Találatok a következő kifejezésre: Ez a levelem és (162 db)

Gmailben szeretnek olvasatlan leveleket atmasolni egy kulon mabbapa, hogy utana torolni tudjam a beerkezo levelek kozul. Hogyan lehetseges ez, hogy a kesobbiekben megarajanak ezek a levelek es barmiko elolvashassam oket?

(lehetoleg egy konyvtarban, kategoriaban legyenek ezek az uzenetek)

Legjobb válasz: Már megbocsáss,de szerintem ez a dolog rajtad kívül senkit nem foglalkoztat.

Már megbocsáss, de szerintem ez a dolog rajtad kívül senkit nem foglalkoztat.
A kérdező hozzászólása: kerlek haragudj meg batran, de ez nem valasz a kerdesemre. hulye vagy.
volt egy ember aki válaszolt neked, azt az egyet is lehülyézted
A kérdező hozzászólása: Szerinted ez egy normalis valasz? Nyilvanvalo, hogy van olyan kerdes itt az oldalon, ami nem mindnekit erdekel. Mivel nem a kerdesre valszolt, hanem beszolt, azt igazolja, hogy hulye. Akit pedig a jovoben esetlegesen erdekel a megoldas: A fenti menusorba nvan egy olyan opcio, hogy ---> szurok. Itt kulonbozo lehetosegek alapjan be lehet allitani, hogy mi alapjan szurje ki a leveleket (pl:felado), majd a zarchivalas bepipalasa mellet ha uj szurot hozol letre , egy konyvtarba teszi az adott leveleket.

Ha elsőbbségivel feladok egy levelet Lengyelország-ba az ugye felér 2-3 munkanap alatt. És ha pénteken adom fel ezt a levelet elsőbbségivel kiszálítják?

Legjobb válasz: Én nemrég adtam fel elsõbbségi levélként egy valamit, buborékos borítékban. Egy keleti városba, tehát nem is Varsóba vagy Krakkóba. Pénteken adtam fel, és hétfõn (vagy kedden) már ott is volt. Egyébként általában kell neki még egy-két nap, vagy akár egy hét is, de ez ritkább. Vagy eltûnik, és akkor soha nem érkezik meg (sajnos ilyen is van :() Az elsõbbségi levelet nem szállítják ki, ahhoz ajánlottan kell feladnod.

Én nemrég adtam fel elsõbbségi levélként egy valamit, buborékos borítékban. Egy keleti városba, tehát nem is Varsóba vagy Krakkóba. Pénteken adtam fel, és hétfõn (vagy kedden) már ott is volt. Egyébként általában kell neki még egy-két nap, vagy akár egy hét is, de ez ritkább. Vagy eltûnik, és akkor soha nem érkezik meg (sajnos ilyen is van :() Az elsõbbségi levelet nem szállítják ki, ahhoz ajánlottan kell feladnod.
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképp az ajánlottat is "elsõbbséggel kezelik"? vagy nem?
A kérdező hozzászólása: De akkor elsõbbségi-vel vagy ajánlottan éri meg jobban feladni?

Sajnos van 3 különbözõ banknál hitelem és elmaradtam 1 hónappal. Küldtek a melóhelyre egy levelet hogy a fizetés 33%-át vonják le amíg le nem jár a hitelem. Kérdésem hogy mi van ha mind a három bank küldi ezt a levelet a melóhelyre? Hogy megy ez?

Egymás után vonják akkor a fizetés 33%-át ?

Legjobb válasz:
1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.
Az elso valaszolo jol mondja, +1 neki.


Ma felmentem a leveleimhez és egy ilyen levelet kaptam. Nem tudom h ezt most komolyan vegyem e. Kaptatok ilyet már ti is?

Ezt a levelet ma kaptam:

Legjobb válasz: És honnan tudod,hogy nem épp ez a levél tartalmazza a vírust? Kitõl kaptad a levelet?

És honnan tudod, hogy nem épp ez a levél tartalmazza a vírust? Kitõl kaptad a levelet?
:) lehet pont ebben volt az olimpiai fáklya...:) a legegyszerûbb hogy minden ilyen szart egybõl törölsz...nekem is küldözgetnek ilyeneket, meg mostanában Mr.Chan szokott zaklatni, "üzleti lehetõségeivel" haha, de én egybõl törlök minden ilyet :D
az ilyen körlevelek tartalmazzák mindig a veszélyt..neves fórumok már rég közzétették volna, ha ilyenrõl van szó, és a média is beszámolt volna róla nyomban.
na, még mindig ég a láng? :D ez egy kb 2007-es körlevél, azóta kering, nehogy továbbküldd, hülyeség http://index.hu/tech/hoax/2007/12/07/olimpiai_langot_gyujt_a..
én azt szoktam csinálni, hogy amit nem ismerek, azt nem nyitom ki, automatikusan törlöm. de szerintem pont ez a levél a vírus.
A kérdező hozzászólása: huhh..hát nem gondoltam arra h ez a levél lenne a virus..:D Szóval ez csak vmi kamu szöveg?:D És 2007óta tart?Hát nem semmi mivel foglalják le magukat egyes emberek!:D
Ha egy fél világcégnél több van megemlítve egy levélben, az havertól már csak hülyeség lehet...

A páromat elküldték és mi egy helyen dolgozunk! Ha január 15-én kapta a levelet, hogy február 16-tól megszűnik a munkaviszonya, ha én lennék ilyen helyzetben és kiderülne, hogy kismama vagyok és már megkaptam ezt a levelet akkor mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Ha babás vagy amikor a levelet megkaptad, szét is tépheted... Nem mondhat fel onnantól, hogy bizonyított a terhességed. Szóval állományban kell tartson... Engem sem tudnak elküldeni, mert terhes vagyok... Pedig szeretnének, második kismama vagyok, aki egy éven belül megy el a cégtõl:) és valahogy nem akarnak fizetni

Ha babás vagy amikor a levelet megkaptad, szét is tépheted... Nem mondhat fel onnantól, hogy bizonyított a terhességed. Szóval állományban kell tartson... Engem sem tudnak elküldeni, mert terhes vagyok... Pedig szeretnének, második kismama vagyok, aki egy éven belül megy el a cégtõl:) és valahogy nem akarnak fizetni
Szia! Ha még nem vagy terhes azért arra figyelni kell hogy a felmetés közlését követõen bekövetkezõ, egyébként felmentési védelmet eredményezõ eseménynek nincs jelentõsége. Viszont terhesség esetén ez azért másként alakul, mivel ez késõbb derülhet ki, ilyen esetben a felmentési tilalom a terhesség kezdõ napjától véd, tehát a védelem szempontjából nincs jelentõsége a terhesség megállapításának ami rendszerint késõbb van mire kiderül már 4 hetes vagy, idõpontjának. A felmentés közlésekor fennálló terhesség a munkavállaló és a munkáltató tudomása nélkül is felmentési tilalmat valósít meg, még akkor is ha utólag derül ki, hogy a felmetés közlésekor már fennállt a terhesség jogszerûen lehet kérni a bíróságtól az intézkedés jogellenességének megállapítását.
A kismamákat munkajogi védelem illeti meg, munkáltatói rendes felmondással nem lehet megszüntetni a munkaviszonyukat. Ez visszamenõleges tartamú, magyarul nem függ attól, hogy mikor jelented be a munkahelyen, hanem a teljes terhességre vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Még nem vagyok, de szeretnék az lenni!!!Nagyon félek!

Az a kérésem lenne hogy ki javitanátok ezt a levelet? Egyedül irtam és nem tudom hogy helyes-e. A feladat az volt hogy irjak a baratomnak egy levelet amiben elmeselem egy betegsegemet.

Hi Amanda, I'm writing to tell you about, that I was sick, Sunday, I and my family went to Himalaya. Here the weather it was very cold and the sky was cloudy. I became flu. Monday while I woke up, I had a very headache and I had a fever. My mother made a very hot tea and toast. All day I blowed the nose and I stayed in the bed. It was very bad, because I couldn`t play with my sister and I couldn`t go to school. Evening I had fever again and I coughed. My moher sayed, that romorrow we`ll go ti doctor. The next day the doctor examined and he gave medicine. I feel bette now, but my throat is a little sore. And how are you? Write back soon. Love Betty

Legjobb válasz: csak a nyelvtani hibákat javítom I'm writing to tell you about MY ILLNESS. ON Sunday my family AND I went to THE HimalayaS. The weather was very cold THERE and the sky was cloudy. I FELL ILL WITH flu. ON Monday WHEN I woke up, I had a very BAD headache and I had a fever. My mother made SOME very hot tea and toast. All day I WAS BLOWING MY nose and I stayed in bed. It was very bad, because I couldn`t play with my sister and I couldn`t go to school. IN THE evening I had fever again and I coughed. My moTher SAID that THE NEXT DAY WE WOULD go TO SEE THE doctor. The next day the doctor examined ME and he gave ME SOME medicine. I feel bettR now, but my throat is a little sore. And how are you? Write back soon.

csak a nyelvtani hibákat javítom I'm writing to tell you about MY ILLNESS. ON Sunday my family AND I went to THE HimalayaS. The weather was very cold THERE and the sky was cloudy. I FELL ILL WITH flu. ON Monday WHEN I woke up, I had a very BAD headache and I had a fever. My mother made SOME very hot tea and toast. All day I WAS BLOWING MY nose and I stayed in bed. It was very bad, because I couldn`t play with my sister and I couldn`t go to school. IN THE evening I had fever again and I coughed. My moTher SAID that THE NEXT DAY WE WOULD go TO SEE THE doctor. The next day the doctor examined ME and he gave ME SOME medicine. I feel bettR now, but my throat is a little sore. And how are you? Write back soon.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)

Szerintetek létezik olyan otthon végezhető munka, hogy elküldenek nekem egy anyagot, hogy erre -és erre az email címre ezt-és ezt a levelet küldjem el? .

De én az anyagot 600 Ft-ért kapom meg. Állítólag Amerikában már nagyon sokan csinálják ezt. De nem reklámszöveg az, amit el kell küldeni Ez hihet?, vagy átvágás? Merjek belevágni, vagy ne?

Legjobb válasz: Én is távmunkát keresek, de annyi az átverés, hogy nem lehet kiszûrni. Ezzel találkoztam én is. Hihetõnek tûnik, de nem próbáltam meg, mert azért vannak kétségeim. Érdeklõdni kellene email-ben, megkérdezni minden kényesnek gondolt dolgot. Ha azt kérik hogy fizess be x összeget, akkor hagyd.

Én is távmunkát keresek, de annyi az átverés, hogy nem lehet kiszûrni. Ezzel találkoztam én is. Hihetõnek tûnik, de nem próbáltam meg, mert azért vannak kétségeim. Érdeklõdni kellene email-ben, megkérdezni minden kényesnek gondolt dolgot. Ha azt kérik hogy fizess be x összeget, akkor hagyd.
A kérdező hozzászólása: Amikor kérdeztem, hogy hogy van a fizetés, hogy elküldök egy emailt és az mondjuk 20 ft, akkor azt mondták, hogy az anyagban minden benne van. Magyarul vegyem meg az anyagot 600 ft-ért.Nem fog földhöz vágni a 600 Ft, ha átvágás, de nem akarom, hogy rajtam hozza a maga hasznát. Azt írta, hogy õ 600 Ft-ból nem fog meggazdagodni. De ha már 100-an fizettek? Egyszer már belevágtam egybe, ahol elõre küldtem a pénzt, és a következõ csomagban is az volt, hogy megint küldjek...

Szerintetek ezt a levelet elküldjem anyukámnak és apukámnak?

Anyu és Apu  Már 3 hónapja itt vagyok az egyetemen, és még nem írtam Nektek. Nagyon szégyellem magam, de ígérem, hogy most mindent bepótolok! De mielőtt még folytatnám a levelet, kérlek, üljetek le! Semmi esetre se olvassátok tovább a levelet állva!! Már majdnem teljesen rendbe jöttek az égési sérüléseim, és a sokkot, amit az okozott, hogy ki kellett ugranom a negyedik emeletről, szinte egészen kihevertem. Csak 2 hetet kellett a kórházban feküdnöm, már majdnem jól látok, és az a szörnyű hányás is csak egy héten egyszer jön rám. Mivel a tüzet én okoztam, 1 milliót kell fizetnünk az egyetemnek a károkért, de ez mind semmi, hiszen az a lényeg, hogy életben maradtam. Az volt a szerencsém, hogy a szemközt lakó férfi észrevette, mi történt, és kihívta a mentőket és a tűzoltókat. Õ volt, aki aztán meglátogatott a kórházban, és mivel, nem volt hova mennem (a szobám hamuvá égett), olyan kedves volt, hogy felajánlotta, lakjam vele. Egyszobás lakása van, de azért nagyon jól megvagyunk. Õ vagy kétszer olyan idős, mint én, de őrülten egymásba szerettünk, és össze szeretnénk házasodni. Még nem döntöttük el, hogy pontosan mikor, de még azelőtt megtartjuk az esküvőt, mielőtt túl feltűnővé válik, hogy terhes vagyok. Bizony drága szüleim, anya leszek!!! Tudom, hogy alig várjátok már, hogy nagyszülők lehessetek, és biztos vagyok benne, hogy a kisbabákat (merthogy hármas ikrek lesznek) azzal a szeretettel fogjátok körülvenni, amivel engem is kiskoromban. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit késlelteti az esküvőnket az egy fertőzés, amit a vőlegényem szedett össze valahol. Emiatt most megint kórházban vagyunk, mert persze én is elkaptam, de már sokkal jobban vagyunk az antibiotikumoknak köszönhetően, amit vénásan adnak nekünk. Azt hiszem az orvosok valami szifilisznek hívják a betegséget. Tudom, hogy a férjemet tárt karokkal fogadjátok majd, és hamarosan olyan lesz majd, mint egy igazi családtag, ugyanis nemsokára meglátogatunk titeket, ugyanis körözi a rendőrség drogbirtoklás és terjesztés miatt. Utóirat: Nem gyulladt ki az iskola, nincs férjem, és terhes se vagyok. A kórházat is messziről kerülöm. Csak jövőhéten megyek haza, ugyanis kirúgtak, és viszem magammal a csupa egyes bizonyítványomat is. Az üzenet elejét azért írtam meg, hogy lássátok, hogy rosszabb dolgok is történhetnek velem, mint ami történik.

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp küldd el, ha a szüleid korlátolt, humortalan, olvasatlan emberek. Ez már húsz éve is szar poén volt, egy teremtett lelket nem ismerek, aki valaha ezen csak el is mosolyodott volna.

Szerintem mindenképp küldd el, ha a szüleid korlátolt, humortalan, olvasatlan emberek. Ez már húsz éve is szar poén volt, egy teremtett lelket nem ismerek, aki valaha ezen csak el is mosolyodott volna.
A kérdező hozzászólása: Én a helyedbe nem beszélnék többes számba, sajnálatos modon vannak humoratlak kiégett emberek mint pl te... de ne vedd annyira a szivedre, sok sok olyan van még a földön mint te;)

Ha a facebookon az ismerősöm nem törölte a levelem, és én letiltom ezt az ismerőst, ő már nem lát engem, már nem fog tudni rám keresni?

Az lenne a célom,hogy ne tudjon rám keresni.

Legjobb válasz: akit letiltasz nem találhat rád.

akit letiltasz nem találhat rád.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!