Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom. Az előbb egy (7 db)

Ez a 20. napom. Az előbb egy piros pötty volt a bugyimon. Lehet beágyazodás?

már annyira szeretnénk babát. clostit szedtem lett is peteérésem.- a 16.napon onnan tudom hogy a 16 napon volt a peteérés mert a doki is mondta hogy a 16 napon lesz és pont a 16 napon volt a nyálkám is és a h?m is felment. érzek szurkálásokat is. de nemértem hogy hogy lehet a beágyazódás az 5 napon? a dokim aztmondta hogy kicsit vékonyabbnak látta a 12.napon a méhynálkahártyámat de ett?l függetlenül még öszejöhet a baba. nemtudom hogy most hová tegyem ezt az egészet. 2 napja érzékeny a mellbimbom is. gondolkoztam hogy beképzelem e . de hát a vércsepet csak nemképzelem be. mert láttam. de nemvolt sok még egy cseppnek sem mondhato. csak egy kis pöttynek de azota semmi. 2 napja van fehér folyásom is . a höm 36,9.

Legjobb válasz: hát ha így lenne, akkor nekem is már ma lenne beágyazódásom....mert én is 4 nappal vagyok a pé után!!4Nagyon drukkolok!!4Remélem azért volt ott az a pötty, mert furakodik a kicsibabód:))))

hát ha így lenne, akkor nekem is már ma lenne beágyazódásom....mert én is 4 nappal vagyok a pé után!!4Nagyon drukkolok!!4Remélem azért volt ott az a pötty, mert furakodik a kicsibabód:) )))
A kérdező hozzászólása: köszike neked a választ. van kedved levelezni?
a babatervezok.otthona.net oldalon van egy ilyen kép (piros pötty) és azt ott a beágyazódásnak írják. Szerintem nézd meg.
A kérdező hozzászólása: szia de nemvideo ugye? mert nekem az nemjön be. és hol találom azt?

Az Assassins Creed III ban nem tudok egy helyen tovább jutni.33 százalék, Napjainkban. Néztem videókat, de ott mást kell csinálni. Nálam, idézem: előbb ezt a kócerájt kell áram alá helyeznünk. Nem tudom mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem nagyon értem, hogy hol is vagy, meg, hogy hol nem tudsz továbbjutni. Küldenél videót, hogy melyik résznél, vagy angolul írnád le, mert így semmit nem értek.

Nem nagyon értem, hogy hol is vagy, meg, hogy hol nem tudsz továbbjutni. Küldenél videót, hogy melyik résznél, vagy angolul írnád le, mert így semmit nem értek.
Szia. Ha leirnád hogy melyik résznél jársz, akkor talán tudnák segíteni mert énis játszok Assasins Creed III-al :) És leirnád hogy melyiknél jársz, akkor tudnák segiteni.
A kérdező hozzászólása: már meg vagyok, be fejeztem a jatekot de azert koszi

Ettem egy szelet zöldséges pizzát (rendelt) (sonka szalámi. Ilyenek nélkül) az előbb pedig fél tányér galuskát (sovány) pörkölttel ez kb mennyi kalória? Ugye nem léptem túl a napit?

ja és egy félpohár kubu ha ez számít :d tudom hogy nem a legjobbak(fogyókúrához) de ez volt az ebéd :D

Legjobb válasz: ja és a pizzához még fél piros (tescos) paprikát

A kérdező hozzászólása: ja és a pizzához még fél piros (tescos) paprikát
Pizza és galuska nem való a fogyókúrába, tök mindegy hány kalória. Pörköltet meg lehet enni salátával.
kb 800 kcal lehetett

Mostanában túl hamar élvezek el, előbb mint a párom, és ez számomra elég kínos. Mi több az első (tehát nem a 2. vagy 3. egy adott napon) néha nem tart tovább 10 percnél. Mitévő legyek? Nagyon félek hogy a párom emiatt fog elhagyni. :S 17/F

Legjobb válasz: nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)

nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)
Egy átlag sex 3-8 percig tart.Ebben nincs benn az elõjáték .Nem te vagy hibás , a párod lassú, õ igyekezzen .

El vagyok keseredve! Egy héttel előbb sajna megjött, de 2 napig tartott, de az sem volt vészes. Semmi terhes tünetem nincs, ez normális, mármint a 2 nap, hogy rövid ideig tartott és nem volt sok?

Nagyon szeretnénk babát,ez a 7.hónap,hogy próbálkozunk, eddigm indig késett 8-10 napot, most meg el?bb jött. Én már nem értek semmit.Remélem nem akkora gond.

Legjobb válasz: Szia! Ha kevés volt lehet akár a beágyazódástól.(olyankor lehet barnás, rövid vérzés) Nõvéremnek is valami hasonló esete volt. Szerintem még ne add fel. Nagyon ne éld bele magad, de hátha még összejött! Én pár nap múlva bizti csinálnél egy tesztet.

Szia! Ha kevés volt lehet akár a beágyazódástól.(olyankor lehet barnás, rövid vérzés) Nõvéremnek is valami hasonló esete volt. Szerintem még ne add fel. Nagyon ne éld bele magad, de hátha még összejött! Én pár nap múlva bizti csinálnél egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: barnázásom egyáltalán nem volt, piros egyértelmûen, de kevés. ritkán szédülök picit, de szerintem az idõ miatt.
Szia! Teszteltél már? Én már biztosan teszteltem volna:)
A kérdező hozzászólása: még nem, valahogy nem hiszek abban, hogy baba van, de azért veszek egy tesztet, inkáb kellemesen akarok csalódni
vegyék csak tesztet és írd majd meg nekünk h mi lett, mi meg drukkolunk neked nagyon!! Kitartást, talán most ott van a baba!!

Egy nappal elöbb jött meg a mensim. Ez volt az elsö a gyogyszer abbahagyása óta. Eléggé élénk piros volt ma viszont már csak egy két csepp van. Mitől lehet ez? Igy már baba nem lehet? Gondolom.

Legjobb válasz: nem lehet baba, ha vér volt. szerintem wz simán belefér abba, hogy még nem állt be 100%-ig a mensid, lehet, hogy a következõ hónapban megint egy kicsit más lesz, de ne aggódj, ez belefér abba, hogy újdonság a hormonháztartásodnak, hogy nincs gyógyszer. egy-két hónapot várjatok és utána indulhat a babaprojekt!

nem lehet baba, ha vér volt. szerintem wz simán belefér abba, hogy még nem állt be 100%-ig a mensid, lehet, hogy a következõ hónapban megint egy kicsit más lesz, de ne aggódj, ez belefér abba, hogy újdonság a hormonháztartásodnak, hogy nincs gyógyszer. egy-két hónapot várjatok és utána indulhat a babaprojekt!
Az egy napos vérzés, utalhat terhességre attól függetlenül nem hiszem. Lehet hogy csak köztes vérzés olt. Kérdezd meg a nõgyógyászod!
Lehet hogy a gyógyszer abbahagyása miatt reagál igy a szervezeted, fõleg hogy azóta ez az elsõ menzeszed! ha meg úgy gondolod baba van a dologban akkor csinálj reggel egy tesztet, igy hamar megtudod majd hogy mi a helyzet. sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!