Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom. Az előbb (21 db)

Ma vagyok a 11. dpo napon. Az előbb teszteltem, 10-es erősségű tesztel, és igaz halványan, de jól kivehető a 2. csik. Időn belül, ugy 2 percre megjelent. Ez lehetséges? -merjek örülni?

Legjobb válasz: Úgy halkan és magadban örülhetsz,de még tartsd magadban pár napig! :) Várd meg a nemvárt napját és akkor is tesztelj,akkor már sokkal erõsebbnek kell lennie ha minden klappol!

Úgy halkan és magadban örülhetsz, de még tartsd magadban pár napig! :) Várd meg a nemvárt napját és akkor is tesztelj, akkor már sokkal erõsebbnek kell lennie ha minden klappol!
A kérdező hozzászólása: A Babaproject.hu oldalon rendeltem, 10-es erõsségû HCG teszt.
Halk gratula!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm....:)
Igen örülheszt, de azért még 100%-ig ne éld bele magad. A nem vártnapján vagy inkább 1-2 nappal csinálj egy másik tesztet is. Ha azon is ott a két csík, s erõsebb is mint a mai, akkor már örülhetsz igazán. A nem várt naphoz képest pedig kb.2 hét múlva menj dokihoz, az az igazi, amikor õ is kimondja, hogy terhe vagy. Gratulálok és drukkolok:-)
Megkérdezhetlek, milyen teszt és hol vetted?
Köszönöm.

Ez a 20. napom. Az előbb egy piros pötty volt a bugyimon. Lehet beágyazodás?

már annyira szeretnénk babát. clostit szedtem lett is peteérésem.- a 16.napon onnan tudom hogy a 16 napon volt a peteérés mert a doki is mondta hogy a 16 napon lesz és pont a 16 napon volt a nyálkám is és a h?m is felment. érzek szurkálásokat is. de nemértem hogy hogy lehet a beágyazódás az 5 napon? a dokim aztmondta hogy kicsit vékonyabbnak látta a 12.napon a méhynálkahártyámat de ett?l függetlenül még öszejöhet a baba. nemtudom hogy most hová tegyem ezt az egészet. 2 napja érzékeny a mellbimbom is. gondolkoztam hogy beképzelem e . de hát a vércsepet csak nemképzelem be. mert láttam. de nemvolt sok még egy cseppnek sem mondhato. csak egy kis pöttynek de azota semmi. 2 napja van fehér folyásom is . a höm 36,9.

Legjobb válasz: hát ha így lenne, akkor nekem is már ma lenne beágyazódásom....mert én is 4 nappal vagyok a pé után!!4Nagyon drukkolok!!4Remélem azért volt ott az a pötty, mert furakodik a kicsibabód:))))

hát ha így lenne, akkor nekem is már ma lenne beágyazódásom....mert én is 4 nappal vagyok a pé után!!4Nagyon drukkolok!!4Remélem azért volt ott az a pötty, mert furakodik a kicsibabód:) )))
A kérdező hozzászólása: köszike neked a választ. van kedved levelezni?
a babatervezok.otthona.net oldalon van egy ilyen kép (piros pötty) és azt ott a beágyazódásnak írják. Szerintem nézd meg.
A kérdező hozzászólása: szia de nemvideo ugye? mert nekem az nemjön be. és hol találom azt?

Az Assassins Creed III ban nem tudok egy helyen tovább jutni.33 százalék, Napjainkban. Néztem videókat, de ott mást kell csinálni. Nálam, idézem: előbb ezt a kócerájt kell áram alá helyeznünk. Nem tudom mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem nagyon értem, hogy hol is vagy, meg, hogy hol nem tudsz továbbjutni. Küldenél videót, hogy melyik résznél, vagy angolul írnád le, mert így semmit nem értek.

Nem nagyon értem, hogy hol is vagy, meg, hogy hol nem tudsz továbbjutni. Küldenél videót, hogy melyik résznél, vagy angolul írnád le, mert így semmit nem értek.
Szia. Ha leirnád hogy melyik résznél jársz, akkor talán tudnák segíteni mert énis játszok Assasins Creed III-al :) És leirnád hogy melyiknél jársz, akkor tudnák segiteni.
A kérdező hozzászólása: már meg vagyok, be fejeztem a jatekot de azert koszi

Már 2 napja késik. Azért érdekes mert a mensim általában előbb szokott megjönni, mint később. Az elmúlt 1 hétben influenzás voltam, lehet ez az oka?

Az elmúlt 3-4 napban reggel hányingerre ébredtem, illetve esténként is mindig volt hányingerem. A mensihez hasonló tüneteket érzek.

Legjobb válasz: Egy nagyobb betegség befolyásolhatja a menstruációt. De nekem ez a hányinger kicsit gyanús. Nem lehet hogy babás vagy? Persze nem ismerem a körülményeket, csak nekem az émelygésrõl rögtön a terhesség ugrik be.

Egy nagyobb betegség befolyásolhatja a menstruációt. De nekem ez a hányinger kicsit gyanús. Nem lehet hogy babás vagy? Persze nem ismerem a körülményeket, csak nekem az émelygésrõl rögtön a terhesség ugrik be.
Szia! Ha az influenzára szedtél valami gyógyszert az is befolyásolhatja a mensit, talán okozhat hányingert is. De ha az elmúlt hónapban éltél szexuális életet /védekezés nélkül/ akkor talán egy tesztet is csinálhatnál.
Hááát, ha tabit szedsz, akkor az antibiotikumok elméletileg gyengíthetik a hatását...de persze még a betegség nyoma is lehet.(Bár nekem egy hét láz, és még egy hét mandulagyusza után is percre pontosan érkezett...)Nem vagy véletlenül nagyon álmos mostanában, de ne olyan kicsit álmosra gondolj, hanem eszeveszett váradtságra, amikor egész nap csak aludnál, és akkor is hamar elfáradsz?Ha igen, akkor jobb lenne, ha másodikán csinálnál egy tesztet.Ha nem akkor meg csak a betegség nyomai.

Ettem egy szelet zöldséges pizzát (rendelt) (sonka szalámi. Ilyenek nélkül) az előbb pedig fél tányér galuskát (sovány) pörkölttel ez kb mennyi kalória? Ugye nem léptem túl a napit?

ja és egy félpohár kubu ha ez számít :d tudom hogy nem a legjobbak(fogyókúrához) de ez volt az ebéd :D

Legjobb válasz: ja és a pizzához még fél piros (tescos) paprikát

A kérdező hozzászólása: ja és a pizzához még fél piros (tescos) paprikát
Pizza és galuska nem való a fogyókúrába, tök mindegy hány kalória. Pörköltet meg lehet enni salátával.
kb 800 kcal lehetett

2 héttel elöbb jött meg a menstruációm, ez normális? Eddig inkább 1-2 napot késik, de mostmeg hirtelen megjött 15 nappal elöbb mint kéne, nem stresszelek ugyhogy rz nemlehet az oka, mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Nem. Irány a nõgyógyász! Amikor nekem ilyen volt, akkor hormonhiányt állapítottak meg (progeszteron) kaptam gyógyszert,aztán helyette átszoktam a barátcserje szedésére. Ettõl beállt a 28 napos ciklusokra. (Plusz kell még D-vitamin is hozzá.) Mert hogy ez természetes, nincs mellékhatása, és a progeszteron szintemet is magasabbra viszi fel, mint a mesterséges hormon. Gyógyszerrel és gyógyszer+barátcserje kombinációval is lett mérve a hormonszintem, onnan tudom.

Nem. Irány a nõgyógyász! Amikor nekem ilyen volt, akkor hormonhiányt állapítottak meg (progeszteron) kaptam gyógyszert, aztán helyette átszoktam a barátcserje szedésére. Ettõl beállt a 28 napos ciklusokra. (Plusz kell még D-vitamin is hozzá.) Mert hogy ez természetes, nincs mellékhatása, és a progeszteron szintemet is magasabbra viszi fel, mint a mesterséges hormon. Gyógyszerrel és gyógyszer+barátcserje kombinációval is lett mérve a hormonszintem, onnan tudom.
Az is számít, hogy mióta menstruálsz, mikor jött meg az elsõ. Mert ha kevesebb, mint 2 éve, akkor semmi gond.
Fel borulhatott a ciklusod, ennek sok oka lehet, felfázás, hormon zavar akármi okozhatta!
A kérdező hozzászólása: Ezt kikellene vizsgáltatnom? Vagy várjam meg mi lesz? Ha nemi életet élek akkor is ez normális? Gyógyszert nemszedek, csak pharmatex hüvelytablettát,
A kérdező hozzászólása: Hát már több mint 3 éve jött meg, eleinte volt is ez a csúszkálás, kimaradás, 1 év kelett mire beállt, aztán fél éve beállt hogy minden hónap 7.-e körül már teljesen megjön, mostmeg ez a 2 hétel elöbb kicsit megilyeszt, :/
A kérdező hozzászólása: Rendben valahogy sejtettem hogy ebbõl doki lesz, :/ ezelött késett majdnem egy hetet, de aztán megjött semmi nemvolt, mostmeg ezvan, :/ köszönöm a válaszokat, :)
Egyáltalán nem gond ez, nem vagyunk gépek, az is belefér nagy ritkán, ha kimarad egy. Ha nincs semmi más tüneted, akkor ne izgulj, majd a következõtõl visszatér a rendes "kerékvágásba".
Miért stresszelsz emiatt? Miért lenne ez gond? Azért mert egyszer esetleg kimarad? Mindenkivel elõfordul hasonló, nem jelent ez semmit. Nincs semmi más panaszod, akkor ennyi. Ne törd tovább a fejed ezen, nekem is elõfordult már ilyen, azóta szültem is és minden a legnagyobb rendben van.
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár tényleg nemtudom mi van, azthittem megjött, de mégsem annyi volt az összes ami tegnap volt, de azis nagyon kevés volt szóval nemtudom most mi lehet?
Nem akarlak elkeseríteni de lehet hogy korai vetélésrõl van szó.
ugyanez van nekem is!! :O akkor nekem is méhgyulladásom van? doki mondta?
A kérdező hozzászólása: Jah és nagyon zavarnak a szagok, meg iszonyat hányingerem is van!
A kérdező hozzászólása: És még azt is kihagytam hogy darabos volt (apró darabok) és élénk piros a vérem!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel megcsinálom a tesztet mert azt olvastam hogy ha baba volt még kimutatja. vagy délután is megcsinálhatom?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a tesztem! De félek mert egy honapja már felvagyok fujodva de most már elég kemény a hasam alja és nem akar visszahuzodni! nem hiztam! lehet akkora cisztám hogy azért nõ a hasam? meg ha menyomkodom a hasam szurkál ottbenn.
A kérdező hozzászólása: méhgyulladásom van!

33 hetes vagyok.3 napja rengeteget mocorog a babám, és sokkal fáradékonyabb vagyok mint eddig. Ez ugye nem jelenti azt hogy előbb fogok szülni?

Csak mert azt olvastam hogy a vége felé már egyre kevesebbet mocorognak a babák, vagy ez se törvényszer?? Ez is mindenkinél más?

Legjobb válasz: Szia! Ettõl nem fogsz hamarabb szülni, és nem törvényszerû, hogy kevesebbet mocorog. Bár nekem pl. kevesebbet mocorog, de ez kb. egy hete van így, és már csak néhány napom van a kiírt idõpontig. Szóval, ha le is lassul, valószínûleg csak napokkal szülés elõtt.

Szia! Ettõl nem fogsz hamarabb szülni, és nem törvényszerû, hogy kevesebbet mocorog. Bár nekem pl. kevesebbet mocorog, de ez kb. egy hete van így, és már csak néhány napom van a kiírt idõpontig. Szóval, ha le is lassul, valószínûleg csak napokkal szülés elõtt.
A kérdező hozzászólása: Ja jó, köszi szépen!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!