Találatok a következő kifejezésre: Ez a levelem és ma a (10 db)

Ma felmentem a leveleimhez és egy ilyen levelet kaptam. Nem tudom h ezt most komolyan vegyem e. Kaptatok ilyet már ti is?

Ezt a levelet ma kaptam:

Legjobb válasz: És honnan tudod,hogy nem épp ez a levél tartalmazza a vírust? Kitõl kaptad a levelet?

És honnan tudod, hogy nem épp ez a levél tartalmazza a vírust? Kitõl kaptad a levelet?
:) lehet pont ebben volt az olimpiai fáklya...:) a legegyszerûbb hogy minden ilyen szart egybõl törölsz...nekem is küldözgetnek ilyeneket, meg mostanában Mr.Chan szokott zaklatni, "üzleti lehetõségeivel" haha, de én egybõl törlök minden ilyet :D
az ilyen körlevelek tartalmazzák mindig a veszélyt..neves fórumok már rég közzétették volna, ha ilyenrõl van szó, és a média is beszámolt volna róla nyomban.
na, még mindig ég a láng? :D ez egy kb 2007-es körlevél, azóta kering, nehogy továbbküldd, hülyeség http://index.hu/tech/hoax/2007/12/07/olimpiai_langot_gyujt_a..
én azt szoktam csinálni, hogy amit nem ismerek, azt nem nyitom ki, automatikusan törlöm. de szerintem pont ez a levél a vírus.
A kérdező hozzászólása: huhh..hát nem gondoltam arra h ez a levél lenne a virus..:D Szóval ez csak vmi kamu szöveg?:D És 2007óta tart?Hát nem semmi mivel foglalják le magukat egyes emberek!:D
Ha egy fél világcégnél több van megemlítve egy levélben, az havertól már csak hülyeség lehet...

Most van a 7napos tabimentes szünetem a 2. levéllel 2 nap mulva kell kezdenem, de vérzésem ma már alig van és ez még csak a 4. mensis napom. Hétfőn akkor is elkezdjem szedni a 2. levelet, ha már nincs vérzésem?

Védve leszek vagy kell kiegészít? védekezés?

Legjobb válasz: A gyógyszer mellett jelentkezõ vérzés nem igazi menstruáció, hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Ez a vérzés mennyiségében lényegesen kevesebb is lehet, mint a korábban megszokott. Az aktuális napon mindenképpen el kell kezdeni a következõ levelet, függetlenül attól, hogy elmúlt-e vérzés vagy nem.

A gyógyszer mellett jelentkezõ vérzés nem igazi menstruáció, hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Ez a vérzés mennyiségében lényegesen kevesebb is lehet, mint a korábban megszokott. Az aktuális napon mindenképpen el kell kezdeni a következõ levelet, függetlenül attól, hogy elmúlt-e vérzés vagy nem.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a választ...és amúgy akkor már nem is kell kieg.védekezés???

Ma reggel az udvarunkon a következő tárgyakat találtuk a betonon a kapu előtt: egy ág száraz levelekkel, egy fűcsomó, egy terhességi teszt, egy kés, és 220 forint egymás mellé, szépen elhelyezve. Ez vajon mit jelenthet?

Valószínű, hogy nem véletlenül került oda.. Kicsit para belegondolni, hogy ki tette oda és miért...És hogy ezért éjszaka bemászott a kapun. Szóltunk a rendőrségen, és kiderült, hogy a környéken ez nem az első eset, már több háznál is felfigyeltek hasonló dologra. Van valami ötletetek, hogy mit jelenthet? Próbáltam utána nézni, de nem találtam semmit.

Legjobb válasz: Örülj a 220 forintnak XD

Örülj a 220 forintnak XD
Én meg csikket, kutyaxart, használt óvszert meg a saját kocsim antennáját, az mit jelent?
Ez azt jelentheti, hogy a csillámfaszlámák támadásra készülnek. :D
És ha egy csövesnek adod a talált pénzt?
Pozitív volt a terhességi teszt legalább?
Szerintem sem kell ebben értelmet keresni. Akárhogyan is asszociálsz, jót ez a kombináció nem jelent. De ha valaki ezért bemászik egy másik ember kertjébe ott már gond van az illetõvel.
De bizarr. Valami elmekórtani eset lehet az illetõ, egyébként ezek így együtt szerintem semmit sem "jelentenek", valószínûleg a saját elborult fejébõl pattant ki.
Valami beteg állat szórakozik.
A kérdező hozzászólása: ne zavarjon, hogy leírtam, hogy majdnem ugyanezeket a tárgyakat találták más házaknál is a környéken.. és többen szóltak már a rendõrségnek
A kérdező hozzászólása: kiderült, hogy ki szórakozik...valami helyi pasas, akinek papírja van róla, hogy kattant és tagja vmi sátánista szektának vagy minek...a napokba elvitték valahova, azóta nem történt semmi ilyesmi szerencsére. reméljük ennyiben marad a dolog, és nem látogatnak meg minket a barátai is :D

Myvipen levelezek valakivel, és ma kaptam értesítést, hogy kaptam tőle levelet. Ez a 3. értesítés, de csak 2 levél van. Mi lehet?

Legjobb válasz: nem halsz bele myvip hiba nálam a klubban a szavazásnál írja h 1 szavazás rámegyek semmi ennyi üdv küldje még 1 amit irt

nem halsz bele myvip hiba nálam a klubban a szavazásnál írja h 1 szavazás rámegyek semmi ennyi üdv küldje még 1 amit irt
A kérdező hozzászólása: Megjött csak kicsit késve. :D szal az értesítés hamarabb jött:D

Ez a 7. levelem és ma a gyógyszer bevétele után kb 2 órával voltam wc-n és higabb volt mint máskor, emiatt kell védekező kiegészítést alkalmazni?

Legjobb válasz: Én ritka félõs típus vagyok, és a biztonság kedvéért a következõ ciklusig mindenkiépp használnék kiegészítõ védekezést, de tekintve, hogy 7. levél, és hogy 2 óra eltelt, (ugyan 4 órát írnak a felszívódási idõtartamra)így nem hinném, hogy veszélyben lennél. De ha biztosra akarsz menni, akkor ebben a hónapban védekezzetek másképp.

Én ritka félõs típus vagyok, és a biztonság kedvéért a következõ ciklusig mindenkiépp használnék kiegészítõ védekezést, de tekintve, hogy 7. levél, és hogy 2 óra eltelt, (ugyan 4 órát írnak a felszívódási idõtartamra)így nem hinném, hogy veszélyben lennél. De ha biztosra akarsz menni, akkor ebben a hónapban védekezzetek másképp.
A hígabb széklet nem egyenlõ a hasmenéssel! Szerintem nem kell aggódnod!

Cypromix fogamzásgátló. Ma jött meg és este 9 körül vettem be. Ha végig szedtem az első levelet akkor kell tartani 7 napot, azt nem értem hogy úgy írják h a következő mensi 8. napjától kell szedni, most ez hogy van?

Még soha nem szedtem tablettát ez az els?.azoktól szeretném kérdezni akik már szedik vagy szedték h hízlal e? valamint hogy mennyire jó?köszönöm

Legjobb válasz: Végigszeded a levelet, tartasz szünetet, ami 7 nap, majd a 8. napon elkezded szedni a köv. levéllel. Az teljesen egyénfüggõ, hogy fogsz e tõle hízni.

Végigszeded a levelet, tartasz szünetet, ami 7 nap, majd a 8. napon elkezded szedni a köv. levéllel. Az teljesen egyénfüggõ, hogy fogsz e tõle hízni.
Küldtél bármit is erre a címre? Ha nem, akkor vsz spam.
Az is benne van a hibaüzenetben, amit a mailer daemon küldött. Mármint, hogy van-e további teendõd. Általában újra kell küldeni a levelet.
A kérdező hozzászólása: és próbálkozzak addig a levél küldésével, vagy ne, mert megkapják majd ezt a levelet, ha törölnek?
Hû, látom gyors egymásutánban csak megszülettek a megoldások. :)
Végül is leírja mi a baja. A levél nem kézbesíthetõ, mert túl van lépve a megengedett tárhely. Ilyen könnyen elõfordulhat, ha valaki mondjuk a netszolgáltató által biztosított e-mail címet használja, amihez általában nem sok (van ahol néhány tíz MB) tárhely jár. Fölösleges leveleket ilyenkor törölni kell, helyet felszabadítva.
Be van limitalva a postafiok merete, es a cimzett postafiokja tullepte ezt. Ha torolne nehany levelet, megkapna a tied.
Nem lehet kézbesíteni a levelet, mert a címzett postafiókja megtelt. Ez a lényege, amíg nem törölnek a levelekbõl, nem tud többet fogadni. Ez is egy érv a nagy szolgáltatók mellett, õk sok tárhelyet adnak így nem kényszerítenek levelek törlésére.
Akkor tele van a postafiók, és ezért nem tudja kézbesíteni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom számít-e, de sulinet-es email-címre küldtem volna levelet.
A kérdező hozzászólása: Küldtem, és arra jött ez válaszként.
Amíg a másik fél nem töröl a fiókjából legalább 1 levelet, nem fogja megkapni a leveledet. Felesleges próbálkozni, mert az összest visszadobja a rendszer azzal a hibával, amit a kérdésben kiírsz. Valahogy (más módon) fel kell hívni a figyelmét erre a dologra, mert ha nem tudja hogy törölnie kell, akkor te feleslegesen próbálkozol neki a küldésekkel.

A Bibliában, a Héberekhez írt levélben olvasssuk:13:8, vers Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyan az. Ezt hogyan kell érteni? Tanúk, ti isírjatok, mert minden vélemény érdekel.

Legjobb válasz: Ezzel azt akarja írni, hogy a múltban, jelenben és jövõben is ugyanazt érzi az emberek iránt. Szánalmat. A múltban meggyógyította õket, élelemmel látta el õket, de ami a legfontosabb tanította õket. A jövõben is minden amit a földön megtett kicsiben a közel 3 és fél éves szolgálata alatt az nagyban is meg tudja tenni. Sem az akarata sem a képessége sem az érzései nem változnak meg. Napjainkban is szánalmat érez az emberek iránt.

Ezzel azt akarja írni, hogy a múltban, jelenben és jövõben is ugyanazt érzi az emberek iránt. Szánalmat. A múltban meggyógyította õket, élelemmel látta el õket, de ami a legfontosabb tanította õket. A jövõben is minden amit a földön megtett kicsiben a közel 3 és fél éves szolgálata alatt az nagyban is meg tudja tenni. Sem az akarata sem a képessége sem az érzései nem változnak meg. Napjainkban is szánalmat érez az emberek iránt.
A kérdező hozzászólása: Érdekes válasz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, Péter!
A halhatatlanság végtelen és elpusztíthatatlan életet jelent (1Korinthus 15:53; Zsidók 7:16). Ily módon az égi feltámadottak „a mennyeinek ábrázatját” viselik, Jézusét, aki lehetõvé teszi a feltámadásukat (1Korinthus 15:45–49). Az ilyen átváltozás ellenére ezek a feltámadottak ugyanazok a személyek maradnak, mint akik voltak a haláluk elõtt. Ugyanolyan emlékekkel és ugyanolyan kiváló keresztény tulajdonságokkal támadnak fel (Malakiás 3:3; Jelenések 21:10,  18). Ebben Jézus Krisztushoz hasonlítanak. Jézus a szellemi alakról emberi alakra változott. Majd amikor meghalt, szellemként támadt fel. Ennek ellenére „Jézus Krisztus tegnap és ma és örökké ugyanaz” (Zsidók 13:8). Ehhez nem kell háromságistenként szerepeltetni Jézust.
A kérdező hozzászólása: 17, 52 es milyen gyülibe jársz? Köszi, a magyarézatot:

Most mit csináljak? Ismételten kaptam egy levelet a CreditExpress Factoring Zrt-től, amiben egy peren kívüli utolsó megállapodást ajánl fel, egy 2007-es Máv-os tartozással szemben (ezt december 8-án adták fel, de cím változása miatt ma kaptam meg).

2009-ben is kaptam t?lük levelet, amit?l nagyon megilyedtem és levélben kértem részletfizetési lehet?séget, amire semmiféle választ nem kaptam. És azóta csak ezt, de egyiket sem ajánlva, vagy tértivel. Olvastam a másik fórumban, hogy ez a cég csak fenyeget?zik, meg ilyesmi. Szóval nem tudom mit csináljak, meg­keressem e ?ket, és kérjem t?lük, hogy mi alapján kérik rajtam ezt a tartozást, vagy kifizessem, mert félek, hogy elviszik a kocsit (egyáltalán elvihetik? ), vagy ne foglalkozzak vele? Majdnem 2 hónap telt el, mióta kiküldték ezt a levelet, és az áll benne, hogy „Amennyiben a megadott határid?ig a fenálló tartozást nem egyenlíti ki, fizetési meghagyásos eljárást indítunkk, a jogi eljárás költségeivel megnövelt teljes követelés behajtása érdekében. “ Kérem adjanak tanácsot mitév? legyek, mi lenne a legjobb megoldás.

Legjobb válasz: Vedd fel velük a kapcsolatot,mert valóban megindíthatják a peres eljárást!

Vedd fel velük a kapcsolatot, mert valóban megindíthatják a peres eljárást!
Menj el egy ügyvédhez (a birósági panasznap is megfelel) és irass egy választ. Ugyanis ezek a legtöbb esetben csak kamu tartozások, és ha nem reagálsz, illetve ügyvédtöl megy válasz, akkor igen gyorsan elhallgatnak.
Ez egy jól bevált internetes lehuzás - menj ügyvédhez!
A legfontosabb kérdés kimaradt. Valóban tartozol a MÁV-nak? Jogos a követelés? Érdemes tisztázni, hogy tényleg ez a cég hajtja be a MÁV követeléseit? Tudják bizonyítani? (azt, hogy milyen tartozást követelnek konkrétan)
Azt bizonyára tudod, hogy tartozol-e a MÁV-nak vagy sem.Amennyiben valóban tartozol, úgy minél elõbb vedd fel a Faktoring céggel a kapcsolatot, mert tényleg meg fog indolni a fizetési meghagyásos eljárás, ami már közjegyzõi hatáskörbe tartozik 2010. június 1-tõl. A közjegyzõ 3 nap alatt kibocsátja ellened a felszólítást, és ez, 15 napon belül ellentmondás hiányában jogerõre fut. Uátna már csak 1 lépés a végrehajtás. A végrehajtó erre a tartozásra még rá fogja tenni a saját költségeit, és a jutalékát. A tartozásod tízszeresét fogod ezáltal visszafizetni. Higyj nekem, mert Én is egy önálló bírósági végrehajtónál dolgozom ügyintézõként.
Az egyik válaszadó totál rossz információval látott el téged. Ne menj sem ügyvédhez, sem bírósági panasznapra, mert az ügyvéd egy válaszért több tízezer Forintot is elkér (lehet, hogy a tartozásod kevesebb, mint amit elkérne az ügyvéd) a bírósági panasznapon pedig nem írnak meg helyetted semmilyen levelet, csak keresetlevelet írnak meg.
Szóval akkor tartozol e a MÁV-nak, vagy sem? Ha igen, mennyivel? Megéri ügyvédhez menni, vagy olcsóbb kifizetni a tartozást? Ezt el kellene dönteni, illetve tisztázni kellene. Ha tuti, hogy nem tartozol, és be is tudod bizonyítani, akkor ne menj ügyvédhez, hagyd a fenébe az egészet.
- Az egyik lehetõség a lehúzás. - A másik, hogy évente kell figyelmeztetést küldeni, hogy ne évüljön el a tartozás, és ezért kapod, ezért nem jött válasz. Ha akarod, vedd fel velük a kapcsolatot, de csak ha fizetni is akarsz, mert utána rádszállnak! Aztán meg részletfizetéshez vagy halasztáshoz aláírathatják, hogy "a tartozást elismered", és ezek után ha nem is volt tartozásod, vagy nem lett volna joguk behajtani, vagy nem lett volna joguk eladni a tartozást is fizetni kell! Sõt, még ha volt is tartozásod, és nem nekik kell fizetni, meg lehet hogy a MÁV is kérni fogja ugyanazt! Szerintem várd meg, hogy bíróságra kerüljön, ha nem fellebbezel nincs trágyalás, csak ellenõrzik a papírokat, és kiadják a fizetési meghagyást, az olcsóbb is, mint egy jó ügyvéd, meg nem hogy a kamu nem megy bíróságra, de sokszor a jogos se.
Én is kaptam levelet, de nyilván nem ok nélkül küldözgetik? Mi lenne, ha egyszerûen kifizetnéd, vagy legalább egyezkednél velük részletfizetésrõl? Utálom az ilyen eseteket, mikor szarok fizetni a számlát, utána meg mindenki szemét, engem kivéve. Velem is elõfordult, hogy nem fizettem számlát, de vállaltam a következményeit, nem a kibúvókat kerestem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!