Találatok a következő kifejezésre: Ez a mellfeszülés (63 db)

A mellfeszülés megmarad a terhesség végéig, ha már a 6. héten jelentkezik v ez csak pár hétig/napig lesz igy?

Legjobb válasz: Nekem mellfeszülés volt az elsõ terhességi tünetem, de pár hét után elmúlt, azóta sem nagyon éreztem eddig. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy ez természetes, majd lesz olyan amikor megint fogom érezni. Szerintem ez mindenkinél változó. 16 hkm

Nekem mellfeszülés volt az elsõ terhességi tünetem, de pár hét után elmúlt, azóta sem nagyon éreztem eddig. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy ez természetes, majd lesz olyan amikor megint fogom érezni. Szerintem ez mindenkinél változó. 16 hkm
Nekem is ez volt az elsõ tünet, kb 2-3 hétig tartott, és nem is jött vissza. 36hkm
Igen!Az ugyan az!:)
Örülj neki, hogy csak ennyi. Ezt kell érezned, csak valakinek sokkal erõsebb. Nekem akkor is feszült mikor álltam. Meg, mikor levettem a melltartót, azt hittem, "leszakadnak". :)

Aki folyamatos mellfeszüléssel/fájdalommal szenvedett a gyógyszertől, mire váltott, aminél már nem jelentkezett ez a mellékhatás? A yasminelleről jókat olvastam. Tényleg kiküszöböli a hízást, mellfeszülést?

5 hónapig szedtem lindynettet. 1 hónapból kb. 1 hét (szünet vége és pár nap), amikor nem fájnak a melleim. Több pattanás, néha hányinger, hasfájás, fáradtság, puffadás, hízás, mensi alatti fejfájás. Váltottam mercilonra. Az 1. levél felénél járok, de ugyanúgy fájnak a melleim, még ragyásabb vagyok, mint a lindynettet?l, a hasam is újra fájdogál és hányinger is el?fordult.

Legjobb válasz: Újra hormontesztet kéne a dokidnak csinálnia, hogy lássa nem sok/kevés-e a mercilonban lévõ hormon neked. Ez alapján tudna egy új tablettát is ajánlani neked. Nekem a harmadik lett jó, szerintem érdemes addig kísérletezni, amíg meg nem találod a neked megfelelõt. Én a mostanit minden mellékhatás nélkül szedem évek óta.

Újra hormontesztet kéne a dokidnak csinálnia, hogy lássa nem sok/kevés-e a mercilonban lévõ hormon neked. Ez alapján tudna egy új tablettát is ajánlani neked. Nekem a harmadik lett jó, szerintem érdemes addig kísérletezni, amíg meg nem találod a neked megfelelõt. Én a mostanit minden mellékhatás nélkül szedem évek óta.
A kérdező hozzászólása: Te milyen gyógyszereket szedtél? Melyik vált be neked? Csak az 1. gyógyszer felírása elõtt küldött vérvizsgálatra. A mercilont már hasára ütve írta fel nekem.
Szia! Nekem nincs semmi bajom a fogamzásgátlómmal, amit szedek. Már végig értem 1 levélen. Amúgy Tri-Regolt szedek. Tudom, hogy sokan ellene vannak, mert régóta forgalomban van, meg sokak szerint magas a hormontartalma, meg elavult, meg milyen doki az, aki ilyet ír fel, de nekem bevált. Semmilyen mellékhatása nem volt. Még a menzeszem is megjött pont a 7 napos szünet 3. napján. Pedig én amúgy mindig beleesek vhogy a rosszabb dolgokba, de ez bejött (mármint ezekbe a "ritka esestben elõfordulhatnak az alábbi mellékhatások..." rem érthetõ). Persze ez is egyénfüggõ, mindenki másképp reagál a különbözõ gyógyszerekre. Egyébként 1 havi adag 1250 Ft. Szal nem drága. Te tudod, hogy végül is hogy döntesz, de ha nagyon nem akarod azt a gyûrût, akkor sztem hagyd. Rem tudtam segíteni, meg sikerül megtalálni a legjobb megoldást!

Elmúlt a mellfeszülés, viszont a bimbóm hiper érzékeny. Ti hogy vagytok ezzel? 12hkm

Legjobb válasz: Nekem az eelején volt a bimbóérzékenység, utánna jött a mellfeszülés:)

Nekem az eelején volt a bimbóérzékenység, utánna jött a mellfeszülés:)
Nekem még nem múlt el, de jelentõsen enyhült már. 15hkm
Nekem az elsõ tünetem volt, hogy annyira fájt a mellem, hogy hozzá sem tudtam érni. Viszont mostanra csak a bimbó körüli rész érzékeny, a feszülés megszûnt. Most vagyok a 8. héten.

Ez a 4. hónap hogy próbálkozunk, eddig eredménytelenül. Mensis előtt 2-3 nappal szokott mellfeszülésem lenni, most viszont peteérés óta érzem. Még 5 nap a piroskáig. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Akár terhességi jel is lehet a mellfeszülés. Ne gondolj sokat a terhességre, ne akard görcsösen, és akkor egyszercsak sikerül. Nekem is négy hónap után jött össze, akkor szinte már nem is gondoltam rá, amikor csináltam a tesztet biztos voltam abban hogy negatív lesz, és csodák csodájára pozitív lett. Szorítok!

Akár terhességi jel is lehet a mellfeszülés. Ne gondolj sokat a terhességre, ne akard görcsösen, és akkor egyszercsak sikerül. Nekem is négy hónap után jött össze, akkor szinte már nem is gondoltam rá, amikor csináltam a tesztet biztos voltam abban hogy negatív lesz, és csodák csodájára pozitív lett. Szorítok!
Mi másfél éve próbálkozunk. Sajnos semmi eredménnyel. Az a baj hogy annyira akarom hogy beképzelem magamnak a terheség tüneteit. Sok nõnél elõfordul. Gondoljatok egymásra ne a babára. Hát ha sikerül. Sok sikert nektek. drukkolok...
Nekem elõfordult, hogy egy egész hónapon át fájt a mellem és nem voltam terhes. Várd meg még azt az 5 napot, aztán csinálj tesztet, és ha nem hiszel annak sem, akkor menj el dokihoz!

4-hetes terhesen a mellfeszülésen kívül semmilyen más tünetem nincs (hányás, émelygés stb... )! Ez lehet baj?

Mert az el?z? terhességem is ilyen volt, és 9-hetesen elvetéltem.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is ne idegeskedj és fõ a nyugalom! Másodszor, nem baj hogy csak a mellfeszülésed van...az ismerõseimnek is csak az volt! Harmadszor,,biztos nem azért vetéltél el elõször! És a legfontosabb: Tényleg ne stresselj...nyugi..pihenj..vigyázz magatokra és nem lesz gondd!Minden a legnagyobb rendben lesz!Szurkolok nektek! Ha nem vagy nyugodt inkább konzultálj az orvosoddal, majd õ segít! Sok sikert!:-)

Szia! Elõször is ne idegeskedj és fõ a nyugalom! Másodszor, nem baj hogy csak a mellfeszülésed van...az ismerõseimnek is csak az volt! Harmadszor, , biztos nem azért vetéltél el elõször! És a legfontosabb: Tényleg ne stresselj...nyugi..pihenj..vigyázz magatokra és nem lesz gondd!Minden a legnagyobb rendben lesz!Szurkolok nektek! Ha nem vagy nyugodt inkább konzultálj az orvosoddal, majd õ segít! Sok sikert!:-)
Szia! Szerintem ez normális, nekem sem volt semmi más jele a terhességnek, csak a mellfeszülés. Örülj neki. Én is állandóan ezen paráztam, jajj biztos nincs valami rendben mert nem érzek semmit, biztos felszívódott stb. de nem éri meg az idegeskedés, az csak bajt okoz. Sok sikert! 16 hetes kismama
Nekem sem volt 4 hetesen a mellfeszülésen kivül semmi tünetem.Ilyenkor még nincs olyan sok hormon hogy felfétlen rosszul kell lenned.Van akinél már jelentkezik persze ilyenkor is, de nem mindenkinél! Ne hasonlitsd össze az elõzõ terhességeddel, mert mindegyik más.Nem lesz gond ne aggódj!
Szia! Szerintem semmi gond azzal, h nincsenek tüneteid! örülj neki, h nem "szenvedsz" reggelente stb. 4 hetesen nekem sem volt a mellfeszülésen kívül más tünetem. Üdv.: 10 hetes kismama
A vetélés nem ettõl volt és nincs is összefüggésben a kettõ. Nekem is tünetmentes volt a terhességem és eddig semmi probléma. 22 hetes kismama

5+4 napos terhes vagyok. Ma reggelre megszűnt a mellfeszülésem, és a haspuffadás is. Egyedül a hasam jobb oldalán érzek szúró fájdalmat időnként. Más volt így? Jelenthet ez bajt?

Tegnap annyi előzménye volt ennek, hogy a derekam délután annyira megfájdult, hogy alig bírtam állni, menni. Lehet,hogy a méh görcsölése jelentkezett ilyen érdekes fájdalomként?!

Legjobb válasz: Ez lehet hogy normális, de lehet, hogy gond van, ezt így látatlanba senki nem fogja tudni eldönteni. Ha nagyon aggódsz inkább menj el orvoshoz, hogy megnyugtasson.

Ez lehet hogy normális, de lehet, hogy gond van, ezt így látatlanba senki nem fogja tudni eldönteni. Ha nagyon aggódsz inkább menj el orvoshoz, hogy megnyugtasson.
A kérdező hozzászólása: Az, hogy Neked sincs komolyabb tüneted, kicsit megnyugtatott :) Én is remélem, hogy mindketten "csak" a szerencsések közé tartozunk, és nincs baj. Ha gondolod, priviben is folytathatjuk, hogy másokat ne terheljünk a nagy problémáinkkal :)
Semmi tünetem nincs, talán egy pici mellérzékenység. Se hányinger, se rosszullét. Reggeli kávémat is még meg tudom inni. Szurkolok h mindegyikünk rendben legyen:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, és a tapasztalatokat! Remélem, hogy nem lesz baj...a melleim kicsit megint fájnak :) Beszéltem a dokival, hétfõn tud fogadni, addig marad az aggódás... :( Kedves 5+4 napos Te hogy vagy? Vannak komoly terhességi tüneteid?
A gorcsokre vegyetek be magneziumot, bar nem jelentenek semmi rosszat, mert kora terhessegnel normalis a meg fog jonni erzes, de azert kellemetlen es idegesito.
Én szintén 5 hét és 4 napos vagyok. Néha nekem is enyhén fájdogál, mintha meg akarna jönni. Remélem én is h nincs gond, mert még nem voltam dokinál.
Nekem még a mellem sem feszült, néha fájdogált a hasam mint amikor meg akarna jönni, enyhén. Ezen kívûl semmi. Könnyû ezt mondani: De míg nem görcsölsz nagyon, s nem vérzel, addig nyugi. 12.hétig igaz engem sem tudtak semmivel megnyugtatni, de valahogy éreztem, hogy semmi baj nem lesz:-) Amúgy a 23.héttõl vagyok nyugodt:) ) 27hkm
Hát lehet, hogy nem jelent semmit, de lehet rossz is. Tényleg csak tapasztalatokat tudunk neked írni! Nekem: 1. terhességnél csak 11 hetesen múltak a tüneteim, ami ugye teljesen normális. 2. terhességnél hamar kezdõdtek, de hamar is múltak, olyan 7-8 hetesen. Az a terhességem missed ab volt, 10 hetesen vettük csak észre, mert nem véreztem. Azt, hogy elmúltak vagyis csillapodtak a tüneteim, nem gondoltam rossz jelnek, de most már tudom, hogy ez egy jel volt. Ha terhes leszek, erre én tuti figyelni fogok. Na ez nem törvényszerû, valakinél tényleg a szokásosnál hamarabb elmúlnak a tünetek, de én már óvatosabb leszek. Ha nem vagy nyugodt, menj dokihoz, ha pár nap múlva sem jönnek vissza a tünetek! De mondom, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!!!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy senki nem tudja így eldönteni, én is inkább csak tanácsokat, tapasztalatokat, véleményeket várok, olyanoktól akikkel elõfordult ilyesmi, vagy van tapasztalatuk a babavárás terén :) Természetesen, ha vérzés jelentkezne, vagy erõsebb görcsök, azonnal megyek a dokihoz. Eddig szerencsére nincs ilyesmi. Csak a tünetek múltak el hirtelen... :(
Az nem baj, ha nincsenek tüneteid, és a szúró érzés is normális, nyúlnak a szalagok. Csak akkor van gond, ha görcsölsz vagy vérzel/barnázol. Akkor rögtön irány a doki.
oké, jó lenne beszélgetni:)

Létezik, hogy 8 hetesen a mellfeszülésen kívül semmilyen tünetem nincs? Ez normális? Vagy aggódnom kellene?

Legjobb válasz: Örülj neki, lehet, hogy azon kevesek egyike vagy, aki hányás és egyéb tünetek nélkül vészeli át az elsõ harmadot.

Örülj neki, lehet, hogy azon kevesek egyike vagy, aki hányás és egyéb tünetek nélkül vészeli át az elsõ harmadot.
Tényleg örülj neki. Nekem még mellfeszülésem sem volt. 34 hetes kism.
De hogy kell aggódnod..Én boldog lettem volna, ha ilyen terhességem lett volna.Én végig úgy hánytam, mint a lakodalmas kutya!!!
Most irigy vagyok:/:D Én nagyon szenvedek:DD Pedig már 9 hetes vagyok:S
Nekem sincs a mellfeszülésen kívül semmi tünetem, még kívánós sem vagyok.Én már a 3.gyermekemet várom és egyikkel sem volt semmi bajom a várandósság alatt, tehát nekem ez már természetes dolog:) 12h kismami
SZia. nekem sincs semmi tünetem, a 7. hétben járok. Az elsõvel sem volt. Kedves utolsó. Milyen nemûek a babáid?
Örülj neki, h nem szenvedsz a szokásos tünetektõl. Nekem sem voltak klasszikus terhességi tüneteim, néha fájdogált a hasam, de még a mellfeszülés is csak késõbb jött elõ, de az is csak enyhén, még aludni is tudtam hason simán. Azóta sincs semmi "igazi" tünetem, csak a hasnövekedésbõl és a benti mocorgásból tudom, h terhes vagyok :) 24 hkm
Nekem valami más feszült 8 hetesen!Édesanyám a megmondhatója! :-D

Ez normális? A mellfeszülést, érzékenységet folyamatosan kell érezni vagy lehet, hogy jön-megy? Eléggé megijedtem.

5 hetes vagyok menszi szerint, jöv? héten megyek uh-ra. Eddig csak nyomásra volt érzékeny a két mellem, de ma hajnalra ez elt?nt teljesen... Egész nap érezni kéne? Most egy picit érzem megint, de félek csak amiatt, hogy annyit nyomorgattam...:(

Legjobb válasz: Szia! Én még csak 4 hetes vagyok, de nálam is kb. ugyanez van! Remélem nem jelent bajt. Illetve nálam úgy van,hogy reggel kevésbé érzem, este meg nagyon! Bízzunk benne,hogy normális!

Szia! Én még csak 4 hetes vagyok, de nálam is kb. ugyanez van! Remélem nem jelent bajt. Illetve nálam úgy van, hogy reggel kevésbé érzem, este meg nagyon! Bízzunk benne, hogy normális!
Sziasztok! Én 9 hetes vagyok. Nekem az elején (4-5. hét) pár napig majd leszakadtak, de szó szerint. Aztán mondhatni elmúlt minden fájdalom/érzékenység. Aztán pár hét múlva a 7-8. hét környékén kizárólag éjszakánként ébredtem arra, hogy iszonyat fájnak, de megfordultam és aludtam tovább. Jelenleg ez sincs, csak hébe-hóba érzem. Szóval szerintem ez a tünet is jön-megy, mint a többi. Legalább is nálam. :) Gratulálok a babákhoz!
Persze, hogy minden rendben van. Nekem a petefészkem szúrt napokig 4-5 hetesen, aztán kb egy hétig semmi, aztán néhanapján jelentkezik. Mégis terhes vagyok. :)
Tünetek jönnek-mennek, nem jelent semmit. De a melled fölösleges nyomorgatni:)

Szoptatás alatt hogy veszem észre ha kismama lettem megint? A mellfeszülés, bimbó udvar változás, stb. Ez most is meg van, mert még szoptatok, tehát ha más tünet nincs akkor miből jövök rá ha babás vagyok?

Azért érdekel, mert a mensim egész 2 napig tartott, ami nálam minimum 5 nap, legjobb esetben. Általában 8-10 nap. És már beállt a szoptatás alatt is a ciklusom.

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet.

Csinálj egy tesztet.
Szoptatás alatt semmi nem biztos, csinálj tesztet. Ja: jó esélyed van a babára !!:) Holnap reggel én is tesztelek, június 7-én "hibáztunk", pár napja minden más lett...A kisfiam 7, 5 hónapos, szoptatok, nem mensizek...Meglátjuk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenképp tesztelek egyet. MI kb egy hónapja szakítottunk gumit:) . Minden jót.
Mi lett az eredmény? Van baba, vagy nincs? Kíváncsi vagyok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!