Találatok a következő kifejezésre: Ez annak jele, (125 db)

Igaz ez a videó, hogy ezek annak jelei, hogy egy srácnak bejövök?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=cNxRzsMBZKs' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=cNxRzsMBZKs

Legjobb válasz: Hát úgy nagyjából igen.

Hát úgy nagyjából igen.
a 3adik pont rám nagyon nem igaz de szerintem igaz valamennyire a rossz viccekeken meg csak mosolygok (azon hogy ez szar volt )bár ezt rajtam kivül sha senki nem tudja meg :D:D
Hát én a rossz vicceket elsütõ lányokat hülyének nézem. :D Ha csak persze közben nem a seggét fogom, akkor nevetek. :D

Cukorbetegség jele lehet a sűrű pisilés és a szomjúság? Ha lehet ez annak a jele mit lehetne ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Lehet annak a jele, és orvoshoz kell menni, más megoldás nincs.

Lehet annak a jele, és orvoshoz kell menni, más megoldás nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ És ez már súlyos jele a cukorbetegségnek? Orvoshoz fordulás nélkül mit lehet tenni hogy javuljon a helyzet?
Mindenképpen menj orvoshoz, mert lehet más is au oka (pl. veseprobléma), de ha cukorbetegség, akkor csak orvos tudja beállitani a kezelést, saját magad csak ártasz - a nem kezelt cukorbetegségtöl meg akár meg is vakulhatsz (egyeben mellett)
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van. Én abban bízok hogy nem cukor betegség
Elöfodul sok más ok is, de igy ointerneten senki se fogja tudni megmondani.
Az én testvérem gyerekkora óta cukorbeteg.A tüneteid miatt mindenképp menj orvoshoz, mert ha véletlen a cukrod magas, orvosi kezelés nélkül súlyos következményei is lehetnek.Persze reménykedjünk benne, hogy esetlegesen csak 1 átmeneti idegességtõl van a sûrû vizeletürítés a sok folyadékfogyasztás, de ezt mindenképp laborvizsgálatnak kell megállapítani.

9 hónapja vagyunk együtt a pasimmal. Tegnap éjjel 3-kor felébredtem és elkezdtem felsimogatni, amire az ő reakciója az volt, hogy elhúzta a kezemet és tovább aludt. Ez annak a jele, hogy már nem kíván annyira?

Mostanában amúgy sem vagyunk együtt túl sokat. Közös ötlet volt, hogy rakjuk fel ide a kérést, hogy mi az emberek véleménye.

Legjobb válasz: Annak a jele volt, hogy ÉJJEL HÁROM volt, [email protected] Talán aludni akart, mert talán reggel fel kellett kelnie, és mert talán nem akart úgy dolgozni/iskolába menni ma, mint egy kupac [email protected]

Annak a jele volt, hogy ÉJJEL HÁROM volt, [email protected] Talán aludni akart, mert talán reggel fel kellett kelnie, és mert talán nem akart úgy dolgozni/iskolába menni ma, mint egy kupac [email protected]
álmos volt
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\. Ezt a kérdést!:D
szerintem bevallalhatta volna. Ha nem tudok aludni en mindig felebresztem a pasim es akkor csinalnia kell! Sose lettem elutasitva. es utana mind2en persze jobban aludtunk
a páromnak 1.5h kell hogy magához térjen ha felébredt én simán pofán vágom aki felkelt utána elnézést kérek
én sem örülnék ha a legszebb álmomból felébresztenének, akármi is van.
ha ez volt az elsõ alkalom, akkor még nem kell megíjedni, mert semmire sem utal, lehet, hogy nehéz napja volt, vagy lesz, estleg olyan álma volt, ami erre késztette. Akkor kezdj aggódni, ha rendszeres, és a megszzokott együttlétkor megváltozik az étvágya
A kérdező hozzászólása: Köszönjük :D Bocsánatkérés megtörtént :D
Te mittenél ebben az esetben?
Hát velünk még nem fordult elõ, hogy egyikünk elutasította volna a másikat az éjszaka közepén. Nincs is annál jobb, mint a párod simogatására, begerjedve felkelni és félálmosan szexelni:D Legalábbis nálunk így van.. 23N

4 napom van még a mensiig, 28-án volt pé-em, a hőm 37. Ma va egy pici hát ilyen barnás vérzés folyás. De semmi mensire utaló jel, nincs görcs semmi. Lehet ez beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Ez annak lenne a jele, hogy meg fog jönni? 17/L

már késik 2 napja és fehér folyásom van :/ ez lehet a jele annak hogy meg fog jönni? terhességre nemigazán van esély.

Legjobb válasz: Lehet a jele. Fiatal vagy még. Nekem a te korodban heteket is késett.

Lehet a jele. Fiatal vagy még. Nekem a te korodban heteket is késett.

Ez annak a jele hogy terhes?

Hali

Legjobb válasz: ez annak, tuti terhes, de azért egy tesztet vegyetek. amúgy gratulálok a gyerekhez

ez annak, tuti terhes, de azért egy tesztet vegyetek. amúgy gratulálok a gyerekhez
és nem lett volna könnyebb vele kezd? az egy dolog, h ilyen hamar nem jelennek meg a tünetek, de attól még terhes lehet
A kérdező hozzászólása: beszéltem egy orvos tanuló ismimmel most õ azt mondta h kizárt h az legyen mert a dolog egy hete történt, és 1 hét alatt nem produkálhat ilyen tünetet
Én is ezért kérdezem a korát, mert lehet, hogy szivatja.
vagy csak szívat a csaj..
romániában csak fél tiz van, és nem hiszem, h még keletebbre laknátok. ebbõl az derül ki, h még kislány
A kérdező hozzászólása: rákérdeztem most, hogy megjött e neki, nem irt vissza gondolom elment aludni, mert nem Magyarországon él, holnap remélem megválaszolja
Jah az engem is érdekelne hogy hány éves?
Szia! Nem hinném, hogy terhes, simán csak beteg. Miért nem hívod fel és kérdezed meg, hogy idõre megjött-e neki? Hány éves?
Szerintem nem terhes csak egyszerüen beteg ha nem élveztél el akkor pláne
Miért nem ezzel kezdted, hogy egy hete történt? Nem kell orvos hozzá, hogy rájöjjünk így már más a dolog :) Ráadásul majdnem a menstruációja idõpontjába. Nem terhes.

Ebben a hónapban már megjött egyszer a hónap elején 2 nappal elöbb ahogy szokott, most megint megjött tegnap, és más az áloga meg sötetebb a szine, néha émelygek az ételektöl, de nem hányom ki. Ez annak a jele h terhes vagyok vagy nem?

mag nem vagyok annyira nagyon rosszul tölük,meg nem naon kivánom az ételt....Ez miért van? Nem lehetek terhes,ha már megjöt....

Legjobb válasz: Nem ártana tudni, hogy mik a jelei a terhességnek, ha szexuális életet élsz.

Nem ártana tudni, hogy mik a jelei a terhességnek, ha szexuális életet élsz.
A kérdező hozzászólása: Tudom mik....de ez az vagy nem?
Ezt így nem lehet megmondani... Vegyél egy tesztet és gyõzõdj meg róla az vagy vagy sem. Most ha azt mondom szerintem ez nem a terhesség jele te elhiszed de késõbb derül ki, hogy mégis az vagy mi lesz?? Vegyél tesztet sürgõsen!!

Nekem 16-án volt az inszeminálásom. Azóta nem betegedtem meg (2-án kellett volna) . Ez jó jel?

Csötörtökön kell tesztet csinálnom,de egy pár napja nagyon aluszékony vagyok,és érzékenyek a melleim.Ez lehet jele a terhességnek?

Legjobb válasz: :-) Izgalmasan hangzik. Szorítok Neked, szerintem sikerült, fõleg ha nincs nyoma a mensinek! Mióta fáj a melled?

:-) Izgalmasan hangzik. Szorítok Neked, szerintem sikerült, fõleg ha nincs nyoma a mensinek! Mióta fáj a melled?
Ezek jó jelek!Én is ezeket éreztem inszemináció után:) Szóval drukkolok! Felfoghatatlan érzés lesz, ha meglátod a pozitív tesztet:) Én otthon nem csináltam, nem akartam csalódni újra, de a meddõségi központban majdnem elsírtam magam:) 7 hetes kismama
Bocsi, hogy belekérdezek, de mi az az inszeminálás?
mi az a inszeminálás?
Drukkolok hogy babás legyél. Szolj ha teszteltél:) Puszi
"INSZEMINÁCIÓ" :) Csak a kronikai hitelesseg kedveert ;) Remelem, hamarosan gratulalhatunk!!! :)
sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Azért kellett az inszeminálás, mert nem volt túl jó a férjem eredménye ahhoz, hogy spontán teherbe essek, vagyis lehet hogy 2 évet is próbálkozhattunk volna.Az inszemhez viszont tökéletes volt.
Ha most nincs a menstruációnak semmi elõjele, akkor az nagyon jó:) Rettenetesen jó érzés lesz ám, ha a kezedben lesz a pozitív teszt:) Szorítok!:)
Ne izgulj, meglesz az a baba. Hiszen odatették, eljutott a célig, gondolom kaptál olyan gyógyszert ami segít beágyazódni is! :-) Megkérdezhetem miért volt szükség inszemilációra?
A kérdező hozzászólása: Köszi , aranyosak vagytok.Szokott görcsölni a hasam alja a mensi elõtt, de most nem.Nagyon izgulok.
Nagyon babásnak tûnsz:) Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Sikerülni fog, drukkolok!
És szokott lenni mensi elõjeled vagy csak hipp-hopp megérkezik? Mert különben miért késne? :-)
A kérdező hozzászólása: Amióta meg kellett volna jönnie.Reménykedem, de már sokat csalódtam.
Az inszem után mit csináltál? Feküdtél sokat otthon?És közvetlenül az inszem után kellett egy kicsit fekve maradni?

Ez annak a jele hogy jól csináltam?

Tegnap 3hét kimaradás után tornáztam (RR) 20 perc comb, fél kgos lábsúllyal! Ma viszont majd leszakad a popsim-combom az a jele hogy jól csináltam? Vagy más miatt? Dolgozzak ma rá? Gugolni sem tudok, aludni sem tudtam jól

Legjobb válasz: 1. Izomláz 2. Hagyd pihenni, leginkább azt jelenti, hogy 3 hetet kihagytál és most 20 percet tornáztál lábsúllyal, és nem jelent ezek kívül mást. 3. RR torna.. ugyan ennyi idõ alatt csinálhatnál értelmesebb fintess gyakorlatot (Zuzana videók?) vagy egészségesebb edzést, pl. jóga, taichi. ezeket nem lehet videóról, való igaz. vajon mi a különbség..

1. Izomláz 2. Hagyd pihenni, leginkább azt jelenti, hogy 3 hetet kihagytál és most 20 percet tornáztál lábsúllyal, és nem jelent ezek kívül mást. 3. RR torna.. ugyan ennyi idõ alatt csinálhatnál értelmesebb fintess gyakorlatot (Zuzana videók?) vagy egészségesebb edzést, pl. jóga, taichi. ezeket nem lehet videóról, való igaz. vajon mi a különbség..
Azt is jelenti, hogy jól dolgoztál és azt is, hogy edzetlen vagy kicsit. Ma ne dolgozz rá, pihentesd szerintem.

Azthiszem terhes voltam, s ma megjött a vérzésem, ez annak a jele, hogy elment a babám?

Lehet butának tûnök, de nagyon kiborultam. Fogamzásgátlót szedtem, de egy szem kimaradt, talán ezért eshettem teherbe. tesztet nem csináltam,mert féltem. kb három hétig(egészen ma reggelig) gyakorta rosszulléteim voltak, reggel-meg a nap folyamán többször is hánytam. 4 napja erõs alhasi fájdalmaim voltak,szinte elviselhetetlen volt- ma megjött a vérzésem, de vérzés folyamán wc-n vettem észre,hogy kijött belõlem egy nagyobbacska csomó(majdnem ököl nagyságú). mi lehetett az?

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, és ezt mondd el neki. Lehetséges, hogy terhes voltál, mert tabi mellett teherbeesni a magzatnak is veszélyes. Tényleg menj el nõgyógyászhoz!

Menj el orvoshoz, és ezt mondd el neki. Lehetséges, hogy terhes voltál, mert tabi mellett teherbeesni a magzatnak is veszélyes. Tényleg menj el nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: egyedül élek. de a párom mellettem van ha szükségem van rá.
A kérdező hozzászólása: nem tudom pontosan..a gyógyszer számát sem pontosan meg a rosszullétek kezdetét. de tudom, hogy reggel mikor felkeltem hánytam, s beakartam venni a gyógyszert s láttam, hogy az azelötti napi is megvan-
Ha jól számolom, az elõzõ menstruációd 29 napja volt. Nyugodj meg, ami távozott belõled, az elhalt magzat nem lehetett, mert ha esetleg meg is fogant egy babátok, az ilyenkor még szabad szemmel nem látható méret lenne, és még egy pár milliméteres petezsákot sem látnának a fogantatás után két héttel az ultrahang vizsgálaton. Szóval emiatt ne borulj ki! A legvalószínûbbnek azt tartom, hogy összefügghet azzal, hogy most kezdél el hormonális fogamásgátlót szedni. Ami távozott a vérrel együtt, az lehetett egy nagyobb, egy darabban levált méhnyálkahártya darab. Az elõzõ menstruációd teljesen normális, szokásos lefolyású volt?
A kb 12 hetes magzat ököl nagyságú. Nem valószínû, hogy 1 darab kihagyott gyógyszer miatt terhes lettél volna. Fõleg ha a többit rendszeresen bevetted. Nem olyan egyszerû teherbe esni, mint azt itt néhányan gondolják. Szerintem vmi más lesz a probléma, de mindenképp menj el dokihoz. Ha a sajátod szabin van, akkor másikhoz. Ha erre nem vagy képes, akkor valószínûleg eltúloztad a problémádat, mert értelmes ember ilyen panaszokkal azonnal rohan az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: igen, az elözõk(úgyértem amióta gyógyszert szedek)teljesen normálisak vvoltak. értelmes ember vagyok, csak túlságosan megijedtem, s nem tudo mmerre forduljak.
# 16 Ha van a közeletekben kórház, ott kell lennie nõgyógyászati ügyeletnek. Esetleg kideríthetnéd a telefonszámot a tudakozóból, és érdeklõdhetnél.
Azt tudjad, hogy a gyógyszer is okozhat hányást, hányingert.En amikor kezdtem szedni, minden bajom volt tõle, az orvos el is tiltotta tõlem, sõt még be is sárgultam a fogitól.Azt hitték sárgaságom van, de kiderült, hogy a fogamzásgátló okozta.
Nem voltál terhes. Nem vetéltél el. Június 7-ei aktusból még csak a rosszulléteknek sem kellett volna elkezdõdnie, nemhogy ilyen tüneteket produkálj. Valószínûleg benyaltál valamilyen hányós-fosós vírust, az tett tönkre*. Háziorvoshoz menj, majd õ továbbküld. Mivel hétvége van, mehetsz a felnõtt ügyeletre is. *remélhetõleg ezalatt azért nem éltetek kiegészítõ védekezés nélküli nemi életet, mert ha most nem is voltál, attól még lehetsz terhes.
Ha június 7-e körül voltatok együtt a pároddal, akkor az pont két hete volt, tehát 14 napja. Ezek szerint már azt egy héttel megelõzõen kezdõdtek a rosszulléteid?
Van melletted otthon valaki?
A kérdező hozzászólása: nincs lehetõségem sajnos felkeresni a doktorom, mert szabadságon van-ezért kérdeztem itt.
Hát ez annak tûnik, hogy elvetéltél és az a nagyobb darab volt a magzat. Viszont mindenképp menj el orvoshoz õ megmondja, hogy az volt e és megnézi, hogy kitisztultál e teljesen. Ha nem akkor mûvi befejezést kell csinálni mert gond lehet belõle. Komolyan menj el dokihoz azonnal!!!
Nézesd meg magadat orvossal, nem valószinü, hogy terhes voltál, nem jellemzõje a csomó, ha megszakad a terhesség.A másik pedig sok vért veszitenél.
Nem lényeg, hogy szabin van. Van ügyelet és ezzel nem szabad várni!
Inkább husdarabkák lennének, ha megszakadt volna a terhességed, nekem is szokott lenni alvadt vér, ritkán.
A kérdező hozzászólása: nagyon elkezdtem vérezni, de már csökkent a mennyiség. most elég gyengének érzem magam.
Nem tudom, hogy mi történhetett veled, de szerintem is jó lenne, ha mielõbb elmennél orvoshoz, akár egy nõgyõgyászati ügyeletre a legközelebbi kórházba. Megkérdezetem, hogy mennyi idõ telt el az elõzõ menstruációd óta?
A kérdező hozzászólása: május 23 volt a legutolsó dátum. 28.án kezdtem neki megint a gyógyszernek és a gyógyszer kb 1O. szeme maradt ki, amit másnap pótoltam, mert akkor vettem észre, hogy elõzõ nap nem vettem be. ezalatt az éjjszaka alatt voltunk együtt a párommal.
14-es válaszolónak van igaza

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!