Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom. és még (1068 db)

Le szeretnék fogyni és edzek rendszeresen és vannak ezek a "fogyókúrás napok" ez a gyümölcs nap meg ilyesmi, el tudnátok mondani, hogy milyen sorrendben vannak ezek a napok és, hogy azokon a napokon mit kell enni?

Legjobb válasz: Nem jó az a "fogyókúra". Egyik nap teletömöd magad szar minõségû ch-val. Gyümölcs napon meg gyümölcscukorral. Semmi értelme ugyanis jelentõs izomvesztéshez járul ha nem viszel be elegendõ fehérjét.

Nem jó az a "fogyókúra". Egyik nap teletömöd magad szar minõségû ch-val. Gyümölcs napon meg gyümölcscukorral. Semmi értelme ugyanis jelentõs izomvesztéshez járul ha nem viszel be elegendõ fehérjét.
Felejtsd el azt a csodát. A normális fogyáshoz minden nap ugyanazokra a tápanyagokra van szükséged, nem lehet szétbontani. Minden nap mindenre szükséged van, fehérjére, szénhidrátra, zsírokra. Ezek mennyiségét és minõségét kell figyelni. Ennyi.

Egy éves a kislányom, és még mindig fő étele az anyatej.9 hónapig szedtem a Cerazettet, és múlt hónapban jött meg először a mensesem. Most nem jött meg, ez már a 36. nap. Normális ez a szoptatás alatt úgy is hogy a gyógyszert már nem szedem?

Mikor fog újból rendesen beállni?Nagyon pontosan jött meg mindig.

Legjobb válasz: Szia!Én mégcsak 5 hónapja szoptatok,nem szedek gyógyszert és mindig van menszeszem,persze,nem állt még be,terhességem elött mindig pontos volt,de most nagyon össze-vissza jönn meg,volt hogy 15 nap után volt meg 3 napig,utána 35 napra 6 napig,szóval nagyon nemtudom kiszámitani! Gyógyszert már nem szedsz,már egyszer megvolt a menszeszed,nem lehet,hogy terhes vagy?

Szia!Én mégcsak 5 hónapja szoptatok, nem szedek gyógyszert és mindig van menszeszem, persze, nem állt még be, terhességem elött mindig pontos volt, de most nagyon össze-vissza jönn meg, volt hogy 15 nap után volt meg 3 napig, utána 35 napra 6 napig, szóval nagyon nemtudom kiszámitani! Gyógyszert már nem szedsz, már egyszer megvolt a menszeszed, nem lehet, hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negatív lett, meg amúgy is vigyázunk. Csak idegesít, mert így azt sem tudom mikor van peteérésem.

Ma vagyok a 47. napon és még csak 4 kg ment le! Fog ez használni? Mit ajánlotok, esetleg más kúrát?

78,5 kg-ról indultam, reggel 74,3 kg voltam. Szerettem volna leadni ezzel a diétával 10-15kg-t, de már úgy érzem nem sikerülhet. Pedig mozgok is mellette. Tudnátok nekem olyan diétát aminek jó, látványos az eredménye?

Legjobb válasz: ez télleg kevés 1és fél hónap alatt.. de lehet h vastagabb csontozatod van :) van akinek utolsó hónapban megy le a nyagyja,csináld végig,lehet még hátra lévö napokban fogyni fogsz,van még majdnem másfél hónap,annyi idö alatt,ha tovább csinálod, szerintem még simán lemehet 8kg :) kitartást,és jó fogyást kívánok

ez télleg kevés 1és fél hónap alatt.. de lehet h vastagabb csontozatod van :) van akinek utolsó hónapban megy le a nyagyja, csináld végig, lehet még hátra lévö napokban fogyni fogsz, van még majdnem másfél hónap, annyi idö alatt, ha tovább csinálod, szerintem még simán lemehet 8kg :) kitartást, és jó fogyást kívánok
én is hasonló cipõben járok már az 56ik napon vagyok és 3.5 kilót fogytam 69.5rõl 66ra én úgy döntöttem hogy még befejezem és utána amíg nem leszek 60 kg nem eszek se édességet se krumplit se rizst. Én csak reménykedek hogy még addig le megy valami hátha de ha nem akkor ez lesz én legalábbis ezt fogom csinálni mert nem szeretném feladni a vágyamat hogy egyszr szép sovány legyek szerintem te is ezt csináld:D
Ennek a diétának is látványos lehet az eredménye, amennyiben teljesen betartják az elõírásait, s nincsenek rendszeres bûnbeesések alatta. Tapasztalatból mondom, nagyon fontos, hogy megidd a napi minimum 2 liter folyadékot, ami leginkább zöldtea, vagy bubimentes ásv.víz. Célirányosan edzeni is kellene, nem tudom, hogy nálad a mozgás mit is jelent. A legjobb az aerob mozgás. Én nemrég végigcsináltam, bûnözés nélkül, de az intenzívebb fogyás csak akkor indult be, amikor rendszeresen edzettem és megittam azt a két liter folyadékot. Elõtte alig volt súlyvesztés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat nagyon hasznosak voltak! nektek is további sok sikert :) nekem a mozgás: szobabicikli, tenisz, leg magic, erõsítés(has, hátizom, kar)
káposzta leves diéta 1 hét alatt és 4 kg-t fogytam már abba is hagytam mert nem is akartam többet fogyni már 1, 5 hónapja tartom a súlyom :D
Szerintem menj el házi orvoshoz és õ majd összeállít neked egy olyan diétát ami biztos eredményt hoz.Fontos hogy heti 4-5 alkalommal kardió edzést folytass, és hidd el így biztos fogsz még fogyni.

Tegnap délután negativ és ma reggel is negativ lett mensi még nem jelentkezett, de a nap vége még messze van. Tegnap kérdeztem teszteljek vagy ne? Hát az eredmények ezek.

A tüneteim még meg vannak hányinger,szagok a jobb mellem érzékeny stb. De val.színü csak beképzelem a tesz ki mutatta volna nem?Ja meg a szurkát is érzek néha jobb és néha bal oldalon.akkor köv honap ujra probálkozunk remélem NAGYOBB sikerel.

Legjobb válasz: Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!

Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!
Azért amég nem jön meg nincs veszve semmi, többek írták, hogy nekik csak elmaradt mensi után 2 héttel mutatta ki a teszt. Milyen érzékenységû tesztet használtál? Milyen a hõd?
Kérdésedbõl nem derül ki, hogy hány nap késénél vagy. Nem muszáj és nem is kell ilyenkor tesztelni, bõven lehet várni a következõ teszteléssel 2-3 napot.
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységü, mára nem várom.
Óh, hát akkor még van remény. Tudod, a remény hal meg utoljára. Várj még egy pár napot. Tudon nagyon nehéz. Én 31-ére nem várom, és már most tesztelnék, ami tudom, hogy nagy hülyeség, mert úgyse mutat ki semmit. Nagyon drukkolunk Neked. Görbéd nincs? Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs görbém, 3éve dokit 2honap mulva keresük fel hogy segitsen ha nem jön össze addig.Tavaly volt 1 vetélésem nem kellett müteni csak azért irom mert 1szer majjdnem sikerült.
én is pont mára nem várom.két nappal ezelõtt nekem is nega lett a clearblue.még igazából nem nagyon érzem, hogy megjönne, legutoljára egy hete voltak alhasi szúrkálásaim..nem tudom mi vn..legközelebb hétfõn tesztelek, ha adig nem jön meg...
09:59-es vagyok. Akkor Ti se most kezdtétek el a babaprojektet. Mi már 4 éve próbálkozunk, Én PCO-s vagyok, úgyhogy folyamatosan dokihoz járok. De hála Istennek már 4 éve szedem a Merckformint is, volt egy nõgyógyászati mûtétem, amitõl a ciklusom is beállt olyan 30-32 naposra. Elvileg a hormonjaim is rendben vannak, csak hát a baby még mindig nem akar közénk jönni. De minden hónap egy újjabb reményt ad. Én 31-ére nem várom és már majd megõrülök, ugyanis ebben a hónapban beadatam a tüszõrepesztõ Choragont. Nagyon reménykedem benne. Ja és elkezdtem inni a palástfû teát. Hátha most megszán a sors, nagyon remélem. A vetélésed mitõl volt? Lehet tudni? Már bocsi, hogy ennyit kérdezõsködök, csak kiváncsi vagyok. Szorítok Neked.
A kérdező hozzászólása: Tavaly márciusban elég durva volt január 4 volt akkor utosó mensim februárban késett 4 napot miután teszteltem poz.-t 7hetesen minden rendben volt szivhang is volt rá két napra el kezdtem vérezni kaptam rá gyógyszert 10 héten elfogyot mentem ki iratni akkor mult el a vérzés tök örültem most már nyugi be kerültem a dokihoz és nem látták a babot.Persze tök bunkok voltak velem és azt mondták hogy be képzeltem.Elmentem másik dokihoz ö mondta hogy vérzésel elment.Azota probálkozunk de semmi.

A menzim 2 napig tartott az első nap 36.5 volt a hőm a2. nap 36.3 és most a 3. nap megint 36.5. késett egy napot de a teszt- és meg is jött volt rendesen de nem értem a hőm ilyenkor 36.2 szokott lenni. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Azt, hogy nem vagy atomóra. A hõd most lassabban csökken a szokásosnál, illetve ennyi eltérés még bõven elmegy mérési hibának is. Sajnálom.

Azt, hogy nem vagy atomóra. A hõd most lassabban csökken a szokásosnál, illetve ennyi eltérés még bõven elmegy mérési hibának is. Sajnálom.

Febr.16 óta dolgozom ezen a munkahelyemen, és mivel mi hétvégén nem dolgozunk, a ami napra szabadságot írtak ki. Úgy tudom hogy január 2-át dolgozzák ma be, akkor én még nem dolgoztam itt. Jogos ez szerintetek?

Legjobb válasz: Igen jogos, hiszen az egy hivatalos munkanap az senkit nem érdekel, hogy te január 2, napján mit csináltál, betegszabin vagy táppénzen voltál vagy akármi, vagy nem dolgoztál, az egy hivatalos munkanap és ha így intézi a munkáltató akkor ez van. Az évben több ilyen is van, hogy egyik napot egy másik szombaton dolgozunk le, és ilyenkor soha nem vizsgálja senki, hogy dolgoztál-e vagy nem a ledolgozandó napon.

Igen jogos, hiszen az egy hivatalos munkanap az senkit nem érdekel, hogy te január 2, napján mit csináltál, betegszabin vagy táppénzen voltál vagy akármi, vagy nem dolgoztál, az egy hivatalos munkanap és ha így intézi a munkáltató akkor ez van. Az évben több ilyen is van, hogy egyik napot egy másik szombaton dolgozunk le, és ilyenkor soha nem vizsgálja senki, hogy dolgoztál-e vagy nem a ledolgozandó napon.

Menzis érzéseket érzek 3 napja. és még csak a 15 napon vagyok. Ez mitől van?

doki aztmondta hogy peteérésem lesz mert ért petém. lehet ez peteérés? mert nemértem hogy miért érzem ezt már 3 napja. és még feszül is a méhem körül .

Legjobb válasz: Szia!!!!!!Sürgösen áljatok neki a dolognak mert bizony pé-ed van!!!!!!Ez már a 3.napod?És mióta ezt érzed voltatok együtt??Hajráááááá!!:))))Mindent bele!!

Szia!!!!!!Sürgösen áljatok neki a dolognak mert bizony pé-ed van!!!!!!Ez már a 3.napod?És mióta ezt érzed voltatok együtt??Hajráááááá!!:) )))Mindent bele!!
A kérdező hozzászólása: igen voltunk együtt. de még nemvolt nyálkám . csak egy kicsi folyásom 1 napig volt sok a folyás. ma már nemsokvan
A kérdező hozzászólása: és neketk hány napig van a krémes folyásotok?
Szia!Megint én!Én szerintem ma még gyurjatok rá a babára!!!!!Biztos ami biztos:) )))A folyásodnak nem kell mindig"nyulósnak"lennie ahoz, hogy pé-ed legyen, elég ha sok fehér folyásod van!!!!!!Mikor voltatok együtt?Akkor csütörtökön kezdödött????Hány napos a ciklusod? 28?Nem szoktam számolni de pé-nél nekem is 3napig van menszi szerü fájásom!
A kérdező hozzászólása: nekem igen csütörtökön kezdõdött és egyre erõsebb. és a nem 28 naposak a ciklusaim hanem 31. a dokim nézte a 12.napomon mert clostit szedtem és visszahivatott és aztmondta hogy a 15-16.napon lesz peteérsem. de már egyre jobban fáj a hasam. ez a 15.napom. meg szúr is. és mintha görcsölne is

Ezzel már elrontottam a napom, vagy még fogyhatok, és belefér?

mai összesen: 200 gramm csirkemell szalámi, 152 kcal 450 gramm natúr joghurt, 265 kcal egy kis tányér fõtt krumpli sárgarépával kb 80 kcal pár karika lecsókolbász kb 50 kcal kb 6 vékony szelet diós kalács, és 3-4 db diós kifli Az utolsó kettõ volt a nagy bûnözés, de ma még 1 órát edzek kb. Fogyhatok még ezzel a menüvel?

Legjobb válasz: Az attól függ: holnapra szeretnél lefogyni? Mert az eleve lehetetlen. De ha csak ezt a napot rontottad el, akkor a véleményem annyi, hogy egy nap nem számít. Holnap újult erõvel kezdj neki.

Az attól függ: holnapra szeretnél lefogyni? Mert az eleve lehetetlen. De ha csak ezt a napot rontottad el, akkor a véleményem annyi, hogy egy nap nem számít. Holnap újult erõvel kezdj neki.
A kérdező hozzászólása: nem holnapra, hanem az a kérdésem hogy ettõl már hízhatok pár dekát holnapra, vagy fogyhatok is.. nyilván nem fogok holnapig leadni 10 kgt csak az a kérdésem hogy ez még a fogyókúra keretein bellül van-e
Ezt így nem lehet elõre megmondani. Én pl tegnap többet ettem, mint szoktam, mégis majdnem fél kg ment le ma reggelre (nem, nem voltam wc-n). Máskor pedig ha kevesebbet eszem, akkor is simán elõfordul, hogy reggelre többet mutat valamivel a mérleg, mint elõzõ nap. Ez nem jelent semmit. Fölösleges rajta görcsölni, mert csak belekattansz. Nem véletlenül mondják az okosok, hogy érdemesebb csak hetente egyszer mérni magunkat.
A kérdező hozzászólása: nem szoktam magam mérni, ezer éve nem álltam mérlegre! csak reggel érezni szoktam hogy na mikor nagyobb a hasam és mikor érzem hogy vékonyabb vagyok..:) meg ha sokat eszek estére kicsit bedagad a lábam

Miért van az, hogy a bölcsi és az ovi mindig ugyanarra a napra teszi az ünnepségeket, rendezvényeket? Ti hogy oldjátok meg ezeket a napokat?

Megint a régi nóta : november 30.-án Mikulás ünnepség a bölcsiben ( ajándékok, miku csomag, Csiribiri) az oviba meg 27. szülinapi rendezvény, családinap.....

Legjobb válasz: Nekem november 27 es 30 két különbözõ nap....

Nekem november 27 es 30 két különbözõ nap....
Ahelyett, hogy március végén lenne a mikulás-ünnepség, fel vagyok háborodva!
Ezt a kérdést én sem értem, ez a kettõ nem egy napon van.
Elég értelmetlen a kérdés. Fuss neki mégegyszer.
Szerintem a kérdezõ úgy érti, hogy az ovi 27 éves és ez alkalomból van családi nap meg rendezvény.
A kérdező hozzászólása: Jesszus! Szerintem magyarul írtam......na mindegy, csak hogy érthetõ legyen. Bõlcsöde : november 30.-án tartja a Mikulás ünnepséget Óvoda: november 30.-án tartja a 37. születésnapját Ha a "megint a régi nóta" lett volna kevésbé érthetõ, ez annyit jelent, hogy a múlt évben pont ugyanígy szervezték meg a dolgokat, idén a gyereknapi rendezvényt is pont ugyanazon a napon tartották mindkét helyen ( nem ám a hivatalos vasárnapra gondolok, mielõtt kötözködne valaki...)
A kérdező hozzászólása: bocsi 27. ( huszonhetedik) szülinap és nem 37. ( harminchetedik).... a lényegen nem változtat.
Mert mindig mindent egy idõben tartanak. Ha megfigyeled, az iskolai ünnepségek is egy napra esnek, legyen az bármelyik suli, a szünetek is szerencsére.:) Nem lesz örökké bölcsis a kisebbik, 1-2 év és megy õ is oviba. Ja, az iskolai szülõik is egy idõben lesznek, ráadásul egyszerre:) Vannak anyukák akik félig egyiken, félig a másikon vannak. Szokj hozzá, ez lesz felnõtt korukig!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!