Találatok a következő kifejezésre: Ez a nap. Ma és tegnap (71 db)

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.

Ez a 26. nap. Ma és tegnap elég sok krémszerű tejes folyásom volt. Ez mitől lehet?

Lehet beágyazódás jele? Nagyon szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: hát ez már nem megy fentebb szeintem neked, mert mint írtad a ciklusod második felében vagy. nem mindnekinek törnvényszerû, hogy 37 felé menjen. Mióta méred a hõdet? Mik a tapasztalataid?

hát ez már nem megy fentebb szeintem neked, mert mint írtad a ciklusod második felében vagy. nem mindnekinek törnvényszerû, hogy 37 felé menjen. Mióta méred a hõdet? Mik a tapasztalataid?
A kérdező hozzászólása: nem rég mérem a hõm kb2 honapja.mindig ennyi szokot lenni csak azt nemtudom hogyha sikerült a baba akkor mikor kellene neki fentebb mennie

S. O. s.3-ik napja barnázgatok de csak nagyon kevés. Ma és tegnap észleltem egy picike vért is benne. Tünetem csak annyi hogy ma szúródott a jobb petefészkem körül. Ez most mi? Elvileg holnapra nem várom. Kérlek irjatok!

Legjobb válasz: Mivel holnap van a napja, szerintem még ne mondjuk semmit. ha még két napig nem jön meg, akkor érdemes tesztelni. De ebbõl még sajnos bármi lehet. Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!

Mivel holnap van a napja, szerintem még ne mondjuk semmit. ha még két napig nem jön meg, akkor érdemes tesztelni. De ebbõl még sajnos bármi lehet. Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!
Még ne parázz. Csinálj holnap egy tesztet.

üdv tegnap kicsit elvetettem a sulykot edzés közben mára pedig nagy izomlázam lett viszont ma is edzés lenne de a karomat mozdítani nem bírom szerintetek mi legyen? Hagyjam ki ezt a napot és majd holnap? Vagy megcsináljam?

Legjobb válasz: Feltétlen hagyd ki és ne csak a mai napot. Meg kell várni, amíg határozottan javul. Ha ráhúzól, komoly gondok, gyulladás is felléphet. És az nagyon sokáig tart és fáj is.

Feltétlen hagyd ki és ne csak a mai napot. Meg kell várni, amíg határozottan javul. Ha ráhúzól, komoly gondok, gyulladás is felléphet. És az nagyon sokáig tart és fáj is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod kihagyom akkor
Ma akkor ne is tanuljál. Csak hunyd be a szemedet, vagy nintendózzál.
várj még...
23:34: Csak most és csak a te kedvedért rákerestem, és a legtöbb helyen két hetet javasolnak. Ezek szerint egész tájékozott vagyok. Íme egy kis idézet egy random módon kiválasztott teszt betegtájékoztatójából: "Nem érdemes azonban túl korán a tesztért rohanni, hiszen a HCG hormon csak a beágyazódástól kezdve kezd termelõdni a szervezetben, azaz kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még ekkor is kell 1-2 nap, mire a vizeletbõl kimutatható lesz." 12 + 2 = 14 nap = 2 hét Láss csodát.
2-3 hét, mire kimutatja, ha jól tudom.
hülye vagy, minek szexelsz ha azt sem tudod hogy mûködik a dolog
Nyugi, valószínûleg nem vagy terhes... Lehet, hogy pont az idegességtõl nem vérzel rendesen. Amúgy kb 1 hetes terhességet tud kimutatni a teszt, mert addig nem termel a szervezet annyi hormont, amit ki tudna mutatni. És még valami: 2 napon belül még a menstruációt sem befolyásolja, szóval ha valamitõl nem menstruálsz rendesen az nem a terhesség. Szóval egyrészt az se biztos jel, hogy megjött, másrészt viszont a megszakításos védekezésnek ugyanazok a statisztikái, mint a pesszáriumnak, szóval azért nincs valami nagy esélye, hogy terhes lennél... A harmadik pedig hogy még idõben vagy egy sürgõsségi tabihoz, ha nagyon parás vagy, akkor megéri azt az 5000ft-ot. De szinte biztos, hogy nem volt peteérésed 2 nappal a menzesz elõtt...
"2-3 hét, mire kimutatja, ha jól tudom." Te is marha tájékozott vagy!
nincs alsó korhatár. orvoshoz menj majd el, lehet nem is vagy terhes, de ha igen, õ mindenrõl tájékoztatni fog.
A kérdező hozzászólása: Elnézést a második válasznál a hibáért..:D
A kérdező hozzászólása: Abortuszra hány éves kortól lehet menni?
A kérdező hozzászólása: Abortuszra hány évesen kortól lehet menni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
még biztos, hogy nem mutatja ki. de hogy ennek mi értelme volt, azt Te sem tudod, gondolom...
jah csak arra figyelj hogy ha 14 éven aluli vagy akkor esetleg "rád küldik" a rendõrséget. Kiskorú megrontása miatt.

Ma kezdtem a 20. hetet és tegnap és ma gondolom a frontoktól egész nap méhösszehuzódásom keményedéseim vannak! Ilyenkor a babám sem mozog. Lehet ezzel vmit csinálni? Azon kivül hogy pihenek? Mennyire veszélyes? Ha kinyillik a méhszáj azt észreveszem?

Kinyilhat a méhszáj ett?l?A hátam és derekam is elkezdett fájni de már tegnap!köszi

Legjobb válasz: Szedj magne b 6-ot,pihenj sokat. Nem veszed észre,ha nyílik a méhszáj.

Szedj magne b 6-ot, pihenj sokat. Nem veszed észre, ha nyílik a méhszáj.
Szerintem ne aggódj! A magne b6 tényleg jó, én folyamatosan szedem. Az hogy a pici nem mozog szerintem egyéntõl függ... Az enyém például tegnap este majdnem szétrugdalt (én 21. hétben vagyok). Szerintem minden kicsi másképp reagál a frontokra... Úgyhogy szerintem ne aggódj, veszélyrõl szó sincs.
Ezek a tünetek utalhatnak babára, de a mensit is jelezhetik, de holnap reggeli vizeletbõl egy tesztet mindenképpen megér! Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: Jah, igazából azt nem tudtam hogy ezek a tünetek lehetnek-e babásak. A hõm sem esett le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Még nem merek tesztelni mert ha van baba csak kevés a hcg akkor nem akarok csalódni. Majd a hét vége felé akarom megcsinálni, akkor már nagyobb eséllyel kimutatja ha van. Amúgy is lilly tesztem van itthon és azt olvastam ma hogy volt akinek még nem mutatta ki.
Én abban a hónapban mikor terhes lettem, mi a pé. elött 1 nappal és pé után a második és a harmadik napon szeretkeztünk nekünk így sikerült.Mára már 6 hetes pocis vagyok. Minden lehetséges.remélem sikerült!!!

16 napos a kislányom. Tápszert és egy kevés anyatejet kap (amennyi egy nap összejön). Ma és tegnap nagyon sokat bukik, néha olyan, mintha hányna, az egész visszajön látszólag. Ez mennyire normális? Többi lent.

Lehet, hogy azért, mert túl mohón eszik? Tápszer után kap cicit is, bár abba nem sok van, lehet túl sokat eszik? Azért nem aggódok még annyira, mert kaka is van b?ven, tehát eszik is. A másik, hogyan lehet elaltatni? Mindig ölben "bekómázik", sokszor cicin és így teszem le. Hogy lehet megtanítani az ágyában aludni? Sír szinte mindig, ha nincs ölben, de sokszor akkor is. Köszi, ha tudtok tanácsot adni.

Legjobb válasz: Ha tápszer után kap cicit,akkor holt biztos nemsokára el apad a tejed.Elõbb cici,aztán tápszer.Amúgy szerintem túl eszi magát,és a felesleget bukja ki.Adj neki kevesebb tápit! Még ne akard megtanítani egyedül aludni,pici még hozzá.Most ahogy épp elalszik,az jó :)

Ha tápszer után kap cicit, akkor holt biztos nemsokára el apad a tejed.Elõbb cici, aztán tápszer.Amúgy szerintem túl eszi magát, és a felesleget bukja ki.Adj neki kevesebb tápit! Még ne akard megtanítani egyedül aludni, pici még hozzá.Most ahogy épp elalszik, az jó :)
Szia! Megint én. Nem akarok okoskodni, csak 1 jó tanács: Próbáld meg másfajta cumisüvegbõl etetni. Szerintem a MAM 1000-szer jobb! Csak akkor jön a cumisüvegbõl a tejcsi, ha szívja. Az Aventot, ha felfordítod, szinte folyik belõle. Épp ezért gyorsabban kell ennie, nyelnie a picinek. Lehet, hogy a sírás és a bukás (hányás) is ezért van. Akár a pocija is fájhat. A MAM-os üveg ún. (Anti Colic), direkt hasfájós babáknak van, kevesebb levegõt nyelnek. A másik pozitívum, hogy ezt az üveget darabjaira lehet szedni, így könnyebb elmosni, és akár önmagában is sterilizálható. Gondold meg!
A kérdező hozzászólása: Aventes, a legkisebb méret. Este hányt is, tuti nem bukás volt. Felhívtam az ügyeletet, szerintük is túl sokat eszik. Azt mondták, ha éjjel még hányna telefonáljak újra és kijönnek, de aztán már jobban lett. Úgy látszik nagyon kis "beles" a lányom, amennyit adok azt mind megeszi, ha nem fér bele akkor is! :-)
Milyen cumisüvegbõl eteted?
A kérdező hozzászólása: Iszok tejserkentõ teát is és szedek bogyót is. Mégis egyre kevesebb, pedig ciciztetem is, meg fejek is, legalább egyszer egy nap. Most is kb. fél-egy óra fejéssel a két mellembõl nem jött le 30ml! Azt nem tudom, hogy mennyit eszik meg cicibõl, de nem hiszem, hogy 10-20ml-nél többet. Akkor hintõporozni is fogom. Utálom szegénykémet ébresztgetni, általában kb. 3-4 óránként etetem, ahogy kijön. Éjjel nem kell egyedül kelteni, de alszik akár 5 órát is egyhuzamban. Persze ez nem baj, mert akkor gondolom nemsoká átalussza az éjszakát. A kislányom kb. 6-7-8szor eszik egy nap, azt mondta a védõnõ, hogy a 6 teljesen jó. Kipróbáltam elõbb kapott cicit, utána tápszert, kevesebbet is evett belõle és nem jött annyi vissza, de utána is muszáj cicire tenni, mert különben sír. Így meg nagy nehezen elalszik. Megyek is keltegetni, ideje enni.
Jaj, bocsi! Átmásoltam a kérdésedet, hogy mindenre válaszoljak, de elfelejtettem kitörölni! :-) Elnézést!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Amúgy legtöbbször nehezen megy neki a büfi. :-( Még kérdés, a köldökcsonknak már nem kellett volna leesnie? Ti mivel kezelitek, mert nekem a kórház és a védõnõ alkoholt mondott és, hogy nehogy hintõporozzam, a gyerekorvos meg csak hintõport! Ismerõseim szerint mindkettõt kéne. Amúgy az alkoholt választottam. Viszont nem tudom, hogy jó-e így. Ébresztgetitek az etetések miatt? Gondolom rájöttetek, hogy elsõ baba! :-)
Az én lányom pl. be is volt sárgulva, azért (is) aludt el a cicin. Jóllakva tuti nem volt!
Én is azt tanácsolom, hogy elõbb cici, aztán tápszer. Az én lányom is rettentõ bukós volt, pedig nem ette túl magát. Cicizés közben bealudt, így nehezen ment a büfiztetés is. Picit leraktam (kb. fél-1 perc), majd újból fölvettem, hátha akkor sikerül a büfi. De ettõl függetlenül is bukott, evés után akár 1 órával is. :( Ha van még kérdés, szívesen válaszolok, ha tudok. :)
A kérdező hozzászólása: Oké, megnézem, köszi a tanácsot!

36. napomon vagyok, nem jött még meg. Annyira rohanás mostanában az életem, hogy ma jöttem rá, hogy mi van. Terhességi tünetem nincsen, csak a keresztcsontom fáj, és tegnap este hánytam, de az mástól is lehet. Ez baba?

Csináltam du. Egy tesztet, negatív lett. Érdemes reggel próbálkoznom megint, vagy hagyjam a fenébe? Lehet ez még baba?

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Mennyi ideje késik? Az a baj, hogy a stressz okozhat késést, tehát lehet, hogy az okozza, viszont a hányás eléggé gyanus. Mi váltotta ki?

Hány naposak a ciklusaid? Mennyi ideje késik? Az a baj, hogy a stressz okozhat késést, tehát lehet, hogy az okozza, viszont a hányás eléggé gyanus. Mi váltotta ki?
Én pár nap múlva újra tesztelnék. Ezen kívül nagyon sokan az ismerettségi körömben, akik évek után feladták a próbálkozást a 2. hónapban lettek babásak.

Tegnap délután negativ és ma reggel is negativ lett mensi még nem jelentkezett, de a nap vége még messze van. Tegnap kérdeztem teszteljek vagy ne? Hát az eredmények ezek.

A tüneteim még meg vannak hányinger,szagok a jobb mellem érzékeny stb. De val.színü csak beképzelem a tesz ki mutatta volna nem?Ja meg a szurkát is érzek néha jobb és néha bal oldalon.akkor köv honap ujra probálkozunk remélem NAGYOBB sikerel.

Legjobb válasz: Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!

Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!
Azért amég nem jön meg nincs veszve semmi, többek írták, hogy nekik csak elmaradt mensi után 2 héttel mutatta ki a teszt. Milyen érzékenységû tesztet használtál? Milyen a hõd?
Kérdésedbõl nem derül ki, hogy hány nap késénél vagy. Nem muszáj és nem is kell ilyenkor tesztelni, bõven lehet várni a következõ teszteléssel 2-3 napot.
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységü, mára nem várom.
Óh, hát akkor még van remény. Tudod, a remény hal meg utoljára. Várj még egy pár napot. Tudon nagyon nehéz. Én 31-ére nem várom, és már most tesztelnék, ami tudom, hogy nagy hülyeség, mert úgyse mutat ki semmit. Nagyon drukkolunk Neked. Görbéd nincs? Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs görbém, 3éve dokit 2honap mulva keresük fel hogy segitsen ha nem jön össze addig.Tavaly volt 1 vetélésem nem kellett müteni csak azért irom mert 1szer majjdnem sikerült.
én is pont mára nem várom.két nappal ezelõtt nekem is nega lett a clearblue.még igazából nem nagyon érzem, hogy megjönne, legutoljára egy hete voltak alhasi szúrkálásaim..nem tudom mi vn..legközelebb hétfõn tesztelek, ha adig nem jön meg...
09:59-es vagyok. Akkor Ti se most kezdtétek el a babaprojektet. Mi már 4 éve próbálkozunk, Én PCO-s vagyok, úgyhogy folyamatosan dokihoz járok. De hála Istennek már 4 éve szedem a Merckformint is, volt egy nõgyógyászati mûtétem, amitõl a ciklusom is beállt olyan 30-32 naposra. Elvileg a hormonjaim is rendben vannak, csak hát a baby még mindig nem akar közénk jönni. De minden hónap egy újjabb reményt ad. Én 31-ére nem várom és már majd megõrülök, ugyanis ebben a hónapban beadatam a tüszõrepesztõ Choragont. Nagyon reménykedem benne. Ja és elkezdtem inni a palástfû teát. Hátha most megszán a sors, nagyon remélem. A vetélésed mitõl volt? Lehet tudni? Már bocsi, hogy ennyit kérdezõsködök, csak kiváncsi vagyok. Szorítok Neked.
A kérdező hozzászólása: Tavaly márciusban elég durva volt január 4 volt akkor utosó mensim februárban késett 4 napot miután teszteltem poz.-t 7hetesen minden rendben volt szivhang is volt rá két napra el kezdtem vérezni kaptam rá gyógyszert 10 héten elfogyot mentem ki iratni akkor mult el a vérzés tök örültem most már nyugi be kerültem a dokihoz és nem látták a babot.Persze tök bunkok voltak velem és azt mondták hogy be képzeltem.Elmentem másik dokihoz ö mondta hogy vérzésel elment.Azota probálkozunk de semmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!