Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom! nagyon (1097 db)

Nekem reggel, amior kelek, nagyon fáj a mellem, de ez a nap folyamán enyhül, csak érzékeny, de nem fáj. Nektek egész nap fáj? Illetve, ettől még lehet baba (mensi előtt mindig fáj a mellem)?

Legjobb válasz: Én is ugyanebben a cipõben járok! Én is kíváncsi lennék miért van így! Holnap kellene, h megjöjjön. A melleim nekem is szoktak mensi elõtt fájni, de mielõtt megjönne elõtte 2-3 nappal abba marad a fájdalom. Most viszont nem, ráadásul a hõm is fent van a 23. nap óta 37 felett. Nagyon remélem hogy baba van a dologban mindkettõnknél! :)) A hõd hogy áll?

Én is ugyanebben a cipõben járok! Én is kíváncsi lennék miért van így! Holnap kellene, h megjöjjön. A melleim nekem is szoktak mensi elõtt fájni, de mielõtt megjönne elõtte 2-3 nappal abba marad a fájdalom. Most viszont nem, ráadásul a hõm is fent van a 23. nap óta 37 felett. Nagyon remélem hogy baba van a dologban mindkettõnknél! :) ) A hõd hogy áll?
A kérdező hozzászólása: Fenn van, nekem csak 36, 8-36, 9, de most az egész ciklusban 1 tizeddel alacsonyabb, mint az elõzõ 2-ben. Persze ennek semmi köze a babához. Nem hiszem, hogy terhes volnék, de reménykedem. Kedden vagy csütörtökön kell megjönnie. Neked?

Szerintetek nagyon ciki ez a napi beosztas a divattal? :D

Na szoval!Az ciki ha pl beosztom a napjaimat hogy melyiknap hogy oltozkodjek:

Legjobb válasz: Szerintem tök jó,hogy ennyi stílusba belekóstolsz. Szerintem is,ha már megtaláltad mi is a te egyéni stílusod,akkor inkább majd abban érzed jól magad,de addig bátran kísérletezz. Az is lehet,hogy te egy-két stílus keverékében találod meg önmagad. De majd meglátod! Úgyhogy szerintem nem gáz. Legfeljebb néhányan szeszélyesnek fognak gondolni,hogy egyik nap ilyen hangulat, másik nap meg teljesen más,de szerintem ez nem lehet probléma!

Szerintem tök jó, hogy ennyi stílusba belekóstolsz. Szerintem is, ha már megtaláltad mi is a te egyéni stílusod, akkor inkább majd abban érzed jól magad, de addig bátran kísérletezz. Az is lehet, hogy te egy-két stílus keverékében találod meg önmagad. De majd meglátod! Úgyhogy szerintem nem gáz. Legfeljebb néhányan szeszélyesnek fognak gondolni, hogy egyik nap ilyen hangulat, másik nap meg teljesen más, de szerintem ez nem lehet probléma!
Még nem hallottam ilyenrõl, de ez nagyon klassz! :)
Nem gàz egyàltalàn, igy nem kerulsz soha abba a problémàba mint én, hogy àllsz oràkig a szekrény elott, hogy jajistenem mit vegyek fel ma. De ezt a heti lebontàst gondolom hetente vàltogatod, nem? Ugy értem, nem minden szerdànként vagy " csinos" :) Mert igy eléggé kiszàmithato egy ido utàn a kinézeted , szerintem.
én is csináltam egy ideig:D Szerintem nem gáz, nem tudom hány éves vagy, de valószinüleg még nem találtad meg a saját stílusod.MAjd ha lesz biztos felhagysz az ilyennel:D.Addig csináld csak, ha jól érzed magad, hajrá:D
nem gáz!!!!!nagyon ötletes:)
Aranyos! : )
Nem gáz, szerintem is aranyos, kreatív. Nincs ezzel semmi gond. Én nem tudnám ezt tartani, de maga az ötlet jó:)
Nem gáz, sõt ahogy elõttem már sokan leírták, nagyon ötletes.:)
A kérdező hozzászólása: nm nm mindig tartom be....:Dnekem sem sikerul mindig..de azert na ....:D es kedvesek vagytok:D koszi:)

Teherbe lehet esni a nem termékeny napokban is? Mijen nagy a valoszinusege hogy ezekben a napokban is teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Nincs a ciklusnak olyan napja amikor biztosan 0 % a teherbe esés valószínûsége. A termékeny napok kivételével a valószínûség tényleg lényegesen kisebb. De bármilyen kicsi is ez a valószínûség, ha nem akarsz gyereket neked akkor is 100 % lesz. A naptár módszer mint védekezés csak akkor elképzelhetõ ha: 1. stabil, megbízható ciklusaid vannak 2. Ismered a tested jelzéseit, pontosan tudod mik a "veszélyes" napok jelei 3. Olyan élet helyzet amibe belefér egy baba, ha valami hiba csúszik a számításba.

Nincs a ciklusnak olyan napja amikor biztosan 0 % a teherbe esés valószínûsége. A termékeny napok kivételével a valószínûség tényleg lényegesen kisebb. De bármilyen kicsi is ez a valószínûség, ha nem akarsz gyereket neked akkor is 100 % lesz. A naptár módszer mint védekezés csak akkor elképzelhetõ ha: 1. stabil, megbízható ciklusaid vannak 2. Ismered a tested jelzéseit, pontosan tudod mik a "veszélyes" napok jelei 3. Olyan élet helyzet amibe belefér egy baba, ha valami hiba csúszik a számításba.
Itt van 1 táblázat: http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. De szerintem használjatok valami spermaölõt ezekre a napokra középidõben meg legyen gumi. Ez így sztem biztonságos.
több ismerõsöm is így született. szerintem inkább védekezz.

Nagyon elrontottam ezt a napot? :/

eggeli:2 szelet félbarna kenyér párizsival,paradicsommal,újhagymával.

Legjobb válasz: Nagyon. És mikor ettél? Mert ezek nem ételek. Hol a fehérje? EGyél rendesen ezzel csak magad teszed tönkre. Szottyant és erõtlen leszel, ráadásul hamar fel is fogod adni az egészet.

Nagyon. És mikor ettél? Mert ezek nem ételek. Hol a fehérje? EGyél rendesen ezzel csak magad teszed tönkre. Szottyant és erõtlen leszel, ráadásul hamar fel is fogod adni az egészet.
Ez csupa szénhidrát. Nem ettél sokat abszolút, de ez õszintén szólva nem egészséges.
Ezt baromira. Nem ettél semmit, amit meg mégis, az szemét kaja. Ennek így semmi értelme, csak kínzod a szervezetedet, arról nem is beszélve, hogy magadat is, mert éhezel. Éhezni nem szabad, ha már éhségérzete van az embernek, az már rossz. Fogyni kiegyensúlyozott táplálkozással lehet. Nem keveset kell enni, ez egy hülye téveszme, hanem normális tápanyagokat kell bevinni a szervezetbe. Fehérjét nem is ettél, pedig az a legfontosabb egy diétánál (meg úgy egyébként is), nem hizlal és még telítettség érzeted is lesz tõle. A napi három étkezés is kevés. A sport okés, de csak normális kajával mûködik. Egyébként fiú/lány vagy? Hány kg?
A kérdező hozzászólása: 162cm, 53kg vagyok. 16l
Igaza van. Nagyon! Kihagytad az ebédet és felcserélted az uzsonnát a vacsorával. Mellesleg alig ettél olyat, ami hasznos lenne a szervezeted számára.
Hova fogyókúrázol???? 20-as a testtömeg indexed. Az már majdnem a sovány kategória...

üdv tegnap kicsit elvetettem a sulykot edzés közben mára pedig nagy izomlázam lett viszont ma is edzés lenne de a karomat mozdítani nem bírom szerintetek mi legyen? Hagyjam ki ezt a napot és majd holnap? Vagy megcsináljam?

Legjobb válasz: Feltétlen hagyd ki és ne csak a mai napot. Meg kell várni, amíg határozottan javul. Ha ráhúzól, komoly gondok, gyulladás is felléphet. És az nagyon sokáig tart és fáj is.

Feltétlen hagyd ki és ne csak a mai napot. Meg kell várni, amíg határozottan javul. Ha ráhúzól, komoly gondok, gyulladás is felléphet. És az nagyon sokáig tart és fáj is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod kihagyom akkor
Ma akkor ne is tanuljál. Csak hunyd be a szemedet, vagy nintendózzál.
A kérdező hozzászólása: 18/F vagyok
nem... sok csaj direkt csinálja ezt nem tette túl magát rajtad csak direkt irogat ki ilyeneket hidd el tudom én is ezt csinálom taktika kidobott a srác és még boldogabbnak tûntem elõtte msnre is kitettem szmájlitól kezdve midnenféle boldog üziket :S
A kérdező hozzászólása: De már nincs is fent nekem msnen...csak egy ismerõsömet kérdeztem h van e kint neki vmi v nem...vagy attól is még ugyanez van?
Ki szakított? Ha te, akkor õ tuti, hogy csak megjátsza ezt.Igazat adok az elöttem szólónak.Ez taktika.Én is azt mutattam, hogy milyen jól megvagyok, mennyi barátom van, állandóan szórakozok, holott otthon gubbasztottam és éjszakákat átsírtam, de nem lett volna annyi pénz a földön, hogy ezt bevalljam.
A kérdező hozzászólása: am õ dobott engem...
Akkor valószínûleg nem nagyon bánkódik :S
A kérdező hozzászólása: Akkor jól gondoltam:S Hát ilyen az élet:(
Elég paraszt dolog ilyet mûvelni, ráadásul még manipulatív is.
A kérdező hozzászólása: Õ már csak ilyen:S Sosem volt egy "könnyû eset" az utóbbi idõben meg mégjobban inkább a nehéz esetek közé tartozik sokmindenben:S:( Mások szerint is...
Azt olvastam a peteérés után a 12. napon már kimutathatja.
Ez még nagyon korai volt!Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj(esetleg elõtte való nap)!Drukkolok!
1 vok.Nekem azt írták(és utána néztem), hogy pé-tõl köv mensiig 14 nap telik el!
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma van az elottevalo nap ezert mertem egyet tesztelni, elvileg holnapra nem varom.
Szia! Én is pé után a 11.napon vagyok, viszont én a péhez 14 napot számolok és akkorra nem várom(elvileg így kell számolni) én tegnap teszteltem negatívat, de a 14.nap elött tényleg nem sok esélye van, hogy kimutassa. Én várok vasárnapig és csaka kkor tesztelek, persze ha nem esik le a hõm. Szerintem Te is várj addig, gondolj bele, milyen szép anyáknapi ajándék lenne:) Van görbéd? Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Tünetek: Mellnyilalás, viszket a mellbimbóm, hányinger, fehér krémes folyás volt, 3 napja nincs csak iszonyú kevés, viszont a lábaim fájnak már 3 napja(mint mikor nõttem). Nálad mik a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Elvileg a ciklus.hu holnapra jelolte be a nem vart napjat. De lehet hogy ebbe a honapba kesobb volt a peteeres es ezert csuszik a nemvart napja is? Jaj ne! Amugy kulonosebb tuneteim nincsenek, nekem is kremes folyasom van, es neha szurkal a hasam, cicimen semmi valtozas. Viszont a nemvart elott 1 2 nappal mindig szokott gorcsolni a hasam erzem hogy meg fog jonni, most ilyen nincs csak szurkal. A te gorbed szepen alakul! Drukkolok!!!
ezt nem értem!! Ha holnapra nem várod, hogyan lehetsz a peteérés utáni 11. napon???? Peteérés után 14 nap a menstruáció!

Mikor kell víz napot tartani? Ha ezt a napot kihagyom az nagy baj?

Legjobb válasz: Hát nem baj, föleg attól is függ hány éves vagy, legyen meg a gyümölcsnap, viznapot én is kihagytam és fogytam 16 kg -ot.

Hát nem baj, föleg attól is függ hány éves vagy, legyen meg a gyümölcsnap, viznapot én is kihagytam és fogytam 16 kg -ot.
Szia! Én végig csináltam a 90 napost víz-nap nélkül, és 12 kilót fogytam. Próbáltam, de nem akartam kikészülni azon a napon. Néha addig jutottam, hogy délig bírtam vízzel, utána gyümit ettem. Amúgy havonta kelle csinálni, a gyümölcs-nap után. Ja, arra vigyázz, hogy utána ne hízd vissza, mert persze ez is visszajön, ha utána zabálsz. Én a 90 nap után úgy csináltam, egy hónapig, hogy reggel gyümi, ahogy kell, és a többi étkezésben rendesen ettem, nem szétválasztva. De néha beiktattam 1 gyümölcs-napot.
én hetente becsületesen betartottam a viznapot, de az egyik ismerosom nem volt ilyen eltökélt, neki mondtam, hogy csak havonta egyszer tartson viznapot, ugy is fogyott, nem baj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)

Peteérés után pár nappal a nap nagy részében hányingerem van, szédülök, aluszékony vagyok, néha szurkál a petefészkem, gyakrabban járok pisilni. Lehet ez beágyazódás?

Legjobb válasz: lehet..de az is lehet csak bebeszéled hisz sok van ilyen...de ha nem beszéled be magadnak akkor lehet hogy babàs vagy..pusz:)

lehet..de az is lehet csak bebeszéled hisz sok van ilyen...de ha nem beszéled be magadnak akkor lehet hogy babàs vagy..pusz:)
Szia! Nem akarlak elkeseriteni de én is voltam hasonló helyzetben. Félidõtõl hányingerem volt, fájtak a melleim és szédültem is. Minden hónapban reménykedtem hogy baba van a dologban, de sajnos nem az volt. Annyira akartam már terhes lenni, hogy a szervezetem ezeket a tüneteket produkálta. persze nem vagyunk egyfomák, lehet hogy Nálad nem errõl van szó.
Es a menseshez hasonlo gorcsolgetesek (nem allandoan, de sokszor) ugyanilyen szituacioban, hanyinger nelkul????
A kérdező hozzászólása: Hányinger nélkül is szurkál a hasam, de tegnapelõtt erõs hányingerem volt egész délután, tegnap meg még fokozódott: 5 órakor már aludni tudtam volna, nagyon szédültem és idõközönként hányinger tört rám...
Es neked nincsenek mensiszeru gorcseid? Mert hogy nekem igen. De erre soha senki nem ir semmit, ill. nem valaszol. :( Pedig szerintem ez is lehet beagyazodastol.
A kérdező hozzászólása: Menziszerû görcsök nem, csak petefészek szurkálást éreztem eddig - a többi "tünet" mellett.
A kérdező hozzászólása: Ettõl függetlenül a Te görcseid is jelenthetik ugyanezt. :)

Elgondolkoztál már, mennyi időt vagy együtt a bölcsis, ovis gyermeke (i) ddel? Normális dolog ez, hogy a társadalmi berendezkedésünk (dolgozó anya, hajtás a pénz után, stb) arra kényszerít, hogy a nap nagy, aktív részét külön töltse a család?

Azóta gondolkozom ezen, amióta nekem is kisgyerekeim vannak (3 és 1 évesek).

Legjobb válasz: Hát igen, nálam az iskolánál telt be a pohár. Az egy dolog, hogy kb. 6-ra ért haza mindenki dög fáradtan, a gyerekek rendszeresen jöttek haza úgy, hogy ezt meg azt meg kell csinálni. Szülõin meg lett mondva, hogy a napköziben mennyiségi ellenõrzést végeznek, a szülõ dolga a minõségi ellenõrzés (igen, ki volt pipálva a 5+3=10, mert a lecke az kész volt), továbbá leckét fõzés közben is kikérdezheti az anyuka. Hát persze, hulla fáradtan örülök, hogy ha a cukor helyett nem a sót borítom bele a tejbegrízbe és gyorsan betöltök még egy mosást, a gyerekkel inkább azt beszélném meg, hogy mi történt vele, nem pedig a hülye verset kérdezném ki, amire már egyikünk se tud koncentrálni, de az iskolában nem volt rá idõ megtanulni, mert a tanáron is hatalmas a nyomás, hogy haladjon a tananyaggal. Én értem, hogy szülõi segítség nélkül ez nem megy mert a suliban is tele van zsúfolva a napjuk, és nem is arról van szó, hogy ne szívesen foglalkoznék a gyerekkel, de egyszerûen nem bírtuk már azt a nyomást.

Hát igen, nálam az iskolánál telt be a pohár. Az egy dolog, hogy kb. 6-ra ért haza mindenki dög fáradtan, a gyerekek rendszeresen jöttek haza úgy, hogy ezt meg azt meg kell csinálni. Szülõin meg lett mondva, hogy a napköziben mennyiségi ellenõrzést végeznek, a szülõ dolga a minõségi ellenõrzés (igen, ki volt pipálva a 5+3=10, mert a lecke az kész volt), továbbá leckét fõzés közben is kikérdezheti az anyuka. Hát persze, hulla fáradtan örülök, hogy ha a cukor helyett nem a sót borítom bele a tejbegrízbe és gyorsan betöltök még egy mosást, a gyerekkel inkább azt beszélném meg, hogy mi történt vele, nem pedig a hülye verset kérdezném ki, amire már egyikünk se tud koncentrálni, de az iskolában nem volt rá idõ megtanulni, mert a tanáron is hatalmas a nyomás, hogy haladjon a tananyaggal. Én értem, hogy szülõi segítség nélkül ez nem megy mert a suliban is tele van zsúfolva a napjuk, és nem is arról van szó, hogy ne szívesen foglalkoznék a gyerekkel, de egyszerûen nem bírtuk már azt a nyomást.
Nem normális, de ezt hozta magával az emancipáció. Mi nõk akartunk egynenjogúsdit, meg dolgozni! :) Amúgy a nyugati országokban sokkal rosszabb a helyzet, ott néhány hónap után vissza kell menni az anyáknak dolgozni, tehát gyakorlatilag egy csecsemõt bíznak idegen kezekre!!! Lemaradnak az elsõ felülésrõl, megfordulásról, felállásról, lépésekrõl, gyakorlatilag mindenrõl. Én biztosan nem csinálnám ezt, inkább otthon maradnék munka nélkül. Amúgy karrierista voltam valaha, és csak a munka számított, de amióta gyerekem van, és már várom a másodikat, meg sem fordult a fejemben, hogy rohanjak vissza dolgozni. Mindegyik megérdemli, hogy élete elsõ 3 évét velem töltse. Így aztán majd visszamegyek dolgozni, amikor visszamegyek, kb. 5-6 év múlva. Mi egy keresetbõl is meg tudunk élni, nyilván le kell mondani néhány dologról, de mi a fontosabb???
Igen, én is sokat gondolkodtam ezen. Nem ideális szerintem. Nekem mázlim van, a férjem jól keres, így tudok 6 órában dolgozni. Így a reggel nem olyan kapkodós és délután is tudunk együtt lenni.
Ilyen az élet, sajnos. Az együtt töltött idõ minõsége szerinte, viszont sokkal fontosabb mint a mennyisége.
Elgondolkodtam, és tényleg nem ideális. Valószínûleg ezért nem dolgozik/hajt némely embercsoport, akik elvileg fontosnak tartják a családot. De azért én inkább kevesebb idõt töltök együtt, de azt ne nyomorogva tegyük, hanem értelmes, minõségi programokkal.
Igen, elõször, amikor a lányom ovis lett. Szerencsés voltam akkor a munkaidõmmel, sok idõt tudtam vele tölteni. De most, hogy a fiam bölcsibe megy, más lesz a helyzet, és kezdek komolyan megzakkanni, most már minden nap sírok is. Nem normális. Szeretnék félállásban dolgozni, ha lenne rá lehetõség, és mindenképp muszáj, de lehetetlen. Reggel én korán fogok menni, akkor apával mennek, délután én megyek értük. Így marad a napközi, meg szinte egész nap a bölcsi, apa meg valamikor lefekvés körül jön haza. Szóval ez nagyon nem normális szerintem, és szomorúnak találom, hogy egyre többen erre kényszerülünk. Nekem megfelelne a fõállású anyaság, ha megengedhetnénk magunknak, bár szeretem a munkám, de a gyerekeimet sokkal jobban. Az egész családnak jobb lenne, ha meglenne hozzá az anyagi háttér...
Sajnos azt kell h mondjam a nyugati orszagokban meg ennel is rosszabb. Es itt is evvel probaljak a nepseg agyat tomni h nem az ido mennyisege de minosege szamit. A vilag ezen felteken meg 3 ev sem adott osszesen 1 ev jar nekunk, abbol 18 het fizetett minimal beren, a tobbi fizetetlen. De Azsiaban meg ennel is rosszabb a helyzet, van olyan orszag ahol semmi sem jar es van ahol csak 2 vagy 4 honapot adnak. En utalom ezt a helyzetet, es abszolute nem tartom idealisnak h csak 2 ora jut egymasra estenkent. Az elso lanyommnal anyagiak miatt vissza kellett jonnom 3 honap utan, igaz pentekenkent otthonrol dolgoztam es igyekeztem elore dolgozni h minel kevesebbet kelljen csinalni penteken. Igy el tudtam vinni ot jatszohazba, tornazni, de mindig telefon kozelbe kellett lennem. Ram ez akkora stresszt rott, h depis lettem, sokszor felkaptam a vizet ha kislanyom nem fogadott szot, mert nem volt turelmem. Most varom a masodik kislanyunkat, es ezuttal kiveszem az 1 evet ami jar, remelhetoleg sikerul vmi kis vallalkozast felepiteni amibol jon be vmi, az a lenyeg. Ferjemnek aki idevalosi volt nehez volt megmagyarzni nem kell 400 negyzetmeteres ketszintes hazba lakni, a legjobb keruletben h boldog legyel, mert en nem vagyok boldog egyaltalan, es en ezt nem csinalom tovabb. Ket gyerekkel mar nehezebb lesz, es igenis en szeretnem vinni ot oviba, isibe, es en szeretnem ot felvenni is. Most egy heten 3 szor megy oviba, mert itt igazan ovi nincs csak magan ovi, es h ne legyen egy vagyon 3 napot jar, es pofatlanul kesobb jovok es elmegyek elobb, de ugy vagyok vele nem erdekel, azt legalbb itt lehet kerni, h felxibilis munkabeosztas, es a munkaltato kotelessege jova hagyni, ha kicsi gyereke van vkinek torveny irja elo. Ugyhogy mi valszeg eladjuk a telket maradunk ahol vagyunk, vagy becsereljuk egy kicsit nagyobbra de nem dragara, es en otthon fogok maradni, es vagy vallakozasba kezdek vagy reszmunkaidos vmit. De a jelenlegi allapotot nem akarom tobbe. En mar szamolom a heteket h mennyi van meg hatra a felszabadulasomig!!!
Én nem tudom mi a normális, de ez már elég régóta így van. Régen sem voltak az anyával a kisgyerekek. A gyûjtögetõ társadalmakban persze igen, de a paraszti munkát végzõk már nem vihették magukkal a kisgyereket, arra otthon vigyázott az öreg mama, akinek közben a baromfit, konyhakertet, fõzést is el kellett látnia. Az édesanya meg szerencsés esetben legalább délben hazamehetett szoptatni. Vagy nem volt kire hagyni a babát, és muszáj volt kivinni a totyogót a földekre, ahol esetleg derékig beásták a földbe, el ne kóboroljon, hiszen a szülõknek dolgozniuk kellett, csak idõnként nézhettek rá a gyerekre. A városi szegények gyerekei se voltak sokkal jobb helyzetben. Emlékeztek József Attila Iszony címû versére? A gazdagabbak pedig gyereklányt, dajkát fogadtak, mert a társasági élet se igazán egyeztethetõ össze egy kisbaba napirendjével.
Persze akkor ha a család költségvetésében nem gond ha az anya 4-6 órás munkája miatt 40 ezres fizetése lesz csak. Vagy ha nem az apa gyerek kapcsolat rovására megy.
Igen van megoldás, én is éppen ezt a megoldást választottam, network marketingnek hívják, kötetlen munkaidõ, kötetlen hely, legális, tisztességes munka, 1000szer jobb fizetésért, sok szabadidõ, saját idõbeosztás, ha valaki akar tud változtatni.Ugyanolyan szakma, mint a többi, bele kell tanulni.Vége a 8-12órázásoknak, a pénz hiánynak, idõ hiánynak a sok stressznek.
Persze találhatsz más munkahelyet, de azt sem keseregve a munkán, hanem elhatározás után lehet csak.
A kérdező hozzászólása: 14-es: pont ez az, hogy nem szabad szerintem beletörõdni, hogy ilyen az élet. Miért kellene ilyennek lennie? Ha akarunk, kereshetünk és találhatunk megoldást, nem?
"MEGTILTANÁM, hogy egy Anya 8 órában dolgozzon!4 max 6 óra és kész!" Igen az anya dolgozón 4 órába az apa meg 10-12 órába nem. Egy apának is szüksége van a gyerekeire. Ilyen az élet felesleges azon keseregni amin nem lehet változtatni.
Nem tudom engem nem zavar, nagyon szeretek dolgozni, és reggel 8és délután 3 között van bölcsiben a fiam, az nem sok, ráadásul olyan a munkahelyem, hogy ha akarom nem viszem bölcsibe 1-1 nap, mondjuk most van egy 4 órás állásom, meg egy vállalkozásom, a vállalkozásom minden szempontból kötetlen.Biztosan nem dolgoznék 8-12 órába, mert akkor tényleg nem látnánk egymást sem a férjemmel sem a fiammal.
Én az elsõ fiam 2 éves korában visszamentem dolgozni az anyagiak miatt!Borzasztó volt beosztani az idõmet hogy rá is a házatrtásra is jusson idõ!Közben terhes lettem a 2.-kal!Most itthon vagyok vele Gyeden de le sem tudom képzelni hogy mi lesz ha visszamegyek dolgozni két gyerek mellett hogy fogom bírni! Teljesíts maximálisan a munkahelyen, gyerekekkel is minõségileg foglalkozz, lehetõleg varázsolj az asztalra egészséges, meleg ételt legyen tiszta ruha tiszta lakás, mellesleg a férjeddel is jó lenne néha napján egy kicsit kettesben lenni ááá..én MEGTILTANÁM, hogy egy Anya 8 órában dolgozzon!4 max 6 óra és kész!
nekem az a szerencsém, hogy nem hivatali munkaidõben dolgozok, tehát nem 08-16-ig.12 órázom, egyik nap 07-19, másnap 19-07-ig, és utána van két szabadnapom.ez úgy néz ki, hogy dolgozok mondjuk hétfõ nappal, kedd éjjel, péntek nappal, szombat éjjel.amikor nappal dolgozom, akkorcsak egy órát vagyunk együtt este, de amikor éjjel, meg a két szabadnapomon, akkor ovi után csak vele foglalkozom.a házimunkát megcsinálom akkor, amikor oviban van, így ovi után tényleg minõségi idõt tudok vele tölteni, nem azon jár az agyam, hogy még fõznöm kell, meg vasalnom stb. két éves volt a fiam, amikor visszamentem dolgozni, most négy éves, és nagyon jól mûködik a dolog.arról nem beszélve, hogy amikor beteg, akkor sem esem ki a munkából, mert csak akkor kell megoldani mással, ha nappal dolgozok.elég sokat volt beteg, de eddig egyszer voltam vele táppénzen, akkor is azért, mert kórházban volt, és utána még egy hetet itthon voltam vele.
A kérdező hozzászólása: Oké, persze nem mindegy, hogyan töltöd el a közös idõt, de valóban csak reggel-este 1-2 óra, meg a hétvége, az nudli.
A kérdező hozzászólása: Hát épp errõl beszélek. :(
Utolsó szép ábrád de ahhoz kb az országnak kellene újra születni. Mibõl fizetnék meg? Így is csak kb. 3 millió ember dolgozik, tartja el az adójából akár a nyugdíj rendszert akár a többi 6 milliót. Örüljünk a 3 évnek az is nagy dolog a más országokhoz képest

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!