Találatok a következő kifejezésre: Ez a nap . a (8413 db)

Lehet egymás után 4 gyümölcs napot tartani? S ezeken a napokon a gyümölcsök mellé húsmentes bébiételt enni?

A bunkó, rosszindulatú megjegyzésekb?l nem kérek én testem ha tönkreteszem is az enyém bár ezzel szerintem nem lehet.

Legjobb válasz: ha a 90 naposat csinálod, akkor nem. ennek ez a lényege, hogy betartsd a napokat. de ha épp méregteleníteni akarsz pár napot, akkor nagyon jó a gyümölcs, zöldség egész napra egy hétig kb. de a 90 naposnál tutira nem.

ha a 90 naposat csinálod, akkor nem. ennek ez a lényege, hogy betartsd a napokat. de ha épp méregteleníteni akarsz pár napot, akkor nagyon jó a gyümölcs, zöldség egész napra egy hétig kb. de a 90 naposnál tutira nem.
Érthetetlen, ahogy mindenkinek nekitámad itt mindenki, aki ilyesmit megkérdez. Négy nap, komolyan, NÉGY, nem hetek, hónapok. Simán jó, nem értem, miért lenne ez ki.baszás magával, inkább egészséges; frissebb, energikusabb lesz tõle.
Hát a 90napos arról szól, hogy betartsd a napokat.Ha meg nem 90napost csinálsz, akkor ne ide tedd xD Amúgy sima fogyinál lehet, sõt énis szoktam...de fuj bébiétel?
vigyázz mert a hús mérgezõ.
bébiétel hmmmmmm talán bébi vagy???? Jó neked, h már tudod használni a számítógépet GRATULÁLOK!!!!!! A gyümölcsök nem azért vannak, h abból nyerd az energiát ha pedig ilyen tisztító kúra dologra gondolsz akkor talán menj el orvoshoz, mert egy egészséges embernek nem kell semmilyen méregtelenítést elvégezni ha csak nem a doki mondja arra ott vannak a szerveid s ha minden rendben akkor ilyenekre nincs szükség!
lehet...mindenkinek szíve joga eldönteni, hogyan akar kiba.szni saját magával
Törvény nem tiltja, úgyhogy lehet. Akár tizet is. Vagy egy hónapot. Vagy egyél örökké bébiételt. Szigorúan húsmenteset.
Hát szerintem a bébiételtõl csak hízni fogsz.
A bébiételt szerintem hanyagold. Nagyon finom (és persze egyszerûen elkészíthetõ) gyümölcsszószokat tudsz csinálni te magad is liszt nélkül, édesítõszerrel. Majd késõbb a fõzelékeket ugyanígy. Ezen kívül nekem pld. a répapuding az egyik kedvencem még. + reszelt fahéjas alma. Engem kiskoromban sem bébikajával etettek... Sokkal finomabbat tudsz te magad is készíteni- na meg olcsóbb is :D

A munkahely ahol vagyok felszámolás alatt van de még nem bocsátottak el. Jár addig fizetés az itthon töltött napokra amig el nem bocsátanak? Vagy ezeket a napokat a szabadságbol veszik el?

Legjobb válasz: Szerintem állásidõ, de keverhetik szabadsággal is, viszont úgy tudom a szabadságnak is csak egy bizonyos részét adhatják ki idõarányosan az év egészét nézve.

Szerintem állásidõ, de keverhetik szabadsággal is, viszont úgy tudom a szabadságnak is csak egy bizonyos részét adhatják ki idõarányosan az év egészét nézve.
Állásidõ, vagy még szabadság jöhet szóba. Ha nincs már szabadság, akkor állásidõre járó keresetet kapsz. Te nem tehetsz róla, hogy nem tudnak munkát biztosítani. Hiszen ezt a munkaszerzõdés megkötésével vállalták õk, Te pedig azt, hogy a munkát elvégzed. A szabadság 3/4-e felett rendelkezik a munkáltató. Akkor adja ki, amikor õ jónak látja. Tehát elõfordul, hogy szabadság is lesz az otthon töltött idõ alatt.

November elseje szombatra esik ezen a napon a discok nyitva tartanak?

Legjobb válasz: Jó hogy nem halottak napján akarsz diszkóba menni!

Jó hogy nem halottak napján akarsz diszkóba menni!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem én akarok. Szerintem zárva lesz de egyik ismerõsöm szerint nyitva és ezen vitáztunk. Ezért kérdem.
Nyitva szoktak lenni.
November elseje Mindenszentek napja, a HALOTTAK NAPJA AZ NOVEMBER 2.!!!
Majdhogynem haloween, úgyhogy ki nem hagynák a diszkók ezt a lehetõséget... A pénteki haloween-party folytatása lesz szombaton...


Parom heti 3x nincs itthon ejszaka mert dolgozik, ha ezeken a napokon a 9 hos kislanyommal fekudnek le az agyunkba, odaszokna hozzank es nem aludna el utana a sajat agyaban?

Messze van a szobank tole es szamtalanszor volt mar, hogy a parom bokdosott fel, hogy felebredt a pici. A bebior nem jelez, mar 100000 felekeppen probalkoztunk. Vhogy igy nyugodtabb lennek ha velem aludna olyankor. Az o szobajaban is van egy matrac, de akarhogy probalkozom, nem tudok ott elaludni. Tnap hajnali 2 ig forgolodtam ott. Hulye otletnek tunhet,de kivancsi lennek a velemenyetekre.

Legjobb válasz: 100% h odaszokna.

100% h odaszokna.
Én megpróbálnám.
Nem gondolnám hoy annyira odaszokna. Ha neked jobb így, kényelmesebb, akkor miért ne?
Egyrészt odaszokna és a többi napon is szeretne ott aludni, bár ez engem annyira nem zavarna. Én inkább azt látom problémának, hogy ha nem engeditek veletek aludni, amikor az apukája otthon van, akkor azt a képet alakítod ki benne, hogy az apukája miatt nem lehet veletek, Te inkább az apukáját választod olyankor.
Szerintem biztos hozzászokik, bár ez is gyerekfüggõ. És utána nem tudod neki megmagyarázni, hogy csak hétfõn, csütörtökön, és szombaton aludhatsz velem. Ha épp egy apás napon sír , hogy odajönne, akkor gondolj arra, hogy te cseszted el, és akkor is vidd át. És nehogy sírni hagyd, hogy hogy veszi a bátorságot, hogy szerdán is odabújna. Inkább az õ szobájába aludj egy szivacson, vagy rakjatok be egy pótágyat, ha elfér. Ha eddig jó alvó volt a helyén, akkor nem érdemes egy ilyennel megzavarni, csak azért, mert nem szeretsz egyedül aludni, és jó lenne valakihez odabújni ezeken a napokon.
Az én lányom is sokszor alszik közöttünk, de csak ugy hogy elalszik a saját ágyában és mikor felébed ätviszem magunkhoz, de csak amikor nagyon hulla vagyok akkor. Nem szokott oda, gond nélkül alszik az ágyikójában külön szobában. Sztem nyugodtan.

Hogy oldjam meg ezen a napon a szoptatás? Vagy írassak tápszert?

24-én vinnem kell a kislányom a Klinikákra,reggel 9-re vizsgálatra.De általában a reggeli szopi 06-és 07közöttvan,majd a következ? 08.30 és09.00 között.Hogy szoptassam meg?A kórházban ambulancián nem tudom,wc-ben meg nem fogom.Írassak tápszert?Szerintetek?2hónapos baba anyukája.

Legjobb válasz: Köszönöm a segítséget,én is teára gondoltam.Sajnos autóval nem tudunk menni egyéb okok miatt.De már én is szoptattam autóba,az sem rossz megoldás:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, én is teára gondoltam.Sajnos autóval nem tudunk menni egyéb okok miatt.De már én is szoptattam autóba, az sem rossz megoldás:)
Engem nem érdekel ki mit mond, én is eszek ha megéhezek.Szoptattam már diszkréten vonaton és buszon is. Egy dologért haragszok hogy a tanácsadáson sincs elkülönített rész a szopizáshoz.
Szia! Mi csípõszûrésen várakoztunk sokat a kisfiammal, szegény már nagyon éhes volt. Megszoptattam hát ott váróban, engem nem érdekel ha megbámulnak ezért, nem vagyok hajlandó a wc-ben etetni a gyerekemet azért mert valaki szívbajos és nem tetszik neki ha nyilvánosan szoptatok. Nekem ez a véleményem. Egyébként buszmegállóban is szoptattam már. Nem fogom hagyni, hogy ordítson. Úgy gondolom cukros teával elég akkor tömni szegény babákat mikor hasfájósak, a szopit úgy sem pótolja semmit. Szoptassunk hát ott és akkor ahol és amikor a baba akarja.
Általában a kórházakban alakitanak ki szoptató szobát.Én rákérdeznék egy nõvérkétõl, hol tudnék szoptatni.De ha nem akarsz ezen stresszelni, fejd le a melled indulás elõtt, és ad neki oda azt üvegbõl(teás lyukú cumiból lehetõleg).Ha a fjeést macerásnak tartod, vigyél neki egy kis cukros teát, azzal lehet tolni kicsit az evés idejét, és késõbb szoptathatod.Én autóban ülve is szoptattam már, a vállamra csaptam egy pelenkát, és az alatt kényelmesen jól lakott a fiam.Csak ügyesen!
A kérdező hozzászólása: tejcsi nekem is van lefagyasztva.De vajon meddig jó miután felolvasztom?
Én ilyenkor fejek vagy felengedem a fagyasztott tejet, termoszba teszem és cumisüvegbõl adom, amikor szopi idõ lenne. Nem tudok nyilvános helyen szoptatni
Én ilyenkor mindig lefejem és cumisüvegbõl kapja a babám. Esetleg odatelefonálhatsz a klinikára hogy van-e lehetõség a szoptatásra, ha nincs akkor marad a cumisüveg. Én sem vagyok híve a nyilvános szoptatásnak, én annál sokkal zárkózottabb, szégyenlõsebb vagyok. Gondolom te is, ezért kérdezted.:)
Szerintem is erõsködj picit a szopihelyet illetõen, értsék meg, hogy neked ez fontos. Ha nyilvánosan kell intézned, az elõzõek mellett vihetsz magaddal egy sálat vagy hordozókendõt is, abban/azalatt láthatatlanul is lehet szoptatni.
Szerintem nyugodtan szoptasd meg ott, ahol éppen a kicsi megéhezik. Ha a pólód alá veszel fel egy spagetti-pántos felsõt, akkor szoptatás közben nem lesz kint mindened. Az emberek észre sem fogják venni, csak az látszódik, hogy egy kicsit összebújtatok.
Reggel indulás elõtt felmelegíted, be a termoszba, amikor etetsz kiöntöd a cumisüvegbe, a maradékot - ha van - zárd vissza. Nem tudom, hivatalosan meddig jó, délig tuti eláll, de úgy hallottam, az anyatej amúgy is tovább jó, mint a sima tej.

Megettem 4 szelet sütit, ezzel együtt 1500 kcal-t vittem be. Ez a napom így súlytartó/ hízó volt?

Legjobb válasz: barkóba? mennyi a napi kal igényed? amúgy meg kizárt,hogy napi 1500kal hizlaljon,még ha fekszel egész nap,akkor is. egy nõi szálkásító diéta 1600kal/nap.

barkóba? mennyi a napi kal igényed? amúgy meg kizárt, hogy napi 1500kal hizlaljon, még ha fekszel egész nap, akkor is. egy nõi szálkásító diéta 1600kal/nap.
A kérdező hozzászólása: 180 cm és 68 kiló vagyok. Tanulok még, de most nyári szünet van, így csak háztartási munkát végzek szinte reggeltõl estig. Nem tudom mennyi lehet az alapanyagcserém, mert 1500-2200-ig már mindent kiadtak a különféle kalkulátorok.
A kérdező hozzászólása: És lány, 22 éves (ha ez számít valamit)
1.válaszolónak Az utolsó mondatod teljesen téves, mert a testsúlya függvényében dõl el hogy mennyi kcal a szálkásító diéta. 68kg-nál olyan 1700kcal a szálkásító diéta, persze megfelelõen elosztva a tápanyagok között és persze minõségi ételekbõl.
azért írtam 1600at, mert az ilyen lustáknak, akik arra nem képesek, hogy kiindulási alapokat írjanak a kérdésbe, automatikusan 60-65kilónak veszem a súlyát.

Hisztek Péntek 13. -ban? Történt már veletek valami furcsa vagy szerencsétlen ezen a napon?

Legjobb válasz: Péntek 13. se rosszabb, mint bármely más nap, kivéve, ha bebeszéli magának valaki, de az már csak az egyénen múlik. Egyébként is, egy péntek nem lehet rossz, hiszen utána hétvége jön, ami általában nem munkanap, nem tanítási nap, szóval lehet pihenni, és ez kinek nem jó? :-)

Péntek 13. se rosszabb, mint bármely más nap, kivéve, ha bebeszéli magának valaki, de az már csak az egyénen múlik. Egyébként is, egy péntek nem lehet rossz, hiszen utána hétvége jön, ami általában nem munkanap, nem tanítási nap, szóval lehet pihenni, és ez kinek nem jó? :-)
péntek 13.-án születtem oO talán az hogy ajándékot találok az asztalon xd
Hááát... Osztálytársam akkor született... Amúgy meg elõ szokott fordulni velem néhány hülyeség dehát melyik napon nem?
iden pentek 13-ra esik a szulinapom:)
az is furcsa h amíg nem írtam erre a kérdésre választ 13 válasz volt :D mostmár 14 :)
Hát 2 éve tavasszal péntek 13-án tört el a karom. :S Elõtte nem igazán hittem benne, de azóta nem rohangálok péntek 13-án annyira. XD
Hát nekem ez a péntek 13 se nem szerencsétlen, se nem szerencsés. Olyan mint a többi nap, viszont egy picivel jobb, mivelhogy hétvége :) De tavalyi évben tisztán emlékszem június 13üa pont péntek volt és mivel én nem vagyok babonás nem is féltem egyáltalán. De nem is kellett volna, mert az egyik legszerencsésebb napom volt :) Deviszont van egy ismerõsöm, akivel ma reggel úgy találkoztam hogy össze volt törve az arca. Kérdeztem mi történt elmesélte hogy reggel biciklire ült de rövid útra és még azon a rövid úton is baleset érte. Késõbb meg míg vele voltam csengett a telefonja, s szomorú hírt közöltek. Az édesanyja szintén balesetet szenvedett, autóval, kórházba került. Lehet ez a péntek 13 miatt ? Én nem tudom, de a válaszom tehát, hogy velem semmi furcsa nem történt és nem is igazán hiszek benne, Kívánom senkit ne érjen szerencsétlenség :)
Én nem "hiszek" benne. Mondjuk az öcsém péntek 13-án született, a fõnököm is, most ünnepeltük a szülinapját. Nálam teljesen átlagos nap egyébként.
Péntek 13. van, és hamarabb hazaengedtek melóból, szerinted? :-D
Nekem péntek 13.a volt az a nap mikor a férjem telefonon közölte, hogy nem jön többé haza, azóta már ugy gondolom szerencsés ez a anp, ugyanis egy 100 x jobb emberrel élek együtt.
Hát Én péntek 13-án veszítettem el a szüzességem!:) )) Tényleg. Nem hiszek benne, és nem is történt velem soha ezen a napon emlékezetes szerencsétlenség.Csak erre a szüzesség dologra emlékszem, és az sem egy kellemetlen élmény volt.:) )
különösebben nem hiszek benne, ugyan mi történne?XDaz eddigi "szerencsétlen dolog" ami péntek 13-án volt:1x feleltetett a tanár aznap és én nem tudtam semmit:D de ez semmi...igazából nem is értem miért minek kéne történnie?:Pmellesleg március 13. is péntek lesz.:)
Nem hiszek... igazából mindig történik velem valami kis szerencsétlenség, de csak azért mert elég ügyetlen és szétszórt vagyok. Azt hittem, hogy a mai napot megúszom valami szerencsétlenség nélkül, de nem: délután sikerült eltörnöm a kedvenc VHS kazettámat, kb. egy órával ezelõtt pedig egy liter tejet kiöntöttem a konyhában. Szóval nekem nem kell péntek 13. a szerencsétlenséghez. :)
Semmi, ami kifejezetten ahhoz a naphoz köthetõ. A legnagyobb baleseteim se akkor történtek velem, szóval nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint bármely másik nap.
Az én életemben valamennyi érdemleges, fontos esemény 13-án történt. A legeslegnehezebb záróvizsgám (mely tárgyból óriási a bukási arány) péntek 13-án volt. 13-án vettek fel mindkét munkahelyemre. 13-án kaptam ajándékba egy laptopot. 13-án tettem sikeres nyelvvizsgát. 13-án sikeresen teljesítettem két záróvizsgát 13-án emelték meg a fizetésemet. 13-án avattak dr-á (diplomaosztó) (ebbõl kettõ péntek 13 volt)
nekem is :D

A 12. napon (most először mióta figyelem) tapasztaltam a nyúlós nyákot, aznap kezdett el fájni a derekam is. Akkor pontosan ezen a napon volt peteérésem? Vagy ez a nap a tüszőrepedés?

Másnap kezdtem el érezni a megjön érzést, amit azóta is érzek egyre er?sebben. Ma a 17. cn-omon vagyok, tegnap óta s?r? krémes folyást tapasztalok. Ezek alapján biztosan állítható, hogy ebben a hónapban volt peteérésem? A krémes folyás is normális? Így kell lezajlani egy normális ciklusnak, ahogy a nagy könyvben meg van írva?

Legjobb válasz: szia álltalában ha 28 napos a ciklusod akkor normális hogy a 12. napon jelentkezik a tojcsis folyás. azt jelzi hogy pár nap mulva megreped a tüszöd. ez kb 2-3 napig tart. ha már nincs ez csak krémes, vagy semmilyen folyás nincs akkor tul vagy a tüszörepedésen. szép a ciklusod ahogy igy leirtad. drukkolok 32

szia álltalában ha 28 napos a ciklusod akkor normális hogy a 12. napon jelentkezik a tojcsis folyás. azt jelzi hogy pár nap mulva megreped a tüszöd. ez kb 2-3 napig tart. ha már nincs ez csak krémes, vagy semmilyen folyás nincs akkor tul vagy a tüszörepedésen. szép a ciklusod ahogy igy leirtad. drukkolok 32

Ez a nap nem az én napom. Ki van így még vele?

Nos, nem tudom ki hogy van vele de ezt a napomat máshogy terveztem.

Legjobb válasz: Kb. annyi idõs koromban kezdtük mi is "leépíteni" az ajándékozást.... Túléltem.. :D Igaziból olyan 12-13 éves koromig volt nekem hangulatom.. Ez van felnõttünk. 18/F

Kb. annyi idõs koromban kezdtük mi is "leépíteni" az ajándékozást.... Túléltem.. :D Igaziból olyan 12-13 éves koromig volt nekem hangulatom.. Ez van felnõttünk. 18/F
Ma nekem sem így sikerült, minden rossz. Úgy érzem minden és mindenki ellenem esküdött össze.:( ÉN már korábban megkaptam az ajándékot, ezzel nem is volt gondolom hanem azzal hogy senki nem ért meg :(
A kérdező hozzászólása: nem nincs tesóm amúgy a kérdés az ki érzi úgy hogy ez nem az õ napja és hogy miért... :) tudom hogy van nálam rosszabb helyzetben lévõk is, és sajnálom is õket. de tényleg ha már gondosan mindent elterveztem, és vártam volna esetleg valami viszonzást, de nem kaptam semmit. se hogy boldog karácsonyt se hogy köszönöm stb. azért aludtam el mert beteg vagyok egy cseppet, de jogos. és nem fogok nagy ajándékot kapni :D és tudom hogy kezdek felnõni, vagyhogy felkéne, de ki az aki nem örül ha meglepik valamivel, ami mégjóis?:) azért köszönöm a válaszokat.
Hát igen elég szar volt.Sétáltam 5km-t fölöslegesen magassarkúban.A bejgli el lett b.szva . Apám berúgott és anyám hiába hívta...úgy kellett berúgni az ajtóját.4éves tesóm meglátta az ajándékát és most szerinte apu a jézuska... Barátommal nemtudom mivan, és csak kedden találkozunk. Barátnõmmel összevesztem. Amúgy is utálom a karácsonyt.:)
Háát valahogy én sem így terveztem a napom.. Délbe felkeltem, ebédeltünk, aztán fát díszítettünk. Apum az egészet végig baromkodta. Hülye beszólások, szinte ordibálva énekelt.. tesóm meg a fejét se volt képes kidugni a szobából. Aztán odaadtuk az ajándékokat. Anyumon kicsit a jött le hogy nem tetszik neki az ajándék.. Aztán este úgy volt hogy megyünk keresztanyumékhoz , tesóm az egész utat végig morogta, hogy így sz*r úgy sz*r minden.. Persze tudom valakinek még ilyen sem adatik meg.. csak valahogy én sem így képzeltem a napom :) 15/L
Sziasztok! nekem az elmúlt 2 napom amúgy is egy ..... A mai nap me még tetézõdtek is a dolgok. Sajnos közeli ismerõseim között (szerencsére nem a családban) olyan tapló, bunkó, érzéketlen hazug emberekkel sikerült összefeszülnöm tegnap is ma is, hogy az valami botrány. megpecsételte az egész hangulatomat. Azért minden rosszban van valami jó, a párom és a családom, meg az õ családja nagyon kellemes hangulatot varázsoltak, kár, hogy volt egy ilyen nagy folt benne. Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
Õszintén... Mi a kérdésed? Én nem akarok bunkó lenni, de mi erre az optimális válasz? Sajnálatra vágysz? Attól nem erõsödsz meg. Kerekedj felül a helyzeteden.
Te ugyanaz vagy, akinek van a 8 éves öccse?
Nem lehet, hogy valami nagyobb ajándékot kapsz késõbb? Lehet, hogy meglepetés, de azért rákérdezhetnél.
en meg tegnap este voltam egy karacsonyi bulin es akkor delig aludtam, mire felkeltem keszvolt a fa, meg a kaja is. Annyira nem erzem magam rosszul...plane ha meg itt is lennel mellettem :) )
Azért kérdeztem, hogy Te vagy e az, mert most olvastam egy másik kérdezõt, Õ is egy fiatal lány, és õ sem kapott semmit, de neki van egy öccse, az viszont kapott ajándékot.Alig tudom elhinni, hogy milyen szülõk vannak, egy kis csekély ajándékot miért nem tudnak adni a gyereküknek?
A kérdező hozzászólása: hát ezt én nemtudom még nem éltem át :D de én majd igyekszek majd örömet okozni neki, fõleg karácsonykor :) amúgy tényleg örültem volna egy újságnak is vagy egy tábla csokinak... nem nagy dolgok ezek úgy gondolom
Mi kb 7-8 éve megbeszéltük, hogy senki nem vesz senkinek semmit. Sõt, fát se vettünk. Volt egy családi ebéd és vacsora, dumáltunk, aztán mindenki hazament. Mi teljesen kimaradunk ebbõl a "hol vegyük a karácsonyfát, merre fordítsuk a fát, ne oda tedd a szaloncukrot, mit vegyek a tesómnak" bolondságból. Így nyugisabb. De elõtte nekem is sok negatív élményem volt, meg megfelelési kényszer. Nagyon fárasztó volt.
A kérdező hozzászólása: a ciklus.hu-n még ez pirossal (kritikus napok közt szerepel)....már mint a 17.nap)
szeretnek en is kerdest irni mert nekem is az a problemam szeptember 14en kelene meg joni de mar ket hete hanyingerem van 2napja alhasi fajas probalkozunk paromal 2es fel eve eredmenytelenul tudna e valaki eben segiteni az msn cimem [email protected]
A petesejt 24 órát életképes, de valahol azt olvastam, hogy már 12 óra után elkezd öregedni.
A kérdező hozzászólása: persze :) addig meg tarthatjuk a kapcsolatot, meg majd ehhez a kérdéshez írok kommentet. DRUKKOLOK NEKED! amúgy én nem szedek semmit de a múltkori ciklusom 30 napos volt nekem is :) ...
de jóó..én is 19-re..bár a ciklus.hu 17-re írta..de szedem a barátcserjét és a múlt hónapban is 2 nappal hosszabb lett a ciklusom. 19-én tesztelünk együtt?! :-) remélem! sok sikert! majd írok ki kérdést ezzel kapcsolatban..
A kérdező hozzászólása: tegnap volt a 17. napom
A kérdező hozzászólása: 19.-ére...köszi az eddigi válaszokat.!
amúgy mikorra nem várod?
hát, ezt így nehéz megmondani..lehet, hogy tüszõrepedés csak a 16. napon volt..vagy ki tudja mikor..és emnnyi ideig.. de szerintem van esély! 2 hét és kiderül! türelem..drukkolok!
sajnos nem tudom mit tegyek mert ma meg tesztet csinaltam es negativ let de ugy szeretnenk kisbabat en 33 eves vagyok 4gyermekem van a parom 69es az elozo hazasagabol van 5 kernem segitseguket koszonom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!