Találatok a következő kifejezésre: Ez a is (22234 db)

Egy félig cigány származású emberből lehet Hungarista? (nem tudom hogy mennyire illik ez a valláshoz de végül is ez is egy eszme vallás nem? )

Legjobb válasz: Nem, ez semennyire nem vallás :D Egyébként igen, lehet, ahogy zsidók is szép számmal vannak köztük, sokan maguk se tudják, hogy saját magukat utálják :D

Nem, ez semennyire nem vallás :D Egyébként igen, lehet, ahogy zsidók is szép számmal vannak köztük, sokan maguk se tudják, hogy saját magukat utálják :D
A vallás nem egyenlõ az eszmékkel: Az eszme fõként utópia, ideál és az ahhoz vezetõ számodra helyesnek vélt útirány szabja meg az eszmédet. A vallás inkább magyarázó ok, vagy rendezõ elv. (amit a csodák, megismerhetetlen - a halálon túl - és egyéb dolgokra találtak ki.) Ha a hungarizmusról beszélünk el lehet felejteni az ostoba és felesleges önbíráskodó erõszakszervezeteket, meg alapjában véve a skinhead mozgalmat, ahogy a rasszizmus sem tesz senkit hazafivá (az egyenlõ lenne a "Bántottál egy ilyen-olyan embert, most aztán nagy magyar vagy!" -felfogással). A patriotizmus egyenlõ az igazi hungaristák eszményével. Az megtûr mindennemû etnikai változatosságot. A lényeg, hogy szeresse az országot, a múltat, ápolja a hagyományokat. (szerintem ezerszer többet érnek, mint némelyik magát hungaristának nevezõ szájhõs.)
☺ hazamegy Rómeó kopaszon. kérdezi az apja: - mit te Rómeó vagy kopasz? Rómeó: - szkinhed vagyok A dade erre lekever Rómeónak egy nagy pofont. erre Rómeó: - még csak egy órája vagyok szkinhed, és máris hogy útálom a cigányokat. ☺
Eszme meg a vallás nem ugyanaz. A vallás az ember hitéhez tartozik, az eszme inkább a politikai beállítottság. Én már láttam olyat, hogy félig cigány és fúl hungarista. Az egész szerintem hozzá állás kérdése bár, aki jobban ismeri a Hungarizmus világát, úgy már nem lesz olyan vonzó, hiszen egy teljesen központosítót államot akartak csinálni, mint a Rákosi-rendszer, csak ott a nemzeti töltet és az antiszemitizmus. A Horthy-korszakban úgy hívták õket, hogy "zöld inges bolsevikok".
Lehet, igen. Ha megfeledkezik a származásáról, vagy a saját családját kivételnek, nem igazi cigánynak tekinti.
Ebben igaza van Ozmium42-nek, a hungaristák tényleg elég radikálisok lettek mára. Egy hungaristát ismerek hírbõl, õ is gyûlöli a cigányokat.
Ozmium42! Az, hogy ezúttal "kívükállóként" írtad le a hungaristák cigányokkal kapcsolatos álláspontját, még nem teszi semmissé az övékhez hasonló nézetek általad történt propagálását más kérdéseknél. Tekintsd úgy, hogy azok alapján merészeltelek egy kalap alá venni a tulajdonképpeni elvbarátaiddal, amiket ezen a honlapon sajnos elég sûrûn "volt szerencsém" olvasni tõled. Ami a felhasználónevedben szereplõ 42-es szám megfejtését illeti, arra most inkább nem vállalkoznék. Maradjunk annyiban, hogy a stílusod és a habitusod alapján nem tartom valószínûnek, hogy 71 éve, 1942-ben születtél.
Mibõl gondolod, hogy egyáltalán évszámot jelent? Vagy, hogy egyáltalán jelent valamit? Nos a további félreértések elkerülése végett lelövöm a poént: http://hu.wikipedia.org/wiki/42_(Galaxis_%C3%BAtikalauz_stop.. Erre gondoltam, amikor kitaláltam ezt a nick nevet. Az ozmium a legnagyobb sûrûségû elem a periódusos rendszerben. Amit a többi válaszaimat illetõen írtál, azt inkább nem kommentálom. Talán csak annyival, hogy bocs, hogy élek :D
Mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy a névválasztásodat egy sci-fi regény (is) ihlette. Mondjuk Douglas Adams helyében én a 31-es számot választottam volna, az valahogy „semmitmindóbbnak" tûnik számomra még a 42-esnél is. Bár nem szeretnék a gondolataidban vájkálni, arra azért kíváncsi lennék, hogy mi alapján kértél „mosolyogva" bocsánatot amiatt, hogy élsz. Én biztosan nem róttam fel neked, hogy „meg mertél születni". Talán ha elfogultság nélkül alkottál volna véleményt, akkor nem jutottál volna ilyen helytelen és bizonyos fokú paranoiáról árulkodó következtetésre.
"Bocs, hogy élek" Ezt akkor szoktam mondani, amikor a véleményemért a puszta létjogosultságomat, vagy jelen esetben az épelméjûségemet kérdõjelezik meg. Mivel ilyenkor meggondolni nem szoktam magam, ezért csak a puszta létezésemért tudok mentegetõzni. Jelen esetben fajgyûlölet a vád, amit egyelõre nem is tudok, hogy melyik hozzászólásom alapján kaptam meg, mert csak ennyit írtál: "...övékhez hasonló nézetek általad történt propagálását más kérdéseknél. Tekintsd úgy, hogy azok alapján merészeltelek egy kalap alá venni a tulajdonképpeni elvbarátaiddal, amiket ezen a honlapon sajnos elég sûrûn "volt szerencsém" olvasni tõled." Szóval más kérdésekre adott más válaszaimról van szó. Elég számosak a válaszaim ahhoz, hogy ne ugorjon be kapásból, hogy melyekrõl van szó. Viszont! A véleményemet soha nem az alapján alakítottam ki, hogy ki mit gondol róla. Megfelelési kényszerem sem volt soha. Valószínûleg nem fogom meggondolni magam, mert rám ragasztod a jól megszokott jelzõket (a hungarista "elvbarátságból" következtetek ezekre), szóval marad a demokrata haláltábor, vagy a toleráns kényszergyógykezelés. Vagy megbocsátod, hogy élek :)
Üdv! A kérdezõ kérdésére válaszoltam, miszerint hogy lehet-e belõle hungarista félig cigány létére. Nem én vagyok hungarista, úgyhogy ezt alaposan benézted barátocskám. Ismerem a hungaristák álláspontját, mert elolvastam, és mivel elolvastam, ezért le is írtam. Arra próbáltam utalni, hogy mivel a hungaristák ki akarják telepíteni a cigányokat Magyarországról, ezért cigányként, vagy félig cigányként miért akarna valaki hungarista lenni? A 42-n még gondolkozz egy kicsit, mert ha ilyen rögeszméid vannak, hogy errõl is a nácik jutnak az eszedbe, akkor nem én szorulok gyógykezelésre.
Ozmium42! Amúgy mit jelent a negyvenkettes szám a nicknevedben? Csak nem a világtörténelem egyik legsötétebb és legvéresebb idõszakának az emlékét szimbolizálja? Ha igen, akkor javaslom, hogy vizsgáltasd meg magad egy szakorvossal! Hidd el, nem fog fájni, és ideális esetben még elõnyöd is származhat belõle!
Ozmium42! És kiknek irány India, te platinafémek közé tartozó, igen magas olvadáspontú, kékesszürke, kemény, rideg fém? A hungaristáknak meg a hozzád hasonló álkeresztény fajgyûlölõknek? Merthogy mi, cigányok biztosan nem fogjuk elhagyni a szülõhazánkat, bárki is kerüljön hatalomra ebben az országban. Remélem, olvasod ezt a kommentet és eljut a kis tudatodig a mondanivalója. Ha mégsem, akkor iratkozz be egy IQ fejlesztõ tanfolyamra, hátha sikerül feltornáznod magad egy olyan szellemi fokra, ami legalább részben megközelíti mondjuk egy 10 éves gyermek értelmi szintjét.
Kedves hatos válaszoló! A hülyeséget melyikre mondtad? Amit én leírtam az nem a mai neonáci, skinhead fiatalokra utalt, hanem a 30-as, 40-es évek Hungarista mozgalmáról, mert alapból az volt a kérdés, hogy Hungarista. A válaszomba azt fejtem ki, hogy a mai szélsõséges fiatalok mennyire nem tudják mirõl beszélnek. A hazafiassággal(patriotizmussal) nincs semmi bajom, de a szélsõséges (sovinizmus) nacionalista eszméket túlzásnak tartom. A válaszomba még azt fejtettem ki, hogy mennyire hasonlítanak a szélsõséges eszmék egymásra, ahogy van rá egy mondás az egyik barna a másik vörös színben van, de a módszerek ugyanazok.
Nem lehet, mert a hungaristák ellenzik a "fajkeveredést", és a cigányokat... hogy is mondják? Azt hiszem "tájidegen", "nem talajgyökeres", "nem honképes" fajnak nevezik. Hungarista hatalomátvétel esetén irány India!
Sándorjános jól leírta. A többi vagy hülyeség, vagy mint az utolsó egy oltári nagy baromság. Elég sajnálatos, hogy a sok agresszív, árpádsávos zászlót lengetõ, gyökereket tekintik sokan hazafinak. Szóval nyugodtan le lehet vetkõzni szerintem, ezt a sztereotípiát és a hazafikat nem összekeverni az agyhalott "nácikkal" és focidrukkerekkel. És a skinheadeket pedig ténylegesen annak látni amik, hiába viselnek karszalagot, Nagy Magyarország kitûzõt és hiába tagjai a Magyar Gárdának, ezektõl senki nem lesz magyarabb a másiknál. Ill. elég szegénységi bizonyítvány, ha valaki ilyen agresszívan viselkedik.
Megtörtént eset: 13-14 éves forma lányka megy haza, otthon bejelenti, hogy mától skinhead lesz. DURR, egybõl két pofon az apától. Kolompár Bettikének hívták...
Sosem vártam el senkitõl, hogy az én ízlésemhez igazítsa a saját véleményét. Ez alól te sem vagy kivétel. Amúgy meg ki vagyok én, hogy bárkinek is jogomban állhatna megbocsátani a puszta létezését? Álljon már meg a menet! Te tényleg úgy gondolod, hogy egy átlagos földi halandó rendelkezhet olyan erkölcsi alappal, ami feljogosítja arra, hogy megkérdõjelezze mások életének a létjogosultságát? Nem vagy egy kicsit „eltájolódva" ebben a kérdésben? Szerintem kár azon lovagolni, hogy én milyen jelzõket ragasztok rád. A jelzõket ugyanis nem én ragasztom rád, hanem te ragasztod saját magadra. Azokkal a szélsõséges megnyilvánulásokkal, amelyek szép számmal megtalálhatóak többek között ezen a weboldalon is.

Hogy is van ez a hó eltakarítás? Így is büntetnek?

A férjem dolgozik de én itthon vagyok 32 hetes veszélyeztetett terhesen. Ha valaki elcsúsznak a házunk el?tt mert nincs letakarítva a hó akkor így is büntetnek?Vagy mi van akkor ha mind a ketten dolgoznánk?És csak reggel meg este tudunk havat takarítani?

Legjobb válasz: Az is látszik, ha valahol reggel-este eltakarítják, nagyon sokan dolgoznak és ugyanez van náluk is. Másrészt ha van olyan szomszéd, aki esetleg vállalja, amikor pl. egész nap egyfolytában esik, hogy néha-néha elõttetek is egy kicsit eldúr. De nem kötelezõ ellapátolni, vagy elsöpörni, ha sózni nem akarod, akkor lehet fûrészporral vagy kályhából, kazánból kikerült salakkal is felszórni, rögtön nem csúszik. Ez viszont nem is annyira megerõltetõ fizikailag.

Az is látszik, ha valahol reggel-este eltakarítják, nagyon sokan dolgoznak és ugyanez van náluk is. Másrészt ha van olyan szomszéd, aki esetleg vállalja, amikor pl. egész nap egyfolytában esik, hogy néha-néha elõttetek is egy kicsit eldúr. De nem kötelezõ ellapátolni, vagy elsöpörni, ha sózni nem akarod, akkor lehet fûrészporral vagy kályhából, kazánból kikerült salakkal is felszórni, rögtön nem csúszik. Ez viszont nem is annyira megerõltetõ fizikailag.
A rendelet szerint a tulajdonos kötelessége a járda takarítása. PONT. (az, hogy hogyan oldod ezt meg senkit nem érdekel.) Feltételezem, hogy ott, ahol látják a jószándékot (legalább reggel és este el van takarítva a hó, felszórva a járda - SÓZNI TILOS!) ott nem valószínû, hogy bírságot szabnak ki. Más kérdés, hogy minden normális önkormányzat elõször felszólít és utána büntet.
1-es vagyok! Másrészt rendelet ide, rendelet oda, ha már ennyire közel a baba, és ráadásul veszélyeztetett is vagy, szóval, nem tudom, hogy olyan szomszédok, akik egyébként is otthon vannak, esetleg nincs közöttük, aki önkéntesen felajánlaná, hogy megteszi helyetted? Eszébe jut valakinek, hogy segítsen neked?

Nyár óta van fűzőm, mert gerinc ferdülésem van. Ismertek valakit akinek ugyan ez a baja? Szívesen válaszolok ezzel kapcsolatban. Ha ismertek ilyen lányt/fiút légyszi szóljatok. Prívát üzenetbe is kérdezhettek! Nem szeretném, ha gúnyolnátok.

Legjobb válasz: Szia! Nekem mesélhetsz róla, itt vagy privátban:) Nekem is gerincferdülésem van, kb tinikorom óta, sajnos szüleim nem igazán foglalkoztak ezzel.. meg is kaptam már párszor másiktól, hogy szép lány vagyok csak ne lennék ilyen görbe :/

Szia! Nekem mesélhetsz róla, itt vagy privátban:) Nekem is gerincferdülésem van, kb tinikorom óta, sajnos szüleim nem igazán foglalkoztak ezzel.. meg is kaptam már párszor másiktól, hogy szép lány vagyok csak ne lennék ilyen görbe :/
A korzettes tábort ismered már?
A kérdező hozzászólása: még nem voltam ilyen táborban, mert nem tudom, hogy mikor van/volt.
A kérdező hozzászólása: köszi! megpróbálom :)
Joga gyakorlatokat lehet vegezni, es Etkaanyo jogajat is, ami szinten letoltheto is, ez szinten segiteni fog, sot a fuzo mellett tokeletes segitseg, elobbi gyogyulast lehetne elerni a rendszeres mozgassal.
A kérdező hozzászólása: és ilyet hol találok ilyen jógát??
Szia.:) Nekem is van fûzõm, én október 14-én kaptam meg.:) Írj privit, és beszélgethetnénk.:D

Le lehet állítani? Pl: ekrn. Exe 59 megát zabál wlcomm. Exe ez is sokat ezek nagyon sok memóriát használnak le lehet állítani ezeket a folyamatokat Mik ezek ja meg az explorer exém is alap helyzetbe ha meg sincs nyitva 33 megát zabál

ocsi a megfogalmazásért gyorsan írtam ki a kérdést

Legjobb válasz: Ha lekapcsolod az explorer.exe-t akkor nemlesz se tácád, se ikonjaid. Ez nyílvános pc-nél jó.

Ha lekapcsolod az explorer.exe-t akkor nemlesz se tácád, se ikonjaid. Ez nyílvános pc-nél jó.
wlcomm az MSN által használt folyamat, alkalmazás. Explorer.exe-t meg ne bántsd, az a rendszer fontos részét képezi.
Ez még csak nem is egy trükk?

Csinált már valaki tojásdiétát? Az is érdekelne hogy epehólyag eltávolítás után is lehet-e csinálni ezt a diétát.

Legjobb válasz: én csináltam tojásdiétát, 5 hónap alatt sikerült 10 kg-t leadnom úgy, h naponta ettem csokit meg hamburgert meg ilyesmiket. de vigyázz vele... nekem 5 hónap után már túlérzékenység jött ki rajtam.. szal kiütések. ha egyszer-kétszer eszek tojást, akkor nincsenek kiütések,d e ha megint huzamosabb ideig elkezdenék csak tojást enni, akkor megint lennének kiütések. amúgy ez is embere válogatja. nem tudom, h epehólyag eltávolítás után lehet-e, ezt majd más megválaszolja. én válaszoltam amire tudtam^^

én csináltam tojásdiétát, 5 hónap alatt sikerült 10 kg-t leadnom úgy, h naponta ettem csokit meg hamburgert meg ilyesmiket. de vigyázz vele... nekem 5 hónap után már túlérzékenység jött ki rajtam.. szal kiütések. ha egyszer-kétszer eszek tojást, akkor nincsenek kiütések, d e ha megint huzamosabb ideig elkezdenék csak tojást enni, akkor megint lennének kiütések. amúgy ez is embere válogatja. nem tudom, h epehólyag eltávolítás után lehet-e, ezt majd más megválaszolja. én válaszoltam amire tudtam^^
Szia! én csináltam tojásdiétát. Igazából nem is akkor fogytam, amikor a diétát csináltam, hanem utána, mert ennyi kajától úgy összeszûkült a gyomrom hogy szinte egész nap nem ettem semmit. Nekem 5 kg-ot sikerült így leadnom, de többet nem csinálom, mert herótom van a tojástól :)
Boccs, hogy kérdezek tõled milyen az a turbo? Nekem is le kellene adnom szülés után bár 25kg-ot!Kérlek ird meg!!!!
Nem szívese írok a fogyi részre, de kivételt teszek az egészséged érdekében. A tojásban nagyon sok a zsír, az epe szerepe a zsírok lebontása ha jól emlékszem... Innen már össze tudod rakni a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.Nekem még egy 10-est kéne ledobnom, 25 már lement turbóval.Na annál egyhangubb nincs.5 hónapig én nem szeretném csinálni.
A kérdező hozzászólása: A második kérdezõnek írom, hogy leírom neki privibe, mi a turbo ha megadja az e-mail címét, mert itt nem lehet reklámozni, úgy tudom.Leírom azt az oldalt ahol részletesen olvasni lehet róla.Csak annyit elõljáróban hogy nekem nagyon bevált.Ez pont azoknak jó akik nagy sújfelesleggel küszködnek.Csak egy idõ után erre is rá lehet unni. Egyébbként köszi a válaszokat.Azt hiszem nem vágok bele, félek hogy valami baja lessz az epémnek ismét.
Nekem anyukám csinálta, és mondta, hogy többször is rosszul lett a diéta során. Persze ez is alkati kérdés, de nem ár óvatosnak lenni. Sajnos a tojásnak van szinte a legmagasabb koleszterintartalma... Petranova
winter has gone (past perfect) Summer is coming (present continue)
Bocsánat, de a winter has gone az nem past perfect, hanem present perfect. Ami a kérdésnek azon részét illeti, hogy helyes-e, Winter is gone tökéletes egy ánglius kijelentésnek, ellenben ha megkérded, hogy ez milyen szerkezet, akkor azt lehet rá mondani, hogy ez egy present simple - ugyanis ebben az állítmány igei része az "csak" az "is". A "gone" az a névszói része az állítmánynak, mûfaját tekintve melléknév.

Miért lehet az hogy amikor ugrálok vagy futok ugye a mellem fel le ugrál és ez fájdalommal jár? Lányok ez másnak is fáj, vagy csak nekem?

Ja és CSAK A JOBB MELLEM FÁJ! 19 éves vagyok, viszont nem igazán fejlõdtek ki a melleim (abból gondolom hogy a családban messze mindenkinek nagy a melle).Ebben a jobb mellemben ami fáj az a bimbó alatti közvetlen talán mirigy vagy nemtudom mi az de ha megfogod a melled kitapintható rögtön hogy van valami a bimbó alatt,na szóval ez ahogy fel le mozog fájdalommal jár.Szerintetek?Nõgyógyász azt mondta nincs vele baj de már ez régen volt és be is bizonyosodott azóta hogy sokszor téved sajnos.Hol lehet ezt kivizsgáltatni vagy van valami tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Hordasz sportmelltartót? Nagyon ajánlatos, nekem úgy semmi bajom nincs vele. Nem is értem, hogy tesi órán az osztálytársaim hogy tudnak meglenni nélküle. Én kézilabdáztam sokáig, nekem ez alapvetõ, anélkül kényelmetlenül érzem már magamat. 18L

Hordasz sportmelltartót? Nagyon ajánlatos, nekem úgy semmi bajom nincs vele. Nem is értem, hogy tesi órán az osztálytársaim hogy tudnak meglenni nélküle. Én kézilabdáztam sokáig, nekem ez alapvetõ, anélkül kényelmetlenül érzem már magamat. 18L
Nekem is feszül ugrálásnál, de melltartót váltottam. Az viszont nem normális amit a jobb mellednél tapasztalsz. Menj vissza a nõgyógyászhoz, és kérj egy mammográfiai, vagy ultrahangos vizsgálatot. Legyél erõszakos, ne hagyd magad meggyõzni semmi olyanról, hogy a mammográfiai vizsgálat csak bizonyos kor után javasolt. Ez szokott lenni a szöveg!
A kérdező hozzászólása: Hát egyértelmû hogy melltartóval nekem sem ugrál de erre vagyok kíváncsi hogy melltartó nélkül mért fáj? Mert egyébként 2. kommentelõ nekem nem feszül hanem rendesen fáj!Kicsit már kezdek arra gondolni hogy valami gátolja a növésben vagy valami köze van a dolognak ahoz, hogy nem akar nõni.Na meg az még hogy nektek akkor nem fáj? Ezt akár most is kitudjátok próbálni ha leveszitek a melltartót és ugráltok vagy5öt jó magasra hogy értelemszerûen a melled is mozogjon.Kíváncsi lennék rá nagyon!
De, fáj! Járok tornára, mindenki sportmelltartót hord, és bizony néha kézzel is tartjuk a mellünket, mert fáj az ugrálásnál.
Persze hogy fáj melltartó nélkül.
Persze hogy fáj, nõknek NEM KELLENE ugrálniuk.
mindne nnönek fáj melltartó nélkül, nem is szabad igy ugrálni, hordj melltartót.
A kérdező hozzászólása: Hordok... :D csak kicsit megégtem szoliba és zavart ezért vettem le és nyugi csak itthon edzettem ugyhogy alap nálam is hogy sehova nem fogok melltartó nélkül menni :D De ez azért igy furcsa volt.Köszi a válaszokat akkor ezek szerint , nem csak nekem fáj...és gondolom azért csak az egyik mert abba nagyobb az a gumó is ami a mellbimbó alatt van közvetlenül.hát majdnem a duplája a másiknak.

Elõre is nem kell lehurrogni, tudom nagyon felelõtlen voltam. Szóval az történt hogy a barátom egy olyan 1-2 percre berakta és ez hirtelen jött. Én nem akartam hogy ez történjen és késõbb ezt mondtam is neki. Valaki tud segíteni?

Utána kezdtem félni mi van hogy ha terhes leszek. Erre azt mondta a barátom hogy képtelenség lenne mivel nem volt még magömlése és ilyenkor a fiúk szervezete nem termel spermát. És ez egy hónapja történt és az is lehet hogy a pára miatt de én úgy vettem észre mintha a hasam nõtt volna. :(((

Legjobb válasz: Azóta megjött?

Azóta megjött?
14-es vagyok. Nehogy komolyan vegyél! Ez eddig eszembe se jutott, de újraolvastam, amit írtál :D
Nyugi, csak a pára miatt nõ a hasad. Nem kell aggódni. Ha hirtelen jön és hatol beléd, attól nem lehetsz terhes. Fõleg, ha utána mondtad, hogy te nem is akartad. Az mindig mindent semlegesít. Tükör elõtt mond még a párától megnõtt hasadnak: ebben nincs gyerek, ebben nincs gyerek. Ha kitartóan mantrázol örök életedre nem fordul elõ ilyen probléma.
Kérdezõ, szomorú, hogy ennyire vagy felvilágosítva, de dugni már tudsz :( A hatéves hiába verné magának, nem jönne semmi, ugyanis még nincs spermája. Ha a barátodnak jön valami, akkor õ már nemzõképes, és simán lehetsz terhes, de meg is érdemled, ha 1) ilyen okosak vagytok a szexhez 2) egy olyan fiúval vagy együtt, aki úgy rakja be neked gumi nélkül, hogy te még csak nem is akarod
36 éves vagyok, sok mindent megéltem de az, hogy hirtelen jött, az mit jelent???? Sétáltatok, megbotlottatok és pont beléd akadt a farka???? vagy suttyomba becsempészte??? :D Akkor felvilágosítalak drága: a Pára miatt nem nõ a hasad :D :D ennyi idõ után sem! Nem minden fiúnál van éjszakai magömlés és attól még lehet nemzõképes. Ha beérett a pasid a herék folyamatosan termelõdnek és a zacsiban tanyáznak várják, hogy akár az elõváladékkal, ami orgazmus nélkül is távozhat a fütyülõbõl, távozzanak és megtermékenyítsék az ilyen buta libákat, mint TE vagy. Úgyhogy jah, simán lehetsz terhes, sztem szólj anyádnak, hogy ráncigáljon el dokihoz. Apádnak meg ne, mert agyon üti az a bikát :D :D
A kérdező hozzászólása: Akkor a fiúk hány éves koruktól élveznek el? Mert ha azt nézzük egy 6 éves is ha kiveri magának abból is jön valami.
Ha a barátod el tud élvezni, és olyankor jön belõle sperma, akkor tök mindegy, csinált-e már ilyen véletlenszerûen, akkor teljesen ivarképes. Ne a barátodnak higgy, mert ezekszerint semmit sem tud a szexrõl.
A kérdező hozzászólása: Akkor egy kicsit hosszabban is leírom hogy mit mondott a barátom. Azt mondta hogy õ úgy tudja (elviekben egy orvos mondta neki) hogy a férfiak csak akkor ivarképesek ha már volt nekik olyan hogy csak a semmiért elkezdenek lõni.
hülyeség amit a pasid mond, az elõváladékban is lehet spermium. Jó lenne, ha olyan emberrel szexelnél, akit érdekel más is a saját farkán kívül.
A barátodnak egyáltalán nem volt még soha magömlése? Úristen, ti hány évesen szexeltek, és egyáltalán minek?? Nem véletlenül vannak ilyen vízválasztó dolgok az ember szervezetével kapcsolatban, ez jelzi azt, hogy a teste érett-e a szexre...
Kicsi az esélye, hogy ennyitõl teherbe ess, ha csak nem végzett önkielégítést elõtte. 1 hónap alatt pedig egyébként sem nõl annyit a hasad, hogy az látható legyen.
A kérdező hozzászólása: És az tényleg igaz ha még nem volt meg a fiúknál a magömlés akkor nem ivarképesek? Amúgy többi nem lesz ilyen és ezt meg is beszéltük csak elvesztettük a fejünket. :(((
A hasad nem fog nõni néhány hét alatt, és nagyon kicsi az esélye a terhességnek. Ne aggódj, a stresszeléstõl is késhet a menstruációd (bár ha még annyira se érett a szervezeted, hogy rendszeresen vérezz, akkor nem értem, minek szexelni). A barátod pedig éretlen és tudatlan, elég szomorú, hogy egy ilyen felelõtlen fiúnak adod oda magad.
A kérdező hozzászólása: Nem de az a baj hogy nem minden hónapban szokott megjönni
Csinálj egy terhességi tesztet, és irány a nõgyógyász.
A barátod hazudik, és leginkább mindketten buták vagytok. Semmi köze semmilyen magömlésnek ahhoz, hogy a férfi szervezete amúgy termel-e ivarsejteket. Csinálj egy tesztet, és alaposan gondolkodj el, hogy ennyi idõsen, ennyire felvilágosítatlanul, egy ilyen pasival van-e értelme szexelni. (megsúgom: nincs)

Hogy is van ez a mosolygás?

először mindenkire-aztán később szelektál.vagy a 6.héttől anyára,apára,tesóra-és akit megismer csak a hangja,arc alapján?

Legjobb válasz: Amig nem lát jól még,addig hang alapján anyára,apára,tesóra,sûrûn látott emberekre.Ha jól lát már,akkor mindenkire is akár hang és fej alapján is.Késöbb meg már idegenre semmi reagálás,ismerõsökre mosoly,ezt kb 8-10hós kortól.

Amig nem lát jól még, addig hang alapján anyára, apára, tesóra, sûrûn látott emberekre.Ha jól lát már, akkor mindenkire is akár hang és fej alapján is.Késöbb meg már idegenre semmi reagálás, ismerõsökre mosoly, ezt kb 8-10hós kortól.
Kislánykám ma 8 hetes. Kb 3 hetes kora óta mosolyog ránk. Aztán 6 hetes volt mikor anyukám eljött hozzánk (messze lakik), tehát idegen volt a számára. Pár percig komolyan nézte õt, de mivel anyukám egyfolytában beszélgetett hozzá, így rá is rámosolygott. Itt volt 3 napig, minden nap mosolygott rá. Aztán anyósom jött el 7 hetes korában, elõtte 2 hetesen találkoztak. Õt s nézegette pár perig, majd õrá is mosolygott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!