Találatok a következő kifejezésre: Ez a nap. Ma és (430 db)

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.

üdv tegnap kicsit elvetettem a sulykot edzés közben mára pedig nagy izomlázam lett viszont ma is edzés lenne de a karomat mozdítani nem bírom szerintetek mi legyen? Hagyjam ki ezt a napot és majd holnap? Vagy megcsináljam?

Legjobb válasz: Feltétlen hagyd ki és ne csak a mai napot. Meg kell várni, amíg határozottan javul. Ha ráhúzól, komoly gondok, gyulladás is felléphet. És az nagyon sokáig tart és fáj is.

Feltétlen hagyd ki és ne csak a mai napot. Meg kell várni, amíg határozottan javul. Ha ráhúzól, komoly gondok, gyulladás is felléphet. És az nagyon sokáig tart és fáj is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod kihagyom akkor
Ma akkor ne is tanuljál. Csak hunyd be a szemedet, vagy nintendózzál.

Ezt a tesztet ma reggel csináltam. Fogamzásgátlót szedek mert még nem szeretnék gyereket és emellett óvszerrel is védekezünk.14 napja történt, hogy kipróbáltuk 1 perc erejéig óvszer nélkül a szexet. Azóta hányingerem van, remélem csak idegi alapon?

kepfeltoltes.hu/view/130818/safasfasf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ti láttok halvány vonalat, vagy akár milyet? (Nem azért írtam, hogy lehurrogjatok a következőkkel: "Jaj ilyen védekezés mellett, hogy lennél terhes?! " Stb Nem egy ismerősöm lett már tabletta mellett terhes. És igen pontosan szedem a tablettát (Corenelle). Mielőtt ezt is felhozná valaki)

Legjobb válasz: Már eleve 14 nap után még terhességi tünet sincsen! A hányinger és az émelygés a terhesség 6-7. hetében szokott általánosságban elõjönni, akkor 2 hét után mit vársz? Meg szerinted hányingert csak terhesség tud okozni? Hallottál már gyomorbetegségrõl, gyomorrontásról, vírusos fertõzésrõl? Ezek mind-mind járhatnak hányingerrel. Különben meg ha nálatok a szex arról szól, hogy több fajta fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni, mert ennyire fosol, akkor inkább ne szexelj és akkor biztos nem leszel terhes. Gyógyszer mellett azért baromi ritka, hogy valaki terhes lesz! Persze, ha nem figyel oda a szedés mellett dolgokra, az más...

Már eleve 14 nap után még terhességi tünet sincsen! A hányinger és az émelygés a terhesség 6-7. hetében szokott általánosságban elõjönni, akkor 2 hét után mit vársz? Meg szerinted hányingert csak terhesség tud okozni? Hallottál már gyomorbetegségrõl, gyomorrontásról, vírusos fertõzésrõl? Ezek mind-mind járhatnak hányingerrel. Különben meg ha nálatok a szex arról szól, hogy több fajta fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni, mert ennyire fosol, akkor inkább ne szexelj és akkor biztos nem leszel terhes. Gyógyszer mellett azért baromi ritka, hogy valaki terhes lesz! Persze, ha nem figyel oda a szedés mellett dolgokra, az más...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130818/safasfasf_www.kepfeltoltes.hu_..
A kérdező hozzászólása: Ma reggel szokásos idõben a tabletta mentes idõszak 4. napján megjött. Kedves elõzõ! Azért parázok, mert én sok nõtõl látom itt, hogy tabletta mellett esett teherbe. Ugyan minden nap egy idõben, pontosan szedem de még is bennem van a félsz. Ez ilyen.... Nem állunk még készen egy gyermek felnevelésére, ezért a kettõs védelem (gumi + tabletta) Sokan túlzásnak tartják, de ha az egyik nem véd ott a másik (hasmenés, hányás stb.)
Csinálj még 6o tesztet, csak h megnyugodj..... most nem azért, de ennyi rizikót be kell vállalni, vagy ha védekezel egy fajta módszerrel, akkor ismerned kell a hatékonysági fokát, márpedig ha ismernéd h a gyógyszer h mûködik, akkor nem paráznál ennyit..
A kérdező hozzászólása: Augusztus 28-án reggeli elsõ vizelettel csináltam még egy tesztet és egyértelmûen negatív lett pedig a 2 teszt között el telt 10 nap tehát az aktus után 24 nappal a tesztem negatív. Holnap kellene megjönnie.
Ha szeded, akkor nem lehetsz terhes.. akik terhesek lettek, azok meg nem szedték rendesen, vagy vmi mast is szedtek, ami gyengítette a hatást, nem kell ennyire fosni, vagy akkor nem kell szexelni és kész.
Én nem látok az égvilágon semmit. Ha gyógyszert szedsz az esélye annak hogy terhes legyél 0, 1%! Amelyik ismerõsöd meg terhes lett mellett tuti nem jól szedte, kimaradt, elfelejtette, más gyógyszerrel lecsökkentette a hatását....Két 3 éves kapcsolatom volt, mindkettõnél gyógyszert szedtem és nem lettem terhes egyiknél sem. Kizárt hogy Te az legyél!
Akárhogyan nézem, van egy 2. rózsaszín csík....
:D valószínûleg nem vagyok komplett, de én látok egy halvány 2. csíkot... o.O Nézzétek már meg jobban, nem hiszem hogy csak az én monitorom csalna....
Amikor tablettát szedtem, nekem nem a terhességtõl hanem a tablettától volt mindenféle tünetem...
nekem volt olyan hogy 2 hetig egesz nap hanyingerem volt es utana csak ugy elmult szoval nyugi :)
Egyértelmûen látszik , hogy nincs csak egy csìk se halványan sehogy nincs mellete semmi. Határozottan kimutatta nem vagy terhes.
Hasmenés, hányás? Akkor használd a Nuvaringet. Tök felesleges hormonálisan védekezned, mikor gumiztok! Másrészt a tabletta VÉD. PONT.

Az a problémám, hogy elhagytam az utolsó szem tabimat amit ma kellene bevennem! Mit tegyek? Vegyem be a következő haviból, vagy hagyjam ki ezt a napot, és innen számítva a 8. napon kezdjem ettől függetlenül a következő hónap első tabiját?

Yasminelle fogamzásgátlót szedek!

Legjobb válasz: Hûha...én nem lennék ilyen bátor az elsõ hónapban. Bár lehet, hogy ez csak az én parám, hogy 20 db bogyesz nem képes átalakítani a hormonrendszeremet...:S Gumival nem bírjátok ki addig? Kövi hónaptól meg mehet orrba-szájba!:)

Hûha...én nem lennék ilyen bátor az elsõ hónapban. Bár lehet, hogy ez csak az én parám, hogy 20 db bogyesz nem képes átalakítani a hormonrendszeremet...:S Gumival nem bírjátok ki addig? Kövi hónaptól meg mehet orrba-szájba!:)
A kombinált és a többfázisú mást jelent. A kombinált azt jelenti, hogy többféle (kettõ) hatóanyag kombinációját tartalmazza. A Yasminelle pl etinil-ösztradiolt és drospirenont. A többfázisú azt jelenti, hogy a különbözõ színnel jelzett tabletták más mennyiségben tartalmazzák a hatóanyagot. A Yasminelle kombinált, egyfázisú fogamzásgátló, azaz minden szem ugyanolyan mennyiségben tartalmazza a kétféle hatóanyagot. Így teljesen mindegy, melyik nap melyiket veszed be, a napokat azért jelölik rajta, hogy könnyebben tudd követni. Ilyen esetben az elsõ megoldást nem javaslom. Orvos válaszol rovatban olvastam, hogy nem igazán szabadna ezt a "két levelet szünet nélkül szedek" módszert alkalmazni, mert többet árthat, mint használ:) A helyedben most kezdeném el a 7 napos szünetet, majd a 8. napon folytatnám egy új csomaggal. A 7 napos szünetben és utána még egy hétig kiegészítõ védekezést alkalmaznék. De ha pontos választ szeretnél a kérdésedre, itt felteheted: orvostudakozo.hu
Kombináltban nem vagyok otthon, de ha régebb óta szeded már, az az egy tabi, pláne az utolsó szem, nem fog sokat számítani. A következõ adagot egy nappal korábban kezdeném így beszedni. A terhesség kockázata csak akkora, mint amúgy is. (vagyis tabival sem 100%-os)
egyfázisúnál tök mindegy, a napok azért vannak ott, hogy tudd követni én a helyedben elkezdeném a kövit, és akkor mindig így csinálnám
A kérdező hozzászólása: kombinált fogamzásgátló
A kérdező hozzászólása: ezt olvastam: - Egy filmtablettát hagyott ki a harmadik héten A következõ lehetõségek közül választhat: - Vegye be az elfelejtett tablettát, amilyen hamar eszébe jut, még ha ez azt is jelenti, hogy egyszerre két tablettát kell bevennie. Szedje tovább a tablettákat a szokásos idõben. A tablettamentes idõszak helyett folytassa tovább a következõ csomag szedésével. Valószínûleg menstruációs vérzése (megvonásos vérzése) lesz a második csomag beszedését követõen, de jelentkezhet pecsételés vagy áttöréses vérzés is a második csomag szedése alatt. 2. Abba is hagyhatja a csomag szedését, és folytathatja a 7 napos tablettamentes periódussal (jegyezze fel, hogy melyik napon felejtette el a tablettát). Ha az Ön fix kezdõnapján akarja a következõ csomag szedését elkezdeni, 7 napnál rövidebb tablettamentes szünetet tartson. Ha a két javaslat valamelyikét követi, terhességgel szemben védett marad. - Ha kihagyott egy tablettát a csomagból, és nem jelentkezik vérzés az elsõ tablettamentes periódusban, elõfordulhat, hogy teherbe esett. Fel kell keresnie kezelõorvosát a következõ csomag szedésének elkezdése elõtt. nekem a 2. megoldás a szimpatikusabb, viszont ennél nem írja hogy nõ-e a teherbeesés kockázata, mert az elsõ vagy a második hétnél nõ ha kihagyunk egy tablettát! akkor ezek szerint itt nem lehet nagy problémám, max egy nappal korábban fog megjönni a következõ hónapban?
A kérdező hozzászólása: ez az elsõ hónapom!most kezdtem el szedni! tehát a 21. szemet nem tudom bevenni, tehát akkor amíg meg nem jön (mert ugye az alatt nem szoktunk) szexelhetünk gumi nélkül is ahogy eddig?
A kérdező hozzászólása: hmm én sem vagyok bátor :S csak érdeklõdöm mert én sem tudom, hogyan kellene... az elsõ két hétben még óvatosan játszadoztunk :D mindig kivette mielõtt elment, de 2 hét után bennem ment el, de ebbõl már nem lehet baj ugye? egyébként én is úgy gondoltam hogy egy hétig vigyázunk, de ha elkezdem a következõ hónap elsõ szemét, akkor nem kellene még azzal is várnom egy hetet legalább? mármint egy hétig valamivel még védekezni mellé v megszakítással?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, kielégítõ volt! Én is így gondoltam, mivel utolsó szemrõl van szó, így most kihagyok 7 napot aztán a következõ havit meg majd a 8. napon! Köszönöm még egyszer :)

Van egy 6 honapos kisfiam, és ma mégis olyan szomoru vagyok ezen a napon, anyàknapjän.. mit tehetnék?

kisfiam 6 honapos,együttélek a pärommal is,aki az apukäja.bevallom elvärtam volna hogy valamit ma "odabök"nekem a pärom..legaläbb egy sima "boldg anyäknapjät"de nem tette.szomoru vagyok ez miatt,nagyon.ugy elvette a kedvemet hogy itthon teszek veszek,mosogatok,és nem is nagyon beszelgetünk-.pedig nem felejtette el mert még mondtam is neki hogy anyunak irok egy smst mert anyäknapja van.(én külföldön élek,ezert nem megoldott anyummal a szemelyes tali).bevallom.värtam volna legaläbb egy olyat minimum hogy elmegyünk kirändulni,sétàlni vagy bänom is én hova...de programounk ma egyett....mondtam ezt is a päromnak hogy mi lenne ha elmennénk ma v.merre.ma sok dolga van,ha végzett akkor jo..ez rendben is van.de akkor végzett mikor 2 ora volt délutän,és a nap is elment ,éS hüvösödik az idö,elötte meg kb 24 fok volt:(:(:(:(nekem igenis fontos lett volna ez a nap,nagyon is!hisz ez az elsö "anyäknapja"nekem az életemben amikor anyuka vagyok.valamit irjatok kérlek,hogy hogyan dobhatnàm fel a kedvem vagy bärmi:(.ugy készültem erre a napra mär honapokkal ezelött ugy värtam hogy :de jooooo elsö anyäknapja vagy névnap vagy nekem szülinap avgy akämi ugy hogy van a kisfiam-.éS ma meg minen olyan rossz:(:(:(:

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom, hogy így érzed magad, meg tudom érteni. Nekem a Karácsonyom volt ilyen, az elsõ a közös otthonunkban együtt a párommal, és semmi sem volt olyan, ahogy elképzeltem. Végigbõgtem az ünnepet. Ne haragudj,hogy nem tudok semmi tanácsot írni, nekem ez jutott eszembe. Remélem, valaki tud írni valami okosat.

Nagyon sajnálom, hogy így érzed magad, meg tudom érteni. Nekem a Karácsonyom volt ilyen, az elsõ a közös otthonunkban együtt a párommal, és semmi sem volt olyan, ahogy elképzeltem. Végigbõgtem az ünnepet. Ne haragudj, hogy nem tudok semmi tanácsot írni, nekem ez jutott eszembe. Remélem, valaki tud írni valami okosat.
Azt írtad, a párod szégyelli magát, hogy elgfelejtette? Végigolvastam a kérédsedet és a válaszokat is, és teljesen megnyugodtam, hogy végül megkérdezted tõle, és ilyen jól alakult! :) Gratulálok a Párodhoz, és a Pici Babátokhoz is, sok boldogságot Nektek! Puszi :)
Szia! Hát tudod, nem is a párodnak kellett volna köszöntenie, hiszen anyáknapját a gyerekek kívánnak a szüleiknek, nagyszüleiknek. Mármint nem csak a gyerek korúak, hanem mindenki az anyukáját köszönti. A párodnak inkább az lett volna a dolga, hogy megfogja a gyerkõcöt, és max. az õ nevében kívánjon neked boldog anyáknapját. De gondolom még nem látta ennek értelmét, vagy tényleg le sem esett neki, hogy mostmár errõl is kéne gondoskodni. De ha ez zavar, akkor mondd neki, ne fojtsd magadba, meg kell beszélni.
*csalódott vagy
Ugyancsak en (elozo hozzaszolo): Lehet ha megakarod rendelni akarhonnan az internetrol, biztos kapsz magyar valtozatot is, de en meg ingyen nem tudtam sehol letolteni. A google be ha beirod, biztos kapsz magyarul is. :)
Én is azt tudom mondani, amit az egyik hozzászóló: Nézz a kisfiad szemébe! Ott van a köszöntésed, hidd el! Az én fiam másfél éves, az apja nincs velünk. De ma minden ölelését, minden a száját elhagyó "anya" szót köszöntésnek veszek! Hiszen õ még csak így tud köszönteni és ha tudná, hogy ma kell, biztos vagyok benne, hogy köszöntene. A Te fiad a szemével, a mosolyával, a gõgicsélésével köszönt Téged! Ezzel köszöni meg a fél évnyi (és elõtte még a 9 hónapnyi) törõdést, gondoskodást. A mai mosoly köszönet! Neked is és minden édesanyának!
A kérdező hozzászólása: nem baj, ennek is örültem hogy irtäl, aranyos vagy, köszönöm
Szerintem is csak figyelmetlenség a párod részérõl...Õ nem úgy mûködik mint MI nõk...neked természetes lett volna, ha egy csokor virággal hazaállit, és azt mondja "boldog anyáknapját édesem", végül is nem te vagy a párod anyukája-szerintem igy gondolhatná a férjed... õ "pasiból van" szerintem át sem gondolta ez mennyit jelenhet Neked, nem hinném, hogy szándékosan akart megbántani...meglátod majd a fiad felköszönt:)
Sziaa!! Jajj, hát megtudom érteni.. de azért mégse légy szomorú! :) Van biztosan egy gyönyörû hat hónapos kisfiad... õ visszamosolyog rád, és ez épp elég :) Jövõre már szed neked virágot is ;) Amúgy szerintem.. ezt a párod nem látja rajtad? Vagy csak úgy.. jegyezd meg neki viccesen, hogy.. azért szép... ez a nap, de lehetne szebb.. és úgy halkan , ha mégis olyan a viszony (márpedig gondolom meglehetõsen közeli, ha már kisbabátok van!), hogy egy picit most mégis csalódott de nem tudod mitõl.. segítsen.. ne érezd cikinek, kell hogy ennyire közeli legyen vele a kapcsolatod! Lelkileg. Akkor majd biztos észreveszi magát, és legalább ma estére kitalál vmit.. ha mégsem, akkor bízhatsz benne, hogy majd a fiad mekkora gavallér lesz :) Majd ÕÕ... Ne légy szomorú! Puszi, inkább élvezd a kisfiad létét!
Szia! Hasonloan az elso hozzaszolohoz en is teljesen aterzem helyzeted. Az en parom sincs a toppon unnepek teren, es nem azert mert nem vagyok fontos neki, hanem mert ferfibol van. :) En meg "csak" kismama vagyok, de kotve hiszem hogy fel leszek koszontve, bar meg nincs vege a napnak. :) Aztan meg ki tudja, lehet hogy meg a tied is eszbe kap. Ha meg nem, ne keseredj el, ha a hetkoznapokban egyebkent rendes, aranyos veled es szeret, akkor azert elnezheto neki hogy megfeledtkezett errol az unneprol. Valoszinu hogy nem tudatosult meg benne a jelentosege, szerintem finoman emlekeztesd majd ra, hogy neked ez igen is fontos es jolesne ha legkozelebb gondolna rad. Szoval fel a fejjel! Sok boldogsagot a kisfiadhoz!
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon köszönöm a hozzäszoläst komolyan!!annyi lelket öntöttetek belém hogy iszonyat.!a mäsik pedig utänanéztem ös sväjcban valoban 11.-én van anyäknakpja...meg megis emlitettem a päromnak hogy hät ugy örülök ennek a napnak...de bevallom szpmoru is vagyok....aztän kérdezte miéRt..én mondtam...és azt mondta mivel itt 11.-én van, lesem esett neki a mai de hogy hogy szégyenli magät:) :) .köszönölm nektek!
Csak nézz rá a kisfiadra! Mit látsz a szemeiben? Biztosan azt mondaná, ha tudna beszélni, hogy "Szeretlek Anya!!!" A párodnak meg valószínûleg még le sem esett, hogy téged is fel kellene köszönteni, mert amint írtad ez az elsõ anyák napja számodra, még neki is meg kell szokni! Egyébként meg férfiból van! Ölelgesd meg a kisfiad, és biztosan jobban fogod magad érezni! Fel a fejjel!
hmmm, azt írtad külföldön élsz. a párod is az adott országból való? mert május elsö vasárnapja csak nálunk meg még néhány országba anyáknapja, mindenhol máshol május második vasarnapja anyáknapja.

Ez a 26. nap. Ma és tegnap elég sok krémszerű tejes folyásom volt. Ez mitől lehet?

Lehet beágyazódás jele? Nagyon szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: hát ez már nem megy fentebb szeintem neked, mert mint írtad a ciklusod második felében vagy. nem mindnekinek törnvényszerû, hogy 37 felé menjen. Mióta méred a hõdet? Mik a tapasztalataid?

hát ez már nem megy fentebb szeintem neked, mert mint írtad a ciklusod második felében vagy. nem mindnekinek törnvényszerû, hogy 37 felé menjen. Mióta méred a hõdet? Mik a tapasztalataid?
A kérdező hozzászólása: nem rég mérem a hõm kb2 honapja.mindig ennyi szokot lenni csak azt nemtudom hogyha sikerült a baba akkor mikor kellene neki fentebb mennie
Ha placebót szedsz akkor nem is fog megjönni!
grafomán vagy? vagy csak hülye? írd be a google-ba hogy placebó és míg várod hogy megjöjjön, olvass!
Melyik afrikai kuruzslo a nogyogyaszod?
tudom hogy nem aktuális ez a kérdés de akkor is írok mert három barmot is ki kell javitanom. a kérdés feltevoje a fogamzasgatlorol beszél amiben van 4-5db placebo tabletta, ezek helyettesítik ugyanis a régebbi kihagyasos módszert. amúgy a szedés kezdetén az elsõ pár hónapban elõfordul az ilyen.

17. napon délelőtt ovulációs vérzés (legalább is ezt feltételeztük), 20. nap estéjén voltunk együtt. Ma van a 33. nap. Tegnap és ma (32. , 33. nap) negatív teszt. Szerintetek mi lehet? Mikor menjek dokihoz?

Szokásos menstruálás előtti fájdalom már a 28. naptól (ahogy nálam lenni szokott). Általában 30-32 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: 2 naponta csinálj tesztet még pár napig, ha nem jön meg két hhéten belül menj orvoshoz.

2 naponta csinálj tesztet még pár napig, ha nem jön meg két hhéten belül menj orvoshoz.
olyan nincs, hogy ovulációs vérzés, ha te csak úgy ciklus közepén vérezgetni szoktál, akkor már rég dokihoz kellett volna menned
A kérdező hozzászólása: Nem SZOKTAM, tan volt mar ilyen, de regen, es max. 1-2 alkalomra emlekszem. Egyaltalan nem jellemzo. Most, hogy volt egy kis pecsetlo verzes, szinte csak barnazas a 17. napon, azert gyanakodtunk arra, hogy az jelentette az ovulaciot. Egyebkent 11 eves korom ota rendszeres, normalis a ciklusom, kiveve, mikor a pocaklakok es a szoptatas "bezavartak".
A kérdező hozzászólása: A történet befejezéseként, hátha mással is lesz még hasonló: a 44. napon végül megjött... :)

A ciklus.hu szerint ma van peteérésem. De ez meddig tart? Csak ma? És ma egész nap? Meddig tart egy peteérés?

Legjobb válasz: Azt, hogy pontosan meddig tart, azt nem lehet megmondani. Ami biztos, hogy a petesejt kb. 24 óráig életképes, utána felszívódik. A peteérés után meg kb. 1 nap, amíg reped a tüszõ (de ez az egy nap lehet akár 5 óra, de 20 óra is, ezt nem lehet belõni). Vagyis összességében azt lehet elmondani, hogy a peteérés utáni 24 órában valamikor reped a tüszõ, és kiszabadul a petesejt, ami onnantól számítva 24 óráig termékenyíthetõ.

Azt, hogy pontosan meddig tart, azt nem lehet megmondani. Ami biztos, hogy a petesejt kb. 24 óráig életképes, utána felszívódik. A peteérés után meg kb. 1 nap, amíg reped a tüszõ (de ez az egy nap lehet akár 5 óra, de 20 óra is, ezt nem lehet belõni). Vagyis összességében azt lehet elmondani, hogy a peteérés utáni 24 órában valamikor reped a tüszõ, és kiszabadul a petesejt, ami onnantól számítva 24 óráig termékenyíthetõ.
Vezess hõgörbét! Engem átvert a ciklus.hu a naptármódszerben. A görbém alapján tudtam meg, mikor van pé-m. Nem akkor, mikorra írta, jóval elõbb. De a pé után valóban kb 24 órád van akciózni.

S. O. s.3-ik napja barnázgatok de csak nagyon kevés. Ma és tegnap észleltem egy picike vért is benne. Tünetem csak annyi hogy ma szúródott a jobb petefészkem körül. Ez most mi? Elvileg holnapra nem várom. Kérlek irjatok!

Legjobb válasz: Mivel holnap van a napja, szerintem még ne mondjuk semmit. ha még két napig nem jön meg, akkor érdemes tesztelni. De ebbõl még sajnos bármi lehet. Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!

Mivel holnap van a napja, szerintem még ne mondjuk semmit. ha még két napig nem jön meg, akkor érdemes tesztelni. De ebbõl még sajnos bármi lehet. Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!
Még ne parázz. Csinálj holnap egy tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!