Találatok a következő kifejezésre: Ez a nap hogy késik! (95 db)

Második ne beszélj hülyeséget! Mi az, hogy ha már 6 napot késik akkor már terhes? Ezer más oka lehet annak, hogy nem jött meg
Nekem, az elsõ terhességemnél két hétig nem mutatta ki a teszt, hogy terhes lennék! 3 féle tesztet is vettem, már éreztem, hogy terhes v.ok, akkor a 3 teszt mutatott egy halovány második csíkot. Ne csüggedj ha már 6 napot késik akkor van már kis pocaklakó! Amúgy hasonló cipõben járok, most szeretnénk kistestvérkét, úgy hogy a teszteket már megvásároltam! :)
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységû a teszt...
Nem biztos, pár nap múlva ismételd meg a tesztet. Ha változatlanul negatív, mégis késik a mensid, az orvosod kérhet vérvizsgálatot, ami egyértelmûen kimutatja a terhességet.
Ha 17 napja volt ovud, akkor miért 6 napja késik? Hány napos szokott lenni a ciklusod második fele? Nálam pl. régen úgy volt, hogy a legrövidebb 13 a leghosszabb 16. Amikor terhes lettem, én a 17. napon csináltam tesztet, mert az ugye hosszabb volt, mint elõtte bármikor, és akkor már mutatta. Szóval remény szerintem még van, de mondjuk 2 nap múlva ismételd meg! Sok sikert!
Szia! Érdeklõdnék, hogy mi a helyzet nálad? Változatlan vagy már tudsz valamit? Nekem még mindig nem jött meg :) Két negatív teszt eddig az eredmény de nem a reggeli elsõ vizeletbõl... De hát, ezer féle bajom lehet még! :D
Nekem is igy volt. Még ilyenkor normális. Akkor utal gondra ha már rendszeres mozgás volt elõtte.
csikizés*
17+5 vagyok és én is érzek izomrángás szerû dolgokat kábé naponta 1x, de a többi az ilyen kisebb bizsergés kicsizés szerû. Szerintem még nem probléma ha nem érzed naponta. Akkor probléma ha tényleg már rendszeresen érezted, de akkor sem feltétlen. Mert fordulhat még úgy is. Fõleg ha mellsõ fali lepényed van.
Én 18+2 hetes vagyok, de én még egyáltalán nem éreztem a babómat, lehet hogy valami baj van vele? Már nagyon izgulok, jövõ hét szerdán megyek genetikai uh-ra remélem minden rendben lesz. Elsõ babó.
nekem is így volt, a 16. hét környékén pár napig tök sokszor éreztem aztán két hétig semmi. Gondolom pozíciót váltott. A 18. hét végén elindult és azóta mindennap érzem. Türelem :)
Az idegrángás szerû igen az a baba mozgása! :)
Elõször én is bizonytalan voltam, de mikor mindig ugyanazon a területen éreztem, illetve sok gyakorló anyuka mesélte, hogy náluk is így kezdõdött, akkor már tudtam.
A kérdező hozzászólása: En amolyan idegrángás szerût szoktam de azt nem tudom hogy a baba e?!:-D
Én 15+2 héttõl éreztem szinte mindennap csiklandozást-bizsergést, majd 18+1 hetesen rúgásszerût, mikor a kezemet a hasamra tettem, amit aztán Apuka is észlelt. Azóta inkább a pukkanás/rúgásszerû dolgot tapasztalom, leginkább esténként. 18+5
A kérdező hozzászólása: Igen mellsõ fali a lepényem. Várok türelemmel:-)

Aktus utani 16. napon reggel negativ lett clearblue -val. Ez a 3. nap hogy kesik. Jol mutatta a teszt szerintetek? Remelem

Legjobb válasz: Szia, Szerintem 3 nap késés nem a világvége. Amikor még nem szedtem a fogamzásgátlót akkor gyakran (3-4 havonta) elõfordult, hogy késett 5-6 napot. Szerintem várj még pár napot, és ha addig sem jön meg akkor tesztelj még egyet. 23/N

Szia, Szerintem 3 nap késés nem a világvége. Amikor még nem szedtem a fogamzásgátlót akkor gyakran (3-4 havonta) elõfordult, hogy késett 5-6 napot. Szerintem várj még pár napot, és ha addig sem jön meg akkor tesztelj még egyet. 23/N
A kérdező hozzászólása: Igen.csak nekem napra.sot napszakra pontosan jott meg mar jopar honapja.azert ijedtem meg. De azota megjott.es koszonom a valaszt azert:-)

Ma 3. napja, hogy késik a menstruációm. Fájdogál is a hasam kicsit, mintha megakarna jönni de eddig semmi. Ez még normális keretek között van, vagy nem feleslegesen aggódok?

Máskor sem a legpontosabb csak nemtudom hogy lehet-e baj.

Legjobb válasz: Ha terhességre gondolsz számolgass és kijön h az lehetsz v sem. Általában stresszeléskor is késik, szóval ne agyalj, ha ez az ok hamarosan megjön. Ha belsõ gond, akkor doki!

Ha terhességre gondolsz számolgass és kijön h az lehetsz v sem. Általában stresszeléskor is késik, szóval ne agyalj, ha ez az ok hamarosan megjön. Ha belsõ gond, akkor doki!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a segítséget, megpróbálok nem ezen agyalni és megnyugodni.
Szia. Volt, hogy beparáztam, s akkor bizony egy hetet késett. Ez még nem baj, ami neked van, várjál vele, s ne stresszelj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is! Igyekszem higgadt maradni és jól kezelni a dolgot akármi is lesz.

Rendszertelen a ciklusom, általában 30-max.34 napig mindig meg szokott jönni. Ma a 6. napja, hogy késik és most barnás folyásom van, lehet hogy mégis megjön? Mitől lehet ez?

Teszteltem kb. 37. nap és negatív lett.

Legjobb válasz: Tehát 3 napja teszteltél, ugye? Akkor megint lehet, de reggeli elsõbõl.

Tehát 3 napja teszteltél, ugye? Akkor megint lehet, de reggeli elsõbõl.
A kérdező hozzászólása: Igen 3 napja teszteltem, de semmi. Ma meg ez történt, rosszat jelenthet a folyás?
Nekem a barnás folyás a mensit jelzi sajnos. Ha peteérés után van egy héttel az lehet a beágyazódás is, de mensi ideje körüli az inkább a mensit jelzi.

Tudom sokan fel teszik ezt a kérdést. De ma volt a 6. napja hogy késik, a teszt negatív, 11 napja hogy együtt voltam a párommal. Szóval csináljak újat?

néha görcsölgetek, a mellem is feszül egy picit, és nem régiben volt egy hüvely heveny gyulladásom bár nem tudom ez mennyire befolyásolja a késést..

Legjobb válasz: 14 nap általában kell, hogy a teszt kitudja mutatni a terhességet! Nyugi! Pár nap és új teszt!

14 nap általában kell, hogy a teszt kitudja mutatni a terhességet! Nyugi! Pár nap és új teszt!
igen, szerintem is csinálj újat
2-3 nap múlva csinálj újat, akkor már biztosan kimutatja, hogy sikerült e.
Drágák , elsõsorban hány éve menstruálsz?:)
Tesztet csináltál már??...
A kérdező hozzászólása: még nem , mert csak 2 napja késik és még 31.éig megjöhet
van hogy késik pár napot. bárkinél elö fordul. Meg fog jönni valószinüleg hamarosan.
A kérdező hozzászólása: ma van 31.e ma megjöt ilyen barnás folyás ez mi?
tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszi szépen mégegszer! :-)
A has szúrkálás tipikus kora terhességi tünet, szóval NE AGGÓDJ miatta. Minden rendben van!
nem hiszem, ne gondolj rosszra, egyszerûen a szervezeted így reagál.persze nem vagyok orvos, ha nagyon aggódsz menj el dokihoz holnap, bár szerintem még szívhang nem lesz, de azt meg tudja mondani, hogy belüli vagy kívüli.Aztán max elmész egy vagy két héttel késõbb, hogy a szívhangot is megmondja.De nem kell túlparázni..tudom könnyû mondani, ez bennem is felmerült, aztán lesz-e szívhang..mindig van valami, de ez ilyen :-)
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, hogy méhen kívüli terhesség? Vagy csak túlaggódom?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!! NAgyon izgatott vagyok! De azért ez a hasszurkálás kicsit idegesít...remelem mostmár elmulik nehogy ez valami rossz dolog legyen...:/
akkor boldog babavárást, örüljetek nagyon, 5-ös voltam
Nagy gratula!!! :-) én megmondtam! :-) (8-as voltam)
Gratulálok! 1-4
A kérdező hozzászólása: Gyerekek!!! TESZTELTEM!!! És ugy néz ki pozitív!!!! EL sem hiszem!!! Többi kedves tesztelõnek is kívánok hasonló eredményeket!!!
tesztelj szorítok nagyon én is reggel tesztelek:)
Szia, esélyes vagy nagyon! :) nekem hasonló tapasztalataim voltak/vannak! :) kedden teszteltem pozitívat! :) (hétvégén kellett volna megjönnie)a tesztelés elõtt (úgy kb. múlt hét óta) elnyújtott görcsöket éreztem. Nem gyakran, napjában 3x kb. Azóta hogy megtudtam vettem magnéziumot és vagy attól vagy nem, de egyre enyhébbek ezek a görcsök. Ma pl. még nem is éreztem! :) Sok sikert, tesztelj bátran!!!!!! aztán persze írd meg az eredményt! :)
A kérdező hozzászólása: FÉlek, hogy csalódni fogok, de mi más miatt nem jönne meg..? Utolsó válaszoló: érdekes ilyet még nem hallottam.:-) De legalább nem biztos hogy csak beképzelem...
A kérdező hozzászólása: Rendben! Akkor szerintem holnap reggel megcsinálom! Köszi a válaszokat!
Nekem mindig a derekam és a lábam fájt, mielõtt megjött.Mikor összejött, akkor is a lehetséges napon megvolt a tünet, de nem jött meg :-) A szervezet hirtelen nem tudja feldolgozni a babát, azt olvastam, hogy még jó néhány alkalommal a megtermékenyítés után az esetleges menstruáció napján jönnek a tünetek, nekem a 3.hónapban is volt még, napra pontosan :-)
Igen lehetséges. Egész terhesség alatt felléphetnek menstruációhoz hasonlatos tünetek. Egyedül az erõs görcsök (amikor kiegyenesedni sem tudsz) jelenthetnek veszélyt, a többi normális.
A kérdező hozzászólása: De miért okozna a terhesség(ha az) hasonló görcsöket, a menstruációhoz?? EZ lehetséges? én nagyon örülnék neki, ha igy lenne...
szerintem is tesztelj.szerintem baba van a pocakban:)
gratulálok:)

Veletek történt már olyan hogy együtt voltatok a párotokkal és nem védekeztetek de nem élvezet belétek és utána nem jött meg? ! Velem most ez történt és nem tudom mit csináljak! 5-dik napja hogy késik!

Legjobb válasz: 5. !!!!! Nem 5-dik... Édes Isteneeeeem -.- '''' Bocs de ettõl a hibától én rosszul vagyok... De h válaszoljak a kérdésedre...Attól, h nem ment el beléd még simán lehetsz terhes!

5. !!!!! Nem 5-dik... Édes Isteneeeeem -.- '''' Bocs de ettõl a hibától én rosszul vagyok... De h válaszoljak a kérdésedre...Attól, h nem ment el beléd még simán lehetsz terhes!
Most komolyan.. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkitõl a válaszokat!!
Kb. 2-3 hét után jönnek az elõjelek, nem 5 nap után... :) 1. Miért nem íratsz fel tablettát ha kefélsz, ha az óvszer nem kényelmes? 2. Miért nem vettetek 72 órás tabit, ha ennyire bizonytalan vagy? Korotokat meg sem merem kérdezni...
Igen, jártam így. A lányom most 3 éves. Egyéb kérdés?
"Tudom hogy lehetek így is terhes de nincs neki elõjele!" Tényleg nincs, végül is az 5 napos késés sem elõjel...
Az emberi ostobaság határtalan. Ha nem vagy tisztában a veszélyekkel ne csináld.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a helyesírási hibáért! Tudom hogy lehetek így is terhes de nincs neki elõjele!
Feleslegesen kár aggódni. Ne idegeskedj, az 5 napos késés még nem olyan nagy dolog. Meg fog jönni! Ha nem ment beléd, 99%, hogy nem vagy terhes!
Vegyél terhességi tesztet.
csinálj tezstet ez az elsõ, megszakitással csak azoknak szabad "védekezni" akiknél nem gond ha becsúszik. Nagyon ygakori a teherbeesésé mellette.

Ez a hatodik napja, hogy késik. Terhes vagyok?

Ez a hatodik napja, hogy késik. Aktus után 3 és fél héttel elvégzett teszt negatív. Holnap lesz 4 hete, hogy együtt voltunk. Van még 1 tesztem. Holnap reggel megcsinálom. Ha az is negatív, n?gyógyász?

Legjobb válasz: Biztos nem terhesség? Már annyira izgulok. Nagyon fiatal vagyok hozzá.

A kérdező hozzászólása: Biztos nem terhesség? Már annyira izgulok. Nagyon fiatal vagyok hozzá.
Lehet, hogy csak szimplán késik. A tesztek ilyenkor már SZINTE mind kimutatják.
Nem vagy terhes. Ha 3, 5 hétre rá csináltad a tesztet, annak már ki kellett volna mutatnia, általában már 2 héttel késõbb kimutatja, 3, 5 hétnél már mindegy milyen érzékeny a teszt, és hogy a nap mely szakában csinálod, jelzi ha baba van. Más miatt is késhet, (pl. ha stresszes voltál) 1 hét még nem a világ. Nem kell egybõl orvoshoz rohangálni ezért. Még várj egy kicsit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!