Találatok a következő kifejezésre: Ez a nap. Tesztelhetek már (3 db)

Mikor tesztelhetek először a ha mondjuk a pém csúszása miatt csak a 17. napon volt a pém és 31. napra nem kéne megjönnie (ezt a luteális szakasz 14 nap hosszából számoltam ki) akkor holnap a 27. napon tesztelhetek már? Gabriel tesztem van itthon.

A görbém biztató.

Legjobb válasz: Szerintem várj még a teszttel. A tesztek kb. két héttel a vélt fogamzástól mutathatnak elõször valamit, esetedben ebbõl még csak 9-10 nap telt el. Nagyjából a 30-31 nap körül lehet elõször tesztelni, de még az sem biztos, hogy kimutatja.

Szerintem várj még a teszttel. A tesztek kb. két héttel a vélt fogamzástól mutathatnak elõször valamit, esetedben ebbõl még csak 9-10 nap telt el. Nagyjából a 30-31 nap körül lehet elõször tesztelni, de még az sem biztos, hogy kimutatja.
Belinkelnéd a görbédet?
Nekem 18 napon volt pé.Én 24 körül tesztelek és nekem is Gabriell van itthon.Remélem pozitívat tesztelünk.Felraknád a görbédet?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a.. Sziasztok . Itt a görbém , és akkor ha korán van várok , a páromnak csüt lesz a névnapja akkor tuti tesztelek hátha megtudom lepni egy poz tesztel. Ne hari hogy csak most válaszolok nektek. És remélem én is hogy mind a ketten poz tesztelünk.
Szia szerintem nagyon biztató a görbéd.Majd írd meg az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Ma megjött én feladom nekem már soha nem lesz babám de nem értem miért jött meg hisz a hõm még mindig fent van :, -(( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a..
Hát sajnos van akinek a hõ pár nappal a menszi megjövetele után esik le.Nekem is így volt a múlt hónapban.Nagyon sajnálom, de kérlek ne add fel!!!Bár mondjuk jó tanácsolja neked, olyan aki ha most meg jön ugyancsak feladja.De szurkolok neked hogy köv hónapban összejöjjön.Nekem kedden kellene jönnie, de remélem nem jön bár õszinte leszek nem igazán bízom a sikerben.Hát majd meglátjuk.

Ez a 26. nap. Tesztelhetek már?

Legjobb válasz: Szerintem várj még 2-3 napot. Nekem a ciklusom 26 napos és a 28. napon már a teszt kimutatta a terhességet.

Szerintem várj még 2-3 napot. Nekem a ciklusom 26 napos és a 28. napon már a teszt kimutatta a terhességet.
már 26 napja késik? vagy ez a ciklus 26. napod? Mert, ha már késik akkor tesztelhetsz, de nem bizti, hogy pozi lesz.
A kérdező hozzászólása: ez a ciklusom 26.napja. még nem késik

Most kellene, hogy megjöjjön a menzim. Néha-néha fájdogál a hasam, de semmi más tünetem nincs. 21-22. napon volt pici barnázásom, majd a 24.25-ik napon is. Jelezhetett ez beágyazódást? Holnap már tesztelhetnék reggel?

Legjobb válasz: Tesztelhetsz, de nem biztos, hogy kimutatja még a terhességet, ezért ne keseredj el. Ha negtív lesz a teszt, de továbbra sem jön meg a mensid, akkor 3-4 nap múlva tesztelj újra. Szurkolok!

Tesztelhetsz, de nem biztos, hogy kimutatja még a terhességet, ezért ne keseredj el. Ha negtív lesz a teszt, de továbbra sem jön meg a mensid, akkor 3-4 nap múlva tesztelj újra. Szurkolok!
Szia!Ha ma kellett volna(nem)megjönnie akkor még várj inkább.A beágyazodás járhat barnázással!És akkor reméljük sikerült!Nekem 19-én nem jött meg csak barnáztam 5napig, pénteken még negativ volt a teszt, de remélem holnap már 2csikos lesz:) ))Sok sikert!Kitartást!
szerintem tesztelhetsz! majd ird meg hogy mi lett.
Elképzelhetõ, hogy ott a babó a pocidban, de még nem biztos, hogy a teszt kimutatja. Inkább várj még egy kicsit. Nekem csak majdnem 6 hetes terhességet mutatott ki, pedig jó fajtát használtam. Addig meg ettem a kefét, hogy akkor most mi van. Sok sikert!
Szia! Nekem is volt barnázásom a 20-21. napon és a 31. napon a tesztem pozitiv lett. Drukkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!