Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom. lehetséges hogy baba (8 db)

Ez a 46. napom. lehetséges hogy baba van a dologban?

többször is volt már hogy késett.Sajna nem rendszeres.

Legjobb válasz: Reggel vegyél egy tesztet, abból többet tudsz majd.

Reggel vegyél egy tesztet, abból többet tudsz majd.
A helyedben már teszteltem volna! Ne késlekedj! Menj vegyél egy tesztet! Szorítok!
Valószinû korai volt még, próbáld meg 2-3 nap múlva. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: 0, 5-1 óra múlva megjelent egy 2. határozott csík!!! Akkor ez mi?
lehetséges, hogy nem mutatja ki. hétvégén tesztelj egy másikkal.

Utolsó menzeszem első napja aug.16. Lehetséges hogy ciklus 30. napján peteérés lenne ezt a tojás fehérje nyákból gondolom? A ciklusaim nem rendszeresek 29-40 naposak. Lehet ebből még baba?

Legjobb válasz: Van akinek van ilyen folyása peteéréskor, van akinek nincsen. Nekem sem volt mégis terhes lettem. Szóval igen, lehet akár baba is maj belõle. Drukkolok!

Van akinek van ilyen folyása peteéréskor, van akinek nincsen. Nekem sem volt mégis terhes lettem. Szóval igen, lehet akár baba is maj belõle. Drukkolok!
Nekem nem mindig volt folyásom, se nyákom. Mégis 5 gyermek boldog Anyukája vagyok :D
Szia, hogy vagy? Baba? :)


Kismamák, Anyukák! 19hetes terhes vagyok, egy hete éreztem elöször a baba mozgását, és azóta minden nap amikor nyugiba vagyok. Ez lehetséges? Mármint azért kérdezem, mert sok helyen olvastam, hogy amikor ilyen pici nem minden nap érezni, hogy mozog.

Sőt, tegnap hanyatt feküdtem, ráraktam a hasamra a férjem kezét, és éppen kifogott egy nagy rúgást, amit egyértelműen érzett. Nem koraiak ezek a dolgok? Köszönöm

Legjobb válasz: Nem, nem koraiak! Ne aggódj, minden rendben! Én 14 hetes kora óta érzem mocorogni és Apa már 17 hetesen érezte. Vékony vagyok, vékony a hasfalam, ennyi az oka.

Nem, nem koraiak! Ne aggódj, minden rendben! Én 14 hetes kora óta érzem mocorogni és Apa már 17 hetesen érezte. Vékony vagyok, vékony a hasfalam, ennyi az oka.
Egyáltalán nem korai, én 16 hetesen éreztem határozottan elõször.
A kérdező hozzászólása: Olyan fantasztikus dolog :) Köszönöm a válaszokat! Azon gondolkoztam tegnap egy -két határozott rúgásnál, hogy mi lesz akkor ha már nagy lesz, ha akkor is így fog rugdalni akkor nem marad ép bordám :)

Mennyire normális ez? Mai napon észre vettem hogy akkorákat rúg a baba, hogy szinte bele remeg a pocakom, és az egyik oldalrol a másikra szinte érzem mikor eljut! És mind a két oldalon érzem a rugásokat! Ez lehetséges?

Nem azt jelzi ezzel hogy baj van vele?Vagy?27h km

Legjobb válasz: Szia Nekem is remeg néha, hogy szinte én is beleremegek, és hogy két oldalon is érzed, akkor szerintem nyújtózkodik, a kis kezeit, lábait érezheted. Ne aggódj ha mocorog, nekem már gyakrabban csinálja ezeket, mert már kicsi a helye, szinte már hiányzik, hogy nem csinálja annyira mint régen. De dokid is megkérdezheted, õ is megnyugtat, én is sokat kérdeztem. 33+6 kismama

Szia Nekem is remeg néha, hogy szinte én is beleremegek, és hogy két oldalon is érzed, akkor szerintem nyújtózkodik, a kis kezeit, lábait érezheted. Ne aggódj ha mocorog, nekem már gyakrabban csinálja ezeket, mert már kicsi a helye, szinte már hiányzik, hogy nem csinálja annyira mint régen. De dokid is megkérdezheted, õ is megnyugtat, én is sokat kérdeztem. 33+6 kismama
Nekem is nagyon aktív már a 25. héttõl a babám. Elõtte is aktívkodott, de onnantól szinte állandóan mocorog. Volt olyan, hogy teljesen eldeformálta a hasam, annyira megfeszült... Most már 32 hetes, de még mindig nagyon próbálkozik, ma vagy a térdét, vagy a könyökét dugdosta ki fél órán keresztül, sajna Apa aludt, nem látta. a doki azt mondta, hogy vannak aktívabb, meg kevésbé aktív babák. Általában ez nem jelent semmi problémát, de ha aggódsz akkor kérdezd meg a dokidat.
Semmi baj nincs azzal, hogy helyezkedik és aktív. Nekem is mozog már vagy 2 hete. Alig érzek rúgásokat, inkább azt érzem, hogy kinyomja magát itt-ott, néha még fáj is. Baj akkor lenne, ha nem mozogna, vagy csak nagyon keveset. Szóval ne aggódj ezeken. JA! Szerintem azért érzed mindenhol, mert már elég nagy, és a hely egyre kevesebb a szabad mozgásra, kitölti a teljes méhet, ezért minden mozdulatát lehet érezni. (28 hetes mami)
Nem hiszem hogy bajt jelentene az aktivitás, az én lurkóm néha elképesztõ dolgokat mûvel, kockahashoz meg légszomjhoz juttatja anyucit, apa meg jókat nevet rajta és még biztatja is... :D A mindkét oldali rúgásoknak a fele valószínûleg ütés, örülj, hogy ilyen kis mozgékony, már úgysem sokáig élvezheted, hamar letelik a hátralévõ pár hét... Aztán majd valószínûleg hiányozni is fog :) 37+6 kismama
A kérdező hozzászólása: Na ez f...sza :) . köszönöm a válaszokat, akkor lefagyasztom majd és ha már nem lesznek hasfájósak akkor újból elkezdem nekik adni
Mennyi idõs a baba? Újszülöttnél nagyon kell figyelni, hogy mit eszik a szoptatós kismama, mert igen, fájhat tõle a baba hasa ha puffasztó dolgot eszik a tejadó anya.
Mi is így jártunk, mikor a lányom született, neki is fájt a hasa az anyatejtõl amit hoztunk. Utána adtam neki tápszert, és nem volt hasfájós soha többet.

25 hetes kismama vagyok. A jobb oldalam kivan türemkedve a bordáim felé. Lehetséges, hogy a kisfiam van ott? Egész nap a jobb oldalamon van 1 kis pukli. Mostanában nem nagyon érzem a mozgását. Ez mitől lehet? Ugye nincs baja a kisfiamnak?

Els? babás vagyok.

Legjobb válasz: Az én fiamnak is a jobb oldal az abszolút kedvence.:) Front van biztos,azért lusta. Ne aggódj,majd behozza!:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami

Az én fiamnak is a jobb oldal az abszolút kedvence.:) Front van biztos, azért lusta. Ne aggódj, majd behozza!:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Boldog babavárást kívánok neked!
Szia nekem is a jobb oldalamhoz huz a babo ott csak egy dudort érzek , szokot mocorogni is ha oldalra fekszem és ö is elhelyezkedik .Ha a hátamon fekszem nagyon aktiv tud lenni.Az utobbi párnapban nekem sem volt nagy mozgása izgultam is rendesen miatta , de tegnap már éber volt az idõjárásváltozás , õket is meg viseli.Én a 36hétben vagyok és egyre följebb van szinte oda van tapadva a bordáimhoz néha már ülni sem tudok töle.De ez igy a normális.
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondod hogy ne nagyon aggódjak, hogy kevésbé érzem a kisfiam mocorgását? Mert ez a bolond idõjárásváltozás miatt van?
Szia szerintem ne agodj nem sokára biztos nagyon aktiv lesz a babád én is voltam ugy mint te, viszont ha idegeskedsz az neki sem jó.a második válaszoló voltam

Hihetetlenül fáradékony vagyok, de nem tudom hogy ez egy lehetséges baba, vagy csak ennek a bolond időnek tudható be. 2 napja késik. Lehet hogy sikerült? Mikor teszteljek?

Peteérés utáni napon voltunk együtt a párommal, majd utána alkalomszer?en 2-3x még a hónapban. Ennek 2 hete már. Hihetetlenül fáradékony vagyok, de nem tudom hogy ez egy lehetséges baba, vagy csak ennek a bolond id?nek tudható be. 2 napja késik... Várjak még, vagy teszteljek? Ennyi id? után mindegy már hogy reggeli vagy nem reggeli a teszt? One step tesztem van itthon... az jó?

Legjobb válasz: Szerintem holnap reggel az elsõ vizeletbõl tesztelj! Szorítok!

Szerintem holnap reggel az elsõ vizeletbõl tesztelj! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Írd majd meg, h mi lett. .)
Szerintem is tesztelj! Más tüneted nincs?
A kérdező hozzászólása: Más nincs... de ez a fáradékonyság durva... reggel 10-11-ig tudok aludni, és utána is legszívesebben visszadõlnék.. egész nap csak fekszem, és este is már 8-9 körül aludni tudnék. Hja meg az étvágytalanság, ami a legeslegkevésbé sem jellemzõ rám... csak azért eszek ebédet mert tudom hogy kell... amúgy egész nap ellennék egy teán...
A kérdező hozzászólása: Ha holnap reggelig se jön meg, tényleg tesztelek... de semmi jelét se érzem h meg akarna jönni...
Nekem is ugyan ezek a tünetek voltak és vannak is. Szóval tesztelj! És írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: A teszt negatív... :( Szóval csak késik... én meg csak lusta vagyok, azért alszok annyit...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!