Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom. Az (2895 db)

Átutalás feladásának napja -> Ez a nap az amikor én feladom az átutalást, vagy az amikor a bank átutalja a pénzt ténylegesen?

Most délután utaltam át az erkölcsi bizonyitványom miatt 3100ft-ot.

Legjobb válasz: Bocsánat de nem voltam benne biztos hogy kapok itt választ! Köszönöm hogy válaszoltál. A feladás napja az nem az amikor én elküldöm a kérvényt? Tehát ma? Úgy gondoltam azaz merthát feladás = ma adtam fel.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat de nem voltam benne biztos hogy kapok itt választ! Köszönöm hogy válaszoltál. A feladás napja az nem az amikor én elküldöm a kérvényt? Tehát ma? Úgy gondoltam azaz merthát feladás = ma adtam fel.
A kérdező hozzászólása: A másik kérdésemet pedig bejelentettem hogy töröljék.

Le szeretnék fogyni és edzek rendszeresen és vannak ezek a "fogyókúrás napok" ez a gyümölcs nap meg ilyesmi, el tudnátok mondani, hogy milyen sorrendben vannak ezek a napok és, hogy azokon a napokon mit kell enni?

Legjobb válasz: Nem jó az a "fogyókúra". Egyik nap teletömöd magad szar minõségû ch-val. Gyümölcs napon meg gyümölcscukorral. Semmi értelme ugyanis jelentõs izomvesztéshez járul ha nem viszel be elegendõ fehérjét.

Nem jó az a "fogyókúra". Egyik nap teletömöd magad szar minõségû ch-val. Gyümölcs napon meg gyümölcscukorral. Semmi értelme ugyanis jelentõs izomvesztéshez járul ha nem viszel be elegendõ fehérjét.
Felejtsd el azt a csodát. A normális fogyáshoz minden nap ugyanazokra a tápanyagokra van szükséged, nem lehet szétbontani. Minden nap mindenre szükséged van, fehérjére, szénhidrátra, zsírokra. Ezek mennyiségét és minõségét kell figyelni. Ennyi.

Nem kellene felturbózni ezt a március 15. ünnepet, mondjuk ajándékozhatnánk, ezen a napon csak piros vagy fehér vagy zöld ruhában lehetne kimenni az utcára stb?

Milyen ötleteitek vannak, hogy lehetne kicsit felpörgetni ezt az ünnepet, hogy valami jó is legyen benne? Ajándékozás?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de miért akarnád megszabni, hogy ki milyen ruhában jár? Ünnepeljünk úgy, hogy megmondják nekünk, mit vegyünk fel??? Marhajó lenne, tényleg... Azt meg csak úgy hiszed, hogy piros-fehér-zöldben mászkálnának az emberek! Nem, ha kötelezõ lenne ezt betartani, mindenki fehérben lenne, mert az embereknek általában nincsenek piros és zöld ruháik. Egyébként is értelmetlen az egész... Én is szeretek ünnepelni, de úgy látszik, te nem fogod fel ennek az egésznek a jelentõségét. Márc. 15. nem karácsony, nem télapó, hanem egy megemlékezés, és semmi keresnivalója nincs itt az ajándékozásnak meg az ilyen dolgoknak. A holnapi napnak a szabadságharcról kell szólnia, semmi szükség nincs rá, hogy "felpörgessük". Ha vannak még ilyen ötleteid, akkor inkább Valentin-napra vagy farsangra találj ki dolgokat.

Ne haragudj, de miért akarnád megszabni, hogy ki milyen ruhában jár? Ünnepeljünk úgy, hogy megmondják nekünk, mit vegyünk fel??? Marhajó lenne, tényleg... Azt meg csak úgy hiszed, hogy piros-fehér-zöldben mászkálnának az emberek! Nem, ha kötelezõ lenne ezt betartani, mindenki fehérben lenne, mert az embereknek általában nincsenek piros és zöld ruháik. Egyébként is értelmetlen az egész... Én is szeretek ünnepelni, de úgy látszik, te nem fogod fel ennek az egésznek a jelentõségét. Márc. 15. nem karácsony, nem télapó, hanem egy megemlékezés, és semmi keresnivalója nincs itt az ajándékozásnak meg az ilyen dolgoknak. A holnapi napnak a szabadságharcról kell szólnia, semmi szükség nincs rá, hogy "felpörgessük". Ha vannak még ilyen ötleteid, akkor inkább Valentin-napra vagy farsangra találj ki dolgokat.
Miért kéne március 15-én ajándékozni? Milyen okból? Ennek a napnak a megemlékezés a lényege, szóval fel nem tudom fogni, hogy jönne ide az ajándékozás. Ilyenkor a forradalomra szokás emlékezni, annak eseményeit feleleveníteni, stb. Miért kéne minden ünnepbe belekeverni a vásárlást meg a pénzköltést? Ez a piros fehér zöld ruha is szerintem elég nagy hülyeség. A kokárdát épp erre találták ki, ez ennek az ünnepnek az egyik jelképe. És ennyi épp elég is. Ha annyira extra dolgokat akarsz csinálni, akkor öltözz be Petõfinek, vagy Kossuthnak, és járkálj úgy az utcán, abban van némi ötlet :)
Te mit szívtál ma?
Naná... aki pedig merészel más színû ruhát ölteni magára, annak headshot.
Nem kötekedésbõl, de értelmesebb dolgokkal is tölthetnéd az idõdet, minthogy kitaláld, hogy az emberek milyen ruhában menjenek az utcára. Az ajándékozásra ott van ezer más ünnep: mikulás, karácsony, húsvét, névnap, születésnap esetleg még nõnap, valentinnap és a gyereknap. Igaz, hogy nem a "legizgibb" ünnep, de itt nem is az a lényeg.
Hát ha valamit nem kell átplasztikázni, akkor az márc. 15. Ne röhögtesd már ki magad...
A kérdező hozzászólása: Friss tavaszi oxigént.
A kérdező hozzászólása: Törvényeket, ünnepeket, épületeket, parkokat, utcákat. Sok minden van ebben az országban amit már ideje lenne nem kicsit, hanem nagyon átplasztikázni.
Nem. Épp elég hogy kokárdás bohócok mászkálnak mindenütt.

Ez a nap nem az én napom. Ki van így még vele?

Nos, nem tudom ki hogy van vele de ezt a napomat máshogy terveztem.

Legjobb válasz: Kb. annyi idõs koromban kezdtük mi is "leépíteni" az ajándékozást.... Túléltem.. :D Igaziból olyan 12-13 éves koromig volt nekem hangulatom.. Ez van felnõttünk. 18/F

Kb. annyi idõs koromban kezdtük mi is "leépíteni" az ajándékozást.... Túléltem.. :D Igaziból olyan 12-13 éves koromig volt nekem hangulatom.. Ez van felnõttünk. 18/F
Ma nekem sem így sikerült, minden rossz. Úgy érzem minden és mindenki ellenem esküdött össze.:( ÉN már korábban megkaptam az ajándékot, ezzel nem is volt gondolom hanem azzal hogy senki nem ért meg :(
A kérdező hozzászólása: nem nincs tesóm amúgy a kérdés az ki érzi úgy hogy ez nem az õ napja és hogy miért... :) tudom hogy van nálam rosszabb helyzetben lévõk is, és sajnálom is õket. de tényleg ha már gondosan mindent elterveztem, és vártam volna esetleg valami viszonzást, de nem kaptam semmit. se hogy boldog karácsonyt se hogy köszönöm stb. azért aludtam el mert beteg vagyok egy cseppet, de jogos. és nem fogok nagy ajándékot kapni :D és tudom hogy kezdek felnõni, vagyhogy felkéne, de ki az aki nem örül ha meglepik valamivel, ami mégjóis?:) azért köszönöm a válaszokat.
Hát igen elég szar volt.Sétáltam 5km-t fölöslegesen magassarkúban.A bejgli el lett b.szva . Apám berúgott és anyám hiába hívta...úgy kellett berúgni az ajtóját.4éves tesóm meglátta az ajándékát és most szerinte apu a jézuska... Barátommal nemtudom mivan, és csak kedden találkozunk. Barátnõmmel összevesztem. Amúgy is utálom a karácsonyt.:)
Háát valahogy én sem így terveztem a napom.. Délbe felkeltem, ebédeltünk, aztán fát díszítettünk. Apum az egészet végig baromkodta. Hülye beszólások, szinte ordibálva énekelt.. tesóm meg a fejét se volt képes kidugni a szobából. Aztán odaadtuk az ajándékokat. Anyumon kicsit a jött le hogy nem tetszik neki az ajándék.. Aztán este úgy volt hogy megyünk keresztanyumékhoz , tesóm az egész utat végig morogta, hogy így sz*r úgy sz*r minden.. Persze tudom valakinek még ilyen sem adatik meg.. csak valahogy én sem így képzeltem a napom :) 15/L
Sziasztok! nekem az elmúlt 2 napom amúgy is egy ..... A mai nap me még tetézõdtek is a dolgok. Sajnos közeli ismerõseim között (szerencsére nem a családban) olyan tapló, bunkó, érzéketlen hazug emberekkel sikerült összefeszülnöm tegnap is ma is, hogy az valami botrány. megpecsételte az egész hangulatomat. Azért minden rosszban van valami jó, a párom és a családom, meg az õ családja nagyon kellemes hangulatot varázsoltak, kár, hogy volt egy ilyen nagy folt benne. Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
Õszintén... Mi a kérdésed? Én nem akarok bunkó lenni, de mi erre az optimális válasz? Sajnálatra vágysz? Attól nem erõsödsz meg. Kerekedj felül a helyzeteden.
Te ugyanaz vagy, akinek van a 8 éves öccse?
Nem lehet, hogy valami nagyobb ajándékot kapsz késõbb? Lehet, hogy meglepetés, de azért rákérdezhetnél.
en meg tegnap este voltam egy karacsonyi bulin es akkor delig aludtam, mire felkeltem keszvolt a fa, meg a kaja is. Annyira nem erzem magam rosszul...plane ha meg itt is lennel mellettem :) )
Azért kérdeztem, hogy Te vagy e az, mert most olvastam egy másik kérdezõt, Õ is egy fiatal lány, és õ sem kapott semmit, de neki van egy öccse, az viszont kapott ajándékot.Alig tudom elhinni, hogy milyen szülõk vannak, egy kis csekély ajándékot miért nem tudnak adni a gyereküknek?
A kérdező hozzászólása: hát ezt én nemtudom még nem éltem át :D de én majd igyekszek majd örömet okozni neki, fõleg karácsonykor :) amúgy tényleg örültem volna egy újságnak is vagy egy tábla csokinak... nem nagy dolgok ezek úgy gondolom
Mi kb 7-8 éve megbeszéltük, hogy senki nem vesz senkinek semmit. Sõt, fát se vettünk. Volt egy családi ebéd és vacsora, dumáltunk, aztán mindenki hazament. Mi teljesen kimaradunk ebbõl a "hol vegyük a karácsonyfát, merre fordítsuk a fát, ne oda tedd a szaloncukrot, mit vegyek a tesómnak" bolondságból. Így nyugisabb. De elõtte nekem is sok negatív élményem volt, meg megfelelési kényszer. Nagyon fárasztó volt.
A kérdező hozzászólása: a ciklus.hu-n még ez pirossal (kritikus napok közt szerepel)....már mint a 17.nap)
szeretnek en is kerdest irni mert nekem is az a problemam szeptember 14en kelene meg joni de mar ket hete hanyingerem van 2napja alhasi fajas probalkozunk paromal 2es fel eve eredmenytelenul tudna e valaki eben segiteni az msn cimem [email protected]
A petesejt 24 órát életképes, de valahol azt olvastam, hogy már 12 óra után elkezd öregedni.
A kérdező hozzászólása: persze :) addig meg tarthatjuk a kapcsolatot, meg majd ehhez a kérdéshez írok kommentet. DRUKKOLOK NEKED! amúgy én nem szedek semmit de a múltkori ciklusom 30 napos volt nekem is :) ...
de jóó..én is 19-re..bár a ciklus.hu 17-re írta..de szedem a barátcserjét és a múlt hónapban is 2 nappal hosszabb lett a ciklusom. 19-én tesztelünk együtt?! :-) remélem! sok sikert! majd írok ki kérdést ezzel kapcsolatban..
A kérdező hozzászólása: tegnap volt a 17. napom
A kérdező hozzászólása: 19.-ére...köszi az eddigi válaszokat.!
amúgy mikorra nem várod?
hát, ezt így nehéz megmondani..lehet, hogy tüszõrepedés csak a 16. napon volt..vagy ki tudja mikor..és emnnyi ideig.. de szerintem van esély! 2 hét és kiderül! türelem..drukkolok!
sajnos nem tudom mit tegyek mert ma meg tesztet csinaltam es negativ let de ugy szeretnenk kisbabat en 33 eves vagyok 4gyermekem van a parom 69es az elozo hazasagabol van 5 kernem segitseguket koszonom

December 10 volt missed abortuszom, a 10. héten halt el az embrió, és a mai napon már megjött a menstruációm. Normális ez? A doki azt mondta kb: 5- 6 hét mire megjön. Nekem 25. napra .

Legjobb válasz: Szia! Nekem október 27-én volt egy ilyen mûtétem, sajnos. :( A mûtét után nekem a 24. napon jött meg elõször. Ez nem gond. Nekem is 5-6 hetet mondott a doki, de ez csak egy átlag. Azóta nekem volt egy második menstruációm is, ami 29. napra jött meg. Nyugodj meg minden oké. Sok sikert a jövõben! :)

Szia! Nekem október 27-én volt egy ilyen mûtétem, sajnos. :( A mûtét után nekem a 24. napon jött meg elõször. Ez nem gond. Nekem is 5-6 hetet mondott a doki, de ez csak egy átlag. Azóta nekem volt egy második menstruációm is, ami 29. napra jött meg. Nyugodj meg minden oké. Sok sikert a jövõben! :)
Nem gond. Hidd el sokkal rosszabb, mikor várod-várod és a 7. hét elsõ napján jön meg az elsõ. Borzasztó volt várni és várni. A dokim is azt mondta, hogy a legoptimálisabb, ha a rendes ciklus szerint jön meg, azaz úgy mint Neked.
Nekem is volt ilyen próblémám 3 éve, 12 hetes voltam.Akkor nekem a mûtéttõl számitva 4 hétre jött meg.Azt monda a doki az jó.azóta van egy28 hónapos kislányom.Kítartás.
elõtte este jobban ízlett neki a vacsora. amúgy nem tudom. az enyém is ugyan ezt csinálja.
A kérdező hozzászólása: Most a nagy melegben észrevettem, hogy ha nyitva hagyom neki az ablakot, jobban alszik.Talán.Lehet hogy melege volt, meg nem büfög az utsó tápszernél, és nyomja a pocakot...meg a fene sem tudja:)

Ilyen lett most az ovutesztem! Ezt a napot nem szabad kihagyni?

http://kepfeltoltes.hu/view/110214/ovu_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: A teszt is jóslásra való,mert több napig is lehet pozi. Tehát nem tudhatod pontosan mikor reped meg a tüszõ,lehet holnap,vagy holnapután. Mi ilyenkor éppen ezért a negatív napig biztos hogy minden nap szeretkezünk!

A teszt is jóslásra való, mert több napig is lehet pozi. Tehát nem tudhatod pontosan mikor reped meg a tüszõ, lehet holnap, vagy holnapután. Mi ilyenkor éppen ezért a negatív napig biztos hogy minden nap szeretkezünk!
Nehogy kihagyd! :)
ez tuti pozitiv!!!
Clostis vagyok Én is!Nekem is ilyen erõs volt a tesztem tõle, nekem az mondta a dokim, hogy minden másnap legyünk együtt, mert addigra termelõdik újra erõs sperma, ami fontos a teherbeeséshez!Nos nekünk az elsõ hónap nem jött össze, most ismét szedem a clostit!Majd meglátjuk!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Ma meglátom, hogy mit fog mutatni mert nekem 2 napig pozi! Szerintem még nem volt tüszõrepim mert ma is fáj a hasam eléggé! 3. closty-s hónapom volt! :((

Hogyan ertitek ezt a mondatot az Bibliabol: "Ma van a megvaltas napja. "?

Azert kerdezem, mert csehul peldaul "Nini je den spaseni" ami magyarra forditva : MOST van a megvaltas napja. Arra utalok, hogy e ket mondat nem egeszen ugyanazt jelenti: a magyarbol hianyzik a MOST szo.

Legjobb válasz: ímé itt az üdvösség napja. (Károly ford.) most van a kellõ idõ, most van az üdvösség napja (Kat.ford) itt és most - erõteljesen a jelenre utal a mondat az eredeti:νῦν -most, ἰδοὺ νῦν ἡμέρα σωτηρίας· íme, most napja az üdvösségnek

ímé itt az üdvösség napja. (Károly ford.) most van a kellõ idõ, most van az üdvösség napja (Kat.ford) itt és most - erõteljesen a jelenre utal a mondat az eredeti:νῦν -most, ἰδοὺ νῦν ἡμέρα σωτηρίας· íme, most napja az üdvösségnek
A kérdező hozzászólása: Mindezt en ugy ertem, ertelmezem, ahogyan Eckart Tolle irja konyveiben ("A most hatalma"c.) A megvaltas, udvozules egy magasabb, idon kivuli, idon tuli tudatallapot. Jelen-Let. Ido, mult, jovo ugyanis csak mentalis konstrukciok. Az Elet Most van, mert a Most-nak nincs linearis kiterjedese. Az erdekelne, hogy a keresztenyek/katolikusak ezzel mennyire ertenek egyet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!