Találatok a következő kifejezésre: Ez a nap. menzis érzéseim nincsenek (5 db)

Ez a 31 nap. menzis érzéseim nincsenek. a hőm 36.7 higanyossal mérem és honaljban, mennyi esélyem van hogy babs vagyok?

ilyenkor már szoktam érezni menzis érzéseket. szokot késni, de akkor is érzezni szoktama menzis érzéseket kb a 25 naptol folyamatosan .Most meg semmi.tudom szájban kellene mérnem de ahhoz ujat kell vennem mert a régivel nincs gusztusom,meg viszonxitási alapom sincs hogy az alaoh?m ugy mennyi.

Legjobb válasz: Esélyed van rá.Az jó jel ha késik.Nincs valamilyen tüneted?A hõdhöz nem tudok írni véleményt, mert ahogy írtad te is nem hónaljban kell.Na és persze viszonyítási alapod sincs.Bár szerintem magasabbnak kéne lennie.Csinálj egy tesztet.Szurkolok.

Esélyed van rá.Az jó jel ha késik.Nincs valamilyen tüneted?A hõdhöz nem tudok írni véleményt, mert ahogy írtad te is nem hónaljban kell.Na és persze viszonyítási alapod sincs.Bár szerintem magasabbnak kéne lennie.Csinálj egy tesztet.Szurkolok.
Szerintem is magasabbnak kéne lennie a hõnek, ha babás vagy, de ez mindenkinek más és más! Én szorítok! Majd írj, hogy mi lett! Tesztelj pár nap múlva! Szorítok!
hónaljban a hõ kb. fél fokal alacsonyabb, mint szájban. és ha neked bejött, nyugodtan mérd ott, csak van akinek nem pontos, de ez nem jelenti azt, hogy nem ott KELL. tehát kb. 37, 2 lenne szájban mérve, ami igen jó eséllyel babát jelez, ha késik a mensi. tesztelj, szerintem.
A kérdező hozzászólása: csak azért irtam ki hogy tudják hogy nemjött össze :(már jó régen volt:(
Ne hónaaljban mérd mert pontatlan lesz! Szájban, nyelv alatt!!!

Ez a 29 napom. menzis érzéseim nincsenek.1 éve probálkozunk . lehet hogy most sikerült?

Már teljesen kivagyok. Annyira sok most felénk a kismama,és egyre nehezebb nekem. Rossz érzés kismamát látni mert már én is vágyom egy babára.ilyenkor negyon elkeseredem. ha valaki ugyan igy van akkor lenne kedve levelezni?

Legjobb válasz: Jövõhét szerda fele csinálj egy tesztet. Remélem sikerült a baba!

Jövõhét szerda fele csinálj egy tesztet. Remélem sikerült a baba!
Szia!Ezzel én is igy vagyok!Nekem ez a 31.napom, és még mindig semmi!Szerencsére!Csak aggasz, hogy miért barnázom?

Ez a 34. nap és még nem jött meg a menzim. menzis érzéseim nincsenek. a hőm 37, 1. reménykedhetek már?

volt már hogy késett,de a menzis érzéseket mindig érezni szoktam.

Legjobb válasz: mivel a hõd még magas, így ma biztosan nem fog megjönni, de ha leesik, akkor pár óra múlva igen. Drukkolok, hogy babás legyél. Írd meg, hogy mi a helyzet. Mennyi idõsek a ciklusaid? Mióta késik?

mivel a hõd még magas, így ma biztosan nem fog megjönni, de ha leesik, akkor pár óra múlva igen. Drukkolok, hogy babás legyél. Írd meg, hogy mi a helyzet. Mennyi idõsek a ciklusaid? Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: a ciklusaim 32 naposak. de ciszta miatt volt már hogy 40.napra jött meg. volt már hogy késett de akkor hetekig éreztem a menzis érzéseket. és a hõm sem ment fel.de volt olyan is mikor ciszta miatt a hõm is fennt volt, de akkor a 35. napon ment fel, most meg a 19.napon
nos, ha a 19. napon ment fel a hõd, akkor a 18. napon lehetett a pé-d, tehát, akkor a 32-34. napon kellene megjönnie. Tehát szerintem még azért várj! Ne görcsölj, csak pozitív dolgokra gondolj!
Szerintem is várj még pár napot, aztán ha a hõd reggel még mindig magas egy tesztet megér! Szorítok! Ne görcsölj! Majd írj, hogy mi lett! :)


A doki aztmondta a 12 napon hogy nincs érett tüszö, és adott bromocripint. Most a 25 napon menzis érzéseket érzek és fehér folyásom van. Ez most mi lehet?

most meg kiderült hogy holyaggyulladásom van és irtak rá olyan gyogyszert amit terhesség alatt nemlehet szedni. de most félek mivel ezt a babát mi már régota szeretnénk. és ha most öszejött és baja lesz?

Legjobb válasz: hát most nem akarlak elkeseríteni, de nekem a bromo 6 hónap után hatott a prolaktinre..most nyugodtan szedd a gyulladásos gyógyszert ,mert ha nem látott érett tüszõt,akkor nem hinném hogy terhes lettél most..ha mégis kételyeid vannak..mensi ideje után tesztelj és akkor azonnal függeszd fel a gyulladásos gyogyszert, amíg a doki nem mondja hogy be kell szedned, de akkor minél elõbb találkozz vele.

hát most nem akarlak elkeseríteni, de nekem a bromo 6 hónap után hatott a prolaktinre..most nyugodtan szedd a gyulladásos gyógyszert , mert ha nem látott érett tüszõt, akkor nem hinném hogy terhes lettél most..ha mégis kételyeid vannak..mensi ideje után tesztelj és akkor azonnal függeszd fel a gyulladásos gyogyszert, amíg a doki nem mondja hogy be kell szedned, de akkor minél elõbb találkozz vele.
A kérdező hozzászólása: ezt csak 4 napig kel szednem. de volt nyálkám is a 23 napon . most tényleg nemtudom hogy mi van. félek attol hogy pont mostjött ösze és baja lehet. fáj a hátam meg fehét folyásom van. menzis érzéseim is vannak.
A kérdező hozzászólása: de akkor miért volt nyálkám a 23 napon? ennyi idõ után megérhetett?
Persze megérhetett azóta... Várd meg, hogy mi lesz, megjön, vagy csak úgy érzed. ha késik, mindenképp hívd fel az orvosod!

Ez a 28 napom.9 napomon volt peteérésem. Akkor már megkelett volna jönnie nem? Nincs menzis érzésem sem.

emélem baba van a dologban,mert nincs menzis érzés,és ez a 22 honapja hogy probálkozunk. de még a mellem sem érzékeny csak aztvettem észer hogy kicsit a szagokra vagyok érzékenyebb. és többfolyásom sincs. de valami érdekeset érztem a méhem körül,de most nemtudom hogy menzi akarna megjönni mert feszit a méhem kicsit olyan menzises érzés de mégsem. konkrétan nemérzek menzis érzést. remélem érthetö voltam:)csak nagyon izgulok

Legjobb válasz: Érthetõ hát. Ha volt peteérés akkor az ahhoz számított 15. napon meg kell hogy jöjjön, nem? :-) De. Amúgy hány naposak a ciklusaid?

Érthetõ hát. Ha volt peteérés akkor az ahhoz számított 15. napon meg kell hogy jöjjön, nem? :-) De. Amúgy hány naposak a ciklusaid?
Szerintem minél hamarabb csinál tesztet, valami érzékenyet...pl.clearblue...és minden kiderül. Nagyon kíváncsi vagyok és szívbõl kívánom neked azt a 2vonalacskát!!!!
A kérdező hozzászólása: nemtudom mert nekem elsö honap hogy a hormonjaim rendben vannak. amikor clsotival volt peteérésem akkor 30 napra jött meg.és a 16 napon volt pém. most meg a 9 napon volt peteérése. de mondjuk nemis tudom bisztosan hogy ezvolt e mert nagyon nyákos volt 6-7 cm re kilehetet huzni de a höm mágsem ment fel:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!