Találatok a következő kifejezésre: Ez a napja, hogy szinte egész (22 db)

Ez a harmadik napja, hogy szinte egész nap bevan keményedve a hasam. Föleg ha állok, vagy sétálok. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Pihenj többet!Próbálj ne idegeskedni. Kitartás!Reméljük nincs semmi baj.

Pihenj többet!Próbálj ne idegeskedni. Kitartás!Reméljük nincs semmi baj.
Szedsz magnéziumot? Nekem szokott segíteni.Kérdezz rá a dokira, és nyugodj meg az a legfontosabb, és tényleg pihenj!
Nekem a dokim azt mondta, hogy egy nap 10bekeményedés belefér, de sokkal több, nem.Persze lehet, hogy a frontot érzed/érzitek!Szerintem kérdezz rá dokitól is mindenképp, az a tuti!!Remélem semmi baj!

Azt mondta nekem a barátom hogy szinte egész nap állt a farka miattam és azért kókadt le neki nagyon hamar amikor szeretkezni akartunk ill. pihentetni kellett mielött újra szexeltünk de akkor is kb 2-3 perc alatt elment bennem. Ez normális?

Mert nekem volt már olyan barátom aki akármikor tudott. És nagyon sokáig állt a farka.

Legjobb válasz: Ez minden alkalommal így van vele, vagy ez most egyszeri eset volt? Nem mindegy.

Ez minden alkalommal így van vele, vagy ez most egyszeri eset volt? Nem mindegy.
Ez megintcsak egybefüggõ. Kamaszkoromban nekem is mindenre felállt a farkam meg a suliban a kilincsre is aztán simán végig tudtam szexelni egy péntek délutánt hogy estére már csak nyöszörögni tudott az akkori "szivszerelmem" Egyszerû a dolog: a jelenlegi partnered nincs hozzászokva a puncihoz igy nem is tud vele mit kezdeni. Gyorsan lezavarja a menetet és elmodhatja hogy aznap is dugott. Igaza van a fenti válaszolonak hogy elkéne kezdeni lassitani a tempon mert tapasztalatbol mondom hogy a nõk egy része igenis azt akarja hogy a lelküket kikeféljék :)
Nekem is volt hogy majdnem egész nap állt a farkam, és egy idõ után fájdalmat éreztem. Így mással kezdtem el foglalatoskodni hogy elmúljon a fájdalom, amit az izmok túlzott igénybevétele okozott.
A kérdező hozzászólása: Hülye vagyok én hogy ilyet az orra alá dörgöljek? Csak szimplán kíváncsiság hogy ha egésznap áll a férfiaknak akk természetes e hogy hamar elmegy.
De ugye nem dörgölöd az orra alá, hogy a volt pasid sokkal tovább bírta? Csak mert ha ezt mondtad neki, nyilvánvaló, mitõl áll fel neki nehezen...
Szerintem gyors menetekhez szokott hozzá....ez a maszturbálás egyik nagy hibája...de ezen tudatosan lehet javítani...mielõtt elmenne el kell szorítani egy rövid idõre. Ha sokáig izgalmi állapotban volt, akkor simán elfáradhat a pénisze ....ilyenkor nem feszengeni kell, hanem egy kicsit lazítani és más dologgal foglalkozni...egy fél óra és újra munkaképes. :)
hány menetet bír egymás után? gumival csináljátok, nem lehet, hogy amiatt van?
A kérdező hozzászólása: Nem igy van mert egésznap a szemem elõtt volt :) De elég hamar elmegy az elõzõ barátomhoz képest. És ez nem egyszeri eset hogy pár percig birja.
Szerintem meg verte a farkát és mire a premierre kerult volna a sor ki volt fáradva...
A kérdező hozzászólása: Beszél az aki egy péntek délutánt végig tud kefélni. :)

Egy hónapos a babám és van már olyan nap hogy szépen nézeget de van olyan pl ma hogy szinte egész nap alszik csak enni kell fel! Ez normális? Nem kéne már többet ébren lennie?

Legjobb válasz: Nekem már majdnem 4 hónapos a kislányom, de még most is van olyan nap, hogy 2 óránként alszik egy jó órát. Attól is függ, hogy milyen idõ van kint. Ha fúj a szél, akkor pl alszik egész nap. Ha hûvösebb van, mint tegnap is volt, akkor meg éber, játszik egész nap. Majd kialakul nálatok is a napirend, nálunk kb 2 hónapos korára állt be és tök jó kiszámítható gyerek lett. :)

Nekem már majdnem 4 hónapos a kislányom, de még most is van olyan nap, hogy 2 óránként alszik egy jó órát. Attól is függ, hogy milyen idõ van kint. Ha fúj a szél, akkor pl alszik egész nap. Ha hûvösebb van, mint tegnap is volt, akkor meg éber, játszik egész nap. Majd kialakul nálatok is a napirend, nálunk kb 2 hónapos korára állt be és tök jó kiszámítható gyerek lett. :)
Talán a front miatt alszik, nekem meg a fejem fáj. :) Örülj neki, hogy jó alvó. Majd lesz még ébren többet is, ahogy nõ. Szóval normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Akkor nem aggódom!Ha hûvösebb az idõ akkor õ is éberebb ezt már észrevettem ma nagyon meleg volt nálunk úgyhogy aludt és a férjemmel mi is vele!De jó volt!:-)
Az én lányom egy hónapos korában szinte egész nap nem aludt(akkor még nem voltak melegek). Azóta voltak jobban alvós idõszakai, meg rosszabbul alvósak is. Most 4 hónapos és a meleg miatt szinte egész nap alszik. (És az éjszakát is átalussza).
de jó nektek! az enyém ma egész nap üvöltött és csak 2szer fél órát aludt...

28 hetes kismamák! Mekkora a hasatok körfogata? És van nálatok olyan hogy szinte egész nap nem mocorog a baba csak egyet-egyet? Ez engem ugy meg tud ilyeszteni.

Legjobb válasz: Én 29 hetes vagyok és szintén 108 cm a pocim. A mozgása viszont az ellenkezõje, mint a tietek, állandóan mocorog, már azért aggódok, hogy miért mozog ennyit :) A hasam sokszor eldeformálódik úgy fészkeli be magát az egyik oldalra. Persze most is ki kar jönni a köldökömön keresztül :)

JAJ még valami amikor aludni akarsz vagy olvasni vagy valamire figyelni biztos majd nem hagyja mert akkor fogja a kick box tudományát gyakorolni.utolsó voltam
Én 29 hetes vagyok és szintén 108 cm a pocim. A mozgása viszont az ellenkezõje, mint a tietek, állandóan mocorog, már azért aggódok, hogy miért mozog ennyit :) A hasam sokszor eldeformálódik úgy fészkeli be magát az egyik oldalra. Persze most is ki kar jönni a köldökömön keresztül :)
Én ugyan 26 hetes vagyok, de az én babám is szeret megviccelni azzal, hogy épp csak egyet-egyet mocorog napközben. Már volt olyan, hogy készenlétben volt a telefonom, hogy hívjam a dokimat, de aztán csak elõkerült a drágám. :) Szóval nem vagy egyedül. Úgy látszik, a mi babánk kicsit lustibb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást csak olyan rossz hogy én büszkélkednék avval hogy babám lesz és még sem lehet mert alig nõ a hasam, és az a sok rossz májú ember aki megalázo megjegyzéseket tesz......
Ne lógasd az orrod.A kis poci hamar visszamegy a helyére és újra csinos leszel.Nekem a lányom állandóan nyüzsgött a fiam viszont sokat aludt a pocimban ne aggódj minden rendben nem mindig mozog egyformán neki is kell szünet néha.Szerintem normális dolog hogy aggódsz de minden rendben lesz.Én képzeld el mondogattam reggel a tükörbe két hányás között hogy minden rendben lesz pedig pocsékul éreztem magam.Boldog babavárást mindenkinek
Én is 28 hetes vagyok, és az én hasam körfogata 102 cm. A védõnõm szerint az utolsó 3 hétben nem nõtt, bár ezt nem tudom elhinni. Az én babám is olyan, hogy napközben alig-alig mozog, épp hogy tudatja hogy van, aztán estére beindul. De ha az apukája simogatja a pocimat, mindig megnyugszik. Úgyhogy amikor már nagyon nem bírom kiadom a kispapának a feladatot :)
Én pont ma találkoztam egy távoli kolléganõmmel, akivel 2 hét különbség van köztünk és az õ pocakja kb dupla akkora mint az enyém... Most õ vagy ilyen alkat (bár neki 2. gyerek), vagy rám is ez vár 2 hét múlva :) )) egyébként én is kicsinek tartom a pocakom, (nekem 97 cm a 27. héten) de inkább örülök neki, mert néha így is rossz ülni, és a java még hátra van!!
Anyósom mesélte, hogy a sógornõmmel még 40- héten is belefért a terhesség elõtti mini szoknyájába. Mindenki azt mondta nem is terhes. Aztán megszült 3500 gr volt. Lyuk maradt a hasában:) Mindenki csodájára járt.
Inkább örülj annak, hogy pici! Van még a terhességbõl bõven, és az utolsó idõben fog rohamosan nõni. Ha már most nagyon nagy lenne, akkor a végén megbolondulnál már tõle. Én így voltam, szétrepedt, csúnya lett, azóta is lóg... és a repedések sem tûnnek el soha. Én a pici pocira szavazok, jó Neked :)
A kérdező hozzászólása: :(( nekem akkort tényleg pici mert csak 83cm. és épp ma szolt le a postásunk hogy mekkorka a heteimhez képest. Sírni tudtam volna. azt mondta mintha csak jollaktam volna.hát marha vicces...
Szia! Én kedden leszek 28 hetes, a pocakom mérete a köldöknél 96 cm. Hetek óta nagyon aktívak voltunk, de most tegnap óta nagyon visszavett a fociból meg a boxból a baby, nem tudom, hogy miért.
Szia! Én 28 hetes vagyok a mi körfogatunk 99cm. 65kg és 169cm vagyok. Gondolom ez is számít:) Engem is megijeszt néha-néha, de estére mindig feléled, így nyugodt szívvel tudok elaludni. Már nem érzem olyan erõsen, inkább csak a fészkelõdését evés, ivás után.
Szia! Én 29 hetes vagyok ma. A pocakom a köldökömnél mérve 108 cm, azt mondják nagy... A babám már kevesebbet rúg mint eddig, inkább csak mocorog azt is csak mikor aludnék. :) Nappal csak egyszer-egyszer bejelentkezik. :)
Ne foglalkozz vele. Irigyek az emberek. Különben is te csinosabb leszel szülés után:) Fel a fejjel. A baba és te egészségesek legyetek, a többi nem számít. Engedd el a füled mellett. Dicsekedhetsz vele milyen csinos kismama vagy.

31 hetes vagyok és mindenki azt mondja hogy láthatóan száll le a hasam, emellett szinte egész nap egy ponton keményebb és sokszor feszül is (a hasam felső részén). Ez bajt jelent vagy közeledik a szülés?

Legjobb válasz: Szia. Már megint a sok okos. Ne foglalkozz azzal ki mit mond. Mikor voltál orvosnál? Minden rendben volt? A hasfeszülésnek is lehet több oka (ott nyom valamit a baba, feszül a méhed, szalagok, idegek nyúlnak stb) 31 hetesen még nem valószínû, hogy leszállt a hasad. Üdv, 34 hetes kismama

Szia. Már megint a sok okos. Ne foglalkozz azzal ki mit mond. Mikor voltál orvosnál? Minden rendben volt? A hasfeszülésnek is lehet több oka (ott nyom valamit a baba, feszül a méhed, szalagok, idegek nyúlnak stb) 31 hetesen még nem valószínû, hogy leszállt a hasad. Üdv, 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Jövõhéten megyek orvoshoz.Tényleg lejjebb van a hasam mert érzem ha a nadrágomat felveszem.
Szia! A hasad megváltozhat attól is, ha máshogy fekszik a babád mint eddig.Nekem mikor kp végûre fordult, én is lejjebb éreztem.Aztán a doki azt mondta, annyira fent van még, hogy alig éri el mikor vizsgált. Nekem is fent feszül azóta, mert ott dugdossa a popóját:) )) Néha alig kapok levegõt, már kellemetlenül feszít. Boldog babavárást, üdv 36 hetes kismama.

Mitől lehet az, hogy szinte az egész ciklusban barnázom? Megjön, mensizek 7-8 napig és utána a 14-ik napig barnázom, majd pár nap szünet, míg újra meg nem jön. Ez a szülésem óta van, voltam kivizsgáláson, nem találtak semmit.

Csak prolaktint néztek, az rendben volt. Erre a dokim azt mondta, hogy valószín? akkor a többi hormon is okés.

Legjobb válasz: Önmagában a prolaktin hormonszint normálisságából következtetni a többi hormon normális szintjére barokkos túlzás!! A ciklus közti vérezgetéseknek szinte mindig a hormonháztartás nem megfelelõ mûködése az ok. Azonnal keress egy normális orvost!!

Önmagában a prolaktin hormonszint normálisságából következtetni a többi hormon normális szintjére barokkos túlzás!! A ciklus közti vérezgetéseknek szinte mindig a hormonháztartás nem megfelelõ mûködése az ok. Azonnal keress egy normális orvost!!

Miért erölködik állandóan a babám? Rendesen eszik széklet is van mindig szinte mégis szinte egész napja azzal telik persze ha nem éppen alszik, hogy erölködik állandóan nyom mintha kötelező lenne) miért van ez? 4 hetes baba

Legjobb válasz: Az én babám is ezt csinálta. Egész éjjel is nyögdécselt álmában. Õ általában a pukit próbálta kipréselni magából. Nagyon hasfájós volt öt és fél hós koráig. Lehet hogy a te babódat is a pocija bántja.

Az én babám is ezt csinálta. Egész éjjel is nyögdécselt álmában. Õ általában a pukit próbálta kipréselni magából. Nagyon hasfájós volt öt és fél hós koráig. Lehet hogy a te babódat is a pocija bántja.
Szélgörcs?Nálunk tegnap volt programon.20 percig simiztem a hasát, és közben emeltem a lábát, fölfelé.(háton fekvésben), És kijött, elmúlt.Próbáld ki!
Valószínû hogy hasfájás!Espumisan cseppet adj neki evés elõtt, és masszírozd a kishasát.Az én kislányom csakis hason alszik, azóta semmi gond vele.3 gyermekes anyuka!

Másnak is ilyen aktiv a babája 2-3 napja? Olyanokat rug a kisfiam, és nyomakodik hogy szinte fáj. Egész nap fent van szinte, ez normális?

Igaz az ha a baba most ennyire sokat mozog akkor ha megszuletik jo alvo lesz?azt hallottam.

Legjobb válasz: Hát az enyémre ez nem igaz! Bent folyton mocorgott és mióta kint van is egy örökmozgó és éjjel még mindig minimum kétszer ébreszt. 8 hónapos :D

Hát az enyémre ez nem igaz! Bent folyton mocorgott és mióta kint van is egy örökmozgó és éjjel még mindig minimum kétszer ébreszt. 8 hónapos :D
Nem tudom mitõl lehet de az én babám is ezt csinálja, olyanokat rug hogy rendesen fájdalmas, még éjszaka sem haggya abba.Én 33 hetes vagyok elég nagy is a baba ugyhogy szerintem már helye sem sok van, de egész nap szinte hullámzik a hasam.
Én 36 hetes vagyok mindenki azt mondta hogy óó hát ilyenkorra már lelassulnak, az én kislányom nem olvasta a szakkönyveket :) Kifejezetten fáj ahogy vetõdik jobbra balra. Az elsõ babám fiú, fele ennyit se mozgott, nagyon nyugis volt, és itt kint is az maradt.
30 hetes vagyok és nagyon aktív nekem is a bébim.Csak úgy rugdos, nyomkodja magát, szinte fáj néha.De legalább éjjel alszik.
Lehetséges, hogy a front, ami pont 2-3 napja tart...
Szia! Nekem is sokat mocorog. Néha feszít, az is elég kellemetlen, de a legrosszabb amikor rugdos egész lent. Olyan mintha a "kijáratot" keresné a lábával. :) Lehet hogy hülyeség, de mindig attól félek, hogy megnyílik a méhszájam ha olyan sokat mocorog ott lent, mert belenyilal a fájdalom rendesen. De örüljünk, hogy ilyen sokat mozognak. Vannak akik 2 napig szinte semmit sem éreznek a babájukból. Én attól tiszta depis lennék...

Alig vérzek. Egész nap szinte csak pár csepp volt. Fáj a hasam és úgy érzem, hogy jön, de nem. Ez a 2. nap és mostanában mindig így van. Rövid ideig kevés, miért?

Legjobb válasz: Ha etkezesi zavaraid vannak, esetleg stresszelsz, attol is lehet. Nekem is ilyen volt nagyjabol 5 honapig, amikor vizsgakra keszultem.

Ha etkezesi zavaraid vannak, esetleg stresszelsz, attol is lehet. Nekem is ilyen volt nagyjabol 5 honapig, amikor vizsgakra keszultem.

Szinte egész nap megy a ventilátor. Leéghet? Vagy ezek pont h úgy vannak kitalálva, hogy bírják, ha kell?

Ez konkrétan tesco márkájú, mert az orion amit vettünk nem is m?ködött, meg azt mondták h ez jobb és jobban viszik. Szerintetek bírni fogja a strapát? valakinek ezzel tapasztalata? ha nem megy elviselhetetlen a h?ség...sajnos éjszaka is ment, hiába volt nyitva az ablak meleg volt így is. Hajnalban kapcsoltam ki akkor pihent egy kicsit...

Legjobb válasz: Nem fog leégni, hûti saját magát is!

Nem fog leégni, hûti saját magát is!
A kérdező hozzászólása: na az jó! köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!