Találatok a következő kifejezésre: Ez a volt És (4123 db)

Ez mi volt? És a legnagyobb kérdés, hogy ha még nem volt orgazmusa, akkor azt hogy az istenbe lehetne neki adni? (többi lent)

Másfél évig jártam a volt csajommal, a végén megtudtam hogy még soha ne volt orgazmusa, és mindezt az után tudtam meg, hogy a kapcsolat kezdetétől számított 6 hónapban, már egyszer elmondta, hogy "nem mindig volt orgazmusa..." - magyarul az egészet megjátszotta. Miért játszotta meg? És még nagyobb kérdés, miért és hogyan lehetséges hogy még nem volt orgazmusa? És a legnagyobb kérdés, hogy ha még nem volt orgazmusa, akkor azt hogy az istenbe lehetne neki adni? Régóta töröm rajta a fejem, nem megy, sehogy se jön egy értelmes válasz. Tehát ha itt jön, akkor azt előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Törõdtem vele eleget? Izgattad a csilóját? Kinyaltad? Ha nem, akkor ne is várd hogy orgazmusa legyen. Sokan meg azér mondják hogy volt hogy ne tegyél fel olyan hülye kérdéseket, hogy kicsi a méretem és ezért nincs a csajomnak orgazmusa --> nevezetû kérdéseket. :D

Törõdtem vele eleget? Izgattad a csilóját? Kinyaltad? Ha nem, akkor ne is várd hogy orgazmusa legyen. Sokan meg azér mondják hogy volt hogy ne tegyél fel olyan hülye kérdéseket, hogy kicsi a méretem és ezért nincs a csajomnak orgazmusa --> nevezetû kérdéseket. :D
Gondolom te sem vagy még olyan nagyon tapasztalt vagy nem igazán nézed a másik testi reakcióit. Ugyanis egy tapasztalt illetõ vagy aki tényleg figyel a párjára szex közben, az simán leszûri, ha a másik csak megjátssza az orgazmust. Egyébként a kérdés, hogy csak veled nem volt orgazmusa vagy magának sem tudott okozni? Mert ha még magának sem, akkor ne csodálkozz. Vannak nõk, akik abszolút nem ismerik a saját testüket, így nem tudják, hogy mi a jó nekik és ezáltal a partner sem tudja. De azért ha szex közben nem volt neki hüvelyi orgazmusa, azért az annyira nem gáz, mert erre nagyon sok nõ nem képes. De ha közben nem izgatta õ vagy te a csiklóját, vagy szimplán csak a csiklói izgatástól sem élvezett el, akkor nem biztos, hogy te vagy a hibás, hanem õ nem képes az orgazmusra. Ilyen nõ is van. Tehát nem mindegy, hogy te nem tudtad õt kielégíteni vagy még õ magát sem tudta. Mert sokszor ráfogják a partnerre, hogy az a béna, ami éppen még elõ is fordulhat, de ha valaki magának sem tud örömet okozni, akkor ott nem hiszem, hogy a partnert kéne okolni.
A kérdező hozzászólása: magának tud orgazmust okozni, viszont még nem volt orgazmusa senkivel. próbáljátok az elsõ fél évet ideálisnak, szépnek, és szenvedélyesnek képzelni. ha szar lett volna ami köztünk volt, akkor nem tettem volna fel a kérdést.
Ha jót akarsz, akkor ezt nem itt kérdezed meg. Irány kettesben egy szexuál pszichológus. Úgy gondolom, hogy mindkettõtöknek sok okos dolgot tudna mondani. A párodat lebeszéli a megjátszásról, neked és neki pedig tanácsot tud adni, hogy miként ismerjétek meg egymás testét, érzelmeit. Egyébként nincs olyan nõ, aki minden egyes közösüléskor orgazmusa van. Azért még is jó lehet a szex. A színlelés, az a bajok forrása, meg a Te kevés tudásod a nõi test és a lélek rejtelmeirõl.
Hát igen, ezzel az átcseszéssel csak rontanak a csajok a saját esetleg a következõ csaj helyzetén is. De azért másfél éveig tartó kapcsolatban már azért valamit csak kelett volna tapasztalnod ha kicsit is figyelsz rá. Orgazmust legkönnyebben nyalással lehet elérni és azt érezni is lehet. Ott nem tudja már olyan egyszerûen megjátszani magát mint egy dugásnál. Orgazmus közben lüktet a csaj puncija emelkedik le -fel, remeg a combja, ezt az arcon lehet érezni. Ezt az érzést nehezebb köülírni mint átélni. Próbálkozz vele és ha így megtapasztalod, hogy mi történik egy nõvel orgazmus közben, akkor sokkal nehezebben tudnak majd felültetni.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ezt, es igy jatszotta meg: "Orgazmus közben lüktet a csaj puncija emelkedik le -fel, remeg a combja, ezt az arcon lehet érezni. Ezt az érzést nehezebb köülírni mint átélni."
És akkor nem lehet, hogy csak szex közben nem volt neki hüvelyi orgazmusa, de csiklói igen, mikor izgattad? És õ a hüvelyi orgazmust vágta a szemedbe, hogy megjátszotta? Vagy nem lehet, hogy haragból vagy dacból hazudott, hogy nem volt neki orgazmusa, közben meg mégis?
#6 Azt nem lehet megjátcani mint a vonaglást sikooltozást. Az az orgazmus hatása, és ha azt érezted akkor hazudik. Vagy lehet az, hogy hüvelyi orgazmusa nincs de ezt vele kell megbeszélni, mit szeretne, hogy jó neki. Legyen a segítséfgedre ne csak nyavajogjon. Ha egyáltalán jelentesz még neki valamit és nem csak ezzel akar elszomorítani és elhagyni, akkor közösen tudjátok megoldani a problémát.
Eddig csak balf aszokkal találkozott szegény csaj.

Star Wars második részben elhangzik, hogy "Szájfádiasz" mester rendelt klónhadsereget. Végülis kiderül, hogy ki volt ez a mester, és 10 évvel a 2. rész előtt miért ment el a Caminora?

Legjobb válasz: dooku volt aki kamu néven mutatkozott be. persze sidious parancsára. és,hogy miért? ez eléggé egyértelmû. hogy berendelje a klónokat.

dooku volt aki kamu néven mutatkozott be. persze sidious parancsára. és, hogy miért? ez eléggé egyértelmû. hogy berendelje a klónokat.
A kérdező hozzászólása: Igen, de Obi-Wan mondja, hogy ha jól hallotta tíz éve meghalt, és Yodáék is rábólintanak. Szóval valamikor kellett, hogy létezzen ez a mester.
Sayfadias nem kamu :) õ egy jedi mester volt, és amikor még Dooku is jedi volt barátok voltak. Aztán Dooku stih beavatási feladata az volt, hogy ölje meg Sayfadiast és akkor lesz igazi sith. Õ megölte a legjobb barátját, és a nevében klónhadsereget rendelt :) )
Vagyis igazából Sifo-Dyas :D
itt egy kis infó róla http://kaminopedia.wikia.com/wiki/Sifo-Dyas amúgy Sifo-Dyas vérébõl adott Dooku egy kicsit Grievous tábornok testébe...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, minden világos

Mi volt az eredeti neve ezeknek a betyároknak és Magyarország melyik része volt a felségterületük?

Sobri Jóska, Savanyú Jóska, Angyal Bandi

Legjobb válasz: Sobri Jóska (Erdõd major (Vas megye) 1810– Lápafõ, 1837. febr 16.), más változatban Zsubri Jóska, eredeti nevén Pap József-

Sobri Jóska (Erdõd major (Vas megye) 1810– Lápafõ, 1837. febr 16.), más változatban Zsubri Jóska, eredeti nevén Pap József-
Magyar Néprajzi Lexikon Angyal Bandi, Ónody András (1760–1806) A legrégebbrõl ismert betyár Felvidéki nemesi családból származott. Nevét kedvesétõl kapta
Savanyú Jóska, Savanyó Jóska (1845–1907) Betyár. A hozzá fûzött mondák Vas, Zala és Veszprém megyében máig is közismertek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! :)

Vajon hol volt eddig ez a pasas? És hogyan csinálja?

http://likeyou.hu/a-vilag-legnagyobb-mutatvanya/

Legjobb válasz: Évtizedek óta fellép ezekkel a trükkökkel, bár fogalmam sincs hogy csinálja. 20 éve a magyar tévében is volt: http://www.youtube.com/watch?v=MlPT1mCU_GI

Évtizedek óta fellép ezekkel a trükkökkel, bár fogalmam sincs hogy csinálja. 20 éve a magyar tévében is volt: http://www.youtube.com/watch?v=MlPT1mCU_GI
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=0SnTGCAVllA
Úgy emlékszem, hogy a szocialista országok egymás közötti élõ helyszíni eseményekor volt.

Honnan származik ez a kép és az ehhez hasonlók, valami filmben volt?

Többször is láttam már ezt az ?z fej? lányt a farkas maszkossal de mindig csak véletlenül nulla leírással cím nélkül és sehogy sem tudok rákeresni, hogy ez az egész honnan ered, filmrészlet vagy csak fotósorozat? Ki csinálta, stb... el?re is kösz

Legjobb válasz: ez egy sima hipster kép, valószínûleg tumbliról ered...

A kérdező hozzászólása: Már megvan: Red hot chilli peppers szám volt: Look around
A kérdező hozzászólása: Valahol a lámpa pislog, elmegy a TV- internet stb
Tönkrement egy trafó a környéken...Annak szép fénye szokott lenni, igaz hangja is. Csak az a fura, hogy panel, ott ritkán vannak légvezetékek. Merre laksz?
A kérdező hozzászólása: ózdon és a panelházak között van vezeték, (kábel tv miatt) hát nem tudom mi lehet ez de elég fura hogy már a 2. eset
Valószínûleg egyszerûen bénán csinálták meg. Nagyanyáméknál minden egyes erõsebb széllökés összeérintette a hihetetlen bénán felszerelt vezetékeket, azok meg szépen szikrázva felmondták a szolgáltatást. Vagy hatszor-hétszer sikerült eljátszani, mire valaki berakott egy távtartót a kábelek közé...

A 38 napos ciklusa az jó? Mert nekem az előző két hónapban így volt és most meg 24 napra pecsételtem de csak épp-épp. Ez miért volt? És most kellene betegnek lennem.

Legjobb válasz: Szia! Kicsit hosszú a 38 nap, de ha rendszeres, akkor talán van peteérés. Mindenesetre menj el endokrinológushoz, megnézi a hormonjaidat, és rendbehoz, ha kell.

Szia! Kicsit hosszú a 38 nap, de ha rendszeres, akkor talán van peteérés. Mindenesetre menj el endokrinológushoz, megnézi a hormonjaidat, és rendbehoz, ha kell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnénk babát.Jó lenne ha nem jönne meg.A tegnap reggel teszteltem de negatív lett.ma még nem jött meg de remélem nem is fog.Szerintetek mit csináljak?

Én 15éves lány vok ő 21éves egyszer leakart velem feküdni és én belementem de persze nem lett belőle semmi és az a gáz h ez nyáron volt és utána meg tök bele szeerettem persze ő nem akar semmit. Valaki segitsen! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen megértem, mit érzel. Szerintem azt gondolja, hogy Te még milyen kicsi vagy, stb. 6 év ennyi idõsen, lehet, számára túl nagy. Beszélj vele mindenképpen. De elõtte érdeklõdj, hogy nincs-e valakije!! Lehet, hogy azért nem akar semmit... De ha komolyan leülnél vele beszélni, akkor talán megtudnád, tényleg semmi esélyed-e nála. Nagyon remélem, sikerül!! ^^ :-)

Szia! Teljesen megértem, mit érzel. Szerintem azt gondolja, hogy Te még milyen kicsi vagy, stb. 6 év ennyi idõsen, lehet, számára túl nagy. Beszélj vele mindenképpen. De elõtte érdeklõdj, hogy nincs-e valakije!! Lehet, hogy azért nem akar semmit... De ha komolyan leülnél vele beszélni, akkor talán megtudnád, tényleg semmi esélyed-e nála. Nagyon remélem, sikerül!! ^^ :-)
no comment . majd én segítek ..:) )
Mond el neki, hátha most már õ is így érez. Ha meg csak dugni akar adj neki 5k kur*vára :P
Én is 15 voltam amikor egy 23 éves fiúba beleszerettem.. És ugyan az volt a helyzet velünk ami veletek...lefeküdtem vele mert nagyon tetszett...Pedig valamilyen szinten a lelkem mélyén tudtam hogy neki csak arra kellek...folyton fogdosott...stb beszélni sem nagyon beszéltünk :D Hát mit ne mondjak az egyik legrosszabb idõszakomban voltam akkor...aztán lefeküdtem vele és egyben vele is veszítettem el a szüzeségemet.Nah utána kezdtem el teljesen belezúgni.... Õ meg inkább csak eltávolodott utána...párszor leakart volna még velem feküdni de mivel anyu nem engedett el otthonrol..nem tudtam bele menni :D Plusz a klubbokban is folyton más csajok körül volt...engem néha észre sem vett...aztán egy év múlva (mivel még mindig szerettem) lefeküdtem vele...utána már tényleg alig hallottam róla vmit...aztán egyik nap az egyik bnömmel láttam egy web-es képen hogy nagyban enyelegnek..és valószínüleg volt is köztük vmi...aztán mintha egy jótündér rám talált volna kívánságomra és legnagyobb meglepetésemre egy hét alatt kiszerettem belöle.Azóta új ember lettem és nem esek bele mostmár úgy a fiúkba.És már nem gondolkozom gyerekesen sem.szoval megbántot úgy mint soha senki de még is jót tett velem mert annak a disznónak köszönhetöen megváltoztam! :) ugy hogy megértem mit érzel...annyit tudok mondani hogy az idö mindent meggyógyit :) 17/L
A kérdező hozzászólása: huhh köszxD
A kérdező hozzászólása: Kedves 17/L!! Ez nagyon "szép" történet volt remélem én is megváltozok mint te:)
13:01 énis ugyanigy voltam vele(: mi fél évnél vagyunk(: és anyum is jóban van vele(:
A kérdező hozzászólása: Ez szééép:) =)
A kapcsolatot tartjátok még, vagy rád sem bagózik?
A kérdező hozzászólása: csak msnen
szia a pasik nem szeretik a tapasztalatlan lányokat...és valoszinü ezért nem akar semmit szerezz elöbbe egy kis tapasztalatot egy másik s ráccal és akkor biztos eltudod csábitani... ha szeretnéd megtanitalak rá hogyan csábicsd el...
A kérdező hozzászólása: jujjj naon arik vagytoko.O *____* köszike:$
huh szegénykém :S:S tom milyen érzés velem is így volt :S egyébként tényleg le kéne vele ülni beszélgetni élõbe , vagy a srác csak a szexre ment :S van ilyen is sajna :S am nagyon sok sikert rem. megoldódik :)
Szerintem mindenképp próbálkozz valamivel. Én is ugyan ilyen szituban voltam 4éve - 14 voltam és szerelmes voltam egy 21 éves srácba, aki azóta is a pasim és nagyon jól megvagyunk :) persze elõször nem akart tudomást venni a dologról, nekem végül úgy jött össze, hogy taliztunk, mert kértem, hogy legalább barátok legyünk és megismert és megtetszettem neki, majd szép lassan belém szeretett :) remélem sikerül összejönnöd vele :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Hát igen nagyon szeeretem bármit megtennék....de hát ez van ezt télleg nem szabad erõltetni:(
hidd el nekem nem a kor számít , ha akar foglalkozik veled mert ilyenkor a szerelem vak , de ami nem megy azt ne erõltesd abból semmi jó nem származhat..
A kérdező hozzászólása: Szia! nagyon ari vagy:) ez nagyon jol esett csak aza baj h azota csomoszor besztünk msnen és tom h mi a pálya:(
A kérdező hozzászólása: Tudja de nem akar ugy semmit
A kérdező hozzászólása: kösz-.-
Ha belementél akkor miért nem lett a szexbõl semmi?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!