Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom. lehetséges (152 db)

Aki valóban ért hozzá, ez a képlet lehetséges? 1680 kcal/nap heti 4szer futás ami 35 perc és 350 kcalt használ elvileg=120 nap alatt 14 kiló fogyás?

Kezdősúly (177 cmhez) 84 kiló, elérendő cél 70 kiló, kor 30 év?

Legjobb válasz: A napi kalóriaszükségletet nem lehet pontosan megállapítani. Így aztán nem is számolok utánna, csak megjegyzem hogy nem minden zsír aminek kalóriatartalma van. A testünk szénhidrátot is raktároz és azt is égetjük, pl futásnál. De ha az étrended minõségileg megfelelõ akkor ez egy teljesen reális cél. Megfelelõ étrenddel és edzéssel el lehet érni hogy az alap anyagcsere jórészét zsírból fedezzze a szervezet, még rossz étrendnél és koplalásnál alig fedez valamit zsírból. Amit leírtál az jó amúgy, csak nem lehet eléggé hangsúlyozni hogy a tápanyaok arányán és minõségén múlik a dolog.

A napi kalóriaszükségletet nem lehet pontosan megállapítani. Így aztán nem is számolok utánna, csak megjegyzem hogy nem minden zsír aminek kalóriatartalma van. A testünk szénhidrátot is raktároz és azt is égetjük, pl futásnál. De ha az étrended minõségileg megfelelõ akkor ez egy teljesen reális cél. Megfelelõ étrenddel és edzéssel el lehet érni hogy az alap anyagcsere jórészét zsírból fedezzze a szervezet, még rossz étrendnél és koplalásnál alig fedez valamit zsírból. Amit leírtál az jó amúgy, csak nem lehet eléggé hangsúlyozni hogy a tápanyaok arányán és minõségén múlik a dolog.
A kérdező hozzászólása: Értem, de akkor elvileg ez létezik?? Ezt egy fogykúra ütemezõ kalkulátorból vettem, de olyan irreálisnak tûnt. (orvostudakozo.hu-ról)
Naponta 1000 kcal zsírtól megszabadulni brutálisan jó, de igen lehetséges, megfelelõen aktív életmóddal. Viszont ha 120kiló lennél akkor könnyedén meglenne normális diétával. Persze sosem 100%ban zsírból fogyunk, de heti -1 kiló már normális ütemnek sámít.
3.al azért nem teljesen értek egyet. Az izomzat leépülése nem sportolóknál teljesen jelentéktelen mértékû akkor ha a diétájuk normális. Amit õ felvázol az a koplalás követkeménye, nem a súlyzós edzés elmaradásáé. Súlyzós edzés nélkül is tökéletesen és egészségesen le lehet fogyni, persze vele még könnyebb. 1g zsír 9kcal, akkor 1000g zsír mennyi? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi õszintén megmondom a 3-as okfejtését nem értettem teljesen...én az élvezetért futok, szeretek futni, kikapcsol és tudok közben gondolkozni stb. Az állóképességem lesz sokkal jobb tõle, nem fulladok könnyen mozgok, futok a gyerek után stb.
Tapasztalatom szerint van ilyen. 4 cm-rel alacsonyabb vagyok, 88 kg voltam május közepén, és sokkal idõsebb vagyok ( franc, franc és újra franc), tehát kb.ennyi nap alatt, kevesebb kalóriával (1200) és jóval kevesebb és rendszertelen mozgással éppen ennyit adtam le(most 74, mármint kg.) A mozgással kapcsolatban, mielõtt letámadnána bárki is, elmondom, hogy tudom, hogy ez nem jó, nagyon szégyenlem, hogy lusta vagyok, és nagyon igyexem, hogy ez ne így legyen. VAnnak eredmények, de a rendszerességtõl még messze vagyok. Ez a következõ kihívás számomra, hogy visszatérjen az életembe a rendszeres mozgás, és akkor soha többet nem kell majd ennyit (sõt reményeim szerint még kb.5-7 kg-ot) fogynom. És még annyit, hogy (szerintem) a kevesebb kalória mellett az sem mindegy, hogy az mibõl áll. Ajánlom, ha eddig még nem találtál rá a http://www.kaloriabazis.hu-t. Nekem sokat segített a rendszerességben. Sok sikert !!!!!
Bocs, de most látom, milyen "aktuális" voltam.

Kiszámoltam, hogy kb. január 16-án van a peteérésem. A párommal próbálkoztunk is ezen a napon. Azóta eltelt 13 nap. A teszt ilyenkor is kimutatja a lehetséges terhességet?

Legjobb válasz: Csak a beágyazódás után.Ha negatív volt a teszted,attól még lehet,hogy terhes vagy.Várd meg a menstruációdat,aztán csinálj még egy tesztet.

Csak a beágyazódás után.Ha negatív volt a teszted, attól még lehet, hogy terhes vagy.Várd meg a menstruációdat, aztán csinálj még egy tesztet.

Csábításból jeles játékban hogy lehetséges több akciópontot szerezni? Ez a napi 10 semmire nem elég.

Legjobb válasz: A házadba menj rá a játékkonzolra, ott lehet játékokat játszani amik adnak AP-t.

A házadba menj rá a játékkonzolra, ott lehet játékokat játszani amik adnak AP-t.
A kérdező hozzászólása: max 2-t adott eddig mindig :/
Játszhatsz a Flower Pawerrel, azzal akár 20 AP-t is nyerhetsz. Attól függõen, hogy a kertész klubot, vagy a kosaras klubot választottad, játszhatsz a Break Baskettel, vagy az Insect Rushal. Ezekért nem kapsz túl sok akciópontot... Hívhatsz meg barátokat, akik ha végigjátsszák az elsõ epizódot, kapsz 30 akciópontot. Rendelhetsz még a Bankból is, de szerintem az kicsit drága. Ezenkívül ahogy elkezded a játékot, automatikusan kapsz egy gyûrût, amelyet ha felveszel, 100 nap után 20 akciópontot kapsz, 200 nap után megint 20-at, és így tovább.

9 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Az elején a menstruációm a szünet 3. napján jött meg, de az utolsó néhány hónapban ez a 4. napon volt várható. Ha évekig szedem lehetséges, hogy a havi vérzésem 2-3 nap lesz?

Mi az oka, hogy késõbb jön meg?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)

Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A tablettát mindig idõben kezdem el szedni, és tapasztaltam, hogy attól még néha van egy kis pecsételõ vérzés, ami normális.
persze hogy lehetséges Jézus, hogy született szerinted?
:) szted, h született???:) Am igen, m van ameik antibiotikum megszünteti a hatást...v nem hat a tõle a gyógyszer...
Igen, lehetséges.
és ez csak utána jutott eszedbe h jaj vazeg gyógyszert szedek? amúgy szerintem nem. az antibiotikus a tabletta felszívódását akadályozHATja.
Az antibiotikum valóban a felszívódás akadályozhatja meg, így a fogamzásgátló nem fog hatni.Mint mindennek, ennek is meg van az esélye, ezért nem érdemes kockáztatni, hanem az antibiotikum szedése alatt és utána egy hétig érdemes óvszerrel védekezni.

Lehetséges hogy már 8, 5 hónaposan vált? Ez így marad, vagy csak véletlen? Nem lenne még korai a napi egy alvás?

Kislányom 5,5hónapos korában tért át a napi 3alvásról 2re, és most meg már csak egyszer alszik pár napja. Ráadásul pont ebédid?ben alszik mert 11,fél12t?l 2,fél3ig. Utána már csak este 8,fél9t?l reggel 7,8ig. Mikor legyen az ebédid? ha így marad??

Legjobb válasz: Szia,nekem a 8 hós babám is kb.ezt csinálja!Engem is érdekelne ez a kérdés.Már pár napja 9-körül kel,és este 8-kor már alszik.Nappal max.2 órát alszik egyszer.Nagyon ritka ha elalszik még egy felet délután is!Gondolom ennyi már csak az igényük!

Szia, nekem a 8 hós babám is kb.ezt csinálja!Engem is érdekelne ez a kérdés.Már pár napja 9-körül kel, és este 8-kor már alszik.Nappal max.2 órát alszik egyszer.Nagyon ritka ha elalszik még egy felet délután is!Gondolom ennyi már csak az igényük!
A kérdező hozzászólása: Lányom is már pár napja 8-9között kel, pedig edíg 7körül szokott születése óta. Este 8kor lenne fürdés, de fél8ra kellett elõre hozni, mert akkor már nagyon nyügös, semmi nem jó neki. Két éjjel viszont fent volt 2-3ig, tornázott az ágyában. Lehet azért alszik ilyen sokáig. Nekem fura hogy ilyen korán áttérne a napi egy alvásra, általában 11-12hónaposan szoktak, legalábbis ezt olvastam. Ismerõsöm is van akinél ennyi idõs a baba, nem is egy, és náluk még 2szer alszanak. Hát lehet hogy a mi babáinknak kevesebb az alvásigénye. Majd meglátjuk :o)
Elmesélem a mi esetünket. Kisfiam 2 hetesen már kiakasztott azzal, hogy délután csak fél 3-tól aludt este 6-ig. Ez ment fél éves koráig, utána már csak nagy-nagy ringatás-dúdolás árán aludt el, illetve ha autóval mentünk valahova, akkor bármikor képes volt elaludni, sõt még most is, pedig már 5 éves. 1 éves korától egyáltalán nem aludt. 1 éves koráig reggel 6-kor kelt, és 9-10 között aludt el, hiába raktam le 8 elõtt. Kb. 3 éves volt mikor reggel aludt 7-fél 8-ig. 3 hónapos korától átaludta az éjszakákat, kivéve ha volt valami baja (betegség, fogzás) Elhihetitek mindent kipróbáltam, hogy elaltassam, de semmi sem vált be. Azóta sem nagy az alvásigénye. Viszont foglalkozni rengeteget kellett vele. :) (ami persze nem volt baj) Nem egyformák a gyerekek, õk kevesebb alvással is beérik ezek szerint.

Egyáltalán nem lehet nassolni? Akár gyümölcsöt is? Leírom mi a gond. Én nagyon nehezen bírom, hogy csak 3-szor egyek és néha megennék akár egy almát vagy még olyan harapnivalót, ami arra a napra vonatkozik. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Szia.Ém sem nagyon birom a napi 3 szori étkezést ezért szoktam délután is beiktatni a napom szerint uzsonnát.Fehérje napon alacsony zirtartalmu joghurtot,kemányitõ napon sütõben sült szalmakrumplit ,szénhidrét napon pedig valami péksüteményt. Igy vacsorára nem kell sok.Arra ügyelj hogy az ebéd és az üzsonna között legalább 3ora teljen el.

Szia.Ém sem nagyon birom a napi 3 szori étkezést ezért szoktam délután is beiktatni a napom szerint uzsonnát.Fehérje napon alacsony zirtartalmu joghurtot, kemányitõ napon sütõben sült szalmakrumplit , szénhidrét napon pedig valami péksüteményt. Igy vacsorára nem kell sok.Arra ügyelj hogy az ebéd és az üzsonna között legalább 3ora teljen el.

Lehetséges, hogy az aktus után 16 nappal már fájjon a mellem, meg legyen duzzadva? Mintha már mirigyeket is lehetne érezni, és menstruációs görcshöz hasonló görcseim vannak. Az aktuskor volt pont a peteérésem! Lehetséges hogy ezek a terhesség jelei?

Terhességi tesztet ilyenkor már érdemes végezni? valaki azt mondja igen,valaki azt,hogy nem...

Legjobb válasz: szerintem igen!nekem ilyenkor már kimutatta de mondjuk ez mindenkinél más!szorítok neked!

szerintem igen!nekem ilyenkor már kimutatta de mondjuk ez mindenkinél más!szorítok neked!
Már bátran csinálhatsz tesztet. Az ún. 3 napos tesztek a beágyazódást követõ harmadik napon már kimutatják a vizeletben lévõ hcg-hormont, azaz az aktus után 10-12 nappal elvégezhetõk (mivel a beágyazódás általában egy hét). Nekem is fájdogált már a mellem ennyi idõsen. Drukkolok! :)
Szia. Én még várnék 1-2 napot, mert mint írtam máshova is, feleslegesen nem dobálnám az ezer forintjaimat tesztekre, inkább vennék rajta valamit a babának, vagy meglepném a leendõ KIspapát valami babás aprósággal.De a Te döntésed.Írd meg mi lett az eredmény.Szorítok.Lizy
Lehetséges. Nekem dél körül kezdõdött anno a hasmenés a fájásokkal együtt és másnap reggel 8-kor szültem.
A hasmenés lehet a szülés jele, de én nem tapasztaltam egyszer sem.
Én éjszaka 3-4-szer mentem hasmenni, akkor már voltak fájásaim is, de rendszertelenek, nem is aludtam. Reggel 6-kor mentem be a kórházba, 4 percesekkel, negyed 3-kor lett meg a kislányom.
Én éjjel 2kor keltem, hogy folyik valami belõlem, onnantól 10 percenként jártam betétet cserélni+hasmenésem is volt folyamatosan. 4 órakor mentünk be a kórházba 5 perces fájásokkal, 5:40-kor megszületett a kislányom:)
Lehet, de nem feltétlenül. 3szor szültem, egyiknél sem volt hasmenésem, de még csak nagywcre sem kellett mennem.
Szia! Fájások?
Elsõ babánál nem volt, sõt még hashajtót is kellett szednem. 2-nál az utolsó hetekben s rendszeresen volt és gyomorrontás nélkül hígabb. Azért figyelgesd, ha csak napi 1-2x van, az tényleg nem hasmenés.
Hogy vagy kérdezõ???
Szia nekem az együttléttõl számítva 11.napon volt beágyazódásos vérzésem.Nagyon enyhe és nem görcsöltem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ én is korainak tartom a 6-dik napon mondjuk a görcs az elmúlt a derekam fáj néha, nem is igazi vérzés inkább olyan rózsaszínes barnás valami lehet , hogy felfáztam vagy nem tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!