Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom, hiába eszek minden (2 db)

Ez a 19. napom, hiába eszek minden reggel gyümölcsöt(amit eddig nem tettem)nagyon rossz az emésztésem. Mit csináljak? 4, 5 kilót fogytam eddig. Ez jó?

Annyira összesz?kült a gyomrom,hogy a megengedett mennyiségnél nem is tudnék többet enni.Viszont max. másfél liter vizet tudok csak meginni.

Legjobb válasz: Szia!Én is a 19.napon tartok nekem 3kg ment le és a centi is fogyott.A viz ivás nekem is nehéz probálj meg teát is inni.

Szia!Én is a 19.napon tartok nekem 3kg ment le és a centi is fogyott.A viz ivás nekem is nehéz probálj meg teát is inni.
Ez talán nem is a szoptatástól van.
iszol eleget?én szoptatás elõtt mindig megiszok 1-2 pohár vizet, vagy teát, almalevet, mert nekem is ilyen tüneteim voltak.a vérnyomásomra gyanakodtam, de az rendben volt.ezt vettem észre, hogy így jobb.
Én is megéhezem közben, de leginkább megszomjazom, mint aki azonnal szomjan hal. Vagy 2 pohár vizet meg is szoktam inni egy szoptatás alatt.
Mennyi idõs a babád? Az elején nekem is volt ilyen, de elmúlt, amikor megerõsödtem fizikailag. Nagyon sokat kell pihenni, lehetõleg a baba ellátásán kívül semmi mást, ha megteheted és van segítség. Szedd a terhesvitamint tovább, esetleg nézesd meg, ha kell vasat, akkor azt is. (Én is szedem, pedig már 9 hónapos a babám -a második) Inni is sokat kell, elõtte, közben és utána. gyanítom, hogy kimerítõ szülésed volt.
Szia! Szerintem vérszegény vagy és azért van ez. Ha vasat nem is, legalább egy ideig amíg el nem múlnak a tüneteid szedj terhesvitamint.
Szia! Én is pont ilyeneket éreztem, de csak kb. az elsõ két hónapban, utána elmúlt.
Nálam ehhez hasonlóra megoldást jelentett a terhes-vitamin újbóli szedése. Egy vérképet csináltathatnál!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Kb.én is ezekre gyanakszom.Folyadékot próbálok sokat inni, viszont vérszegény voltam a terhesség alatt is, a szülés után 96-os hemoglobinom volt.Gondoltam én is, hogy kellene egy vérkép, jövõ héten el is megyek.Pihenni nem nagyon tudok, 5, 3 évesek a lányaim, 2, 5 hós a kisfiam.Férjem külföldön dolgozik, 2 havonta van itthon, épitkezünk, ami teljesen rám maradt.Lehet kimerült is vagyok.De azért remélem majd szép lassan nekem is megszûnnek ezek a panaszok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!