Találatok a következő kifejezésre: Ez a is vetéléssel (41 db)

Miért írták a papíromra? 3mm petezsák ez eddig oké és nagyon örülök neki. azt mondták kissebb, mint amilyennek kéne lennie és az is szerepel a papíron, hogy fenyegető vetélés. Ezt másnak is ráírják? Most ismét izgulhatok 2 hétig.

2hét múlva nézik meg uh,hogy rendesen n? és fejl?dik a kis pocaklakó.

Legjobb válasz: Szia!Nyugodj meg semmi gond. Azért is lehet kisebb, mert pl. nem félidõben volt peteérésed, hanem késõbb. Amikor elõször voltam dokinál, az uh. egy héttel fiatalabbnak minõsítette, mint amit én számoltam. És végül átlagos méretû babóm lett. A fenyegetõ vetélés nekem is szerepelt, de nem volt jelentõsége.

Szia!Nyugodj meg semmi gond. Azért is lehet kisebb, mert pl. nem félidõben volt peteérésed, hanem késõbb. Amikor elõször voltam dokinál, az uh. egy héttel fiatalabbnak minõsítette, mint amit én számoltam. És végül átlagos méretû babóm lett. A fenyegetõ vetélés nekem is szerepelt, de nem volt jelentõsége.
Ne idegeskedj lehet , hogy nem lesz semmi baj a sogórnõmnek is kisebb volt a petezsákja mint kellett volna , hogy legyen.hetente bekellett feküdnie a kórházba de megérte egy egészséges kislánya született.Mindig van remény!!!

Volt már egy vetélésem most ismét terhes vagyok 8 hetes. A doki duphastont irt fel ez a hormonpotlo segit h ne vetéljek el?

Legjobb válasz: Nyugodj meg,igen nagyon jó gyszer,és minden rendben lesz,Én is szedtem,és most 23 hetesek vagyunk.Nekem is volt korábban vetélésem.A lényeg hogy ez a gyszer pórolja azt a sárgatest hormont,ami nem elégséges a szervezetünkben,így a baba meg tud tapadni,tud fejlõdni,és majd ha a méhlepény átveszi ezt a funkciót(12-14. hét) akkor majd nem kell szedni. És tényleg ne gondolj rosszra,minden rendben lesz.Boldog babavárást!

Nyugodj meg, igen nagyon jó gyszer, és minden rendben lesz, Én is szedtem, és most 23 hetesek vagyunk.Nekem is volt korábban vetélésem.A lényeg hogy ez a gyszer pórolja azt a sárgatest hormont, ami nem elégséges a szervezetünkben, így a baba meg tud tapadni, tud fejlõdni, és majd ha a méhlepény átveszi ezt a funkciót(12-14. hét) akkor majd nem kell szedni. És tényleg ne gondolj rosszra, minden rendben lesz.Boldog babavárást!
Igen, de a legfontosabb, hogy ne is gondolj ilyenekre. Minden rendben lesz, egészséges babád fog születni:-)

4 hetes kismama vagyok, picit fájdogál a hasam, és kijött egy pattanásom, ez ugye nem baj? Azért van, mert a szervezet azt hiszi, hogy meg kellene jönnie? 2 éve volt egy vetélésem és nem szeretném elveszíteni ezt a babát is!

Legjobb válasz: Ez a mindjárt megjön érzés ez meglesz a11-12ik hétig, emiatt ne aggódj. Ha görcs akkor van baj. A pattanással nem lesz gond!!! Nagyon szurkolok! Én is elvetéltem az elsõt és most sokára jött össze, de már 24 hetesek vagyunk.. :) kitartás és próbálj meg nem gondolni a vetélésre!! Boldog babavárást! ;)

Ez a mindjárt megjön érzés ez meglesz a11-12ik hétig, emiatt ne aggódj. Ha görcs akkor van baj. A pattanással nem lesz gond!!! Nagyon szurkolok! Én is elvetéltem az elsõt és most sokára jött össze, de már 24 hetesek vagyunk.. :) kitartás és próbálj meg nem gondolni a vetélésre!! Boldog babavárást! ;)
Nekem is jó 11 hétig megvolt a mindjrt megjön érzés, ez természetes, nõl a méh:-) A pattanaás jön-megy, a terhességgel jár, majd elmúlik:) Lazíts, ne aggódj, mert az agy nagy úr. Gondolkodj pozitívan és nem lesz gond:-)

Barnás folyásom vam kb.1 hete, gyógyszert is szedek, ha esetleg így is teherbe estem, akkor ez a beágyazódást jelenti, vagy vetélést?

Ezek mellett folyton fáradt vagyok, néha szédülök, multhéten el is ájultam. A derekam is fáj. :-(

Legjobb válasz: A barnás folyás utalhat másra is. Beágyazódás miatt nem hiszem, hogy egy hétig tartana, a vetélés erõsödne és fájna. Hormonprobléma is lehet. Mindenesetre csinálj tesztet, ha aggódsz és/vagy menj el orvoshoz. Az ájulás és szédülés más miatt is lehet, na meg a derékfájás is.

A barnás folyás utalhat másra is. Beágyazódás miatt nem hiszem, hogy egy hétig tartana, a vetélés erõsödne és fájna. Hormonprobléma is lehet. Mindenesetre csinálj tesztet, ha aggódsz és/vagy menj el orvoshoz. Az ájulás és szédülés más miatt is lehet, na meg a derékfájás is.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz. Már nagyon aggódom, hogy mi lehet a gond.

21éves vagyok, spontán vetélésem volt.Ez a baba lett volna az első kb.fél éves próbálkozás után lett. A következőre van esélyem és ha igen ő is ilyen nehezen fog jönni?

Legjobb válasz: A féléves probálk.nem nagy idõ!Képz.el,akinek évekig kell!Amugy majdnem minden nönél van legalább 1 spontán vet.Nekem is volt 20 évesen és most van 1 gyönyörû kislányom!SOK SIKeRT!2-3 vetélés után kell aggódni!

A féléves probálk.nem nagy idõ!Képz.el, akinek évekig kell!Amugy majdnem minden nönél van legalább 1 spontán vet.Nekem is volt 20 évesen és most van 1 gyönyörû kislányom!SOK SIKeRT!2-3 vetélés után kell aggódni!
Szia, nekem is volt, és kész voltam.Az orvosom azt mondta, semmi gond, ha elmegy a baba, annak oka van.Általában megtermékenyülési-és beágyazódási problémák együttese.Tehát a természet "így szelektál", hogy a lehetõ legkevesebb beteg baba szülessen.Fél év után sikerült, az nagyon jó.Nekünk is azt mondta, hogy másodszorra biztos nem lesz baj, mert ha már voltál terhes, akkor azt bizonyítja, hogy képes vagy rá.És a nõk 80%-a úgy elõször elvetél, hogy észre sem veszik.AZt nem tudta megmondani, hogy ez csupán emberi tájékozatlanság, vagy a természet mûve.Tehát majdnem mindenkinél van egy un.próbaterhesség.Ne add fel, nem lehet semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Hát igen ha nem vagyok teszt mániás talán én is csak betudom annak hogy késett 2 hetet. De így legalább mi is tudjuk hogy lehet picink. Emellett sajnos tragédia is ért ez lehet a fõ oka.

Milyennek kell lenni a görcsnek, ha már baj van? Pontosabban mennyire erős a görcs? Mondjuk már elviselhetlenül fáj, hogy már be vagy görnyedve? Gondolok itt a méhen kívüli terhességre, vagy a vetélésre! De ugye ezek vérrel is járnak!

egyik sincs nekem,se vér,se görcs,csak érdekelne a dolog!

Legjobb válasz: Én 6 hetesen vetéltem el. Elõtte 4 nappal kezdtem kicsit vérezgetni, és ez így ment 4 napig, semmi fajdalmam nem volt, még akkor sem volt erõs a fájdalom amikor beindult a vetélés. A mensis görcsnél is enyhébb volt:( Úgyhogy ez mindenkinél más. Gondolom a terhesség elõrehaladtával erõsödhet a fájdalom. Egyébként ne gondolj erre!

Én 6 hetesen vetéltem el. Elõtte 4 nappal kezdtem kicsit vérezgetni, és ez így ment 4 napig, semmi fajdalmam nem volt, még akkor sem volt erõs a fájdalom amikor beindult a vetélés. A mensis görcsnél is enyhébb volt:( Úgyhogy ez mindenkinél más. Gondolom a terhesség elõrehaladtával erõsödhet a fájdalom. Egyébként ne gondolj erre!
Szia! Nekem sajnos méhen kívüli terhességem volt 3 hónapja. Az orvos nem vette észre. Iszonyatosan görcsöltem, szédültem, de NEM véreztem egyáltalán. 8 hetes terhes voltam (2 hüvelyi uh-ot is csináltak az 5. héten + egy hasit a 8. hét elején, és azt mondták, hogy minden rendben van). Végül rohammentõ vitt a kórházba az SZTK-ból (elõtte 2 nappal már egyszer voltam a nõgyógyásznál ezekkel a panaszokkal), 20 percen múlt az életem. Nem kívánom senkinek, hogy átélje ezt. Iszonyú volt. Mûtét (természetesen felvágtak, mert már teljesen bevérzett a hasam), 8 nap kórház, vértranszfúzió, 6 hét otthoni lábadozás, és már csak egy petevezétekem maradt. Fizikailag már rendbe jöttem, de lelkileg még nem sikerült. HA BÁRMILYEN PANASZOTOK VAN: GÖRCS, STB., AZONNAL MENJETEK A KÓRHÁZBA.
A kérdező hozzászólása: szia! de már az elejétõl volt erõs görcs, és szédülés? vagy ez már csak a végén? nagyon sajnálom, hogy ez történt veled!
Szia! A 3. válaszoló vagyok. Mûtét elõtt 4 nappal kezdõdött, vasárnap. Hétfõn voltam a dokinál, akkor csinált uh-t, de semmi olyat nem mondott, hogy baj lenne. Hétfõn és kedden semmi bajom sem volt. Csak kedden este lettem megint rosszul, pont a háziorvosomnál. Mivel minden papíromon az volt, hogy méhen belüli a terhességem, azt gondolta a háziorvosom, hogy az epémmel van baj. Kaptam injekciót és hazamentem (azaz vittek, mert menni nem tudtam). Szerda reggel megint nõgyógyász, és csak akkor mondta, hogy lehet méhen kívüli terhességem van, és ha tudok menjek be a kórházba még aznap. Ahogy kijöttem tõle mentem a "nagy uh-ra", amit a háziorvosom kért az epém miatt (a két vizsgálat között kb. 10 perc telt el). Ekkor derült ki igazából, hogy mi is a helyzet. Azonnal mentõt hívtak....
Nagyon drukkolok neked! Én is épp várok! Utálatos!!!!
De jó Nektek lányok...:-) Én most várom, hogy végre valahára megjöjjön és utána elkezdhessem a következõ Clostys hónapom. Elõzõ Clostysban egybõl terhes letterm, de sajnos elvetéltem. Most egy hónap szünet és utána a következõ próbálkozás. Nagy reményekkel állok neki... Gratula Nektek! Ja az idõ siettetésére nekem eddig csak egy dolog jött be, ha vásárolgatok. Se a sok munka, sport, olvasás stb nem foglalt le, egyedül ha vásárolgatok. Ajánlom Nektek is!
detto igy voltam mult héten kedden voltam dokinál (igen korán) igy csak peteszákot látott aztán visszarendelt most keddre akkor meg nem tudtam bemenni igy holnap reggel 8 ra megyek nagyon nagyon hosszú volt az idö de már csak egy nap és remélem csak jóhirrel szolgálhat a doki!!! kitartás tudom hogy nehéz
A kérdező hozzászólása: mit ne adnék ha egy petezsák szikhólyaggal diagnózisom már lenne
Szorítok neked és a többi hozzászólónak is. Nem tudom, hogy biztat-e, de két babóm van egy fiam és egy lányom, de egyik alkalommal sem volt terhességi tünetem. A harmadik hónapban jártam, mikor elkezdtem kívánni a tejölös uborkasalátát, de azt a várandósságom egész ideje alatt. Lehet, hogy neked sem lesz tüneted.
szeretném megkérdezni, hogy az elsõ utro-s hónapban sikerült a baba? :)
A kérdező hozzászólása: Az utrogestan akkor kaptam, amikor már tudtunk az új terhességrõl. Az elõzõnél is kaptam, de nem az lehetett a baj, mert mised ab. lett a vége. Pedig az elsõ terhességemnél (aki már 3 éves) semmi baj nem volt. Azóta meg nem akar össze jönni. Remélem ezzel a mostanival minden rendben lesz.

12 hetes terhes vagyok a terhességem normálisan fejlődő de a méhszáj felett van egy 41X31 mm hematomma, és folyton vérzek, olykor amolyan vérrög szerű anyag is távozik ez vetélés jeletn vagy azt hogy ez a vérömleny elkezdett felszivodni?

a Péterfybe kedden kerültem be vérzés miatt de szerdán már ki is jöhettem.Honnan tudhatom azt hogy ha esetleg bels? vérzésem van, vagy vetélésem? A babám 56mm és jó a szívm?ködése NT 1.6 mm.Nem fáj semmim nincsenek görcseim,csak még mindig er?sen vérzek.

Legjobb válasz: szió! másoknál is olvastam ezt a problémát és azt is hogy néhány héten belül elmúlt. mit mondott a dokid? Mikor kell menj legközelebb? vele konzultálj errõl gyakran! nem adtak valami gyógyszert? pihenj azért gyakran! boldog, problémamentes babavárást! 20 hetes km

szió! másoknál is olvastam ezt a problémát és azt is hogy néhány héten belül elmúlt. mit mondott a dokid? Mikor kell menj legközelebb? vele konzultálj errõl gyakran! nem adtak valami gyógyszert? pihenj azért gyakran! boldog, problémamentes babavárást! 20 hetes km
A kérdező hozzászólása: 16 -án kell mennem a saját orvosomhoz terhesgondozásra.Magne b6 ot kaptam 3X2 ben
akkor szerintem a babát teljesen rendben találták, mert különben adtak volna terhesség megtartó bogyót! nyugodj meg! nem lesz baj! Tuti :D (elsõ voltam)
SZia! Én a 14 héttõl a 19. ig véreztem, szinte végig. Nekem is hematómám volt, elõször várták, hogy felszívódjon, utána, hogy kiürüljön, de lassan ment nagyon. A kisfiam gyönyörûen fejlõdött közben, vele nem volt gond. Rutascorbint is kaptam vérzéscsillapításra, de nem a legelejétõl, nem tudom miért, viszont még a 20 hét után is szednem kellett egy darabig. Ha vetélésed lenne, akkor nagyon begörcsölne a hasad, erre figyelj. Ja, és persze szigorú ágynyugalom - én csak pisilni meg zuhanyozni keltem fel, nem volt túl vidám, de igyekeztem lekötni magam értelmes módon. Lépcsõt kerüld, szedjél magnéziumot. A baba ebbõl semmit nem érez, õ mellette szépen fejlõdik. Három éves múlt a kisfiam :) Jó babavárást!
Ja, és szinte végig a kórházban feküdtem. Inkább ez viselt meg nagyon. Utolsó voltam.

Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!

Legjobb válasz: Igaz én 30-ra nem várom,de azért nagyon szurkolok neked is!! Nekem sajna missedem volt májusban,de már nagyon szeretnék babáááááázni!

A kérdező hozzászólása: Lányok, már új kérdésben vagyunk, ez a jan 5 (+/-1) napra nem várók kérdése. Ezt is én írtam ki, és februárra is kiírom hamarosan :)
A kérdező hozzászólása: Hát lányok, ma reggel teszteltem, és negatív lett... a hõm is leesett :( Nektek azért sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nekem is ma reggel ugrott fel a hõm 37-re :D
sziasztok! most nagyon rossz a hangulatom:( most olvastam, hogy egy kérdezõ akinek volt pozi tesztje elkezdett vérezni:( olyan rossz ilyet olvasni, de remélem nem lesz vele semmi baj... És most meg itt is olvasom, hogy egy Válaszolónak megjött... hát én tényleg mindjárt sírok...:(:( Többiek? hogy vagytok??? nekem ma a tegnapi 36, 9 után visszaugrott a hõm 37-re, a méhszájamat el se tudom érni... vasárnap lesz párommal fordulónk is, Mikulás is... akkor fogok tesztelni hátha kapok jó kis ajándékot!!! IRJATOK!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy kezd megjönni? Már vérzel? A barátnõmnek két hét után szintén nem mutatta ki a teszt, csak 3 hétre rá... Hát sajnálom, ha mégse :( De ne add fel, köv. hónapban sikerülhet!
Peteérés utáni 15. napon negatív tesz. Kezd fájni a hasam és a cicim és kezd picit megjönni :( Ez van. Ebben a hónapban folytatjuk :)
A kérdező hozzászólása: Írjatok, hogy mi a helyzet.... :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem éreztem semmit... de jó lenne, ha ez azt jelentené, hogy ott van bent a baba!!! :D
biztos nem érezted? ha nem találod, akkor valószínû tényleg jól fel van húzódva és az ilyenkor már nagyon jó jel tud lenni, mivel a menszi közeledtével ereszkedik lefelé, de ha baba van akkor "elbújik" hogy megvédje a magzatot a fertõzésektõl. hát szurkolunk ezerrel:D:D közben csajszik írjatok, ha valaki már tesztel pozitívat, vagy ha megjön az is írjon és megpróbáljuk vigasztalni! E
A kérdező hozzászólása: Hát lányok nekem annyira fent, van, hogy meg sem találtam :D Ez most jó ?
A kérdező hozzászólása: http://babatervezok.otthona.net/mehszaj.shtml Ezt találtam... most mindenki tapogat? :D
hát én is csak az utóbbi idõben nézegetem, mióta aktívan forumozok :D hát megmosom a kezem és mintha tampont raknék fel felnyúlok magamnak és megnézem hol van. mivel már nem egyszer csináltam nagyjából már meg tudom állapítani, hogy mikor van lent, vagy fent. volt hogy annyira lent volt, hogy épphogy beraktam az ujjam és már éreztem is. most meg eléggé fel kell nyúlnom, hogy érezzem és még kemény is. én úgy tudom, hogy az elég jó...
ez a méhszáj dolog engem is érdekelne
A kérdező hozzászólása: Hogy és mi alapján nézed a méhszájat? Én még sosem néztem...
mi a helyzet csajok??? hogy vagytok?? ha tegnap a méhszáj középen volt ma meg már fent, az jót jelent?
:( nagyon sajnálom! nekem ma egy nem értékelhetõ 37, 1 fokom volt, mert sokat mozgolódtam és alig aludtam az éjszaka, egyik napról a másikra kiütéses lettem ma megyek dokihoz, mert meghülyülök így a hétvégén :(:( többiek??? írjatok, hogy mi van veletek én maradok a hétvégi tesztelésnél, a vasárnapnál. holnap kapom a teszteket:D sok drukk, kedves Kérdést feltevõ ne szomorkodj, hátha a Karácsony lesz a Te idõd!!!
a kezd megjönni nekem azt jelenti, hogy elõtte van barnázás és az megy át vérzéssé. sajnálom hogy Te is negatív lettél. :( kéne valami összesítés hogy kinek sikerült kinek nem. :) és akiknak nem sikerült jövõ hónapban újra folytathatjuk itt együtt az izgulást :) ti beoltattátok már magatokat? vagy be fogjátok?
ja amúgy tesztelsz vagy csak várod hogy ne jöjjön meg?
hát én jövõ hét végére nem várom úgyhogy én még korán vagyok csak érdekelt hogy sok lelkes babára vágyóból mennyi van még itt. fölöslegesnek tartottam egy újabb kérdést kiírni hogy "ki nem várja jan. 6-8 környékén :)
Elvileg én holnapra nem várom. Fájnak a melleim, és tegnap fájt a hasam miután kifújt a szél.
Van még itt valaki akinek a múlt hónapban nem sikerült?
A kérdező hozzászólása: Én is pont így érzem magam :) Ha látok egy babát, fülig ér a szám, aztán rögtön elkenõdök, hogy nekünk meg nem jött össze... az elsõt még el is vetéltem... szóval teljesen normálisnak tartom ezt az ingadozást.
én hol el vagyok kenõdve, hol bizakodok. szinte percenként változik :) most pozitív vagyok ebben a hónapban újra nekifutunk és ismét izgulhatunk az eredményért és nem csak a párommal kette, hanem itt is izgulunk egymásért. szeritem ez tök jó.
A kérdező hozzászólása: Csináltam, és negatív lett :(
Kérdezõ! csináltál tesztet??? én igen tegnap és sajna negatív, de még reménykedem, mert nem is jött meg és még mindig 37-37, 1 a hõm... Többiek????? írjon már valaki jó híreket, hátha jó hatással van ránk is:D
Szia! Már írtam ide, de nekem sajnos megjött idõnap elõtt! :( Így pont karácsonykor nemvárom!!! Remélem ezt hozza a Jézuska! :) ) Ami téged illet, szerintem próbálj egy tesztet ki hétfõn mert még lehet, hogy baba is van!!! Nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Most meg már nincs semmi mensi... a hõm 36, 8, és most vettem észre, hogy a tegnapi negatív teszten (amit még nem dobtam ki) van egy nagyon-nagyon halvány csík. Most akkor mégis lehet baba? Hát már meg lehet õrülni ettõl...
hát nagyon sajnálom...:( én meg megvettem a tesztet, de csak holnap reggel akarom használni és olyan nehéz:D még semmi ma van a 31.napom. bár van néha megjön érzés, de egyáltalán nem görcsölök... azért megírom majd holnap az eredményt, ha nem baj... nektek boldog Mikulást, és bízzatok Jézuskában!!
A kérdező hozzászólása: Már meg is jött a mensi, bár még csak vérfoltos... olyan mintha meg sem lenne igazából... elég fura :S A hõm visszament 36, 5-re... a fene sem érti mi van velem. Jövõ hónapban szívesen "taliznék" ismét a negatívosokkal! Hátha most összejön! Jézuska igazán besegíthetne :)
bocsi impulla helyett ampulla:D:D
sziasztok ! voltam bõrgyógyásznál és azt mondta valamire allergiás vagyok, de nem tudja megmondani mire, mivel mondtam neki h semmi ujat nem használtam, ettem, ittam mostanában. szóval adott calciumot (impulla) és olyan kenõcsöt ami biztos nem árt, ha baba van. mert õ is mondta, hogy hááát, mindenképp csináljak tesztet:D:D hétvégén írom az eredményt! E
sziasztok ismét én akinek a nyák alapján csak 8-9 körül kéne nem jönnie. sokszor van megjön érzésem már most, pedig még addig lenne idõ, még akkor is ha megjön... iszonyatosan fájnak a mellbimbóim, feküdni se tudok rajtuk, állandóan ennék és aludnék. reggel ébredés után megnéztem a hõm (ilyenkor utálom , hogy nem vezetem) 37, 1 volt hüvelyben hát reménykedem szurkolok Nektek is, és a kövi hónapra annak, akinek most sajna megjött!!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom :( Szurkolok, hogy a következõ sikerüljön! És köszi, hogy drukkolsz nekünk!
Sziasztok Csajok! Nekem sajna hamarabb jött meg 2 nappal mint kellett volna! :(((((( Igaz én 30-ra nem vártam! Nektek még szorítok nagyon! Sylk
A kérdező hozzászólása: Ha akartok babát, miért védekeztek akár megszakításosan is? Engedjétek el magatokat! :) A másik, hogy képzeljétek emelkedik a hõm! Ez jót jelent nem? :D
Mi megszakításosan védekezünk, de mindig várom a babót. Viszont most nem annyira, mert a fogaimra antibiotikumot szedek. Remélem most kivételesen megjön. Mikulásra babókat kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Én pont két hetet várok, tehát dec. 4 v. 5-én fogok tesztelni reggel. Nekem nov. 5-én volt meg, tehát megint ezeken a napokon kéne meg nem jönnie :) Ha gondolod tesztelj, de ha még nem mutatná ki nehogy elszomorodj, mert akkor csak várni kell még pár napot! :) Drukk! :)
Jaj de izgi! Ti megvárjátok amíg esetleg késik 1-2 napot vagy pé után 10-12 nappal teszteltek? Nekem szerdán lett pozi az LH teszt aznap akcióztunk. 30án tesztelhetnék szerintetek? Lenne értelme?
A kérdező hozzászólása: Nekem is menszi után egy héttel fájdogált, másnap akcióztunk is ennek örömére :) Én szedem az Elevitet is már másfél hónapja folsavval együtt. Remélem ettõl erõsebb lesz a szervezetem...
Elvileg én is 5-re nem várom, de én úgy érzem, hogy hamarabb volt peteérésem, mint szokott. (de csak sejtem mert sajnos csak a közepétõl vezetem a ciklus.hu-n a hõmet. De volt ovu fájdalmam menszesz után egy héttel. Valószínûleg azért mert késett elõzõ menszeszem és ez bezavart. Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Természetesen csatlakozhatsz, nem zártkörû a buli :) Isten hozott köztünk! :) Neked is szurkolunk! :D
szijasztok! csatlakozhatok? az én dolgom most elég furi, de én is 6-ra nem várom! a mult hónapban késett több mint egy hetet, és mielõtt (sajna) megjött elõtte voltunk együtt pár nappal apucival. most kellett volna lennie p.é-nek, de se híre, se hamva, viszont méhszáj fent, hányinger és iszonyú fáradság. hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi ez. majd kiderül. szurkolok nektek is!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben csajok! ;)
Én is fogok jelezni :)
elsõ vagyok. Mindenképp jelzek bármi történik! Üdv Sylk
A kérdező hozzászólása: Oké, nagyon örülök nektek, hogy írtatok, tartsuk is a kapcsolatot! Írjatok, ha bármi tünet, vagy teszteredmény van! Így máris jobb, nem? :)
Akkor már 3an vagyunk akik drukkolunk egymásnak :) Nekünk is a héten volt pé. Remélem jól idõzítettünk :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is szurkolok neked. Nekem is missed ab. volt.
Esküvõig még védekezünk így, aztán már szabad az út. Viszont nagyon jó hogy emelkedik a hõd! :) Drukkolok
Hogy vagytok csajok? Van valakinek már valami tünet? Vagy túlságosan türelmetlen vagyok?
A kérdező hozzászólása: Én se haragszok, péntek reggel tesztelek egy Qupidot.
én nem haragszom :) szombaton tesztelek megint hátha :)
hát szerintem a teszelgetéseknek még semmi értelme, csak felesleges lelombozást okoz!! próbáljuk meg mással tölteni az idõt!! hétvége elõtt szerintem felesleges a tesztelés! remélem most nem haragudtatok meg rám...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Tesztelj még, hátha! Jaj már olyan idegölõ ez a várakozás...
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok, még pénteken is tesztelek. Nekem is szurkál, és megjövõs érzés van... ez most jó?
nekem is szurkált és megjövõs hasfájásom volt. teszteltem. neg lett :( nem tudom van-e értelme pár nap múlva újra tesztelni....
sziasztok! jajj el ne keseredj, hogy negatív, hisz még egy hét van!! nekem valószinû (nyákból) hogy késõi p.é-m volt, és 9-10-e körül kéne nem jönnie, azaz másfél hét mulva de már megjön érzésem van és szurkál a petefészkem... nem tudom mit gondoljak...
A kérdező hozzászólása: - lett :(
A kérdező hozzászólása: Én már nem bírom tovább, vettem egy Qupido-t, holnap reggel meg szeretném csinálni. 6 napot kéne még várni, de olyan nehéz... :)
Jövõ héten szombaton 5-e. Ki hogy van?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok mi újság van? Én már elkezdtem pisilni járkálni egyre gyakrabban, és úgy érzem, mintha puffadtabb lenne a hasam... így voltam ezzel a korábbi terhességnél is :) Szóval bizakodok...
A kérdező hozzászólása: Ha magasan marad a hõ, akkor nem lesz menszi, és félig lehet örülni így tesztelés elõtt. :)
Hú az jó jel ugye? :) Én nem hõmérõzök úgyhogy magamról nem tudok még ilyen biztatót sem írni!
A kérdező hozzászólása: Szerintem még várjunk a tünetekkel. Nekem csak annyi, hogy emelkedik szépen a hõm. :D
Igaz én 30-ra nem várom, de azért nagyon szurkolok neked is!! Nekem sajna missedem volt májusban, de már nagyon szeretnék babáááááázni!

5 hetes terhesen nem fáj a cicim és nem járok sokat wcre! Júliusban volt egy vetélésem, akkor sem voltak tüneteim. Félek, nehogy megtörténjen megint! Van miért aggódnom, vagy lehet ez normális is?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Biztos nem lesz semmi baj. De tudod ezt fejben kell eldönteni. Csak pozitív dolgokra gondolj, és akkor vonzani fogod a jó dolgokat. Én kívánok nektek jó egészséget, nyugalmat és minden jót! Vigyázz magatokra. Kellemes Ünnepeket! :)

Ne aggódj! Biztos nem lesz semmi baj. De tudod ezt fejben kell eldönteni. Csak pozitív dolgokra gondolj, és akkor vonzani fogod a jó dolgokat. Én kívánok nektek jó egészséget, nyugalmat és minden jót! Vigyázz magatokra. Kellemes Ünnepeket! :)
Egyáltalán nincs miért aggódnod! Én sem vettem észre hogy terhes vagyok az ötödik hétig! Sem mellfeszülés, sem gyakori pisilés, sem hányinger, tehát semmi! Meg is lepõdtem, amikor pozitív lett a terhességi tesztem! A hetedik héttõl kezdett hányingerem lenni, a nyolcadiktól mellfeszülés és a tizedik hét után kezdett gyakori pisilési ingerem lenni. Szóval ez mindenkinél máshogy jelentkezik. Nem törvényszerûek ezek a tünetek.
Nekem pedig már az elejétõl volt gyakori pisilés, mellfeszülés, és még sok terhességi tünet, és ennek ellenére a 10 héten elhalt z embrió. Ne aggódj, ez nem jelent semmit ha nincs tünet, majd késõbb megjön, és próbáld magad kímélni, ne idegeskedj, és gondolj csak arra, hogy minden renden lesz, és csak tusolj, ne igyál alkoholt, ne dohányozzál, és szedjél vitaminokat, illetve folsavat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!