Találatok a következő kifejezésre: Ez a volt (9840 db)

Miért csinálta ezt a volt barátom?

Pár hónappal ezel?tt jöttem össze egy sráccal, jól megvoltunk, de egyszer csak csúnyán összevesztünk, és úgy éreztem, hogy nem is akarok vele lenni, rajta meg láttam, hogy még akarja... De én felhoztam a témát, hogy szeretnék szakítani, na erre elhordott minden szarnak, meg hogy mekkora csira vagyok, azt se vettem észre, hogy ? soha nem is akart velem lenni. Elég durvákat mondott, szóval azzal is eléggé megalázott, így szakítottunk, másnap összejött egy lánnyal, és direkt el?ttem ölelgette, puszilgatta... Hát mit ne mondjak, eléggé meglepett, ezt nem gondoltam volna... Még így is elég szarul esett amit csinált velem, hogy én nem érzek iránta semmit. Most ez mire volt jó neki, miért csinálta? :S

Legjobb válasz: Azzal, hogy szakítani akartál vele, megsértetted a büszkeségét! Ezért hordott el mindennek. Nehogy bevedd, hogy tényleg nem akart tõled semmit... akkor nem lett volna veled, hidd el. És köveetkezõ nap is azért volt a másik csajjal elõtted, hogy a büszkeségét védje. Ne foglalkozz vele. Felejtsd el, és foglalkozz inkább a jövõddel.:) Amúgy velem volt olyan, hogy egy srác megkérdezte tõlem, hogy járunk-e, és mondtam, hogy még nem ismerem eléggé, ezért még nem szeretnék - de csak finoman -, és õ ezt nemnek értette, erre elhordott mindennek. Azt mondta, sosem lesz pasim, olyan csúnya vagyok, meg hogy tudja, hogy járni szeretnék vele. Stb. Ezt is azért csinálta, hogy a büszkeségét védje, de egyértelmû volt, hogy érzett irántam elég sokmindent. Utána hónapokon keresztül rágódtam azokon, amiket mondott rám.:S Nagyon szarul éreztem magam tõle.:( De már kihevertem, mert tudom, hogy miért mondta. Nálad is kb ugyanez a helyzet, csak Te jártál is a sráccal, úgyhogy Te kicsit rosszabb helyzetben vagy, de hidd el, Te is ki fogod heverni.:) 16/L

Azzal, hogy szakítani akartál vele, megsértetted a büszkeségét! Ezért hordott el mindennek. Nehogy bevedd, hogy tényleg nem akart tõled semmit... akkor nem lett volna veled, hidd el. És köveetkezõ nap is azért volt a másik csajjal elõtted, hogy a büszkeségét védje. Ne foglalkozz vele. Felejtsd el, és foglalkozz inkább a jövõddel.:) Amúgy velem volt olyan, hogy egy srác megkérdezte tõlem, hogy járunk-e, és mondtam, hogy még nem ismerem eléggé, ezért még nem szeretnék - de csak finoman -, és õ ezt nemnek értette, erre elhordott mindennek. Azt mondta, sosem lesz pasim, olyan csúnya vagyok, meg hogy tudja, hogy járni szeretnék vele. Stb. Ezt is azért csinálta, hogy a büszkeségét védje, de egyértelmû volt, hogy érzett irántam elég sokmindent. Utána hónapokon keresztül rágódtam azokon, amiket mondott rám.:S Nagyon szarul éreztem magam tõle.:( De már kihevertem, mert tudom, hogy miért mondta. Nálad is kb ugyanez a helyzet, csak Te jártál is a sráccal, úgyhogy Te kicsit rosszabb helyzetben vagy, de hidd el, Te is ki fogod heverni.:) 16/L
Úgy látszik nem szeret veszíteni, azért mondott rád minden hülyeséget. Saját maga is tudta szerintem, hogy amiket mond nem igaz, csak azért mondta, hogy a lelkedbe tiporjon. Nem hiszem, hogy nagyon szerelmes lenne abba a lányba akivel másnap összejött, ezzel is csak téged akart idegesíteni, és azt mutatni, hogy õ milyen jó pasi, és hogy rosszul tetted, hogy szakítottál vele. Ne is törõdj vele!!
mert egy tapló paraszt. Felejtsd el, van 1000000 pasi a földön csak találsz egy hozzád illõt.
Mindenki máshogy reagál a szakításra. A taplók így, ahogy az exed. Egyébként nem tartod kicsit hihetetlennek, hogy rögtön másnapra összejött valakivel? Szerintem már régóta volt köztük valami. Hagyd a fenébe ezt a srácot!
A férfiak önérzetét sérti, ha otthagyják õket, akivel közvetlen utánad összejött az csak önigazolás, hogy "jópasi" és kell valakinek. Plusz, hogy fájjon neked. A legjobb, amit tehetsz, hogyha látod õket akkor érzelemmentesen elmész mellette/mellettük. A semlegsesség jobban fáj, mint az, ha látja, hogy szenvedsz:)

Túlzás volt ez a volt csajom részérôl? Fontos!

2 hónapja szakítottam a barátnômmel, néha-néha beszéltünk csak, hol sikerült normálisan, hol nem. Tegnap le r*bancoztam, mire annyira felkapta a vizet, hogy rendesen le oltott, és olyan dolgokat vágott a fejemhez, amire tudja hogy ugrok és sz*rul érint, többek között az ágyban nyújtott teljesítményemre is. Én azt mondtam neki pár hete, hogy tartani akarom vele a kapcsolatot, akár lesz valakije, akár nem, de bejelölgettem a barátnôit, fûzögetem ôket, erre pipult nagyon be... 2 évet jártunk, még szeretem, de most utálom, és szerintem erôs volt tôle, amiket mondott... mondott mèg mást is, de ez nagyon szarul esett. 20/F

Legjobb válasz: Nem, nem volt túlzás. Minden más esetben túlzás lett volna, de te elmentél a kultúrálatlanságnak egy olyan szintjére, hogy bárki hozzád vágott volna ilyeneket.

Nem, nem volt túlzás. Minden más esetben túlzás lett volna, de te elmentél a kultúrálatlanságnak egy olyan szintjére, hogy bárki hozzád vágott volna ilyeneket.
éna volt barátnommel sose kezdenék vitázni és ha nem lehet vele normálisan akkor hagynám a fenébe sok jó úgyse sikerulne belole csak télleg úgy felidegesítene hogy lekéne vezetnem... persze nem lányon :D
infantilis dolog és hülyeség h utána tartani akarod vele a kapcsolatot. Zárd le normálisan.
A ri**nc sem egy szép dolog végül is ezzel meggyanúsítod valamivel és nem kis dolog mert ha valamelyik embernek akár csak egy kicsi önbecsülése is van akkor az ilyenek durván hatnak és számára ezt a hatást keltette + mivel még a barátnõit is fûzöd ami az õ kapcsolatára a barátnõivel rossz hatással lehet ez még rá tesz egy lapáttal szóval õ a mérleget így egyenlítette ki sokszor pusztítanak az emberek másokat sajnos mivel nem voltam ott pontosan megítélni nem tudom a helyzetet.
Én jóban vagyok az exeimmel (majdnem az összessel), ez nem ezen múlik. De hogy a barátnõit fûzögeted (nincs más csaj a környéken??) meg ler.bancozod... Tõlem többet is kaptál volna, mint egy beszólást.
Miután leribizlizted mit vártál? Meg bejelölgetted és fûzögetted a barátnõit? Mond hogy ez kamu és nem vagy ennyire értelmileg korlátolt.. Én szembe is köpnélek ha látnálak. Mintha nem is 20 éves lennél hanem 3.
Meg is érdemelted. Szerinted miután ler*bancozod mit kellett volna csinálnia? Örömtáncot járni? Te se vagy egy fokkal sem jobb, ha nem lenne himbilimbi a lábad között ez is "r*banckodás" lenne hogy a barátnõid fûzögeted, mintha más nem lenne... Attól mert pasi vagy, az még nem jelenti azt hogy neked bármit lehet.
A kérdező hozzászólása: Rám küldött valami izomagyat is, akinek olyan karja van mint az én lábam

MIért van ez? A volt szerelmemmel nem kezdeném újra, hiányzik, de már nem vagyok annyira szerelmes belé, most valaki más tetszik, de vele nem tudom elképzelni hogy csókolózok?

lehet hülye kérdés, de kíváncsi vagyok. eddig csak az exemmel csókolóztam, és ha azzal a sráccal képzel?dök hogy megcsókol, mindíg átávált az arca az exemére.

Legjobb válasz: Az exed az elsõ pasi volt az életedben?

Az exed az elsõ pasi volt az életedben?
A kérdező hozzászólása: igen.
akkor nem elég vonzó számodra a másik pasi. Vagyis nem õ az hiába is gondolod. Majd ha megtalálod azt akibe valóban beleszeretsz újfent akkor ez nem lesz probléma. De lehet h csak idõ kell még neked mivel az elsõ volt...
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van, köszi :)
ugyanígy vagyok mint te! 1 éve lett vége majdnem, elsõk voltunk egymásnak, és még mindig nem tudom elképzelni hogy mással ugyanazokat csináljam mint vele. már én se szeretem annyira, de hiányzik néha. szóval talán az idõ majd segít :)


Miért csinálja ezt a volt barátom? Elég furcsa.

Õ szakított velem. Mikor találkozunk( összefutunk egy épületben), lehajtja a fejét, és iszonyatosan mogorván köszön, lihegni kezd, mint akinek beszorult a leveg?, kicsit elvörösödik, és nem néz rám még véletlenül se. Lesüti a szemét, így megy el mellettem. Aztán hátranéztem, mikor már nem látta, hogy nézem, és olyan szomorúan, összekuporodva járt, aztán meg az arcát a kezeibe temette.

Legjobb válasz: Mert tudja, hogy hülyeség volt dobni téged.

Mert tudja, hogy hülyeség volt dobni téged.
Nem, nem beszéltünk. 4 hónap az nem kevés. Gondold végig mennyit vagy hajlandó rásszánni. Csak jótanács :)
A kérdező hozzászólása: És ti a szakítás után beszéltetek még?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nem azért írtam, csakhát tudod nagyon furcsa fiú õ, szóval mindenben elég bizonytalan, meg minden. 4 hónapja szakított velem.
Gyakoribb eset, hogy nem bánja meg. Ha meg is bánja, nem fog vele zaklatni. Én ezt nem bántásból írtam, de ha egyszer amiatt szakított, hogy nem kellesz neki, akkor mibõl gondolod, hogy megváltozik? Jó lenne, ha így lenne, de nem gyakori. Amúgy én is sokáig reménykedtem, hogy megbánja és visszajön. Én is láttam azokat a jeleket, amiket te, megbánást, stb. De nem jött. És már nem is várom. Amúgy mióta szakítottatok?
A kérdező hozzászólása: Jó, köszi. Bár azért nem tudom, honnan vagy abban ennyire biztos, hogy nem fog újra belém szeretni, vagy megbánta, amit tett, de te tudod.
És még annyi, hogy mivel te szereted, sok dologba olyasmit magyarázol bele, ami nem igaz. Vigyázz, mert annál tovább tart a bánat!
Kb olyan ez, mintha a hónapokkal ezelõtti magamat olvasnám. Majd túlleszel rajta. Ha kiszeretett belõled, nem hiszem, hogy meggondolja magát. Saját bõrön tapasztaltam. De majd te is eljutsz arra a szintre, hogy más fog érdekelni.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom. :) Én még nagyon szeretem õt, csakhát ez a viselkedés.. Elvileg kiszeretett belõlem, de akkor miért nem vagyok közömbös számára? Nagyon furcsa, olyan, mint aki nagyon utál, de valahol mégse. Nem is tudom elmagyarázni.
Jaj ne foglalkozz már az exeddel... És mi van, ha szarul van, bánkódik? És mi van, ha csak rossz napja volt? Tudom milyen ez, ránézel és azt látod, amit látni akarsz, utána meg bebeszéled magadnak, hogy miattad van... Fenét, ne kombinálj és légy boldog.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Jó, de nem tudom elfelejteni, akárhogy próbálom. Nem megy. :S A gond meg ott van, hogy még mindig szerelmes vagyok belé, nem bírok kiszeretni.

Normális viselkedés ez a volt párom barátaitól? Az van hogy volt egy kapcsolatom (3, 8hónap). Vége lett kb 4hónapja.

Most van egy új barátom, és neki tünt fel legf?gképp hogy tegnap volt a városomban egy rendezvény, hogy nagyon sokan olyan csúnyán néztek ránk.Többnyire romák, volt párom félig cigány volt.

Legjobb válasz: Gratulálok az exbarátodhoz hogy ilyen társasága van. VAlszeg egész életedben az összes leendõ pasidra így fognak nézni meg rád is.

Gratulálok az exbarátodhoz hogy ilyen társasága van. VAlszeg egész életedben az összes leendõ pasidra így fognak nézni meg rád is.
Micsoda? "Mondta a barátom hogy engem nem szeretnek sokan?Meg hogy utálnak, bár az utcán szinte csak cigány volt, azokkal meg nem is foglalkozok! Szerintem ez furcsa viselkedés volt a részükrõl, meg kicsit rosszul is esett hogy ezt mondta a barátom." ? Most akkor a barátai néztek csúnyán, vagy idegenek, akikkel nem foglalkozol?
A kérdező hozzászólása: az ex barátom haverjai azok nem magyarok!
Elsõ vagyok, és nem ezt kérdeztem, ez a része világos volt... de inkább hagyjuk.
ezek a kutyák így hörögnek. Anatómiailag ilyenek, a rövid orruk miatt!
Mert ezt a szerencsétlen fajtát már úgy elnyomorították a kitenyésztés során, hogy örül ha levegõhöz jut. Lehet lepontozni, de ez tény. Az FCI is az anatómiailag túlságosan rossz irányba elvitt felépítésû kutyák közé sorolja.
elsõ vagyok! teljesen egyet értek a második válaszolóval. Szerencsétlen kutyák örülnek ha élnek. Mert mi vagyunk ilyen f.szok, hogy divatkutyákat csinálunk, gondolok itt pl a fülvágatásra és egyebekre is!:S 22/L
22:23: én bizony "felpontoztalak", mert valóban a tenyésztõi felelõtlenség, hogy ilyen alkatú kutyákat tenyésztenek, hogy a lélegzetvétel is kínszenvedés neki. Csak mert "olyan cuki" a nyomott pofi. Aztán a kutya szenvedjen miatta egy életen át... :-/ Aki kitalálta, annak kellene a "pofiját" felnyomni a falra. :-(
A miénk is ilyen, pedig még fél éves
A kérdező hozzászólása: igen, végülis igazatok van! de már most imádom...csak megijedtem h nehogy baj legyen4 de am egyetértek én is a másodikkal...de sajnos ez a szerencsétlen nem tehet rola
Azért ha egy orvos felé jártok, kérdezz erre rá, mert õk hajlamosak a légcsõszûkületre is, amit viszont mûteni kell.
A kérdező hozzászólása: szia! igen erre én is gondoltam :S ugyis jövöhéten jön a cicánkhoz ugyhogy õt is megnézetem!
A kérdező hozzászólása: igen! én is egyetértek vele! igaz annyira nem vészes de sajnálom szerencsétlen kutyát! remélem azért rendesen kap levegõt! és remélem nincs "komolyabb baja"

Miért csinálhatja ezt a volt párom?

Van egy közös gyerekünk,de külön vagyunk.Neki van új barátn?je,de mindig felbukkan,hogy kíván engem.Azt mondja szereti a n?t,kértem hogy jöjjön vissza hozzánk,de err?l nem beszél,ha annyira szereti,akkor miért nem hagy engem?Mit csináljak?

Legjobb válasz: Valami oka biztosan van, hogy vissza-visszatér hozzád. Vagy nem stimmel valami az új kapcsolattal, vagy csak vágyik vissza az ismerõs közegbe. Semmiképpen ne hagyd magad kihasználni, állítsd válaszút elé. Kettõs életet úgysem lehet sokáig élni. Nekem a férjem volt felesége jött mindig valami hülye indokkal. Nem szexre vágyott, de így is baromi idegesítõ volt, és egészen addig nem hagyta abba, amíg a férjem meg nem kérdezte tõle, hogy a mostani párja tud arról, hogy folyton hozzá jár segítséget kérni? Azóta nem láttuk...

Valami oka biztosan van, hogy vissza-visszatér hozzád. Vagy nem stimmel valami az új kapcsolattal, vagy csak vágyik vissza az ismerõs közegbe. Semmiképpen ne hagyd magad kihasználni, állítsd válaszút elé. Kettõs életet úgysem lehet sokáig élni. Nekem a férjem volt felesége jött mindig valami hülye indokkal. Nem szexre vágyott, de így is baromi idegesítõ volt, és egészen addig nem hagyta abba, amíg a férjem meg nem kérdezte tõle, hogy a mostani párja tud arról, hogy folyton hozzá jár segítséget kérni? Azóta nem láttuk...
Nehogy beengedd az életedbe, vagy az ágyadba. Ha már elhagyott benneteket, és más nõje van, akkor hagyjon téged békén. Ha mást is akarna tõled, nem csak a szexet, akkor veled élne szerelemben.
Legyél határozottabb.Az exed látja rajtad, hogy szórakozhat veled, ezért teszi ezt.De ez egy nõnek eléggé megalázó, hogy egy numerára jó lenne, de társnak nem.Zárd ki Õt az életedbõl, a kapcsolatotok korlátozódjon szigorúan csak a közös gyereketekkel kapcsolatos dolgokra.Én nem aláznám meg annyira magam, hogy én kérjem éljen velem ha Õ mást választott.Kérd ki magadnak az efféle ocsmány viselkedést, mondd meg neki mással szórakozzon, ne nézzen már valami olcsó kis lotyónak téged.Te meg próbáld elfelejteni, nem lehet egy komoly ember.Keress magadhoz való társat, aki méltó hozzád, és szeret elfogad a gyerekeddel együtt.
ne aláztasd meg magad, több tartást, aki szeret, az van veled, aki meg mást szeret, az békén hagy, olyan nincs hogy mindkettõtöket hülyit, meg nem lehet vele õszintén beszélni, aki sunnyog az hazudik. A gyereknek sincs megbízhatatlan appára zsüksége, eddig se foglalkozott vele, csak teher lenne és fájdalom, jobb egyedül mnit azzal , aki nem segít, csak lelép, meg nem tudja eldönteni mit akar, rá nem lehet számitana, nem járnál jól, inkább ismerkedj másokkal, vannak, akik szeretnének gyereket, és a tiédet is elfogadnák, ha nagyon szeretnek el fogják fogadni. Úriemberekkel ismerkedj, gáláns lovagokkal ne egy ilyen szemét fráterrel, már bocsánat a kifejezésért.
Mennyi idõs a közös gyermeketek?

Miért tette ezt a volt barátnőm?

Megismerkedtem egy lánnyal,akivel minden jó volt.

Legjobb válasz: És én tényleg szerettem,anyám azt mondta hogy találnék magamhoz szebb lányt,de nekem tetszett. Azt sem mondhatom hogy anyu miatt lépett le,mert elõtte nem mondott ilyet,goromba nem volt vele.

A kérdező hozzászólása: És én tényleg szerettem, anyám azt mondta hogy találnék magamhoz szebb lányt, de nekem tetszett. Azt sem mondhatom hogy anyu miatt lépett le, mert elõtte nem mondott ilyet, goromba nem volt vele.
Szerintem jól jártál hogy ez lett a vége! ennek a csajnak nagyon nagy huzat lehet a padláson--ha érted mire gondolok! Hogy miért tette? Mert bolond--ennyi!
A kérdező hozzászólása: De még csak sms-ben sem közölt velem semmit, folyton mondogatta hogy én izgatom az eddigi barátjai közül a legjobban, meg hogy szerelmes. aztán meg semmi elõjel nélkül lelép?
Azt vedd figyelembe hogy nem tiszta a csaj! Kattan az agya egyet és teljesen más ember lesz érted? Felejtsd el õt az a legjobb szerintem.
Szereti a fiúkat, sokat.. Ez van. A fiúk 98%-a is ok nélkül váltogatja a barátnõiket... Örülj, hogy túl vagy az elsõn, jöhet a következõ lány :P

Most akkor indul ez a volán járat, vagy sem?

Holnap, azaz pénteken utaznék Beregsurányba név szerint Nyíregyházáról. IHolnapi járatok (azaz május 18), én a 15:35 -ös busszal szeretnék indulni, viszont egy hónappal ezelőtt ezzel a busszal szerettünk volna ismételten menni, viszont azt mondták, hogy a 0 átszállásos 10:32 -es időpontban induló járat volt az utolsó járat Beregsurányba! Tehát az a 6 db. egy átszállásos járat, amit a neten láttunk, ott nem volt. Azt mondta az operátor, hogy nincs ilyen járat. Említettük, hogy a neten ki volt írva, ő pedig megmutatta a járatkönyvét, de csak a 10:32 -es busz volt jelen. Most akkor mi a fenét csináljak? A 10:32 -es buszt nem tudom elérni és elég nagy távolságról jövök le Nyíregyházára, tehát, ha lejövök és nem lesz busz, amely Beregsurányig tart, akkor nagyon beszívom és indulhatok vissza. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem csak agyhalott hülye volt akivel beszéltél. Most is írja az online menetrend, biztosan lesz az a járat, csak át kell szállnod. Vásárosnaményben van átszállás, igaz elég tempós mert 6 perc van.

Szerintem csak agyhalott hülye volt akivel beszéltél. Most is írja az online menetrend, biztosan lesz az a járat, csak át kell szállnod. Vásárosnaményben van átszállás, igaz elég tempós mert 6 perc van.
Sajnos jártam már úgy, hogy egy menetrendmódosítást nem vezettek át megfelelõen az online keresõben és más útvonalon ment a busz. Errõl utóbb hivatalos tájékoztatót is találtam. Ez is csak egy emberek által mûködtetett rendszer, így hibák becsúszhatnak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket! Végül anno az operátor ronthatta el a dolgát, hiszen indult járat! :)

Miért csinálta ezt a volt barátnőm?

Röviden az el?zmények: 1,5 évig voltunk együtt, 3 éve szakítottunk, de jóban maradtunk, nem vesztünk össze stb... Én 25 ? 28 éves. Mind a ketten "világjárók" vagyunk, külföldön is ismerkedtünk meg. Õ most kint dolgozik Németországban, én pedig most itthon vagyok, de nemsokára újra kimennék valahova. Szóval nemrég írt nekem, hogy nemsokára jön haza pár napra és hogy jó lenne találkozni. Kérdezte, hogy van e barátn?m és írta hogy neki nincs barátja. Aztán mikor hazajött nem is szólt hogy itthon van, én írtam rá, aztán csak összefutottunk egy kávéra, de csak általános dolgokról beszéltünk, kivel mi történt... Aztán mondta, hogy sietnie kell, én elvittem egy darabig, de mikor kiszállt a kocsiból mondta, hogy nem haragudjak, hogy csak így futtában találkoztunk, majd húsvétkor(!) :) jön haza megint és akkor hosszabban is találkozhatunk. Na ezt segítsetek megfejteni, hogy mi volt ez az egész?

Legjobb válasz: Semmi. Kint történhetett valami, ami miatt nosztalgiázni kezdett és eszébe jutottál (kellett egy biztos pont a múltból), amikor megoldódott a helyzet és hazajött nem foglalkozott veled mert már nem kellettél. Haverkodás volt ez a kávé, ne éldd bele magad. 26F

Semmi. Kint történhetett valami, ami miatt nosztalgiázni kezdett és eszébe jutottál (kellett egy biztos pont a múltból), amikor megoldódott a helyzet és hazajött nem foglalkozott veled mert már nem kellettél. Haverkodás volt ez a kávé, ne éldd bele magad. 26F
Szerintem se komoly a dolog.22/F
ez kérlek egy baráti találkozó volt és érdeklõdött, h benne vagy-e húsvéttájt a folytatásban.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nekem is ez jött le. De mindegy, húsvétkor már nem tervezem, hogy itthon leszek, csak furcsa volt, hogy ilyeneket írt aztán meg semmi... de hát ilyenek a nõk... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!