Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom, hiába (65 db)

Tegnapi nap észrevettem egy fényképen, hogy nincsen fenekem. Feltűnt már többször is hogy derekamon szoktam ülni. Ez a testi hiba akadályozhat a párkeresésben?

Gondolkodok rajta hogy ültetek be fenék implantátumot vagy varratok magamnak saját egyedi popsit. Mit gondoltok? 18 F

Legjobb válasz: Képet!!!

Képet!!!
eddz
Én meg tegnap azt vettem észre, hogy elvesztettem a fejem. Édesanyám mindig is mondta, hogy egyszer azt is el fogom hagyni... Na most megtörtént, azóta teljes fejetlenségben élek! Segítség!
Akkorát röhögtem, majdnem leestem a székrõl!!!!!! Öreg, nem vagy semmi! -eltûnt a POPSID (látens búza) -a derekadon ülsz áááááá, szétröhögöm az agyam!!!
marha vicces vagy...
A férfiaknak nem popsijuk van, hanem seggük. Persze, ültesd be.
Elvesztettem fenekemet Szidott anyám érte! Annak aki megtalálja Anált adok érte!
áhh.. :)
Neked nem fenék implantátum kéne, hanem agybeültetés....
te hülye vagy, ez még kamunak is gyenge
A kérdező hozzászólása: tessék a kép, így nézek ki kérem segítsenek egész nap csak sírok :( http://kepfeltoltes.hu/120217/segg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hát lehet hogy kamu kérdés...de egyébként én se rendesen ülök, elõrecsúszok a székben és kb én is a derekamon ülök :O a fenekem nem tûnt el! :D
A kérdező hozzászólása: mindenkinek ment a zöld kéz ;)
Igen, a baba nyom egy ideget. Szedj egy kicsivel több magnéziumot, az segíteni fog.

SKYPE NEM INDUL - Mit tudok vele csinálni? Azt írja, hogy a program helyes működése hiba miatt megszakadt, de a Windows próbál megoldást találni és majd értesít. Ezt írja már 2 napja. Hiába töltöm le újra ugyan ezt írja. Mit tudnék csinálni? (fontos)

Legjobb válasz: Eseménynapló -> Alkalmazások kategóriában szerepelnek skype-pal kapcsolatos hibabejegyzések, ha igen mik a részletek? Melyik verziót telepítetted? Esetleg próbálj kicsit régebbit.

Eseménynapló -> Alkalmazások kategóriában szerepelnek skype-pal kapcsolatos hibabejegyzések, ha igen mik a részletek? Melyik verziót telepítetted? Esetleg próbálj kicsit régebbit.
A kérdező hozzászólása: 6.5-ös Skypem van És hiába megyek bele az eseménynaplóba, ott az alkalmazásokba nincs ott a skype...
Az alábbi mappában található "skypenév" szerinti mappát nevezd át mondjuk "skypenévRÉGI"-re (ha van több akkor mindet), ezután próbáld újraindítani a Skype programot, be kell ínod a nevet és jelszót - majd ha elindult a Skype akkor újra létrehozza a mappát. Remélhetõleg ez helyrehozza. XP esetén: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNEVED\Application Data\Skype WIn7 esetén: C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Roaming\Skype
A kérdező hozzászólása: Nem sikerül! Hiába csinálok bármit ezt írja ki ha 2x rákattintok a Skypera: Skype mûködése leállt A program helyes mûködése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talál a problémára.


Így sajnos reménytelen. :(
Nem elég, egy keltetõgéppel orvosolható a problémád, meg utána tápszerrel.

Napok óta zaklat ez a behajtó cég. Hiába mondom nekik hogy nem vagyok az akit keresnek! Mit tehetek?

Egy bizonyos behajtó,adósságrendezõ cég kb 1 hete írt egy üzenetet telefonomra " T.Kovács Péter.Vegye fel velünk a kapcsolatot! Pont.pont.pont.cég neve,ügyintézõ csaj neve Nem foglalkoztam vele Másnap.harmadnap is írtak.Visszaírtam hogy rossz számon keresek Másnap újra. Ekkor már telefonáltam ( mert 30as számát kiírta a telefon ) Bizonygattam hogy járjanak már utánna.mondtam hogy 70-es vagyok.beszéljenek a vodával,hogy nem kovács péter néven szerepel az elõfizetésem..de semmi..megse próbálták szerintem mert másnap újabb sms jött Mit tehetek ilyenkor ? Nyílván direkt rossz számot adott valaki Feljelentés ? Vagy menjek be a céghez ?

Legjobb válasz: Ugyanezt csinálták anyukámmal is. Valószínûleg a te számod is régebben valaki másé volt, aki az eredeti szerzõdéskötéskor megadta ezt a számot (a telefontársaságok egy idõ után újból kiadják a számokat másnak) Hiába mondta anyukám is, hogy õ egyáltalán nem az, akit keresnek és nincs semmilyen tartozása, csak írogattak neki. Igenis zavaró tud lenni. Anyukám 70 fölötti, akkoriban 2 naponta járt a kórházba, legkevésbé sem hiányzott neki az állandó zaklatás. Én az SMS alapján megkerestem a cég honlapját és írtam nekik, hogy a telefon már másnak a tulajdonában van, a keresett személy címe alapján keressék meg az adóst és tisztázzák vele a telefonszámát, erre a számra pedig ne küldjenek több SMSt, mert panaszt teszek a felügyeleti szerveiknél. Érdekes módon többet nem zaklatták.

Ugyanezt csinálták anyukámmal is. Valószínûleg a te számod is régebben valaki másé volt, aki az eredeti szerzõdéskötéskor megadta ezt a számot (a telefontársaságok egy idõ után újból kiadják a számokat másnak) Hiába mondta anyukám is, hogy õ egyáltalán nem az, akit keresnek és nincs semmilyen tartozása, csak írogattak neki. Igenis zavaró tud lenni. Anyukám 70 fölötti, akkoriban 2 naponta járt a kórházba, legkevésbé sem hiányzott neki az állandó zaklatás. Én az SMS alapján megkerestem a cég honlapját és írtam nekik, hogy a telefon már másnak a tulajdonában van, a keresett személy címe alapján keressék meg az adóst és tisztázzák vele a telefonszámát, erre a számra pedig ne küldjenek több SMSt, mert panaszt teszek a felügyeleti szerveiknél. Érdekes módon többet nem zaklatták.
A telefonszámot amirõl hívnak tíltod. Bemész a szolgáltatóhoz vagy ingyenes telefonon felhívod õket és megkéred, hogy azt a cég telóit tíltsa le. Legutolsó sorban bemész a behajtókhoz és tisztázod.
A legegyszerûbb megoldás: xard le. Nem olyan nagy dolog egy sms-t törölni, kb 3 másodperc és ingyen van!
Hardver hiba. Hívja a hardver gyártó támogatását. A rendszer leállt vidd el szervízbe
A kérdező hozzászólása: Ezidaig en is eljutottam, mert esz nem kell ahozz, hogy bepotyogd a googleba a szoveget!
akkor mégis mit vársz, ennyi információból távsegítséggel csináljuk meg a gépedet? szerinted miért nincs több válaszoló?

Ez a 19. napom, hiába eszek minden reggel gyümölcsöt(amit eddig nem tettem)nagyon rossz az emésztésem. Mit csináljak? 4, 5 kilót fogytam eddig. Ez jó?

Annyira összesz?kült a gyomrom,hogy a megengedett mennyiségnél nem is tudnék többet enni.Viszont max. másfél liter vizet tudok csak meginni.

Legjobb válasz: Szia!Én is a 19.napon tartok nekem 3kg ment le és a centi is fogyott.A viz ivás nekem is nehéz probálj meg teát is inni.

Szia!Én is a 19.napon tartok nekem 3kg ment le és a centi is fogyott.A viz ivás nekem is nehéz probálj meg teát is inni.
Ez talán nem is a szoptatástól van.
iszol eleget?én szoptatás elõtt mindig megiszok 1-2 pohár vizet, vagy teát, almalevet, mert nekem is ilyen tüneteim voltak.a vérnyomásomra gyanakodtam, de az rendben volt.ezt vettem észre, hogy így jobb.
Én is megéhezem közben, de leginkább megszomjazom, mint aki azonnal szomjan hal. Vagy 2 pohár vizet meg is szoktam inni egy szoptatás alatt.
Mennyi idõs a babád? Az elején nekem is volt ilyen, de elmúlt, amikor megerõsödtem fizikailag. Nagyon sokat kell pihenni, lehetõleg a baba ellátásán kívül semmi mást, ha megteheted és van segítség. Szedd a terhesvitamint tovább, esetleg nézesd meg, ha kell vasat, akkor azt is. (Én is szedem, pedig már 9 hónapos a babám -a második) Inni is sokat kell, elõtte, közben és utána. gyanítom, hogy kimerítõ szülésed volt.
Szia! Szerintem vérszegény vagy és azért van ez. Ha vasat nem is, legalább egy ideig amíg el nem múlnak a tüneteid szedj terhesvitamint.
Szia! Én is pont ilyeneket éreztem, de csak kb. az elsõ két hónapban, utána elmúlt.
Nálam ehhez hasonlóra megoldást jelentett a terhes-vitamin újbóli szedése. Egy vérképet csináltathatnál!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Kb.én is ezekre gyanakszom.Folyadékot próbálok sokat inni, viszont vérszegény voltam a terhesség alatt is, a szülés után 96-os hemoglobinom volt.Gondoltam én is, hogy kellene egy vérkép, jövõ héten el is megyek.Pihenni nem nagyon tudok, 5, 3 évesek a lányaim, 2, 5 hós a kisfiam.Férjem külföldön dolgozik, 2 havonta van itthon, épitkezünk, ami teljesen rám maradt.Lehet kimerült is vagyok.De azért remélem majd szép lassan nekem is megszûnnek ezek a panaszok.

2 napja hídba feszíti magát a 4 és fél hónapos kislányom. Mi ez hiszti, nyűglődés?

Gondolom a front is, meg a foga is n?, de nem értem miért csinálja. Ha a hátára rakom felmegy hídba és morog, aztán sír, az ölmben meg kifeszíti magát, a kezét felcsapja a feje mellé és sír. Ez hiszti vagy fáj valamilye? De ha a hasa fájna, akkor inkább felhúzná a lábát nem? És amúgy sem hasfájós, szóval nem értem. Másnak is csinált ilyet a babája?

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni,de lehet neurológiai tünet.Vidd el orvoshoz.Minél hamarabb.

Nem akarlak megijeszteni, de lehet neurológiai tünet.Vidd el orvoshoz.Minél hamarabb.
Nekem akkor csinál ilyen hidat, ha azt akarja h felvegyem az ölembe!Szóval unja ahol van!De nekem csak nyavajog, mondjuk fel is veszem...utána abbahagyja! és az ölemben is szokta csinálni(kezét is felteszi)akkor ha nagyon álmos és már túlpörgött, nem tud egyedül elaludni!olyankor én szorosan magamhoz ölelem, általában pántos felsõben h érezze a bõröm, és ha föl le ringatom akkor hamar megnyugszik, és alszik!Mintha rugóznék!Remélem érthetõen írtam! 3 hós baba anyucija
az én fiam 3 hónapos és szokott ilyet csinálni.de szerintem a hasa fáj olyankor.
Az én fiam akkor csinál hidat, ha fáj a pocija. Ha az ölembe akar jönni, akkor is emeli a pocakot, de ha fáj a hasa, akkor majdnem c betût formáz, úgy feszít. ҝ
A kérdező hozzászólása: Elsõnek - nem hinném, hogy neurológiai eset lenne. Másodiknak - köszönöm, igen azt hiszem unja magát azért csinálja, ha meg az ölmebn akkor lehet, hogy így fejezi ki, hogy fáradt, most letettem és alszik.
Az elsö vagyok , és ápolónö.Remélem nincs igazam, de én tuti megnézetném.Na te tudod.
beszélj a védõnõvel mindenképpen lehet hogy valami más oka lehet egy ilyen kisbaba még nem hisztizik ösztönösen viselkedik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!