Találatok a következő kifejezésre: Ez a vagy (31219 db)

ez hanyadik ilyen jellegû kérdés ma már? :D
Én úgy tapasztaltam, h nem igazán. Mostanában már kevesebbet próbálkozom, mint régen, és hamarabb rájövök, h nem kellek az aktuálisan kiszemelt lánynak. Teljesen feladni mégse vagyok képes, pedig a lelkem mélyén tudom, h úgyse fogok kelleni soha senkinek.
Pont azért vágyik mert mert még nem volt kapcsolata. Mindig az után vágyakozik az ember (az állatok is? o.O) amije nincsen.
Ki lehet, csak nehéz.

Érdekel az újságírás, nem ez a vágyam, de mint mellékállásként érdekelne. Hogyan próbálhatnám ki magam? 18/l

Legjobb válasz: Schatzi, nyilvan ugy hogy irsz valamit, azt elkuldod ujsagoknak es vagy lehozzak vagy nem. Hogy mashogy?

Schatzi, nyilvan ugy hogy irsz valamit, azt elkuldod ujsagoknak es vagy lehozzak vagy nem. Hogy mashogy?
A kérdező hozzászólása: De milyen újságoknak? A suli újságokba már írtam..
:DDDD attol fugg persze milyen temaban irsz, ha valami nagyon komolyat szursz akkor nepszabadsag, magyar nemzet, amugy meg lehet index.hu, origo.hu, barmilyen netes felulet amit sokan olvasnak, akar blogok is ahol szoktak lenni vendegirok. a suliujsagba meg mindenki irhat, az nem egy szint:D tessek, itt van millio lehetoseg meg otlet: http://www.kfki.hu/library/ujsag/
A kérdező hozzászólása: Ezzel tisztában ezért is kérdeztem, hogy milyen "elõkelõbb" újságok vannak:)

Mit tegyen egy ronda pasi, hogy ne ugy ebredjen minden nap, hogy ez egy uj remeny egy baratnore, mit tegyen hogy vegleg elnyomja magaban ezt a vagyat?

Ronda vagyok, mar eddig nulla baratno mellett temerdek visszautasitas ert. Mindig ugy kelek fel, hogy ma tetszeni fogok alanyoknak, jol feloltozok es visszafele a munka utan a buszon vagy a vonaton ismerkedni probalok a lanyokkal. Semekkora sikerrel. Miert nem lesz egy pasi egyik naprol a masikra helyesebb a lanOk szemeben? Latom a sok bajgunar gyereket hogy lepusztult ruhaban is mindig uj csajt tudnak felszedni. En pedig tele vagyok.onbizalommal de a ronda arcomat ha meglatjak akkor inkabb atulnek a vonaton.egy.masik kabinba. Miert nem lehetek csak.egy napra helyesebb es sikeresebb a lanyoknal? Minden este maganyosan es osszetorve fekszem le. Van lejjebb? Mit tegyek, hogy helyesebb legyen az arcom?

Legjobb válasz: lol hát erre már no comment ismét egy agyonsajnálom magam filingû arc...

lol hát erre már no comment ismét egy agyonsajnálom magam filingû arc...
1-esnek igaza van!
Kösd le magad valami mással pl sport.Ne itt siránkozz.A szépség nem minden.Inkább a belsõ értékeidet helyezd elõtérbe, ha már a külsõdet képtelen vagy elfogadni.
4-esnek igaza! De azért tényleg uncsi, hogy mindenki elõjön ezzel a belsõ öngyilkosság dologgal vagyishogy úristen hogyan öljem ki magamból az érzelmeket ... hogy nyomjam el... ebbõl van már ezer meg még egy kérdés, szóval nézelõdöj azoknál a válaszoknál, de úgyse fogsz... igaz? legalábbis egyet sem fogsz megfogadni, mert itt a lényeg nem az... verd ki sokszor, vegyél játékokat és játssz pc játékokkal is, vagy dolgozz, ezek elterelik az energiád és a figyelmed is
Nincs olyan lány, akinek a belsõ bármit is számítana. Az egyetlen esélyed a barátnõszerzésre, ha gazdag leszel.
Én azt nem értem, hogy hogyan akarsz te a vonaton/buszon ismerkedni... Aki ott utazik, az (ezek szerint rajtad kívül) azért teszi, mert el akar jutni valahova, nem pedig azért, hogy összeismerkedjen valakivel. Ismerkedni sokféleképpen lehet, de ahhoz, hogy közlekedési eszközön összejöjjön, óriási szerencse kell, aminek kb. 0, 0001% az esélye... És ez nem a kinézeten múlik, hanem magán a szituáción. Járj el szórakozni (nem berúgni gondolom, hanem akár moziba, színházba, vagy normális buliba...), látogass internetes oldalakat is akár (bármilyen fórum, chat, nem feltétlenül párkeresõ), sportolj... ÉLJ! És ne erõltesd a dolgot, fõleg pedig ne nyavalyogj, mert ne is haragudj, de ez szánalmas. Emellett meg nem tudom, mit értesz azon, hogy csúnya vagy, de pl. az ápoltság az nagyon fontos. Legyen rendben a hajad, tiszta a bõröd, figyelj oda az alakodra (magyarul: ne legyél elhízott), és ha ez mind megvan, akkor onnantól kezdve nincs olyan, hogy csúnya!
Pedig a külsõt csak pénzzel lehet kompenzálni, ezen a 2-n kívül semmi más nem érdekli a nõket, ha kapcsolatról van szó.
Nem a ronda pasik nem kellenek senkinek, hanem TE nem kellesz senkinek. Nem azért, mert ronda vagy, hanem azért, mert a személyiséged visszataszító.
12:05 Mert attól még se magasabb, se jóképûbb nem leszek. Kisugárzás pedig nem létezik, pontosabban egyenlõ a jóképûséggel.
Mert idióta szegény, és egyszerûbb neki sajnálnia magát, mint tenni bármit is. Nem kell törõdni vele, nem érdemli meg.
59% os tom kicsit közhely , de miért nem jársz el sportolni kicsit edzeni? Hisz a teljesítmény elérés alapból önbizalom növelõ..És abban tényleg van valami amit itt valaki írt neked ..Ha te elhatározod magadban és tudatosul benned , h márpedig te ronda vagy senkinek sem kellesz stb..az nagyon durván látszódik rajtad a kisugárzásodon...
Még ha így is lenne, akkor se számítana semmit.
Az alapján, amit itt írsz, bõven le lehet szûrni, hogy visszataszító a személyiséged.
A személyiségem tök mindegy h milyen, addig nem érdekel senkit, amíg ilyen ronda vagyok, errõl ennyit. Lehet fordítva is mondani, csak az nem igaz. Csúnya lányokat rendszeresen lehet látni az utcán jóképû pasival, csúnya srácokat viszont még csúnya csajjal sem. Amúgy érdekes ez a felmérés, de Magyarországon sokkal meredekebb grafikonok születnének. Nekem pl. összesen 1 lány válaszolt társkeresõn, amíg fent voltam, az is csak annyit írt, h nem vagyok az esete.
Látom, neked is hiába magyarázzuk, hogy már amit itt lemûvelsz, önmagában mutatja, hogy a személyiségeddel van a gond. Ezen lehetne változtatni, de te inkább sajnálod magad a külsõd miatt. Lelked rajta, engem ugyan nem érdekel a kínod. Egyébként fordítva is lehetne ugyanezt mondani, a pasikat szidva: kicsit ducibb lány már senkinek sem kell, mindenki bombázó, nagymellû, kerek fenekû, szõke, hosszú hajú modelleket keres. Milyen szemét a világ... Így is lehet.
Látom abszolút nem számít, h én mit mondok, ti meg vagytok róla gyõzõdve, h a személyiségem miatt nem kellek senkinek, még így is, h egyikõtök el is szólta magát, h tényleg nem kell egy lánynak se, aki ronda. Kívánom, h következõ életetekben ti is ronda srácként szülessetek újjá, és ezért magányosak legyetek egész életetekben.
11:35 Legalább már elismerted, h a ronda pasik nem kellenek senkinek.
Ajánlom az alábbi "tanulmányt" mindenki okulására: http://blog.okcupid.com/index.php/your-looks-and-online-dati..
59%--Áhhh ez butaság az éltben bármit el lehet érni de tényleg bármit , ha hiszünk magunkban és az álmainkba.... Igen is létezik kisugárzás és nem csak kapcsolatok terén..Akár 1 boltban egy eladón is észre lehet venni nekem sikerült átlagos semmilyen megjelenése volt észre sem vettem ameddig nem keveredtem vele beszélgetésbe, de onnantól kezdve hihetetlenül elvarázsolt a jelleme a beszéde a viselkedése ..melegséget , szeretet , és boldogságot sugalt... És nagyon szimpatikus emberke lett számomra..Igen is van kisugárzás és fontos , h ki legyünk magunkal békülve.....Egyátalán nem minden a külsõ ..hiába szép magas és vonzó valaki , ha belül a belsõ romlott
"Áhhh ez butaság az éltben bármit el lehet érni de tényleg bármit , ha hiszünk magunkban és az álmainkba...." Na ez is egy olyan semmitmondó maszlag, amit te se hiszel el, ha van egy kis eszed. Az az eladó pedig egyszerûen csak jól nézett ki, legfeljebb messzirõl nem tûnt fel.
ennek a szerencsétlen balf*sznak hiába mondotok bármit is (59%-os válaszadóra gondolok), úgyis mindenre talál valami kifogást, hogy miért nem igaz. õ a tökéletes, õ az, aki mindent megpróbált, õ ismer mindegyikõtöket, az összes nõt, bár még sosem beszélt nõvel 10 percnél többet, de ismeri az összes gondolkodását, az pasikhoz való hozzáállását. õ találkozott a világ összes emberével, és ezért tudja, hogy õ a legrondább a világon, és a világ összes párját is ismeri, szóval igenis higgyétek el neki, hogy minden párkapcsolatban jóképû a pasi. akármit mondotok neki, az hülyeség, mert ti semmit nem értetek ehhez, neki van iszonyatosan nagy élettapasztalata, és nyilván egy olyan ember, aki semmit nem tud már magán változtatni jó irányba, mert annyira jó. amúgy is, a külseje is tökéletes ám, csak az összes csaj vak, meg szar ízlése van.
13:56, ennek hiába magyarázod, úgyis csak saját álszent copypastás szövegét mantrázza...
Utolsó, a te pasijaid legalább szerinted jóképûek voltak. Vagyunk viszont jó páran olyan rondák, h a világon egyetlen nõnek se tetszünk, a belsõnkre pedig emiatt már nem is kíváncsi senki. Ez utóbbi a probléma, h ilyen felszínesek vagytok.
a sok itt nyavíkoló ronda lúzer miatt már kb azt érzem magamon, hogy bakker, én vagyok a defektes lány, mert az eddig 3 pasim közül egynek sem volt több pénze annál, mint ami a megélhetéséhez szükséges volt, nem volt autója, és egyetlenegy barátnõmnek sem jöttek be, mert szerintük nem voltak jóképûek... :D de biztos benne van a hiba, elvégre ti mindent tudtok x) én is a nemlétezõ pénzre hajtottam :D
Ne keseredj el... Majd lessz valami...
A kérdező hozzászólása: Igen, ha egy alma héja rohadt, de nem tudod mi van alatta, akkor is inkább nem harapsz bele, mert lehet nagyon rossz az íze. Így elhajintják. Ezért nem kellenek a ronda pasik. Csak ha a ronda héjon van valami extra, pl arannyal van futtatva (pl van sportkocsija stb.).
15:48 Te nem vagy csúnya. Ha az lennél, tudnád, mirõl beszélünk.
15:48, ha egy almának a 99%-a rohadt, nem fogod megenni belõle azt az 1%-ot, inkább eldobod, nem?
14:41 Pfff Bár férfi vagyok , de már nekem szemet szúr , h milyen gáz szinten általánosítotok..ezek szerint ti kizárólag ilyen pénz éhes [email protected] között keresgéltetek vagy pláza cicák között érdekes nekem eddig sikerült olyan barátnõket kifognom akikre elég csúnyán irigykettek mégsem vagyok miliomos sem pedig hihetetlenül helyes csak van egy egyéniségem és önbizalmam ...ennyi Vissza utasítanak titeket x szer és akkor az összes nõ pénz éhes ribanc anyád is ilyen pl ? Sajna tény , h a mai társadalom elég romlott és cinkes , de nem feltétlenül kell le általánosítani x millió embert, ...De persze a sok csalódás miatt pénzéhes [email protected] +csak a pénz számít nekik mert épp veled /veletek nem akar járni 1 sem lehet , h nem velük van a gáz nem ?
9:08-nak és 9:52-nek van igaza! A nõk önteltek, felszínesek, elsõsorban a külsõt és a pénzt nézik. Ha ez a kettõ klappol, esetleg van márkás sportkocsi vagy nyaraló is, akkor hajlandóak "megbocsájtani" a pasinak azt, ha ronda vagy ha kövér. Ugye milyen szép tõlünk? És még nekünk kéne hálásnak lenni, hogy úgymond "elnézik" nekünk a hibáinkat :D 10:33, igeeeen, és akkor magyarázd már meg pls, hogy a sportkocsis türhõ tapló baromállatoknak mindig van csajuk, legalább úgy 5... A 10:51-es meg egy életképtelen torzszülött troll, nem kell vele foglalkozni. Majd kinövi az ostoba kicsi gyerek az internethírózás buta kis játékát...
Ez is csak semmitmondó duma. Jól hangzik, ezért sokan elhiszik, ennyi. Régen talán így volt, de a mai nõk annyira felszínesek, h fontosabb nekik, h ha végigmennek az utcán, irigyeljék õket a pasijuk miatt. Márpedig az illetõ pasin nem az látszik, h mennyire okos, kedves, még csak nem is az, h mennyire magabiztos, hanem h mennyire jól néz ki.
59-es, ezt olvasd el, jó szándékkal linkelem: http://www.ferfihang.hu/2011/10/24/mi-kell-a-nonek/
Ezerszer mondtam már, h azért mondom ezeket, mert mindenki elutasít, nem pedig fordítva. Az esetek többségében ki is derült egyértelmûen, h a külsõm miatt nem kellek az illetõ csajnak.
11:32-es: így van. csak ezt túl nehéz felfogni, helyette inkább a nõk a hibásak, amiért nem másznak rá a ronda pasikra lépten nyomon, és hogy nem jönnek össze olyannal, akitõl esetleg undorodnak. milyen köcsögök is a nõk, hogy nem a ronda pasik a parafíliájuk, hanem igyekeznek minél jobban kinézõt találni maguknak. tényleg borzalmas. elvégre évmilliók óta ez megy az állatvilágban is, milyen köcsög is az összes nõstény.
Nem fogom az ismerõseim képeit küldözgetni. Egy besavanyodott ember vagy, ami kiül a viselkedésedre, azért vagy még mindig egyedül. Mert elviselhetetlen a személyiséged, azért, mert egy ilyen rinyáló p.cs nem kell egy csajnak se.
10:33 Mindig mindenki a kinézetem miatt utasított vissza, pont azért gondolkozom így a nõkrõl. De persze a személyiségemmel van probléma, hogyne. Biztos minden ronda és alacsony srácnak probléma van a személyiségével, mert egynek sincs barátnõje vmi furcsa véletlen folytán.
Egy ferfi eleg sok osszetevobol all, s ezek kozul barmelyik megtetszhet egy nonek. 1.) Helyesseg (genetikai adottsag ezen nem tudsz valtoztatni ez van) 2.) Penz (ez leginkabb szerencse kerdese) 3.) Duma. Szerintem itt kell keresni a hibat, vagy tul sok vagy vagy tul keves, 4.) Stilus (eddig en mindig csak a felso harmat szoktam irni de valamelyik nap egy lany irta mennyire fontos a stilus vagy kisugarzas. Azert mert egy jo stilussal modosithatod az 1 pont hianyossagait. S kiegyensulyozhatod a 3 pontbeli hianyossagaidat. Hatarozott fellepes, lezserseg, hanyag elegancia, sportos testalkat nemi humorral kiegeszitve a legjobb nok kozul is valogathatsz, s nem kell hozza tul sok penz. A vilag most errol szol valahogy el kell tudnod magadat adni. Ha nem jo a self-marketing csinalhatsz te akarmit sose lesz nod!)
Ez az 59%-os csak nyugtatja magát, hogy a kinézete miatt nincs senkije, mert ez még mindig jobb (mert errõl "nem tehet"), mint belátni, hogy valószínûleg a személyiségével van probléma. Pl. az egyértelmû hozzáállása a nõkhöz. Látjátok, õ akarja nekem megmondani, hogy milyen embereket szeretek, holott nem is ismer, de mivel nõ vagyok, õ már "tudja" is. Elég szánalmas. :P
Akik itt azt írják hogy a külsõ nem számít azok hazudnak. Elsõ benyomásra CSAKIS a külsõ számít. Persze vannak olyan párok ismerek én is ahol a pasi nagyon ronda a csaj nagyon szép és fülig szerelmesek egymásba, nem a pénz miatt, nem a kinézet miatt hanem a másik belsõ értékei miatt, de õk sem úgy jöttek össze hogy odamegy hozzá az illetõ hogy tetszel hanem hosszú megismerkedés és folyamat útján(már házasok gyerekkel). De a lényeg hogy aki azt mondja hogy nem a külsõ számít elsõre az hazudik mert igen is az alapján ítéled meg a másikat, ha látsz egy helyes lányt, vagy pasit akkor a személyiségét is helyesebbnek látod független attól hogy 1 szót is beszéltél e vele. A kérdezõt ne bántsátok, persze nem ez a megoldás hogy nyavalyog, de legalább próbál megoldást találni. Tanácsot lehet adni neki mert akik nincsenek a helyzetében nem tudhatják milyen érzés. A kérdezõnek meg annyit hogy próbáld élvezni azokat a dolgokat amiket szeretsz és keress új elfoglaltságokat amik érdekelnek. Nagyon nehéz a mostani világban mert 98% a külsõségekre megy és itt nem csak a kinézetre gondolok, akik azt mondják hogy nem azok is azért ha választhatnak akkor a szebbet, jobbat, biztosabbat választják(biztosabb lehet az anyagi háttér is). Hidd el olyan csaj meg ne kelljen aki a "bájgúnárokkal" van mert aki lehet nem olyan szép de szerényebb az sokkal értelmesebb és sokkal boldogabb lehetsz vele. Ne add fel, legyél mindig pozitív, tudom ez nehéz de próbáld meg mindenben a pozitívot meglátni, akár legyen egy ajtónyitás vagy sorban állás a boltban, mutasd azt a másik ember felé hogy te boldog vagy és akkor felkelted az érdeklõdésüket külsõtõl függetlenül mert mostanában ritka a boldog ember és a többség irigy arra aki boldog ezért érdekli.
Hát én valóban nem, mert ahhoz egy nõi társ is kéne, amire ronda srácként esélyem sincs. Örülj neki, h nem kell megtapasztalnod, milyen az!
Gondolj, amit akarsz 59%-os, én tudom magamról az igazat és én leszek boldog életem végéig, nem te! ;) Puszi
De igen, kizárólag ezek alapján döntesz te is, mert nõbõl vagy. Lehet h úgy gondolod, h a belsõ is számít, de ha a fiú ronda, akkor a személyisége nem is érdekel, ha jóképû, akkor pedig belül is szépnek látod.
Ez hülyeség, én is nõ vagyok, és NEM a pénz és NEM is a külsõ az, ami elsõsorban érdekel. Nyilván hazugság lenne azt mondani, hogy egyáltalán nem számítanak ezek a dolgok a közös jövõ tekintetében, de sosem ez alapján döntök! Fõleg nem kizárólag ez alapján. Ami viszont kizáró ok mindenképp: ez a nyavalygás, amit itt mûvelsz!
szerintem sírj és sajnáltasd magad itt tovább, talán egy mazochista álmaid nõje rád ír és mehettek egybõl szobára!
fogd már be, elõbb írta le mindenki mit kéne csinálnod, látod errõl beszéltem, le sem tojod, amit írnak, nem fogadsz meg semmit, csak nyafogsz... - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás
A kérdező hozzászólása: De nekem.baratno kell es ne gazdagsagom miatt kegyen vekem. Sok helyes pasi szegeny mint a templom egere es minden heten mas csaja van. Akkor nekem miert nem lehet legalabb egy baratnom?
ez az 59%-os az oldal legszánalmasabb embere, csak ilyen kérdésekre válaszol, és mindenhova csak ezt írja, hogy jaj, a nõknek csak a külsõ meg a pénz számít :D persze, csak jóképû meg gazdag pasiknak van csaja, hogyne. ja, meg néha jön a fekete bmw mániájával, az a másik kedvencem. szóval kedves kérdezõ, ne akarj olyan szánalmas lenni, mint ez az idióta! amúgy ha rondának tartod magad, az azt jelenti, hogy nincs önbizalmad. elõbb fogadd el magad, majd utána elfogadnak mások is.
A fekete BMW-t nem én szoktam írni, de abban is van igazság. Amúgy meg ha nemcsak a külsõ meg a pénz számít nektek, akkor magyarázd meg, miért van annyi olyan kérdés, h "ronda és csóró vagyok, emiatt miért nem kellek senkinek?", és miért nem látni soha olyan kérdést h "bunkó és buta vagyok, miért nem kellek senkinek?" Ja és mivel nincs kint a nevem, nem tudhatod, milyen témájú kérdésekre szoktam még írni.
Tudom h úgyse fogsz mutatni senkit, csak úgy mondtam. Amúgy meg aki élõben látott, soha senki nem mondott semmi pozitívat a külsõmre, szal nem is lett volna mit elhinnem. És kétlem, h le tudnátok venni bármi ilyesmit, amikor belsõre is a külsõ alapján ítélitek meg a pasikat, a jóképûeket pl. kedvesnek és okosnak gondoljátok akkor is, ha büdös bunkók.
ott is ugyanezt mondanád. hogy hú de jól néz ki az a pasi, meg te sokkal rondább vagy. ha azt mondják neked, nem vagy ronda, azt sem hiszed el. szerinted mindenki rondább nálad. márpedig EZ nem egészséges gondolkodás. ez ül ki látok, akár hiszitek akár nem, ezt sokszor már ránézésre, de 1-2 perc beszélgetés után simán le lehet venni. ezt nem vagytok hajlandóak elhinni, pedig a nõk erre tényleg képesek. egyszerûen el kell fogadni azt, amin úgysem tudsz változtatni, és kovácsolj belõle elõnyt. ezen én is keresztül mentem, de én összeszedtem magam, szóval tudom, mirõl beszélek, és nem írtam ide ki minden egyes nap nyafogós kérdéseket, mert tudtam, hogy attól nem lesz jobb.
Persze, mindig ez a duma. Priviben is tudnál mutatni egyébként, nem kell kirakni, de ezt nyilván te is tudod.
Jah:D
11:11-es: úgyis fölösleges lenne, az ilyen megkeseredett hülyék úgyis azt mondanák rá, hogy fúúúú de fullos pasi.
Meg tudnám mutatni, csak talán nem fogok képeket felpakolni az emberekrõl a beleegyezésük nélkül. Én sem örülnék neki, ha a képeimet vki felpakolná egy ilyen oldalra...
Miért, mit fogadjon meg? Azt h "ne aggódj, úgyis jön majd vki, aki a belsõ értékeid miatt beléd szeret"? Ezt az se gondolhatja komolyan, aki ilyeneket ír.
Az 59%-os egy troll, aki gyûlöli a nõket, nem is csoda, hogy NEKI nincs barátnõje. Azt hiszi, olyan piszokul ismer minden nõt, sõt: azt hiszi, minden nõ egyforma. :D A Kérdezõ meg remélem, hogy nem az õ tanácsát akarja majd megfogadni.
10:57 Nem az vagyok, és természetesen nem azzal kezdtem soha csajozásnál, h biztos neked se fogok kelleni a külsõm miatt. Amúgy meg itt mindenki ismer olyan pasit, aki csúnya és szegény, és mégis szép bnõje van, de vmiért senki se tudja megmutatni, és a valóságban vhogy sose látni ilyeneket.
Próbálj meg az adottságaidhoz képest a lehetõ legjobban kinézni. Öltözködj divatosan, kezdj el gyúrni, járj szoliba/ használj önbarnítót, találj egy számodra elõnyös frizurát, szemüveg helyett hordj kontaktlencsét, legyél mindig maximálisan ápolt (pl. szemöldökszedés, szõrtelenítés, borotválkozás, körömvágás, frissen mosott ruha, fénylõ cipõ, parfüm). Akármilyen selejtes is az "alapanyag", ezekkel akkor is nagyságrendekkel fel lehet tornászni a kinézetet. Ha valami egyéb gáz is van veled, akkor irány a bõrgyógyász, fogorvos esetleg plasztikai sebész. Ez valószínûleg nem lesz olcsó szórakozás, de megérheti ha különben [email protected]ódik az egész életed. Emellett az anyagi lehetõségeid határán belül próbálj minél jómódúbbnak tûnni (mobiltelefon, óra, ruházat, napszemüveg, kocsi). Sokszor láttam már olyat hogy csöves kis templom egere elõ tudta adni a laza gazdag csávót. Az ilyen baromságokat meg sürgõsen felejtsd el, hogy a belsõ számít, nem pedig a pénz és a kinézet. De! Ez a kettõ számít, legfeljebb csak a sorrend fordított egyes nõknél.
Remélem 59%-os, te az az ember vagy, aki biosz szakra jár, és azt hiszi, hogy az a világ legnehezebb szakja:D Mert ha az vagy, akkor elárulom, hogy bizony a stílusod s a gondolkodásmódod miatt nem érdekelsz senkit. Nem kellene ennyit rinyálni, mert nincs olyan nõ, akit ez nem taszítana. És egyébként én ismerek olyan nagyon szép lányt, akinek olyan ronda pasija van, akire már azt mondom, hogy bottal sem piszkálnám meg. (És nem gazdag). És lám, mégis együtt vannak egy jó ideje. Sõt, a lány elõzõ pasija is nagyon visszataszító volt számomra.
ah Wow-on vagy dibló III-ba még lehetsz szép szexi karakter na ?

Babát szeretnék! Mit tegyek, hogy csillapítsam ezt a vágyat?

20 éves vagyok, de meg?rülök, olyan csillapíthatatlan vágyat érzek, hogy legyen egy kisbabám. Tanfolyamra járok, mellette dolgozom. Még egy pár évet várni akarok vele. Volt már valaki ilyen érzelmi hullámvölgyben? Ti mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Sajnos nagy okosságot nem tudok mondani. Teljes mértékben ebben a helyzetben vagyok, amiben te. Már 1 éve ezzel a vággyal "küzködöm". Néha csillapodik egy kicsit, alábbhagy, aztán ismét kezdõdik elölrõl ez az egész. Tanácsolni nem tudok semmit, kitartás! 22/N

Sajnos nagy okosságot nem tudok mondani. Teljes mértékben ebben a helyzetben vagyok, amiben te. Már 1 éve ezzel a vággyal "küzködöm". Néha csillapodik egy kicsit, alábbhagy, aztán ismét kezdõdik elölrõl ez az egész. Tanácsolni nem tudok semmit, kitartás! 22/N
Sajnos ez hormonális. Ha egyszer beindul akkor ez elkísér amíg nem lesz gyermeked. Nekem 23 éves korom környékén ütött be ez az érzés és 27 évesen szültem. Férjet kéne találni, aki szeretne szintén gyermeket, ez is eltarthat jó pár évig még.
A kérdező hozzászólása: A párommal 2 éve vagyunk együtt, együtt élünk, a szüleivel. Külön költözni nem szeretnénk, tökéletes az összhang, mindenkinek meg van a kis magánszférája (jó a ház eloszlása:D) A párom azt mondja, még kb 1 évet várna a dologgal, én is várni akarok, de valahol legbelül mégsem tudok, teljesen türelmetlen vagyok. Nem tudom magam megérteni, néha azt hiszem, megõrültem.
próbáld kihasználni ezt az idõt arra, hogy készülsz a gyermek fogadtatására.:) addig is próbálj pozitívan gondolni a dologra olvasgass könyveket. szerintem segít benne, ha tudsz valakivel ilyenekrõl beszélni. ha párod nyitott a témában, akkor vele beszélgethetnétek ilyenekrõl részletesen, minél mélyebben.:) mindig vannak részletek és apróságok, amiket még nem tud az ember a másikról és érdemes még elõtte rájönni..:D
Én is így vagyok vele de amikor teherbe estem akkor abbamaradt ez a vágyérzet de a terhesség a 11 héten elhalt most meg még rosszabb a helyzet de a páromnak nem merem elmondani hogy mit érzek totál hülyének nézne. ( 3 hete volt a terhességmegszakítás) Én nagyon szeretnék babát de félek hogy megtörténik ugyanaz mint az elsõvel.
Én teljes mértékben így vagyok már két éve és a dolog csak fokozódik. Nekem már nem kell sokat várnom, márciusban abbahagyom a gyógyszert és 2-3hónap múlva már próbálkozunk, de még ez is egy örökkévalóságnak tûnik. Erre nincs gyógyír, addig fogod ezt érezni, míg anya nem leszel. A hormonok ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Tegnap jól összevesztünk a párommal ezen, hogy neki már elege van ebbõl a témából, jó lenne hanyagolni. Érdekes, mert eddig egész jól elbeszélgettünk ezekrõl a dolgokról. Nos nem tudom, mi lesz, és hogyan, de engem már szó szerint kínoz, mert ha nem is beszélek róla, de éjjel már ezzel álmodok... Megbuggyantam :)

Nagyon gáz, ha egy felnőtt fiúnak ez a vágya? 22F

Nem merem még haveroknak sem elmondani, mert tuti kigúnyolna, hogy mit akarok, de engem nagyon érdekel milyen lehet egy 14-16 év körüli tini lánnyal csinálni. Haverom szerint a 18 év alatti lányok, azok kis dedósök és nem tudnak még szexelni sem, meg nekik játszani kell még az oviban, hogy lehet így gondolkodni. o.O

Legjobb válasz: Nem vagy te felnõtt öcskös.

Nem vagy te felnõtt öcskös.
Vigyázz ezzel a dologgal, mert törvények is vannak...
Nekem 16 évesen több ilyen jellegû kapcsolatom is volt, mindigis szerettem a szexet. Az egyik ilyen kapcsolatból lett késõbb szerelem, majd házasság, és 1 éve kisbaba. Senki meg nem mondta volna akkoriban, hogy csak 16 vagyok. Se külsõre, se belsõre... Szóval amennyiben ilyen típusú lányra vágysz, az szerintem egyáltalán nem gáz. De a "felnõtt fiú" kifejezés egy kicsit igen. :-)
Mint mindig, itt is sajnos el kell mondani, mert a válaszadók nem tudják a törvényt, és mégis azzal válaszolnak: nem 18, nem 16, hanem 14 év Magyarországon az a bizonyos korhatár. (Korábban az azonos nemûeknél külön volt, és azt csak 18 éves kor fölött lehetett, de már sok éve az is 14.)
A kérdező hozzászólása: Én találkoztam már nagyon értelmes 15 éves lánnyal, jobban eltudtam vele beszélgetni, mint némelyik felnõttel. Nem kéne így lenézni a tiniket.
Gáz...16-tól már oké, de 14-15? Az már gáz szerintem..
A kérdező hozzászólása: Nyugi, tanulmányaim során sokat foglalkoztam a joggal. ;)
Ezt vagy egy nyomozó tette fel, vagy egy nyomozó csenget majd az ajtódon kisfiam!
nem gaz..es biztos jo lene, de egy tapaszalt no szerintem jobb
az ilyen fiatal lányok jobban szeretik a "bohócot" mint az idõsebbek.. és vannak köztük gyakorlottak is...:D meghát csak "friss" húsnak számítanak!!:D

Mit tegyek, ha nagyon szeretnék csókolózni egy fiúval és túl fiatalnak érzem magam hozzá? Hogyan tudnám megszüntetni ezt a vágyat?

Értelmes válaszokat kérek. Akinek nem tetszik a kérdés, az hagyja a francba!

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Csak azért, mert azt írtad, túl fiatalnak érzed magad.

Hány éves vagy? Csak azért, mert azt írtad, túl fiatalnak érzed magad.
Elõbb legyél szerelmes, nem? vagy hogy gondolod? mert azzal csókolózni akibe szerelmes vagy az az igazi, amúgy meg olyan, hát jó, de olyan izé mégis. na, valaki elmagyarázná jobban?
Próbálj meg összeszedni olyan indokokat, amiért az unalmas, vedd rá magad, hogy unalmasnak tartsd, és egyszerûen foglalkozz mással. Vagy találj valamit, ami nagyon érdekel (tényleg nagyon) és merülj el abban, keress új hobbikat, amiket folyamatosan tudsz csinálni. Nekem néha sikerült. Bár én inkább szeretek vágyni erre, mégha kínoz is, akkor is sokkal jobban szeretem ha kínoz, mintha nem.
második voltam. szóval ezt nem teljesen érteni, hogy érted. hány éves vagy és egy konkrét fiúra gondolsz vagy úgy általában. szerintem nincs ezzel gond, hacsak nem nagyon erõs a vágy és nincs nyugtod tõle. ha majd lesz barátod, nem fog unatkozni melletted :$
A kérdező hozzászólása: én nem csak úgy csókolózni szeretnék, hogy pl. szembejön valaki az utcán és lesmárolom, hanem a szerelmemre gondolok :$

Férfiak, ha a barátnőtök soft bdsm-et kérne tőletek, teljesítenétek ezt a vágyát?

a csaj lenne a "szenved?" alany...

Legjobb válasz: Azonnal!!!!Nagyon szerencsés vagy,ha ezt kérte.

Azonnal!!!!Nagyon szerencsés vagy, ha ezt kérte.
Ki vagyok én, hogy megtagadjam a kérését? :)
mi számít softnak :) bár a mai világba nem hiszem mivel még azt kamuzná a rendõröknek hogy verem és majd mehetnék börtönbe.
mint a huzat!
Mi van, olvastad a szürke ötven árnyalatát? XD
Most akkor olyan pasik válaszát is várjuk, akiket esetleg amúgy nem izgat a dolog! :D Mert engem is érdekelne, vajon õk hogy viszonyulnának a kéréshez. Amúgy az én pasim teljesítette. :)

Szerintetek tényleg Ezra "A"? Vagy ez a szál is folytatódik majd és magyarázatra talál? Nem lehet, hogy Aria "A"? De Ezrának mi oka lett volna bántani a lányokat?

Legjobb válasz: A 4x13 végén ugye megjelenik Ezra, A ruhájában. De még a 13. rész megjelenése elõtt olvastam, azt hiszem valami olyasmi volt, hogy a rendezõ nyilatkozott, és azt mondta, hogy nem, Ezra nem A, ez is csak olyasmi össze-vissza kavarodás lesz, mint ami Tobyval volt. Nem tudom, én személy szerint nem örülnék, ha Ezra, vagy a 4 lány közül lenne valaki. Bár, akármi megeshet Alison után...:)

A 4x13 végén ugye megjelenik Ezra, A ruhájában. De még a 13. rész megjelenése elõtt olvastam, azt hiszem valami olyasmi volt, hogy a rendezõ nyilatkozott, és azt mondta, hogy nem, Ezra nem A, ez is csak olyasmi össze-vissza kavarodás lesz, mint ami Tobyval volt. Nem tudom, én személy szerint nem örülnék, ha Ezra, vagy a 4 lány közül lenne valaki. Bár, akármi megeshet Alison után...:)
Ezra nem "A"! Könyvet ír és ehhez gyûjtött infókat a lányokról. Mindent tud róluk, de NEM Õ "A"!!!!

Biszex kérdés! Fiúk! Ti barátnõ mellett is szoktatok sráccal? Elmúlik ez a vágy ha van csaj?

Szeretném elnyomni a fiús vágyaimat, de mégis mindig újra elõjönnek. Még nem próbáltam ki, de csak azért nem mert nem találtam értelmes egészséges normális budapesti srácot rá....

Legjobb válasz: Ha van barátnõ aki szeret, nem kell pasi.

Ha van barátnõ aki szeret, nem kell pasi.
A biszexualitás nem arról szól, hogy egyszerre két partnered kell, hogy legyen. A biszexualitás annyit tesz, hogy képes vagy mind férfi, mind nõ iránt ugyanazt érezni érzelmileg/szexuálisan.
Vannak lányok, akiknek tetszik ez. Keress olyat. Akkor megegyezhetsz vele úgy, hogy a harmadiknak bevett fiúval õ is megy egy kört, te is. :)
Nekem sem múlt el de én így jól érzem magam
Nálam nem múlt el sajnos... F26
Nem szabad elnyomni semmit de terelgetni kell a vágyaidat. Amíg az endokrin rendszer dúl (szerelmi állapot) elmúlik kis idõre ez a fajta - BI- vágyad, a természet megoldotta :)
Nekem sem múlt el, de a szerelem tényleg elnyomja.

Szeretnék résztvenni egy szado-mazo filben. Hogy teljesíthetem ezt a vágyam?

femdom az nagyon tetszik. Ne offoljunk. 22f

Legjobb válasz: Nem tudom, kérdezd ElnökÚrat.

Nem tudom, kérdezd ElnökÚrat.
Szerezz egy kamerát, és egy prostit akinek eleget fizetsz ehhez.
Google! Amúgy mit vállalnál? Csak mert fõleg szerintem SUB srácot keresnek!
A kérdező hozzászólása: hát ö bármit. Szeretem a subot is.
Itt van egy minta film, ebbõl meríthettek ötleteket: http://www.imdb.com/title/tt0086541

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!