Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom! nagyon (1126 db)

Ezt a napot nagyon elrontottam?

10-kor miután felkeltem ittam egy kávét édesítõszerrel, és egy kevés tejjel.

Legjobb válasz: A szelet nem mértékegység...

A szelet nem mértékegység...
Gyakorlatilag minden egyes falat szemét volt. Kalóriában fogalmam sincs, de szerintem tök mindegy.
Igen, ezt a napot elrontottad, semmi mást nem ettél, csak gyorsan felszívódó szénhidrátot. De jó hír, hogy holnap új nap van és simán helyrehozhatod :)

Nekem reggel, amior kelek, nagyon fáj a mellem, de ez a nap folyamán enyhül, csak érzékeny, de nem fáj. Nektek egész nap fáj? Illetve, ettől még lehet baba (mensi előtt mindig fáj a mellem)?

Legjobb válasz: Én is ugyanebben a cipõben járok! Én is kíváncsi lennék miért van így! Holnap kellene, h megjöjjön. A melleim nekem is szoktak mensi elõtt fájni, de mielõtt megjönne elõtte 2-3 nappal abba marad a fájdalom. Most viszont nem, ráadásul a hõm is fent van a 23. nap óta 37 felett. Nagyon remélem hogy baba van a dologban mindkettõnknél! :)) A hõd hogy áll?

Én is ugyanebben a cipõben járok! Én is kíváncsi lennék miért van így! Holnap kellene, h megjöjjön. A melleim nekem is szoktak mensi elõtt fájni, de mielõtt megjönne elõtte 2-3 nappal abba marad a fájdalom. Most viszont nem, ráadásul a hõm is fent van a 23. nap óta 37 felett. Nagyon remélem hogy baba van a dologban mindkettõnknél! :) ) A hõd hogy áll?
A kérdező hozzászólása: Fenn van, nekem csak 36, 8-36, 9, de most az egész ciklusban 1 tizeddel alacsonyabb, mint az elõzõ 2-ben. Persze ennek semmi köze a babához. Nem hiszem, hogy terhes volnék, de reménykedem. Kedden vagy csütörtökön kell megjönnie. Neked?

Szerintetek nagyon ciki ez a napi beosztas a divattal? :D

Na szoval!Az ciki ha pl beosztom a napjaimat hogy melyiknap hogy oltozkodjek:

Legjobb válasz: Szerintem tök jó,hogy ennyi stílusba belekóstolsz. Szerintem is,ha már megtaláltad mi is a te egyéni stílusod,akkor inkább majd abban érzed jól magad,de addig bátran kísérletezz. Az is lehet,hogy te egy-két stílus keverékében találod meg önmagad. De majd meglátod! Úgyhogy szerintem nem gáz. Legfeljebb néhányan szeszélyesnek fognak gondolni,hogy egyik nap ilyen hangulat, másik nap meg teljesen más,de szerintem ez nem lehet probléma!

Szerintem tök jó, hogy ennyi stílusba belekóstolsz. Szerintem is, ha már megtaláltad mi is a te egyéni stílusod, akkor inkább majd abban érzed jól magad, de addig bátran kísérletezz. Az is lehet, hogy te egy-két stílus keverékében találod meg önmagad. De majd meglátod! Úgyhogy szerintem nem gáz. Legfeljebb néhányan szeszélyesnek fognak gondolni, hogy egyik nap ilyen hangulat, másik nap meg teljesen más, de szerintem ez nem lehet probléma!
Még nem hallottam ilyenrõl, de ez nagyon klassz! :)
Nem gàz egyàltalàn, igy nem kerulsz soha abba a problémàba mint én, hogy àllsz oràkig a szekrény elott, hogy jajistenem mit vegyek fel ma. De ezt a heti lebontàst gondolom hetente vàltogatod, nem? Ugy értem, nem minden szerdànként vagy " csinos" :) Mert igy eléggé kiszàmithato egy ido utàn a kinézeted , szerintem.
én is csináltam egy ideig:D Szerintem nem gáz, nem tudom hány éves vagy, de valószinüleg még nem találtad meg a saját stílusod.MAjd ha lesz biztos felhagysz az ilyennel:D.Addig csináld csak, ha jól érzed magad, hajrá:D
nem gáz!!!!!nagyon ötletes:)
Aranyos! : )
Nem gáz, szerintem is aranyos, kreatív. Nincs ezzel semmi gond. Én nem tudnám ezt tartani, de maga az ötlet jó:)
Nem gáz, sõt ahogy elõttem már sokan leírták, nagyon ötletes.:)
A kérdező hozzászólása: nm nm mindig tartom be....:Dnekem sem sikerul mindig..de azert na ....:D es kedvesek vagytok:D koszi:)

Teherbe lehet esni a nem termékeny napokban is? Mijen nagy a valoszinusege hogy ezekben a napokban is teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Nincs a ciklusnak olyan napja amikor biztosan 0 % a teherbe esés valószínûsége. A termékeny napok kivételével a valószínûség tényleg lényegesen kisebb. De bármilyen kicsi is ez a valószínûség, ha nem akarsz gyereket neked akkor is 100 % lesz. A naptár módszer mint védekezés csak akkor elképzelhetõ ha: 1. stabil, megbízható ciklusaid vannak 2. Ismered a tested jelzéseit, pontosan tudod mik a "veszélyes" napok jelei 3. Olyan élet helyzet amibe belefér egy baba, ha valami hiba csúszik a számításba.

Nincs a ciklusnak olyan napja amikor biztosan 0 % a teherbe esés valószínûsége. A termékeny napok kivételével a valószínûség tényleg lényegesen kisebb. De bármilyen kicsi is ez a valószínûség, ha nem akarsz gyereket neked akkor is 100 % lesz. A naptár módszer mint védekezés csak akkor elképzelhetõ ha: 1. stabil, megbízható ciklusaid vannak 2. Ismered a tested jelzéseit, pontosan tudod mik a "veszélyes" napok jelei 3. Olyan élet helyzet amibe belefér egy baba, ha valami hiba csúszik a számításba.
Itt van 1 táblázat: http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. De szerintem használjatok valami spermaölõt ezekre a napokra középidõben meg legyen gumi. Ez így sztem biztonságos.
több ismerõsöm is így született. szerintem inkább védekezz.

Nagyon elrontottam ezt a napot? :/

eggeli:2 szelet félbarna kenyér párizsival,paradicsommal,újhagymával.

Legjobb válasz: Nagyon. És mikor ettél? Mert ezek nem ételek. Hol a fehérje? EGyél rendesen ezzel csak magad teszed tönkre. Szottyant és erõtlen leszel, ráadásul hamar fel is fogod adni az egészet.

Nagyon. És mikor ettél? Mert ezek nem ételek. Hol a fehérje? EGyél rendesen ezzel csak magad teszed tönkre. Szottyant és erõtlen leszel, ráadásul hamar fel is fogod adni az egészet.
Ez csupa szénhidrát. Nem ettél sokat abszolút, de ez õszintén szólva nem egészséges.
Ezt baromira. Nem ettél semmit, amit meg mégis, az szemét kaja. Ennek így semmi értelme, csak kínzod a szervezetedet, arról nem is beszélve, hogy magadat is, mert éhezel. Éhezni nem szabad, ha már éhségérzete van az embernek, az már rossz. Fogyni kiegyensúlyozott táplálkozással lehet. Nem keveset kell enni, ez egy hülye téveszme, hanem normális tápanyagokat kell bevinni a szervezetbe. Fehérjét nem is ettél, pedig az a legfontosabb egy diétánál (meg úgy egyébként is), nem hizlal és még telítettség érzeted is lesz tõle. A napi három étkezés is kevés. A sport okés, de csak normális kajával mûködik. Egyébként fiú/lány vagy? Hány kg?
A kérdező hozzászólása: 162cm, 53kg vagyok. 16l
Igaza van. Nagyon! Kihagytad az ebédet és felcserélted az uzsonnát a vacsorával. Mellesleg alig ettél olyat, ami hasznos lenne a szervezeted számára.
Hova fogyókúrázol???? 20-as a testtömeg indexed. Az már majdnem a sovány kategória...

üdv tegnap kicsit elvetettem a sulykot edzés közben mára pedig nagy izomlázam lett viszont ma is edzés lenne de a karomat mozdítani nem bírom szerintetek mi legyen? Hagyjam ki ezt a napot és majd holnap? Vagy megcsináljam?

Legjobb válasz: Feltétlen hagyd ki és ne csak a mai napot. Meg kell várni, amíg határozottan javul. Ha ráhúzól, komoly gondok, gyulladás is felléphet. És az nagyon sokáig tart és fáj is.

Feltétlen hagyd ki és ne csak a mai napot. Meg kell várni, amíg határozottan javul. Ha ráhúzól, komoly gondok, gyulladás is felléphet. És az nagyon sokáig tart és fáj is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod kihagyom akkor
Ma akkor ne is tanuljál. Csak hunyd be a szemedet, vagy nintendózzál.
A kérdező hozzászólása: 18/F vagyok
nem... sok csaj direkt csinálja ezt nem tette túl magát rajtad csak direkt irogat ki ilyeneket hidd el tudom én is ezt csinálom taktika kidobott a srác és még boldogabbnak tûntem elõtte msnre is kitettem szmájlitól kezdve midnenféle boldog üziket :S
A kérdező hozzászólása: De már nincs is fent nekem msnen...csak egy ismerõsömet kérdeztem h van e kint neki vmi v nem...vagy attól is még ugyanez van?
Ki szakított? Ha te, akkor õ tuti, hogy csak megjátsza ezt.Igazat adok az elöttem szólónak.Ez taktika.Én is azt mutattam, hogy milyen jól megvagyok, mennyi barátom van, állandóan szórakozok, holott otthon gubbasztottam és éjszakákat átsírtam, de nem lett volna annyi pénz a földön, hogy ezt bevalljam.
A kérdező hozzászólása: am õ dobott engem...
Akkor valószínûleg nem nagyon bánkódik :S
A kérdező hozzászólása: Akkor jól gondoltam:S Hát ilyen az élet:(
Elég paraszt dolog ilyet mûvelni, ráadásul még manipulatív is.
A kérdező hozzászólása: Õ már csak ilyen:S Sosem volt egy "könnyû eset" az utóbbi idõben meg mégjobban inkább a nehéz esetek közé tartozik sokmindenben:S:( Mások szerint is...
Azt olvastam a peteérés után a 12. napon már kimutathatja.
Ez még nagyon korai volt!Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj(esetleg elõtte való nap)!Drukkolok!
1 vok.Nekem azt írták(és utána néztem), hogy pé-tõl köv mensiig 14 nap telik el!
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma van az elottevalo nap ezert mertem egyet tesztelni, elvileg holnapra nem varom.
Szia! Én is pé után a 11.napon vagyok, viszont én a péhez 14 napot számolok és akkorra nem várom(elvileg így kell számolni) én tegnap teszteltem negatívat, de a 14.nap elött tényleg nem sok esélye van, hogy kimutassa. Én várok vasárnapig és csaka kkor tesztelek, persze ha nem esik le a hõm. Szerintem Te is várj addig, gondolj bele, milyen szép anyáknapi ajándék lenne:) Van görbéd? Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Tünetek: Mellnyilalás, viszket a mellbimbóm, hányinger, fehér krémes folyás volt, 3 napja nincs csak iszonyú kevés, viszont a lábaim fájnak már 3 napja(mint mikor nõttem). Nálad mik a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Elvileg a ciklus.hu holnapra jelolte be a nem vart napjat. De lehet hogy ebbe a honapba kesobb volt a peteeres es ezert csuszik a nemvart napja is? Jaj ne! Amugy kulonosebb tuneteim nincsenek, nekem is kremes folyasom van, es neha szurkal a hasam, cicimen semmi valtozas. Viszont a nemvart elott 1 2 nappal mindig szokott gorcsolni a hasam erzem hogy meg fog jonni, most ilyen nincs csak szurkal. A te gorbed szepen alakul! Drukkolok!!!
ezt nem értem!! Ha holnapra nem várod, hogyan lehetsz a peteérés utáni 11. napon???? Peteérés után 14 nap a menstruáció!

Mikor kell víz napot tartani? Ha ezt a napot kihagyom az nagy baj?

Legjobb válasz: Hát nem baj, föleg attól is függ hány éves vagy, legyen meg a gyümölcsnap, viznapot én is kihagytam és fogytam 16 kg -ot.

Hát nem baj, föleg attól is függ hány éves vagy, legyen meg a gyümölcsnap, viznapot én is kihagytam és fogytam 16 kg -ot.
Szia! Én végig csináltam a 90 napost víz-nap nélkül, és 12 kilót fogytam. Próbáltam, de nem akartam kikészülni azon a napon. Néha addig jutottam, hogy délig bírtam vízzel, utána gyümit ettem. Amúgy havonta kelle csinálni, a gyümölcs-nap után. Ja, arra vigyázz, hogy utána ne hízd vissza, mert persze ez is visszajön, ha utána zabálsz. Én a 90 nap után úgy csináltam, egy hónapig, hogy reggel gyümi, ahogy kell, és a többi étkezésben rendesen ettem, nem szétválasztva. De néha beiktattam 1 gyümölcs-napot.
én hetente becsületesen betartottam a viznapot, de az egyik ismerosom nem volt ilyen eltökélt, neki mondtam, hogy csak havonta egyszer tartson viznapot, ugy is fogyott, nem baj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)

Peteérés után pár nappal a nap nagy részében hányingerem van, szédülök, aluszékony vagyok, néha szurkál a petefészkem, gyakrabban járok pisilni. Lehet ez beágyazódás?

Legjobb válasz: lehet..de az is lehet csak bebeszéled hisz sok van ilyen...de ha nem beszéled be magadnak akkor lehet hogy babàs vagy..pusz:)

lehet..de az is lehet csak bebeszéled hisz sok van ilyen...de ha nem beszéled be magadnak akkor lehet hogy babàs vagy..pusz:)
Szia! Nem akarlak elkeseriteni de én is voltam hasonló helyzetben. Félidõtõl hányingerem volt, fájtak a melleim és szédültem is. Minden hónapban reménykedtem hogy baba van a dologban, de sajnos nem az volt. Annyira akartam már terhes lenni, hogy a szervezetem ezeket a tüneteket produkálta. persze nem vagyunk egyfomák, lehet hogy Nálad nem errõl van szó.
Es a menseshez hasonlo gorcsolgetesek (nem allandoan, de sokszor) ugyanilyen szituacioban, hanyinger nelkul????
A kérdező hozzászólása: Hányinger nélkül is szurkál a hasam, de tegnapelõtt erõs hányingerem volt egész délután, tegnap meg még fokozódott: 5 órakor már aludni tudtam volna, nagyon szédültem és idõközönként hányinger tört rám...
Es neked nincsenek mensiszeru gorcseid? Mert hogy nekem igen. De erre soha senki nem ir semmit, ill. nem valaszol. :( Pedig szerintem ez is lehet beagyazodastol.
A kérdező hozzászólása: Menziszerû görcsök nem, csak petefészek szurkálást éreztem eddig - a többi "tünet" mellett.
A kérdező hozzászólása: Ettõl függetlenül a Te görcseid is jelenthetik ugyanezt. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!