
Az inszem után mit csináltál? Feküdtél sokat otthon?És közvetlenül az inszem után kellett egy kicsit fekve maradni?

Ez annak a jele hogy jól csináltam?

Tegnap 3hét kimaradás után tornáztam (RR) 20 perc comb, fél kgos lábsúllyal! Ma viszont majd leszakad a popsim-combom az a jele hogy jól csináltam? Vagy más miatt? Dolgozzak ma rá? Gugolni sem tudok, aludni sem tudtam jól

Legjobb válasz: 1. Izomláz 2. Hagyd pihenni, leginkább azt jelenti, hogy 3 hetet kihagytál és most 20 percet tornáztál lábsúllyal, és nem jelent ezek kívül mást. 3. RR torna.. ugyan ennyi idõ alatt csinálhatnál értelmesebb fintess gyakorlatot (Zuzana videók?) vagy egészségesebb edzést, pl. jóga, taichi. ezeket nem lehet videóról, való igaz. vajon mi a különbség..

1. Izomláz 2. Hagyd pihenni, leginkább azt jelenti, hogy 3 hetet kihagytál és most 20 percet tornáztál lábsúllyal, és nem jelent ezek kívül mást. 3. RR torna.. ugyan ennyi idõ alatt csinálhatnál értelmesebb fintess gyakorlatot (Zuzana videók?) vagy egészségesebb edzést, pl. jóga, taichi. ezeket nem lehet videóról, való igaz. vajon mi a különbség..
Azt is jelenti, hogy jól dolgoztál és azt is, hogy edzetlen vagy kicsit. Ma ne dolgozz rá, pihentesd szerintem.

Laktózérzékeny babák anyukái, mik voltak ez egyértelmû jelei annak, hogy a babátoknak ez a problémája?

Nálunk nincs hasmenés, nem is volt soha, viszont állandóan jellemezte a haspuffadás, felfúvódás, szélgörcsök.. Akkor is mikor még csak szopizott, meg azóta is h rendesen eszik már mindent. Most 15 hós, mióta csak 1x szopik hajnalban és laktózmentes tápot kap, egész jól van. Szóval gyanítom, ez lehet a gond.

Legjobb válasz: nálunk is laktozerzekeny-gyanús a gyerek. Soha semmi baja nem volt, se hasmenés se semmi, mondjuk mindig isteneseket pukizott viszont pici kora óta vannak rajta ekcémás foltok. Most hogy már nagy (2 múlt) rengeteg tej fogyott egy nap ( minden alváshoz meg hajnalban kb 2-2 dl kell neki) nagyon csúnya lett a bõre. Kiprobáltuk a laktozmentes tejtermékeket és láss csodát, jobb. Persze kremezni így is kell, de kevesebbet és múlik tõle, konkrétan most alig látszik, eddig meg vörös holyagos volt ( nem szteroidos krém). A gyermekorvos szerint nem allergiás(?) meg amúgy se foglalkozzak vele, majd kinövi, csak kenjem.

nálunk is laktozerzekeny-gyanús a gyerek. Soha semmi baja nem volt, se hasmenés se semmi, mondjuk mindig isteneseket pukizott viszont pici kora óta vannak rajta ekcémás foltok. Most hogy már nagy (2 múlt) rengeteg tej fogyott egy nap ( minden alváshoz meg hajnalban kb 2-2 dl kell neki) nagyon csúnya lett a bõre. Kiprobáltuk a laktozmentes tejtermékeket és láss csodát, jobb. Persze kremezni így is kell, de kevesebbet és múlik tõle, konkrétan most alig látszik, eddig meg vörös holyagos volt ( nem szteroidos krém). A gyermekorvos szerint nem allergiás(?) meg amúgy se foglalkozzak vele, majd kinövi, csak kenjem.
Mondjuk nálunk tejfehérje allergiás a fiam, de sokáig nem jött elõ. 13 elmúlt, amikor elküldtek vérvételre, mert akkor már voltak tünetek, de tejterméket már kb. 8-9 hónapos korától kapott. Mondta a doki, hogy a szervezet elég sokáig tud tolerálni. Én örülök, hogy észrevették, mert nagyon el lehet cseszni az egész bélrendszerét a gyereknek, ha nem diétáztatják!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nálunk nincs kiütés, sem semmi más, egyedül a bélpanaszok. Mivel még mindig szopik és az anyatejben is nagy a laktózmennyiség és mivel szinte születése óta ezek a tünetei, ezért gondolok laktózérzékenységre, és mert 2x próbálkoztam nála tehéntejjel, mind2 alkalommal hisztérikusan sírt fel fél-1 óránként éjjel. És pont azóta csökkentek le minimálisra a tünetei, mióta nagyon keveset szopizik és laktózmentes tápot kap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!