Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom, hiába eszek (4 db)

Ez a 19. napom, hiába eszek minden reggel gyümölcsöt(amit eddig nem tettem)nagyon rossz az emésztésem. Mit csináljak? 4, 5 kilót fogytam eddig. Ez jó?

Annyira összesz?kült a gyomrom,hogy a megengedett mennyiségnél nem is tudnék többet enni.Viszont max. másfél liter vizet tudok csak meginni.

Legjobb válasz: Szia!Én is a 19.napon tartok nekem 3kg ment le és a centi is fogyott.A viz ivás nekem is nehéz probálj meg teát is inni.

Szia!Én is a 19.napon tartok nekem 3kg ment le és a centi is fogyott.A viz ivás nekem is nehéz probálj meg teát is inni.
Ez talán nem is a szoptatástól van.
iszol eleget?én szoptatás elõtt mindig megiszok 1-2 pohár vizet, vagy teát, almalevet, mert nekem is ilyen tüneteim voltak.a vérnyomásomra gyanakodtam, de az rendben volt.ezt vettem észre, hogy így jobb.
Én is megéhezem közben, de leginkább megszomjazom, mint aki azonnal szomjan hal. Vagy 2 pohár vizet meg is szoktam inni egy szoptatás alatt.
Mennyi idõs a babád? Az elején nekem is volt ilyen, de elmúlt, amikor megerõsödtem fizikailag. Nagyon sokat kell pihenni, lehetõleg a baba ellátásán kívül semmi mást, ha megteheted és van segítség. Szedd a terhesvitamint tovább, esetleg nézesd meg, ha kell vasat, akkor azt is. (Én is szedem, pedig már 9 hónapos a babám -a második) Inni is sokat kell, elõtte, közben és utána. gyanítom, hogy kimerítõ szülésed volt.
Szia! Szerintem vérszegény vagy és azért van ez. Ha vasat nem is, legalább egy ideig amíg el nem múlnak a tüneteid szedj terhesvitamint.
Szia! Én is pont ilyeneket éreztem, de csak kb. az elsõ két hónapban, utána elmúlt.
Nálam ehhez hasonlóra megoldást jelentett a terhes-vitamin újbóli szedése. Egy vérképet csináltathatnál!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Kb.én is ezekre gyanakszom.Folyadékot próbálok sokat inni, viszont vérszegény voltam a terhesség alatt is, a szülés után 96-os hemoglobinom volt.Gondoltam én is, hogy kellene egy vérkép, jövõ héten el is megyek.Pihenni nem nagyon tudok, 5, 3 évesek a lányaim, 2, 5 hós a kisfiam.Férjem külföldön dolgozik, 2 havonta van itthon, épitkezünk, ami teljesen rám maradt.Lehet kimerült is vagyok.De azért remélem majd szép lassan nekem is megszûnnek ezek a panaszok.
Ilyenkor külön kell õket zárni, nehogy párosodjanak!
Valószínûleg a szuka a tüzelés elsõ napjaiban járhat, olyankor mindig agresszívak a kannal, nem engedik õket közel magukhoz. Viszont a 10. nap után már a szukák azok akik játékra, párosodásra "hívják" a kant.
A kérdező hozzászólása: Kb egy/másfél hete járnak éjszaka a kapuhoz a kankutyák elõször azt ugatta az én kanom. De most már a szukát ugatja mert az nem foglalkozik vele... Nem tudom lehet hogy másik kutyával párosodott? És most azért ilyen mert vigyáz magára? Egyik nap sétáltunk az erdõbe és a szomszéd kutyája általában szabadon rohangál minden nap :S azzal elszalad a szuka. Vele nem volt agresszív... Csak a miénkkel. Nem értem...
Nem az ugatással kéne foglalkozni, hanem azzal, hogy ne legyen vemhes a kutyád. A legokosabb lépés az ivartalanítás. A ZZ-nél most akció van, kedvezményesen tudod ivartalaníttatni a szuka kutyusod.
Ajaj, ha éjszakánként ott van a kerítésnél a többi kóbor kan, akkor csak idõ kérdése, míg valamelyik bejut. Ott aztán lesz verekedés a saját kanoddal, sok vér, párzás, és minden rossz dolog... Ivartalanítás, vagy a tüzelés idejére vidd be a szukát a lakásba. De inkább az ivartalanítás.


Miért nem eszik? Kislányom ma kapta meg a 2 hós oltást és még egy oltást, ez reggel fél 10kor volt, azóta egyszer evett ímmel-ámmal, hiába kínálom, nem kell neki, csak sír rajta. Nem lett lázas, jó kedvű egész nap.

Legjobb válasz: Nálunk sem volt láz és nem nagyon akart enni. Másnap viszont bepótolta...mármint a kaját. Ha viszont holnap sem eszik,akkor hívd fel az orvosotokat. Estig még párszor mérd meg a hõjét!

Nálunk sem volt láz és nem nagyon akart enni. Másnap viszont bepótolta...mármint a kaját. Ha viszont holnap sem eszik, akkor hívd fel az orvosotokat. Estig még párszor mérd meg a hõjét!
A kérdező hozzászólása: 1000 hálám a válaszért, már azt hittem senki nem válaszol!De ezek szerint nem csak nálunk van így, kicsit megnyugodtam, mindenképp ellenõrzöm a hõjét, köszi még 1x.
Szia! Az én babám 4 és fél hós. Minden oltás után pár napig szinte alig evett, most is így voltunk a 4 hós oltás után! Szerencsére másfél évesen kapja a következõt! Ne aggódj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!