Találatok a következő kifejezésre: Ez annak jele, (112 db)

Cukorbetegség jele lehet a sűrű pisilés és a szomjúság? Ha lehet ez annak a jele mit lehetne ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Lehet annak a jele, és orvoshoz kell menni, más megoldás nincs.

Lehet annak a jele, és orvoshoz kell menni, más megoldás nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ És ez már súlyos jele a cukorbetegségnek? Orvoshoz fordulás nélkül mit lehet tenni hogy javuljon a helyzet?
Mindenképpen menj orvoshoz, mert lehet más is au oka (pl. veseprobléma), de ha cukorbetegség, akkor csak orvos tudja beállitani a kezelést, saját magad csak ártasz - a nem kezelt cukorbetegségtöl meg akár meg is vakulhatsz (egyeben mellett)
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van. Én abban bízok hogy nem cukor betegség
Elöfodul sok más ok is, de igy ointerneten senki se fogja tudni megmondani.
Az én testvérem gyerekkora óta cukorbeteg.A tüneteid miatt mindenképp menj orvoshoz, mert ha véletlen a cukrod magas, orvosi kezelés nélkül súlyos következményei is lehetnek.Persze reménykedjünk benne, hogy esetlegesen csak 1 átmeneti idegességtõl van a sûrû vizeletürítés a sok folyadékfogyasztás, de ezt mindenképp laborvizsgálatnak kell megállapítani.

9 hónapja vagyunk együtt a pasimmal. Tegnap éjjel 3-kor felébredtem és elkezdtem felsimogatni, amire az ő reakciója az volt, hogy elhúzta a kezemet és tovább aludt. Ez annak a jele, hogy már nem kíván annyira?

Mostanában amúgy sem vagyunk együtt túl sokat. Közös ötlet volt, hogy rakjuk fel ide a kérést, hogy mi az emberek véleménye.

Legjobb válasz: Annak a jele volt, hogy ÉJJEL HÁROM volt, [email protected] Talán aludni akart, mert talán reggel fel kellett kelnie, és mert talán nem akart úgy dolgozni/iskolába menni ma, mint egy kupac [email protected]

Annak a jele volt, hogy ÉJJEL HÁROM volt, [email protected] Talán aludni akart, mert talán reggel fel kellett kelnie, és mert talán nem akart úgy dolgozni/iskolába menni ma, mint egy kupac [email protected]
álmos volt
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\. Ezt a kérdést!:D
szerintem bevallalhatta volna. Ha nem tudok aludni en mindig felebresztem a pasim es akkor csinalnia kell! Sose lettem elutasitva. es utana mind2en persze jobban aludtunk
a páromnak 1.5h kell hogy magához térjen ha felébredt én simán pofán vágom aki felkelt utána elnézést kérek
én sem örülnék ha a legszebb álmomból felébresztenének, akármi is van.
ha ez volt az elsõ alkalom, akkor még nem kell megíjedni, mert semmire sem utal, lehet, hogy nehéz napja volt, vagy lesz, estleg olyan álma volt, ami erre késztette. Akkor kezdj aggódni, ha rendszeres, és a megszzokott együttlétkor megváltozik az étvágya
A kérdező hozzászólása: Köszönjük :D Bocsánatkérés megtörtént :D
Te mittenél ebben az esetben?
Hát velünk még nem fordult elõ, hogy egyikünk elutasította volna a másikat az éjszaka közepén. Nincs is annál jobb, mint a párod simogatására, begerjedve felkelni és félálmosan szexelni:D Legalábbis nálunk így van.. 23N

4 napom van még a mensiig, 28-án volt pé-em, a hőm 37. Ma va egy pici hát ilyen barnás vérzés folyás. De semmi mensire utaló jel, nincs görcs semmi. Lehet ez beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Ez annak lenne a jele, hogy meg fog jönni? 17/L

már késik 2 napja és fehér folyásom van :/ ez lehet a jele annak hogy meg fog jönni? terhességre nemigazán van esély.

Legjobb válasz: Lehet a jele. Fiatal vagy még. Nekem a te korodban heteket is késett.

Lehet a jele. Fiatal vagy még. Nekem a te korodban heteket is késett.

Ez annak a jele hogy terhes?

Hali

Legjobb válasz: ez annak, tuti terhes, de azért egy tesztet vegyetek. amúgy gratulálok a gyerekhez

ez annak, tuti terhes, de azért egy tesztet vegyetek. amúgy gratulálok a gyerekhez
és nem lett volna könnyebb vele kezd? az egy dolog, h ilyen hamar nem jelennek meg a tünetek, de attól még terhes lehet
A kérdező hozzászólása: beszéltem egy orvos tanuló ismimmel most õ azt mondta h kizárt h az legyen mert a dolog egy hete történt, és 1 hét alatt nem produkálhat ilyen tünetet
Én is ezért kérdezem a korát, mert lehet, hogy szivatja.
vagy csak szívat a csaj..
romániában csak fél tiz van, és nem hiszem, h még keletebbre laknátok. ebbõl az derül ki, h még kislány
A kérdező hozzászólása: rákérdeztem most, hogy megjött e neki, nem irt vissza gondolom elment aludni, mert nem Magyarországon él, holnap remélem megválaszolja
Jah az engem is érdekelne hogy hány éves?
Szia! Nem hinném, hogy terhes, simán csak beteg. Miért nem hívod fel és kérdezed meg, hogy idõre megjött-e neki? Hány éves?
Szerintem nem terhes csak egyszerüen beteg ha nem élveztél el akkor pláne
Miért nem ezzel kezdted, hogy egy hete történt? Nem kell orvos hozzá, hogy rájöjjünk így már más a dolog :) Ráadásul majdnem a menstruációja idõpontjába. Nem terhes.

Ebben a hónapban már megjött egyszer a hónap elején 2 nappal elöbb ahogy szokott, most megint megjött tegnap, és más az áloga meg sötetebb a szine, néha émelygek az ételektöl, de nem hányom ki. Ez annak a jele h terhes vagyok vagy nem?

mag nem vagyok annyira nagyon rosszul tölük,meg nem naon kivánom az ételt....Ez miért van? Nem lehetek terhes,ha már megjöt....

Legjobb válasz: Nem ártana tudni, hogy mik a jelei a terhességnek, ha szexuális életet élsz.

Nem ártana tudni, hogy mik a jelei a terhességnek, ha szexuális életet élsz.
A kérdező hozzászólása: Tudom mik....de ez az vagy nem?
Ezt így nem lehet megmondani... Vegyél egy tesztet és gyõzõdj meg róla az vagy vagy sem. Most ha azt mondom szerintem ez nem a terhesség jele te elhiszed de késõbb derül ki, hogy mégis az vagy mi lesz?? Vegyél tesztet sürgõsen!!

Nekem 16-án volt az inszeminálásom. Azóta nem betegedtem meg (2-án kellett volna) . Ez jó jel?

Csötörtökön kell tesztet csinálnom,de egy pár napja nagyon aluszékony vagyok,és érzékenyek a melleim.Ez lehet jele a terhességnek?

Legjobb válasz: :-) Izgalmasan hangzik. Szorítok Neked, szerintem sikerült, fõleg ha nincs nyoma a mensinek! Mióta fáj a melled?

:-) Izgalmasan hangzik. Szorítok Neked, szerintem sikerült, fõleg ha nincs nyoma a mensinek! Mióta fáj a melled?
Ezek jó jelek!Én is ezeket éreztem inszemináció után:) Szóval drukkolok! Felfoghatatlan érzés lesz, ha meglátod a pozitív tesztet:) Én otthon nem csináltam, nem akartam csalódni újra, de a meddõségi központban majdnem elsírtam magam:) 7 hetes kismama
Bocsi, hogy belekérdezek, de mi az az inszeminálás?
mi az a inszeminálás?
Drukkolok hogy babás legyél. Szolj ha teszteltél:) Puszi
"INSZEMINÁCIÓ" :) Csak a kronikai hitelesseg kedveert ;) Remelem, hamarosan gratulalhatunk!!! :)
sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Azért kellett az inszeminálás, mert nem volt túl jó a férjem eredménye ahhoz, hogy spontán teherbe essek, vagyis lehet hogy 2 évet is próbálkozhattunk volna.Az inszemhez viszont tökéletes volt.
Ha most nincs a menstruációnak semmi elõjele, akkor az nagyon jó:) Rettenetesen jó érzés lesz ám, ha a kezedben lesz a pozitív teszt:) Szorítok!:)
Ne izgulj, meglesz az a baba. Hiszen odatették, eljutott a célig, gondolom kaptál olyan gyógyszert ami segít beágyazódni is! :-) Megkérdezhetem miért volt szükség inszemilációra?
A kérdező hozzászólása: Köszi , aranyosak vagytok.Szokott görcsölni a hasam alja a mensi elõtt, de most nem.Nagyon izgulok.
Nagyon babásnak tûnsz:) Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Sikerülni fog, drukkolok!
És szokott lenni mensi elõjeled vagy csak hipp-hopp megérkezik? Mert különben miért késne? :-)
A kérdező hozzászólása: Amióta meg kellett volna jönnie.Reménykedem, de már sokat csalódtam.
Az inszem után mit csináltál? Feküdtél sokat otthon?És közvetlenül az inszem után kellett egy kicsit fekve maradni?

Ez annak a jele hogy jól csináltam?

Tegnap 3hét kimaradás után tornáztam (RR) 20 perc comb, fél kgos lábsúllyal! Ma viszont majd leszakad a popsim-combom az a jele hogy jól csináltam? Vagy más miatt? Dolgozzak ma rá? Gugolni sem tudok, aludni sem tudtam jól

Legjobb válasz: 1. Izomláz 2. Hagyd pihenni, leginkább azt jelenti, hogy 3 hetet kihagytál és most 20 percet tornáztál lábsúllyal, és nem jelent ezek kívül mást. 3. RR torna.. ugyan ennyi idõ alatt csinálhatnál értelmesebb fintess gyakorlatot (Zuzana videók?) vagy egészségesebb edzést, pl. jóga, taichi. ezeket nem lehet videóról, való igaz. vajon mi a különbség..

1. Izomláz 2. Hagyd pihenni, leginkább azt jelenti, hogy 3 hetet kihagytál és most 20 percet tornáztál lábsúllyal, és nem jelent ezek kívül mást. 3. RR torna.. ugyan ennyi idõ alatt csinálhatnál értelmesebb fintess gyakorlatot (Zuzana videók?) vagy egészségesebb edzést, pl. jóga, taichi. ezeket nem lehet videóról, való igaz. vajon mi a különbség..
Azt is jelenti, hogy jól dolgoztál és azt is, hogy edzetlen vagy kicsit. Ma ne dolgozz rá, pihentesd szerintem.

Szerintetek igaz volt amit mondott? Ez biztos jele annak, hogy megcsalt?

Kb. 1 hónapja hívogatt egy nõ, aki azt állítja, hogy nyáron többször lefeküdt a pasimmal.Nem hittem el neki, de a barátommal beszéltem errõl és tagadott.Egy hete ismét felhívott a lány és mondtam neki, hogy találkozzunk 3masban és tisztázzuk a dolgot, ez a barátom ötlete volt amúgy.. de a lány nem jött el. Biztos voltam benne, hogy csak egy rossz indulatú ismerõs kérte meg, hogy hívogasson. Viszont tegnap megint hívott és olyat mondott amitõl teljesen elbizonytalanodtam.A barátomnak a nemiszerve (pontosabban a herék) felett van egy anyajegy, ami nem túl észre vehetõ és a csaj tud errõl az anyajegyrõl.Csak úgy a kisújjából nem szophatta ki, hogy az ott van.4 éve vagyunk együtt és velem vesztette el a szüzességét, így az exek kizárva. Errõl a barátomnak még nem szóltam, de egyre jobban tartok attól, hogy igaz. 20/L

Legjobb válasz: És ha 10 ezer ilyen esetbõl pont most ráhibázott egy blöffel az anyajegyre? Ez is lehet, bár kicsi az esélye. A barátod viselkedését kéne megnázned: változott-e valamit. Kívánja e a szexet veled ugyanúgy, mint eddig? Nézegeti-e többet a telefonját, ha kérdezed errõl szemedbe nézõen beszél-e, nem tekintget ki oldalra, lefelé, vagy nem vörösödik-e el valamennyire? Én egyébként azt csinálnám, hogy egy olyan barátnõd telefonjáról küldenék egy smst neki, amiben csak annyit írnék, hogy: "én vagyok. ma szex drágám? gyere x órára ide, majd elmondom miért itt talizzunk és miért nem sajátomról írok." Persze te távolból lesed a helyszínt, És ha megjelenik a srác ott, akkor tudod, hogy megcsal.

És ha 10 ezer ilyen esetbõl pont most ráhibázott egy blöffel az anyajegyre? Ez is lehet, bár kicsi az esélye. A barátod viselkedését kéne megnázned: változott-e valamit. Kívánja e a szexet veled ugyanúgy, mint eddig? Nézegeti-e többet a telefonját, ha kérdezed errõl szemedbe nézõen beszél-e, nem tekintget ki oldalra, lefelé, vagy nem vörösödik-e el valamennyire? Én egyébként azt csinálnám, hogy egy olyan barátnõd telefonjáról küldenék egy smst neki, amiben csak annyit írnék, hogy: "én vagyok. ma szex drágám? gyere x órára ide, majd elmondom miért itt talizzunk és miért nem sajátomról írok." Persze te távolból lesed a helyszínt, És ha megjelenik a srác ott, akkor tudod, hogy megcsal.
Ezek a gyanúsítgatások meg oknyomozások teljesen feleslegesek. Most attól komolyabb jobb lesz, ha addig áskálsz lefelé amíg rá nem jössz, hogy megcsalt? Ha szereted és õ is szeret akkor maradj vele, ha meg nem akkor szakíts. Eléggé befolyásolható vagy hallod. Persze az is érdekes, hogy nem hiszel a lánynak de mindig felveszed neki a telefont...
A kérdező hozzászólása: Semmi jele annak, hogy megcsalt és minden olyan, mint régen. Ne haragudj, 2. válaszoló, de azt hiszem jogom van/lenne tudnom, ha megcsalt volna. A telefont pedig azért veszem fel, mert pl. az iskolaszövetkezett, amin keresztül diákmunkás vagyok sûrûn hív rejtett számon. Meg egyébként is szeretném megtudni, hogy ki az..
És arra nem gondolsz, hogy volt aki lesz.pta, vagy látta meztelenül és mivel szánalmas az élete az övét akarja tönkretenni? Amúgy meg ha igaz lenne, eljött volna a találkozóra. Csak szét akar szedni valami régi jóakaró titeket.
Igen van hozzá jogod de vajon tényleg tudni akarod-e a végeredményt? Könnyen lehet, hogy beigazolódik a gyanúd, akkor jobb lesz. Házasságban sem érdemes kutakodni össze-vissza. Találsz a férjed zsebében egy papírt, rajta egy számot és egy szívecskét és elkönyveled úgy, hogy nem is láttad.
Singularity... de könyörgöm, nem 20-30 éve házasokról van most szó, ahol esetleg már inkább szemet huny az egyik fél... ez a lány 20 éves!! Ilyen fiatal korától éljen ilyen megalázottan? Ugyanmár! Szerintem ha legközelebb hív a csaj, akkor mondd meg neki, hogy akkor találkozzon veled kettesben, ha hármasban nincs benne, vagy ne hívogasson többet. A barátodnak pedig vesd fel újra a témát majd, és a reakcióiból látszik, hogy hazudik-e.
Harcold ki a találkozót vagy hagyjon békén. Ha igaza lenne a nõnek, találkoztatok volna.

39 hetes vagyok, mensi szerű fájdalmam van, keményedések is, de össze-vissza. Szerintetek ez annak a jele, hogy hamarosan szülni fogok?

Mérni nem igazán tudom, vagyis próbálom, de az egész hasam sokkal keményebb, mint eddig volt és a fájdalom is van hogy 3 percig tart.... Szerintetek próbáljam mérni vagy ez még nem az a rész amikor a szülés kezdődik? Ez a 2. terhességem, de az elsőt indították, így ez a része nekem kimaradt....

Legjobb válasz: Valószínû ezek már jósló fájások :).Nemsokára szülni fogsz.Ilyenkor tágul a medence és a méhszáj.Lehet hogy kinyílt már egy kicsit.Nekem is volt ilyen és még 2 hétig hordtam.Szóval majd akkor jön amikor akar.Gyors szülést kívánok!

Valószínû ezek már jósló fájások :) .Nemsokára szülni fogsz.Ilyenkor tágul a medence és a méhszáj.Lehet hogy kinyílt már egy kicsit.Nekem is volt ilyen és még 2 hétig hordtam.Szóval majd akkor jön amikor akar.Gyors szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. :) Akkor ez még nem az... Most mértem 8, 7, 6, 6 perc. De nem fáj nagyon csak egy kicsit... Nah mindegy nem töröm rajta a fejemet. Csak észre veszem, ha tényleg beindul...
Ha teljesen rendezõdnek, és nem marad ki egy sem, akkor elkezdõdött az igazi vajúdás. Türelem, és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Csak jósló volt, zuhanyzás után teljesen elmúlt. Köszönöm a tanácsot, akkor ameddig tényleg nem folyamatosan jönnek, próbálok nem azon gondolkozni, hogy akkor most szülni fogok e vagy nem. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!