Találatok a következő kifejezésre: Ez a hideg is árthat (2 db)

Ez a fajta hideg is árthat a babának, ha nem olyan helyen dolgozom?

Ha nem érzem, hogy fázom, s?t rosszul vagyok ha túlmelegedek és nem is öltözöm a téli hidegnek megfelel?en, ebb?l kifolyólag, hogy akkor szédelgek. Közben kicsit a hasam megfázik.

Legjobb válasz: Nemhinném,hogy ezzel ártanál a babádnak.Én novemberben egy polpban és egy kismamanadrágban szaladgáltam mert nem birtam a meleget...

Nemhinném, hogy ezzel ártanál a babádnak.Én novemberben egy polpban és egy kismamanadrágban szaladgáltam mert nem birtam a meleget...

Szeretném itthon masszírozni a narancsbõrömet, illetve mindenféle vérbõségfokozó olajat/kencét is kipróbálni, esetleg a hideg-meleg zuhanyt is. Viszont nem régen fedeztem fel, hogy vannak visszerek is a lábamon. Akkor ez nem árthat nekik?

Olvastam valahol,hogy erõs vérbõságfokozó készítményeket nem is szabad rá használni,de olyat is,hogy ott ugye pang a vér és ez akkor jót tesz neki? Bocsi ,ha hülyeséget kérdezek...Vagy csak a masszírozás? Egyébként,nem olyan durva visszér még ez.Nem dudorodik ki ,de azért an belõle elég sok.:/ Meg nem tudom,a hideg-meleg váltózuhannyal is,nem ártok -e neki.

Legjobb válasz: Szerintem önmasszázzsal sokra nem mész, lehet masszírozni, de kell hozzá szakember, meg fõleg egy másik kéz, ami nem a sajátod. Az önmasszázs csak alibi. Vérbõséget fokozni lehet, de ésszel. Visszereket egyáltalán nem szabad masszírozni, még képzett masszõrnek sem!!!

Szerintem önmasszázzsal sokra nem mész, lehet masszírozni, de kell hozzá szakember, meg fõleg egy másik kéz, ami nem a sajátod. Az önmasszázs csak alibi. Vérbõséget fokozni lehet, de ésszel. Visszereket egyáltalán nem szabad masszírozni, még képzett masszõrnek sem!!!
Szia!Én kozmetikus vagyok illetve vannak visszereim is sajnos 27 éves létemre.A hideg-meleg váltózuhany az jót tesz.A vérbõségfokozó, melegséget fokozó készítményeket kerüld viszont, inkább hûsítõ mentolos krémekkel masszírozd át a lábad.Alulról felfelé történõ simiító mozdulatok még jót is tesznek a visszeres lábnak, de semmiképp nem szabad erõteljesen masszírozni.Ahol sok az ér, inkább csak simíts, ahol nincs olyan sok ott lehet erõteljesebben masszírozni.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Az utolsó különösen hasznos volt! Közben , ezért nézegettem, és lehet, hogy nekem ezek nem is visszerek , mert igazából nem dudorodik ki ... vagy nem jól tudom? Aztán az is lehet, vagy gondolom, hogy ezekbõl lesznek majd a visszerek. Most ilyen borsmenta olajam van , akkor remélem , az jó lehet rá. Köszi még egyszer!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!