Találatok a következő kifejezésre: Ez a napom (8413 db)

Megettem 4 szelet sütit, ezzel együtt 1500 kcal-t vittem be. Ez a napom így súlytartó/ hízó volt?

Legjobb válasz: barkóba? mennyi a napi kal igényed? amúgy meg kizárt,hogy napi 1500kal hizlaljon,még ha fekszel egész nap,akkor is. egy nõi szálkásító diéta 1600kal/nap.

barkóba? mennyi a napi kal igényed? amúgy meg kizárt, hogy napi 1500kal hizlaljon, még ha fekszel egész nap, akkor is. egy nõi szálkásító diéta 1600kal/nap.
A kérdező hozzászólása: 180 cm és 68 kiló vagyok. Tanulok még, de most nyári szünet van, így csak háztartási munkát végzek szinte reggeltõl estig. Nem tudom mennyi lehet az alapanyagcserém, mert 1500-2200-ig már mindent kiadtak a különféle kalkulátorok.
A kérdező hozzászólása: És lány, 22 éves (ha ez számít valamit)
1.válaszolónak Az utolsó mondatod teljesen téves, mert a testsúlya függvényében dõl el hogy mennyi kcal a szálkásító diéta. 68kg-nál olyan 1700kcal a szálkásító diéta, persze megfelelõen elosztva a tápanyagok között és persze minõségi ételekbõl.
azért írtam 1600at, mert az ilyen lustáknak, akik arra nem képesek, hogy kiindulási alapokat írjanak a kérdésbe, automatikusan 60-65kilónak veszem a súlyát.

Hisztek Péntek 13. -ban? Történt már veletek valami furcsa vagy szerencsétlen ezen a napon?

Legjobb válasz: Péntek 13. se rosszabb, mint bármely más nap, kivéve, ha bebeszéli magának valaki, de az már csak az egyénen múlik. Egyébként is, egy péntek nem lehet rossz, hiszen utána hétvége jön, ami általában nem munkanap, nem tanítási nap, szóval lehet pihenni, és ez kinek nem jó? :-)

Péntek 13. se rosszabb, mint bármely más nap, kivéve, ha bebeszéli magának valaki, de az már csak az egyénen múlik. Egyébként is, egy péntek nem lehet rossz, hiszen utána hétvége jön, ami általában nem munkanap, nem tanítási nap, szóval lehet pihenni, és ez kinek nem jó? :-)
péntek 13.-án születtem oO talán az hogy ajándékot találok az asztalon xd
Hááát... Osztálytársam akkor született... Amúgy meg elõ szokott fordulni velem néhány hülyeség dehát melyik napon nem?
iden pentek 13-ra esik a szulinapom:)
az is furcsa h amíg nem írtam erre a kérdésre választ 13 válasz volt :D mostmár 14 :)
Hát 2 éve tavasszal péntek 13-án tört el a karom. :S Elõtte nem igazán hittem benne, de azóta nem rohangálok péntek 13-án annyira. XD
Hát nekem ez a péntek 13 se nem szerencsétlen, se nem szerencsés. Olyan mint a többi nap, viszont egy picivel jobb, mivelhogy hétvége :) De tavalyi évben tisztán emlékszem június 13üa pont péntek volt és mivel én nem vagyok babonás nem is féltem egyáltalán. De nem is kellett volna, mert az egyik legszerencsésebb napom volt :) Deviszont van egy ismerõsöm, akivel ma reggel úgy találkoztam hogy össze volt törve az arca. Kérdeztem mi történt elmesélte hogy reggel biciklire ült de rövid útra és még azon a rövid úton is baleset érte. Késõbb meg míg vele voltam csengett a telefonja, s szomorú hírt közöltek. Az édesanyja szintén balesetet szenvedett, autóval, kórházba került. Lehet ez a péntek 13 miatt ? Én nem tudom, de a válaszom tehát, hogy velem semmi furcsa nem történt és nem is igazán hiszek benne, Kívánom senkit ne érjen szerencsétlenség :)
Én nem "hiszek" benne. Mondjuk az öcsém péntek 13-án született, a fõnököm is, most ünnepeltük a szülinapját. Nálam teljesen átlagos nap egyébként.
Péntek 13. van, és hamarabb hazaengedtek melóból, szerinted? :-D
Nekem péntek 13.a volt az a nap mikor a férjem telefonon közölte, hogy nem jön többé haza, azóta már ugy gondolom szerencsés ez a anp, ugyanis egy 100 x jobb emberrel élek együtt.
Hát Én péntek 13-án veszítettem el a szüzességem!:) )) Tényleg. Nem hiszek benne, és nem is történt velem soha ezen a napon emlékezetes szerencsétlenség.Csak erre a szüzesség dologra emlékszem, és az sem egy kellemetlen élmény volt.:) )
különösebben nem hiszek benne, ugyan mi történne?XDaz eddigi "szerencsétlen dolog" ami péntek 13-án volt:1x feleltetett a tanár aznap és én nem tudtam semmit:D de ez semmi...igazából nem is értem miért minek kéne történnie?:Pmellesleg március 13. is péntek lesz.:)
Nem hiszek... igazából mindig történik velem valami kis szerencsétlenség, de csak azért mert elég ügyetlen és szétszórt vagyok. Azt hittem, hogy a mai napot megúszom valami szerencsétlenség nélkül, de nem: délután sikerült eltörnöm a kedvenc VHS kazettámat, kb. egy órával ezelõtt pedig egy liter tejet kiöntöttem a konyhában. Szóval nekem nem kell péntek 13. a szerencsétlenséghez. :)
Semmi, ami kifejezetten ahhoz a naphoz köthetõ. A legnagyobb baleseteim se akkor történtek velem, szóval nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint bármely másik nap.
Az én életemben valamennyi érdemleges, fontos esemény 13-án történt. A legeslegnehezebb záróvizsgám (mely tárgyból óriási a bukási arány) péntek 13-án volt. 13-án vettek fel mindkét munkahelyemre. 13-án kaptam ajándékba egy laptopot. 13-án tettem sikeres nyelvvizsgát. 13-án sikeresen teljesítettem két záróvizsgát 13-án emelték meg a fizetésemet. 13-án avattak dr-á (diplomaosztó) (ebbõl kettõ péntek 13 volt)
nekem is :D

Le szeretnék fogyni és edzek rendszeresen és vannak ezek a "fogyókúrás napok" ez a gyümölcs nap meg ilyesmi, el tudnátok mondani, hogy milyen sorrendben vannak ezek a napok és, hogy azokon a napokon mit kell enni?

Legjobb válasz: Nem jó az a "fogyókúra". Egyik nap teletömöd magad szar minõségû ch-val. Gyümölcs napon meg gyümölcscukorral. Semmi értelme ugyanis jelentõs izomvesztéshez járul ha nem viszel be elegendõ fehérjét.

Nem jó az a "fogyókúra". Egyik nap teletömöd magad szar minõségû ch-val. Gyümölcs napon meg gyümölcscukorral. Semmi értelme ugyanis jelentõs izomvesztéshez járul ha nem viszel be elegendõ fehérjét.
Felejtsd el azt a csodát. A normális fogyáshoz minden nap ugyanazokra a tápanyagokra van szükséged, nem lehet szétbontani. Minden nap mindenre szükséged van, fehérjére, szénhidrátra, zsírokra. Ezek mennyiségét és minõségét kell figyelni. Ennyi.


A 12. napon (most először mióta figyelem) tapasztaltam a nyúlós nyákot, aznap kezdett el fájni a derekam is. Akkor pontosan ezen a napon volt peteérésem? Vagy ez a nap a tüszőrepedés?

Másnap kezdtem el érezni a megjön érzést, amit azóta is érzek egyre er?sebben. Ma a 17. cn-omon vagyok, tegnap óta s?r? krémes folyást tapasztalok. Ezek alapján biztosan állítható, hogy ebben a hónapban volt peteérésem? A krémes folyás is normális? Így kell lezajlani egy normális ciklusnak, ahogy a nagy könyvben meg van írva?

Legjobb válasz: szia álltalában ha 28 napos a ciklusod akkor normális hogy a 12. napon jelentkezik a tojcsis folyás. azt jelzi hogy pár nap mulva megreped a tüszöd. ez kb 2-3 napig tart. ha már nincs ez csak krémes, vagy semmilyen folyás nincs akkor tul vagy a tüszörepedésen. szép a ciklusod ahogy igy leirtad. drukkolok 32

szia álltalában ha 28 napos a ciklusod akkor normális hogy a 12. napon jelentkezik a tojcsis folyás. azt jelzi hogy pár nap mulva megreped a tüszöd. ez kb 2-3 napig tart. ha már nincs ez csak krémes, vagy semmilyen folyás nincs akkor tul vagy a tüszörepedésen. szép a ciklusod ahogy igy leirtad. drukkolok 32

Ez a nap nem az én napom. Ki van így még vele?

Nos, nem tudom ki hogy van vele de ezt a napomat máshogy terveztem.

Legjobb válasz: Kb. annyi idõs koromban kezdtük mi is "leépíteni" az ajándékozást.... Túléltem.. :D Igaziból olyan 12-13 éves koromig volt nekem hangulatom.. Ez van felnõttünk. 18/F

Kb. annyi idõs koromban kezdtük mi is "leépíteni" az ajándékozást.... Túléltem.. :D Igaziból olyan 12-13 éves koromig volt nekem hangulatom.. Ez van felnõttünk. 18/F
Ma nekem sem így sikerült, minden rossz. Úgy érzem minden és mindenki ellenem esküdött össze.:( ÉN már korábban megkaptam az ajándékot, ezzel nem is volt gondolom hanem azzal hogy senki nem ért meg :(
A kérdező hozzászólása: nem nincs tesóm amúgy a kérdés az ki érzi úgy hogy ez nem az õ napja és hogy miért... :) tudom hogy van nálam rosszabb helyzetben lévõk is, és sajnálom is õket. de tényleg ha már gondosan mindent elterveztem, és vártam volna esetleg valami viszonzást, de nem kaptam semmit. se hogy boldog karácsonyt se hogy köszönöm stb. azért aludtam el mert beteg vagyok egy cseppet, de jogos. és nem fogok nagy ajándékot kapni :D és tudom hogy kezdek felnõni, vagyhogy felkéne, de ki az aki nem örül ha meglepik valamivel, ami mégjóis?:) azért köszönöm a válaszokat.
Hát igen elég szar volt.Sétáltam 5km-t fölöslegesen magassarkúban.A bejgli el lett b.szva . Apám berúgott és anyám hiába hívta...úgy kellett berúgni az ajtóját.4éves tesóm meglátta az ajándékát és most szerinte apu a jézuska... Barátommal nemtudom mivan, és csak kedden találkozunk. Barátnõmmel összevesztem. Amúgy is utálom a karácsonyt.:)
Háát valahogy én sem így terveztem a napom.. Délbe felkeltem, ebédeltünk, aztán fát díszítettünk. Apum az egészet végig baromkodta. Hülye beszólások, szinte ordibálva énekelt.. tesóm meg a fejét se volt képes kidugni a szobából. Aztán odaadtuk az ajándékokat. Anyumon kicsit a jött le hogy nem tetszik neki az ajándék.. Aztán este úgy volt hogy megyünk keresztanyumékhoz , tesóm az egész utat végig morogta, hogy így sz*r úgy sz*r minden.. Persze tudom valakinek még ilyen sem adatik meg.. csak valahogy én sem így képzeltem a napom :) 15/L
Sziasztok! nekem az elmúlt 2 napom amúgy is egy ..... A mai nap me még tetézõdtek is a dolgok. Sajnos közeli ismerõseim között (szerencsére nem a családban) olyan tapló, bunkó, érzéketlen hazug emberekkel sikerült összefeszülnöm tegnap is ma is, hogy az valami botrány. megpecsételte az egész hangulatomat. Azért minden rosszban van valami jó, a párom és a családom, meg az õ családja nagyon kellemes hangulatot varázsoltak, kár, hogy volt egy ilyen nagy folt benne. Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
Õszintén... Mi a kérdésed? Én nem akarok bunkó lenni, de mi erre az optimális válasz? Sajnálatra vágysz? Attól nem erõsödsz meg. Kerekedj felül a helyzeteden.
Te ugyanaz vagy, akinek van a 8 éves öccse?
Nem lehet, hogy valami nagyobb ajándékot kapsz késõbb? Lehet, hogy meglepetés, de azért rákérdezhetnél.
en meg tegnap este voltam egy karacsonyi bulin es akkor delig aludtam, mire felkeltem keszvolt a fa, meg a kaja is. Annyira nem erzem magam rosszul...plane ha meg itt is lennel mellettem :) )
Azért kérdeztem, hogy Te vagy e az, mert most olvastam egy másik kérdezõt, Õ is egy fiatal lány, és õ sem kapott semmit, de neki van egy öccse, az viszont kapott ajándékot.Alig tudom elhinni, hogy milyen szülõk vannak, egy kis csekély ajándékot miért nem tudnak adni a gyereküknek?
A kérdező hozzászólása: hát ezt én nemtudom még nem éltem át :D de én majd igyekszek majd örömet okozni neki, fõleg karácsonykor :) amúgy tényleg örültem volna egy újságnak is vagy egy tábla csokinak... nem nagy dolgok ezek úgy gondolom
Mi kb 7-8 éve megbeszéltük, hogy senki nem vesz senkinek semmit. Sõt, fát se vettünk. Volt egy családi ebéd és vacsora, dumáltunk, aztán mindenki hazament. Mi teljesen kimaradunk ebbõl a "hol vegyük a karácsonyfát, merre fordítsuk a fát, ne oda tedd a szaloncukrot, mit vegyek a tesómnak" bolondságból. Így nyugisabb. De elõtte nekem is sok negatív élményem volt, meg megfelelési kényszer. Nagyon fárasztó volt.
A kérdező hozzászólása: a ciklus.hu-n még ez pirossal (kritikus napok közt szerepel)....már mint a 17.nap)
szeretnek en is kerdest irni mert nekem is az a problemam szeptember 14en kelene meg joni de mar ket hete hanyingerem van 2napja alhasi fajas probalkozunk paromal 2es fel eve eredmenytelenul tudna e valaki eben segiteni az msn cimem [email protected]
A petesejt 24 órát életképes, de valahol azt olvastam, hogy már 12 óra után elkezd öregedni.
A kérdező hozzászólása: persze :) addig meg tarthatjuk a kapcsolatot, meg majd ehhez a kérdéshez írok kommentet. DRUKKOLOK NEKED! amúgy én nem szedek semmit de a múltkori ciklusom 30 napos volt nekem is :) ...
de jóó..én is 19-re..bár a ciklus.hu 17-re írta..de szedem a barátcserjét és a múlt hónapban is 2 nappal hosszabb lett a ciklusom. 19-én tesztelünk együtt?! :-) remélem! sok sikert! majd írok ki kérdést ezzel kapcsolatban..
A kérdező hozzászólása: tegnap volt a 17. napom
A kérdező hozzászólása: 19.-ére...köszi az eddigi válaszokat.!
amúgy mikorra nem várod?
hát, ezt így nehéz megmondani..lehet, hogy tüszõrepedés csak a 16. napon volt..vagy ki tudja mikor..és emnnyi ideig.. de szerintem van esély! 2 hét és kiderül! türelem..drukkolok!
sajnos nem tudom mit tegyek mert ma meg tesztet csinaltam es negativ let de ugy szeretnenk kisbabat en 33 eves vagyok 4gyermekem van a parom 69es az elozo hazasagabol van 5 kernem segitseguket koszonom

Lehet egymás után 4 gyümölcs napot tartani? S ezeken a napokon a gyümölcsök mellé húsmentes bébiételt enni?

A bunkó, rosszindulatú megjegyzésekb?l nem kérek én testem ha tönkreteszem is az enyém bár ezzel szerintem nem lehet.

Legjobb válasz: ha a 90 naposat csinálod, akkor nem. ennek ez a lényege, hogy betartsd a napokat. de ha épp méregteleníteni akarsz pár napot, akkor nagyon jó a gyümölcs, zöldség egész napra egy hétig kb. de a 90 naposnál tutira nem.

ha a 90 naposat csinálod, akkor nem. ennek ez a lényege, hogy betartsd a napokat. de ha épp méregteleníteni akarsz pár napot, akkor nagyon jó a gyümölcs, zöldség egész napra egy hétig kb. de a 90 naposnál tutira nem.
Érthetetlen, ahogy mindenkinek nekitámad itt mindenki, aki ilyesmit megkérdez. Négy nap, komolyan, NÉGY, nem hetek, hónapok. Simán jó, nem értem, miért lenne ez ki.baszás magával, inkább egészséges; frissebb, energikusabb lesz tõle.
Hát a 90napos arról szól, hogy betartsd a napokat.Ha meg nem 90napost csinálsz, akkor ne ide tedd xD Amúgy sima fogyinál lehet, sõt énis szoktam...de fuj bébiétel?
vigyázz mert a hús mérgezõ.
bébiétel hmmmmmm talán bébi vagy???? Jó neked, h már tudod használni a számítógépet GRATULÁLOK!!!!!! A gyümölcsök nem azért vannak, h abból nyerd az energiát ha pedig ilyen tisztító kúra dologra gondolsz akkor talán menj el orvoshoz, mert egy egészséges embernek nem kell semmilyen méregtelenítést elvégezni ha csak nem a doki mondja arra ott vannak a szerveid s ha minden rendben akkor ilyenekre nincs szükség!
lehet...mindenkinek szíve joga eldönteni, hogyan akar kiba.szni saját magával
Törvény nem tiltja, úgyhogy lehet. Akár tizet is. Vagy egy hónapot. Vagy egyél örökké bébiételt. Szigorúan húsmenteset.
Hát szerintem a bébiételtõl csak hízni fogsz.
A bébiételt szerintem hanyagold. Nagyon finom (és persze egyszerûen elkészíthetõ) gyümölcsszószokat tudsz csinálni te magad is liszt nélkül, édesítõszerrel. Majd késõbb a fõzelékeket ugyanígy. Ezen kívül nekem pld. a répapuding az egyik kedvencem még. + reszelt fahéjas alma. Engem kiskoromban sem bébikajával etettek... Sokkal finomabbat tudsz te magad is készíteni- na meg olcsóbb is :D
elõtte este jobban ízlett neki a vacsora. amúgy nem tudom. az enyém is ugyan ezt csinálja.
A kérdező hozzászólása: Most a nagy melegben észrevettem, hogy ha nyitva hagyom neki az ablakot, jobban alszik.Talán.Lehet hogy melege volt, meg nem büfög az utsó tápszernél, és nyomja a pocakot...meg a fene sem tudja:)

Heti 2x mosok hajat de a 3. napon már borzalmas a hajam. Valaki tud könnyen elkészíthető praktikus frizurákat ezekre a napokra?

15 éves vagyok és nagyon gyorsan zsírosodik a hajam arra gondoltam, hogy átállok a két naponta hajmosásra de azt mondják csak rosszabb lenne. Ezért gondoltam, hogy akkor ezeken a napokon összefogom a hajam. Praktikus frizura ötletek esetleg? Félhosszú hajam van :)

Legjobb válasz: Én velem is ez a helyzet, én a 2. nap este és a 3. nap reggel behintõporozom és törölközövel megdörzsölöm. Ez beszívja a zsírt és sokszor azt hiszik hogy aznap mostam meg a hajam. Így úgy hordom a hajam, ahogy akarom, még simán ki is engedhetem, és ami a legjobb, hogy nem olyan rakoncátlan, mint amikor frissen van mosva. :-) Ha nem próbáltad, szerintem szerezz be egyet, nekem nagyon hatásos és nem szárít és roncsol annyira, mint a szárazsampon. Én ilyet használok: http://kremmania.hu/kremek/johnson-s-baby-bedtime-hintopor

Én velem is ez a helyzet, én a 2. nap este és a 3. nap reggel behintõporozom és törölközövel megdörzsölöm. Ez beszívja a zsírt és sokszor azt hiszik hogy aznap mostam meg a hajam. Így úgy hordom a hajam, ahogy akarom, még simán ki is engedhetem, és ami a legjobb, hogy nem olyan rakoncátlan, mint amikor frissen van mosva. :-) Ha nem próbáltad, szerintem szerezz be egyet, nekem nagyon hatásos és nem szárít és roncsol annyira, mint a szárazsampon. Én ilyet használok: http://kremmania.hu/kremek/johnson-s-baby-bedtime-hintopor
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ kipróbálom :) )
Szívesen, remélem, beválik! :-)
Nekem is ilyen volt. 2 nap múlva már szörnyen nézett ki és viszketet meg minden bajom volt. Nekem a csalán sampon segített. Valamennyire kiszárította a hajamat. Most kb. 5 naponta mosok hajat.

Nem kellene felturbózni ezt a március 15. ünnepet, mondjuk ajándékozhatnánk, ezen a napon csak piros vagy fehér vagy zöld ruhában lehetne kimenni az utcára stb?

Milyen ötleteitek vannak, hogy lehetne kicsit felpörgetni ezt az ünnepet, hogy valami jó is legyen benne? Ajándékozás?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de miért akarnád megszabni, hogy ki milyen ruhában jár? Ünnepeljünk úgy, hogy megmondják nekünk, mit vegyünk fel??? Marhajó lenne, tényleg... Azt meg csak úgy hiszed, hogy piros-fehér-zöldben mászkálnának az emberek! Nem, ha kötelezõ lenne ezt betartani, mindenki fehérben lenne, mert az embereknek általában nincsenek piros és zöld ruháik. Egyébként is értelmetlen az egész... Én is szeretek ünnepelni, de úgy látszik, te nem fogod fel ennek az egésznek a jelentõségét. Márc. 15. nem karácsony, nem télapó, hanem egy megemlékezés, és semmi keresnivalója nincs itt az ajándékozásnak meg az ilyen dolgoknak. A holnapi napnak a szabadságharcról kell szólnia, semmi szükség nincs rá, hogy "felpörgessük". Ha vannak még ilyen ötleteid, akkor inkább Valentin-napra vagy farsangra találj ki dolgokat.

Ne haragudj, de miért akarnád megszabni, hogy ki milyen ruhában jár? Ünnepeljünk úgy, hogy megmondják nekünk, mit vegyünk fel??? Marhajó lenne, tényleg... Azt meg csak úgy hiszed, hogy piros-fehér-zöldben mászkálnának az emberek! Nem, ha kötelezõ lenne ezt betartani, mindenki fehérben lenne, mert az embereknek általában nincsenek piros és zöld ruháik. Egyébként is értelmetlen az egész... Én is szeretek ünnepelni, de úgy látszik, te nem fogod fel ennek az egésznek a jelentõségét. Márc. 15. nem karácsony, nem télapó, hanem egy megemlékezés, és semmi keresnivalója nincs itt az ajándékozásnak meg az ilyen dolgoknak. A holnapi napnak a szabadságharcról kell szólnia, semmi szükség nincs rá, hogy "felpörgessük". Ha vannak még ilyen ötleteid, akkor inkább Valentin-napra vagy farsangra találj ki dolgokat.
Miért kéne március 15-én ajándékozni? Milyen okból? Ennek a napnak a megemlékezés a lényege, szóval fel nem tudom fogni, hogy jönne ide az ajándékozás. Ilyenkor a forradalomra szokás emlékezni, annak eseményeit feleleveníteni, stb. Miért kéne minden ünnepbe belekeverni a vásárlást meg a pénzköltést? Ez a piros fehér zöld ruha is szerintem elég nagy hülyeség. A kokárdát épp erre találták ki, ez ennek az ünnepnek az egyik jelképe. És ennyi épp elég is. Ha annyira extra dolgokat akarsz csinálni, akkor öltözz be Petõfinek, vagy Kossuthnak, és járkálj úgy az utcán, abban van némi ötlet :)
Te mit szívtál ma?
Naná... aki pedig merészel más színû ruhát ölteni magára, annak headshot.
Nem kötekedésbõl, de értelmesebb dolgokkal is tölthetnéd az idõdet, minthogy kitaláld, hogy az emberek milyen ruhában menjenek az utcára. Az ajándékozásra ott van ezer más ünnep: mikulás, karácsony, húsvét, névnap, születésnap esetleg még nõnap, valentinnap és a gyereknap. Igaz, hogy nem a "legizgibb" ünnep, de itt nem is az a lényeg.
Hát ha valamit nem kell átplasztikázni, akkor az márc. 15. Ne röhögtesd már ki magad...
A kérdező hozzászólása: Friss tavaszi oxigént.
A kérdező hozzászólása: Törvényeket, ünnepeket, épületeket, parkokat, utcákat. Sok minden van ebben az országban amit már ideje lenne nem kicsit, hanem nagyon átplasztikázni.
Nem. Épp elég hogy kokárdás bohócok mászkálnak mindenütt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!