Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom. és még a (1098 db)

Erkölcsi bizonyítványt október 8-án adtam fel a postára és még a mai napig nem érkezett meg. Postán utánaérdeklõdtem és õk se tudnak semmit sem. Mikorra várhatom hogy a papírom megérkezzen illetve mit tehetek ez ügyben?

Biztonsági õr szakmát sikeresen elvégeztem és ennek a menetét szeretném végigcsinálni.

Legjobb válasz: Na hát ez 100%, hogy elveszett. Az erkölcsi bizonyítványnak 1 hét alatt kell megjönnie. Gondolom kértél a postán ~150 forintért adattovábbítási igénylõlapot és azt adtad fel. Kérj újat, nincs mese.

Na hát ez 100%, hogy elveszett. Az erkölcsi bizonyítványnak 1 hét alatt kell megjönnie. Gondolom kértél a postán ~150 forintért adattovábbítási igénylõlapot és azt adtad fel. Kérj újat, nincs mese.
Érdeklõdd meg a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalában, ahová be kell érkeznie a kérelemnek. Ha odáig nem jutott el, akkor jöhet a posta...

Mikor süt a nap és forgatom a szemem, fekete és fehér "szálakat" látok mozogni, amerre nézek. Ha meg fényes helyre, falra, égre nézek, akkor sok kis cikázó pontot látok, de össze-vissza mozognak, kicsik és olyan mintha szikrázna az ég. Ez normális?

Összeszámoltam,2 fekete szál 5 fehér szál és 1 fekete pont van. A fekete szálakat szinte mindig látom, a fehéreket gyakran, de nem mindig, a pontot ritkán, de mindig ugyanott jelennek meg és a szememmel mozognak. Kicsit alacsony a vérnyomásom, összefüggésben lehet a szememmel?

Legjobb válasz: Ne forgasd a szemed! Jó, neked, hogy ennyi idõd van ilyen hülyeséggel foglalkozni!

Ne forgasd a szemed! Jó, neked, hogy ennyi idõd van ilyen hülyeséggel foglalkozni!
http://hup.hu/node/109426 Sztem ilyenek. Nekem is vannak.
A kérdező hozzászólása: Igen, hasonlóak
Üvegtesti homály a neve ennek a jelenségnek. Nincs mit tenni vele. Sajnos ez ilyen...
A kérdező hozzászólása: És ez mindenkinek van? Vagy ilyen különleges cucc? Nincs rá valamilyen gyógymód?
Lehet mûttetni, de veszélyes. Csak akkor csinálják, ha már annyira sok van, hogy nem látsz és belefér a rizikó, hogy megvakulhatsz a mûtéttõl. Sok embernek van. Keress rá a gugliban, hogy üvegtesti homály vagy eye floaters, ha tudsz angolul.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt találtam hogy az alacsony vérnyomásommal összefüggésben lehet. Meg hogy elvileg a C-vitamintól ezek az elpusztult erek eltûnhetnek. Volt már oylan, hogy eltûnt valakinek?

Le szeretnék fogyni és edzek rendszeresen és vannak ezek a "fogyókúrás napok" ez a gyümölcs nap meg ilyesmi, el tudnátok mondani, hogy milyen sorrendben vannak ezek a napok és, hogy azokon a napokon mit kell enni?

Legjobb válasz: Nem jó az a "fogyókúra". Egyik nap teletömöd magad szar minõségû ch-val. Gyümölcs napon meg gyümölcscukorral. Semmi értelme ugyanis jelentõs izomvesztéshez járul ha nem viszel be elegendõ fehérjét.

Nem jó az a "fogyókúra". Egyik nap teletömöd magad szar minõségû ch-val. Gyümölcs napon meg gyümölcscukorral. Semmi értelme ugyanis jelentõs izomvesztéshez járul ha nem viszel be elegendõ fehérjét.
Felejtsd el azt a csodát. A normális fogyáshoz minden nap ugyanazokra a tápanyagokra van szükséged, nem lehet szétbontani. Minden nap mindenre szükséged van, fehérjére, szénhidrátra, zsírokra. Ezek mennyiségét és minõségét kell figyelni. Ennyi.

Egy éves a kislányom, és még mindig fő étele az anyatej.9 hónapig szedtem a Cerazettet, és múlt hónapban jött meg először a mensesem. Most nem jött meg, ez már a 36. nap. Normális ez a szoptatás alatt úgy is hogy a gyógyszert már nem szedem?

Mikor fog újból rendesen beállni?Nagyon pontosan jött meg mindig.

Legjobb válasz: Szia!Én mégcsak 5 hónapja szoptatok,nem szedek gyógyszert és mindig van menszeszem,persze,nem állt még be,terhességem elött mindig pontos volt,de most nagyon össze-vissza jönn meg,volt hogy 15 nap után volt meg 3 napig,utána 35 napra 6 napig,szóval nagyon nemtudom kiszámitani! Gyógyszert már nem szedsz,már egyszer megvolt a menszeszed,nem lehet,hogy terhes vagy?

Szia!Én mégcsak 5 hónapja szoptatok, nem szedek gyógyszert és mindig van menszeszem, persze, nem állt még be, terhességem elött mindig pontos volt, de most nagyon össze-vissza jönn meg, volt hogy 15 nap után volt meg 3 napig, utána 35 napra 6 napig, szóval nagyon nemtudom kiszámitani! Gyógyszert már nem szedsz, már egyszer megvolt a menszeszed, nem lehet, hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negatív lett, meg amúgy is vigyázunk. Csak idegesít, mert így azt sem tudom mikor van peteérésem.

Hostess munkánál azt is meg lehet beszélni hogy 2-3 napot mennék csak összesen? És mik az átverések ezekben a melókban? Kifizetik pl a szórólapozást rendesen?

Legjobb válasz: Én mindig 2-3 napot dolgoztam csak, általában hétvégén, ezt meg lehet beszélni, simán mûködik a dolog. Nálunk a kifizetéssel sem volt soha semmi gond. Viszont amiért eljöttem, az az, hogy néha „füllentettek” egy kicsit a munkával kapcsolatban. Én világosan közöltem, hogy bármi jöhet, étel-ital kóstoltatás, ajándék-osztás, vagy bármi, csak szórólapozni nem szeretnék semmiképpen… Jól beetettek, hogy valami ajándékosztás lesz majd, erre kiraktak 3 napra miniszoknyában, meg egy xxl-es ingben (s a méretem egyébként) szórólapozni egy nyeremény Audi mellé tök egyedül. Na ott nagyon kiakadtam, mert nem errõl volt szó… Mert ha elmondják, akkor átgondolhatom, hogy kell-e ez nekem, de így esélyt sem adtak. Mikor ezt másodjára csinálták meg, akkor eljöttem… Kifizettek, oké, de én nem akarok zsákba macskát…

Én mindig 2-3 napot dolgoztam csak, általában hétvégén, ezt meg lehet beszélni, simán mûködik a dolog. Nálunk a kifizetéssel sem volt soha semmi gond. Viszont amiért eljöttem, az az, hogy néha „füllentettek” egy kicsit a munkával kapcsolatban. Én világosan közöltem, hogy bármi jöhet, étel-ital kóstoltatás, ajándék-osztás, vagy bármi, csak szórólapozni nem szeretnék semmiképpen… Jól beetettek, hogy valami ajándékosztás lesz majd, erre kiraktak 3 napra miniszoknyában, meg egy xxl-es ingben (s a méretem egyébként) szórólapozni egy nyeremény Audi mellé tök egyedül. Na ott nagyon kiakadtam, mert nem errõl volt szó… Mert ha elmondják, akkor átgondolhatom, hogy kell-e ez nekem, de így esélyt sem adtak. Mikor ezt másodjára csinálták meg, akkor eljöttem… Kifizettek, oké, de én nem akarok zsákba macskát…
A kérdező hozzászólása: én nem is hosszú távra gondoltam csak pár napra, utána lenne hosszútávú más munkám. Így is megy?
általában hétvégén kell menni vagy éjszakára -bulikba- vagy bevásárlóközpontokba. a jobb munkát az ismerõsök kapják, arról le is tehetsz.

Mi ez? Két napja írtam, hogy a doki ahogy vizsgált eléggé véreztem, és egész nap folytatódott. és még mindíg vérezgetek.

Többen írtatok, hogy menjek vissza a dokihoz, és hogy kérdezzem meg vajon normális e... estére elmúlt a vérzés, és egész következ? nap nem volt semmi, de este újra véres folyásom volt, és ma reggel is... Lehet ez mostmár a nyákdugó távozása? Ráadásul hasmenésem is van este óta... bár fájásaim nincsenek... Lehet hogy hamarosan szülök? 37 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Nekem a nyákdugó 36 + 5 naposan távozott, egy napig volt pecsételõ vérzésem és ezen a napon sokat keményedett a hasam. Fájásaim nem voltak, úgyhogy nem mentünk be az ügyeletre. 37 + 6 naposan szültem. Én azért megnézetném magam a helyedben, másnem hazaküldenek, hogy még nem indult meg semmi. A babád érdekében jó lenne, ha látna orvos.

Szia! Nekem a nyákdugó 36 + 5 naposan távozott, egy napig volt pecsételõ vérzésem és ezen a napon sokat keményedett a hasam. Fájásaim nem voltak, úgyhogy nem mentünk be az ügyeletre. 37 + 6 naposan szültem. Én azért megnézetném magam a helyedben, másnem hazaküldenek, hogy még nem indult meg semmi. A babád érdekében jó lenne, ha látna orvos.
lehet nyákdugó! a doki ha erõsebben vizsgál meg, az beindíthatja a szülést. én is vérezgettem egy késõi vizsgálat után, elindult a nyákdugó is vele, enyhe hasmenésem is volt, de nem indult be a szülés. onnantól kezdve bizonyos idõközönként mindig távozott egy kicsi véres nyákdugó. szerintem nálad is ez lesz, ne aggódj, de ha megnyugtat, inkább hívd fel a dokit és kérdezd meg (én ezt tettem anno)

Ma vagyok a 47. napon és még csak 4 kg ment le! Fog ez használni? Mit ajánlotok, esetleg más kúrát?

78,5 kg-ról indultam, reggel 74,3 kg voltam. Szerettem volna leadni ezzel a diétával 10-15kg-t, de már úgy érzem nem sikerülhet. Pedig mozgok is mellette. Tudnátok nekem olyan diétát aminek jó, látványos az eredménye?

Legjobb válasz: ez télleg kevés 1és fél hónap alatt.. de lehet h vastagabb csontozatod van :) van akinek utolsó hónapban megy le a nyagyja,csináld végig,lehet még hátra lévö napokban fogyni fogsz,van még majdnem másfél hónap,annyi idö alatt,ha tovább csinálod, szerintem még simán lemehet 8kg :) kitartást,és jó fogyást kívánok

ez télleg kevés 1és fél hónap alatt.. de lehet h vastagabb csontozatod van :) van akinek utolsó hónapban megy le a nyagyja, csináld végig, lehet még hátra lévö napokban fogyni fogsz, van még majdnem másfél hónap, annyi idö alatt, ha tovább csinálod, szerintem még simán lemehet 8kg :) kitartást, és jó fogyást kívánok
én is hasonló cipõben járok már az 56ik napon vagyok és 3.5 kilót fogytam 69.5rõl 66ra én úgy döntöttem hogy még befejezem és utána amíg nem leszek 60 kg nem eszek se édességet se krumplit se rizst. Én csak reménykedek hogy még addig le megy valami hátha de ha nem akkor ez lesz én legalábbis ezt fogom csinálni mert nem szeretném feladni a vágyamat hogy egyszr szép sovány legyek szerintem te is ezt csináld:D
Ennek a diétának is látványos lehet az eredménye, amennyiben teljesen betartják az elõírásait, s nincsenek rendszeres bûnbeesések alatta. Tapasztalatból mondom, nagyon fontos, hogy megidd a napi minimum 2 liter folyadékot, ami leginkább zöldtea, vagy bubimentes ásv.víz. Célirányosan edzeni is kellene, nem tudom, hogy nálad a mozgás mit is jelent. A legjobb az aerob mozgás. Én nemrég végigcsináltam, bûnözés nélkül, de az intenzívebb fogyás csak akkor indult be, amikor rendszeresen edzettem és megittam azt a két liter folyadékot. Elõtte alig volt súlyvesztés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat nagyon hasznosak voltak! nektek is további sok sikert :) nekem a mozgás: szobabicikli, tenisz, leg magic, erõsítés(has, hátizom, kar)
káposzta leves diéta 1 hét alatt és 4 kg-t fogytam már abba is hagytam mert nem is akartam többet fogyni már 1, 5 hónapja tartom a súlyom :D
Szerintem menj el házi orvoshoz és õ majd összeállít neked egy olyan diétát ami biztos eredményt hoz.Fontos hogy heti 4-5 alkalommal kardió edzést folytass, és hidd el így biztos fogsz még fogyni.

Tegnap délután negativ és ma reggel is negativ lett mensi még nem jelentkezett, de a nap vége még messze van. Tegnap kérdeztem teszteljek vagy ne? Hát az eredmények ezek.

A tüneteim még meg vannak hányinger,szagok a jobb mellem érzékeny stb. De val.színü csak beképzelem a tesz ki mutatta volna nem?Ja meg a szurkát is érzek néha jobb és néha bal oldalon.akkor köv honap ujra probálkozunk remélem NAGYOBB sikerel.

Legjobb válasz: Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!

Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!
Azért amég nem jön meg nincs veszve semmi, többek írták, hogy nekik csak elmaradt mensi után 2 héttel mutatta ki a teszt. Milyen érzékenységû tesztet használtál? Milyen a hõd?
Kérdésedbõl nem derül ki, hogy hány nap késénél vagy. Nem muszáj és nem is kell ilyenkor tesztelni, bõven lehet várni a következõ teszteléssel 2-3 napot.
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységü, mára nem várom.
Óh, hát akkor még van remény. Tudod, a remény hal meg utoljára. Várj még egy pár napot. Tudon nagyon nehéz. Én 31-ére nem várom, és már most tesztelnék, ami tudom, hogy nagy hülyeség, mert úgyse mutat ki semmit. Nagyon drukkolunk Neked. Görbéd nincs? Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs görbém, 3éve dokit 2honap mulva keresük fel hogy segitsen ha nem jön össze addig.Tavaly volt 1 vetélésem nem kellett müteni csak azért irom mert 1szer majjdnem sikerült.
én is pont mára nem várom.két nappal ezelõtt nekem is nega lett a clearblue.még igazából nem nagyon érzem, hogy megjönne, legutoljára egy hete voltak alhasi szúrkálásaim..nem tudom mi vn..legközelebb hétfõn tesztelek, ha adig nem jön meg...
09:59-es vagyok. Akkor Ti se most kezdtétek el a babaprojektet. Mi már 4 éve próbálkozunk, Én PCO-s vagyok, úgyhogy folyamatosan dokihoz járok. De hála Istennek már 4 éve szedem a Merckformint is, volt egy nõgyógyászati mûtétem, amitõl a ciklusom is beállt olyan 30-32 naposra. Elvileg a hormonjaim is rendben vannak, csak hát a baby még mindig nem akar közénk jönni. De minden hónap egy újjabb reményt ad. Én 31-ére nem várom és már majd megõrülök, ugyanis ebben a hónapban beadatam a tüszõrepesztõ Choragont. Nagyon reménykedem benne. Ja és elkezdtem inni a palástfû teát. Hátha most megszán a sors, nagyon remélem. A vetélésed mitõl volt? Lehet tudni? Már bocsi, hogy ennyit kérdezõsködök, csak kiváncsi vagyok. Szorítok Neked.
A kérdező hozzászólása: Tavaly márciusban elég durva volt január 4 volt akkor utosó mensim februárban késett 4 napot miután teszteltem poz.-t 7hetesen minden rendben volt szivhang is volt rá két napra el kezdtem vérezni kaptam rá gyógyszert 10 héten elfogyot mentem ki iratni akkor mult el a vérzés tök örültem most már nyugi be kerültem a dokihoz és nem látták a babot.Persze tök bunkok voltak velem és azt mondták hogy be képzeltem.Elmentem másik dokihoz ö mondta hogy vérzésel elment.Azota probálkozunk de semmi.

Menzis érzéseket érzek 3 napja. és még csak a 15 napon vagyok. Ez mitől van?

doki aztmondta hogy peteérésem lesz mert ért petém. lehet ez peteérés? mert nemértem hogy miért érzem ezt már 3 napja. és még feszül is a méhem körül .

Legjobb válasz: Szia!!!!!!Sürgösen áljatok neki a dolognak mert bizony pé-ed van!!!!!!Ez már a 3.napod?És mióta ezt érzed voltatok együtt??Hajráááááá!!:))))Mindent bele!!

Szia!!!!!!Sürgösen áljatok neki a dolognak mert bizony pé-ed van!!!!!!Ez már a 3.napod?És mióta ezt érzed voltatok együtt??Hajráááááá!!:) )))Mindent bele!!
A kérdező hozzászólása: igen voltunk együtt. de még nemvolt nyálkám . csak egy kicsi folyásom 1 napig volt sok a folyás. ma már nemsokvan
A kérdező hozzászólása: és neketk hány napig van a krémes folyásotok?
Szia!Megint én!Én szerintem ma még gyurjatok rá a babára!!!!!Biztos ami biztos:) )))A folyásodnak nem kell mindig"nyulósnak"lennie ahoz, hogy pé-ed legyen, elég ha sok fehér folyásod van!!!!!!Mikor voltatok együtt?Akkor csütörtökön kezdödött????Hány napos a ciklusod? 28?Nem szoktam számolni de pé-nél nekem is 3napig van menszi szerü fájásom!
A kérdező hozzászólása: nekem igen csütörtökön kezdõdött és egyre erõsebb. és a nem 28 naposak a ciklusaim hanem 31. a dokim nézte a 12.napomon mert clostit szedtem és visszahivatott és aztmondta hogy a 15-16.napon lesz peteérsem. de már egyre jobban fáj a hasam. ez a 15.napom. meg szúr is. és mintha görcsölne is

Febr.16 óta dolgozom ezen a munkahelyemen, és mivel mi hétvégén nem dolgozunk, a ami napra szabadságot írtak ki. Úgy tudom hogy január 2-át dolgozzák ma be, akkor én még nem dolgoztam itt. Jogos ez szerintetek?

Legjobb válasz: Igen jogos, hiszen az egy hivatalos munkanap az senkit nem érdekel, hogy te január 2, napján mit csináltál, betegszabin vagy táppénzen voltál vagy akármi, vagy nem dolgoztál, az egy hivatalos munkanap és ha így intézi a munkáltató akkor ez van. Az évben több ilyen is van, hogy egyik napot egy másik szombaton dolgozunk le, és ilyenkor soha nem vizsgálja senki, hogy dolgoztál-e vagy nem a ledolgozandó napon.

Igen jogos, hiszen az egy hivatalos munkanap az senkit nem érdekel, hogy te január 2, napján mit csináltál, betegszabin vagy táppénzen voltál vagy akármi, vagy nem dolgoztál, az egy hivatalos munkanap és ha így intézi a munkáltató akkor ez van. Az évben több ilyen is van, hogy egyik napot egy másik szombaton dolgozunk le, és ilyenkor soha nem vizsgálja senki, hogy dolgoztál-e vagy nem a ledolgozandó napon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!