Találatok a következő kifejezésre: Ez a hónap hogy próbálkozunk, (34 db)

Igaz ez? 5 évig szedtem fogigátlót. Januárba hagytam abba. Ez a második hónap hogy próbálkozunk a babával. Mindig renedesen megjön a mensim.30-31 napos ciklusaim vannak. Akkor ugye nekem van peteérésem?

Itt sok helyen olvasom,ha valaki fogamzásgátlót szedett akkor nincs utána peteérés.

Legjobb válasz: A rendszeres mensi nem jelent peteérést. Hõmérõzés + ovuteszt megmondja, egy-két hónapig nézd, és akkor biztos lehetsz benne. Sokan csinálják hónapokig, amíg nem sikerül, de két hónap alatt elég tapasztalatot tudsz szerezni magadról, és szerintem bele lehet õrülni az ugyanabban az idõpontban felkelésbe :)

A rendszeres mensi nem jelent peteérést. Hõmérõzés + ovuteszt megmondja, egy-két hónapig nézd, és akkor biztos lehetsz benne. Sokan csinálják hónapokig, amíg nem sikerül, de két hónap alatt elég tapasztalatot tudsz szerezni magadról, és szerintem bele lehet õrülni az ugyanabban az idõpontban felkelésbe :)
sajnos semmi nem garantálja, hogy van peteérésed, annak ellenére, hogy látszólag rendben van a ciklusod. ha néhány hónapig méred az ébredési hõmérsékletedet, akkor biztosabbat fogsz tudni arról, hogy van-e peteérésed...
Én csak a saját példámmal tudok válaszolni, majdnem 15 évig szedtem fogamzásgátlót, amikor abbahagytam, nekem is rendesen megjött, és biztos, hogy volt peteérésem, mert 2 hónap múlva terhes lettem. Remélem nálad is minden rendben lesz!
Akár azonnal is lehet peteérés, de az is lehet, hpogy másfél évig semmi. Ha hõmérõzöl, abból egyértelmûen kiderül, hogy van-e.
Én minden hajnalban felébredek öt körül arra, hogy pisilni kell. Hõmérõzök, kimegyek vécére, aztán visszafekszem és alszom tovább. Még nem õrültem bele. :-)
szia!saját esetemet tudom leírni.10 évig szedtem megszakítás nélkül a gyógyszert.novemberben abbahagytam, januárban jött meg, utána semmi.aztán így menzesz nélkül márciusban babás lettem.úgyhogy nekem volt peteérésem ezek szerint.

Ez a 2. hónap hogy probálkozunk babával az elözö hónapban beteg voltam 40fokos lázzal, ez befolyásolhatta hogy nemjött össze a baba?

Legjobb válasz: Igen befojásolhatta és jobb is hogy nem jött össze akkor mert valószínûleg nem maradt volna meg. Mielõbbi babásodást!

Igen befojásolhatta és jobb is hogy nem jött össze akkor mert valószínûleg nem maradt volna meg. Mielõbbi babásodást!
Igen. De jobb is, hogy lázasan nem jött össze a baba, mert a 38 fok láz nagyon súlyos magzatkárosító hatású, beteg babát okozhat, vagy vetélést is. ha teherbe esel, nagyon vigyázz arra, hogy a lázadat a lehetõp leghamatrabb nyomd le. Lázcsillapító gyógyszereket is be lehet venni: a láz maga sokkal több éés súlyosabb gondokat okoz rendszerint, mint bûrmilyen gyógyszer. A kismamák hajlamosak parázni és semmiféle gyógyszert nem bevenni, pedig csak 41 gyógyszer van a többezer között, ami magzatkárosító hatású. Ha nem vesznek be gyógyszert, azzal rendszerint sokkal több kárt okoznak, minth a bevennék. (Természetesen orvossal konzultálva.)
Bocs: 38 fok fölötti láz.

Párommal babát szeretnénk, ez lesz a harmadik hónap hogy próbálkozunk. Kell orvoshoz mennem?

Kb két hónapja voltam ráksz?résen és ott mondtam hogy babát szeretnénk. de az orvos nem is foglalkozott velem. Kellett volna valamilyen vizsgálatot végeznie? vagy kellett volna kérnem? Ha igen milyet?

Legjobb válasz: 3 hónap az még viszonylag rövid idõ. Ha 1 évig sikertelen a dolog, akkor érdemes komolyabb kivizsgálást kérni. Én 7 hónpja várok a 3. babámra.

3 hónap az még viszonylag rövid idõ. Ha 1 évig sikertelen a dolog, akkor érdemes komolyabb kivizsgálást kérni. Én 7 hónpja várok a 3. babámra.
Igen, én is úgy hallottam, hogy 1 év még bõven belefér..
Ha gondolod, a saját megnyugtatásodra kérhetsz vér- és vizeletvizsgálatot, UH vizsgálatot. Az elsõ kettõre a háziorvosod is adhat beutalót. Sok sikert és kitartást!
Nekem az elsõ 9 hónap után jött össze, a második pedig az elsõ születése után 2és fél évvel! (értsd:semmilyen védekezés nem volt)De ahogy nem görcsöltem rá a teherbeesésre, azonnal "megestem".
Mi 10 hónap után mentünk el dokihoz vizsgálatokra. Azóta eltelt még 11 hónap. (egy 21 hónapja próbálkozó)
Nekünk 3 sikertelen próbálkozásunk volt, és a párommal úgy döntöttünk, hogyha lezajlik az esküvõi herce-hurca, elmegyünk az orvoshoz és lám, az idõ alatt lettem terhes! Most szombaton 6 hetes terhesen megyek férjhez!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához, és az esküvõdhöz. Remélem boldogok lesztek!
Köszönöm szépen, de még csak holnap megyek ultrahangra. Igaz, 3 teszt + :) Neked is az lesz, drukkolok!

Ez a 4. hónap hogy próbálkozunk, eddig eredménytelenül. Mensis előtt 2-3 nappal szokott mellfeszülésem lenni, most viszont peteérés óta érzem. Még 5 nap a piroskáig. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Akár terhességi jel is lehet a mellfeszülés. Ne gondolj sokat a terhességre, ne akard görcsösen, és akkor egyszercsak sikerül. Nekem is négy hónap után jött össze, akkor szinte már nem is gondoltam rá, amikor csináltam a tesztet biztos voltam abban hogy negatív lesz, és csodák csodájára pozitív lett. Szorítok!

Akár terhességi jel is lehet a mellfeszülés. Ne gondolj sokat a terhességre, ne akard görcsösen, és akkor egyszercsak sikerül. Nekem is négy hónap után jött össze, akkor szinte már nem is gondoltam rá, amikor csináltam a tesztet biztos voltam abban hogy negatív lesz, és csodák csodájára pozitív lett. Szorítok!
Mi másfél éve próbálkozunk. Sajnos semmi eredménnyel. Az a baj hogy annyira akarom hogy beképzelem magamnak a terheség tüneteit. Sok nõnél elõfordul. Gondoljatok egymásra ne a babára. Hát ha sikerül. Sok sikert nektek. drukkolok...
Nekem elõfordult, hogy egy egész hónapon át fájt a mellem és nem voltam terhes. Várd meg még azt az 5 napot, aztán csinálj tesztet, és ha nem hiszel annak sem, akkor menj el dokihoz!

Ez az elsö hónap hogy probálkozunk agusztus 4re nem várom sosem szedtem foganzásgátlot, semmi teát nem ittam, és gyógyszert sem szedtem csak szinte minden nap együtt vagyunk a párommal akár többször is, ez baj lehet?

mert olvastam hogy 2-3naponta kell hogy a spermáknak jo legyen a min?sége,szval igy nemis sikerülhet?ez baj hogy ennyiszer együtt vagyunk?

Legjobb válasz: napi egyre szûkítsétek, mert így igen, a spermák nem lesznek annyian és ezáltal kevesebb az esély arra hogy egy is eljuson a petesejtig.

napi egyre szûkítsétek, mert így igen, a spermák nem lesznek annyian és ezáltal kevesebb az esély arra hogy egy is eljuson a petesejtig.
elõzõ vok.: eljusson .. bocs
http://videoklinika.hu/fooldal/szex_ejjel-nappal A doki szerint nem! :) Hajrá! :) )
Most valaszoltam egy hasonlo temaju kerdesre, bemasolom neked is, amit ott irtam: "En is olvastam ilyet, de en egyik gyermekem vallalasa elott sem voltam hajlando csak azert nem szeretkezni a normal vagyaink szerint, mert babat szeretnenk. Az elso babam epp ugy fogant, hogy elotte negy napig a ferjemmel kulon voltunk, volt nagy orom, miutan hazaert, mondanom sem kell. Naponta tobbszor is egyutt voltunk kb egy hetig, annyira orultunk egymasnak es het kozepen epp peteeresem volt, akkor fogant a babank. A masodik alkalommal szinten szinte minden nap egyutt voltunk, ahogyan egyeb honapokban is, talan 3-4 nap maradt ki osszesen a ciklusom soran es igy is megfogant a baba (az elso probalkozos honapban)." Sok sikert nektek is!
Lehet. De a holnap reggeli teszt biztosabbat mond majd Neked. Szurkolok!
Nekem is szurkált jobban, mint mikor mensim volt. Mesélj holnap reggel:-) Szukolok én is:-)
Szurkolok, hogy baba legyen, amúgy igen lehet. Írd meg mi lett!
nekem is holnap nem kéne megjönnie , a hõm még magas de bármi lehet szurkolok nagyon
Én is szurkolok neked, és lehet is, hogy attól érzed ezt, mert összejött a baba, de ez még nem biztos. Amikor mi próbálkoztunk, én is mindig éreztem ilyet...sõt, még barnáztam is, amit addig soha életemben! Szóval biztos vmit jelzett a szervezetem, annyira akartam...aztán a 4. hónapban sikerült, akkor nem éreztem ilyet, inkább a melleim feszültek és a méhem fájt nemvárt elött egy nappal. Szóval sztem ezek a dolgok semmit nem jelentenek, minden lehetséges, de nem törvényszerû. Azért tényleg drukkolok! fél éves ikrek anyukája

Párommal ez lesz a második hónapja hogy próbálkozunk babával. Mikortól izgulhatok hogy el kell e mennem dokihoz mert problémáink vannak?

Legjobb válasz: Még egyáltalán nem kell izgulnotok. Majd mondjuk egy fél év múlva, ha nem jön össze a baba. Akkor menjetek orvoshoz.

Még egyáltalán nem kell izgulnotok. Majd mondjuk egy fél év múlva, ha nem jön össze a baba. Akkor menjetek orvoshoz.
Nem-nem. Azt mondják, hogy ha egy pár babát szeretne és kb 2 évi próbálkozás után sincs gyermekük kell meddõségi kivizsgálást csinálni. Tehát izgulni ráérsz még.

Velem az anyukám 1 év alatt esett teherbe? Nálam is fennáll ez a "veszély" hogy csak 1 év után esek teherbe? Lassan 4 hónapja próbálkozunk sikertelenül.

Legjobb válasz: Ha csak nincs valami szervi rendellenesség, amit örököltél, akkor nem valószínû. Anyukád génállományának csak 50%-a a tied, annak is fele-fele az õ szüleitõl...

Ha csak nincs valami szervi rendellenesség, amit örököltél, akkor nem valószínû. Anyukád génállományának csak 50%-a a tied, annak is fele-fele az õ szüleitõl...
Anyukám velem 4 év alatt esett teherbe. Hátrahajló méhe van. Én a fogamzásgátló abbahagyása utáni 2. hónapban állapotos lettem. Sok sikert nektek :)
Jaj, dehogy. Bármikor teherbe eshetsz! Én most fogom kipróbálni a gynevac kúrát!!Valaki, mondta hogy sokaknak bevált!!
A kérdező hozzászólása: Hát akkor remélem minnél elõbb teherbe esek. :) Mi az a kúra?

Ez az első hónap hogy próbálkozunk a babával. Hihetetlen lenne ha egyböl sikerülne?

Csak azért mert amiket itt olvasok, hogy senkinek sem sikerül, tiszta stresszben vagyok, és az van bennem hogy tuti hogy nekem sem jöhet össze els?re...

Legjobb válasz: Ide nagyrészt a panaszosak írnak, akinak valami baja van. aki egyböl teherbe esik az nem kérdez ilyenre rá. szóval ne aggódj, ha pláne gyógyszert nem szedtél és van peteérésed és a párod spermája is jó akkor teherbe eshetsz egyböl. kb a mensid elsö napjátol számított 14-15 napon szerelmeskedjetek mert akkor van peteérésed, és a pete csak egy napot él.vagy elötte pár nappal.

Ide nagyrészt a panaszosak írnak, akinak valami baja van. aki egyböl teherbe esik az nem kérdez ilyenre rá. szóval ne aggódj, ha pláne gyógyszert nem szedtél és van peteérésed és a párod spermája is jó akkor teherbe eshetsz egyböl. kb a mensid elsö napjátol számított 14-15 napon szerelmeskedjetek mert akkor van peteérésed, és a pete csak egy napot él.vagy elötte pár nappal.
Szia. Próbáld meg az ilyen és hasonló gondolatokat elûzni a fejedbõl. Ne görcsölj rá a babára, mert sok nõ pont ezért nem tud teherbe esni, holott egészségileg teljesen rendben van. Egyébként nem hihetetlen elsõre összehozni.Nekem tavaly nyáron 10 hetesen elment a babám. Kivártuk a javasolt 3 hónapot, és utána szinte az elsõ együttlétbõl terhes lettem. Most már 36 hetes vagyok. Szóval nem lehetetlen egybõl teherbe esni, de sok múlik a lelkiállapotodon.
Nekem a masodik honpban sikerult, ugyhogy siman teherbe eshetsz akar most.
Persze, hogy sikerülhet!! Nekünk legelsõ alkalommal sikerült, pedig abban a hónapban nem is voltunk sokat együtt. Szóval, csak pozitvan állj hozzá!
Szia! Nekünk is sikerült elsõre, ne aggódj, csak szeretkezzetek, a többi jön magától!:-)
Rengeteg ismerõsömnek elsõre sikerült! Természetesen Neked is sikerülhet elsõre. Ez egyáltalán nem furcsa, vagy egyedi. Sok sikert!
persze sikerülhet, nekem az elsö kettö elsöre sikerült, a harmadik 4honap alatt jött össze, és az sajnos 10hetesen elhalt januárba, most ismét kismama vagyok 5-6hetes és elsöre sikerült,
Én ismerek olyat, akik csak egyetlenegyszer voltak együtt a hónapban és összejött a baba. Hát, mázlisták.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok a válaszokat, és minden kismaminak gratulálok:) !

Vetélés után mikor próbálkoztatok? Nekem januárba volt egy vetélésem amit műtétileg fejeztek be. Az orvos azt mondta, hogy várjunk 6 hónapot és utána próbálkozhatunk. Nem sok ez a 6 hónap? Baj ha mi már most próbálkozunk?

Második babám lett volna,az els? egészségesen megszületett már 5 éves.

Legjobb válasz: Nekem is 6 hónapot mondott a dokim, de én már 9 hónapja vetéltem el. Nem bírnám még egyszer elviselni, ha elvetélnék!

Nekem is 6 hónapot mondott a dokim, de én már 9 hónapja vetéltem el. Nem bírnám még egyszer elviselni, ha elvetélnék!
Én személyszerint Jobban ajánlanám Neked a Femibion 800 nevû vitamint!Sokkal több vitamin van benne ami hasznos a babának!Én még folsavat is szedek plusszba! Az, hogy sagít-e teherbe esni....hát, nem tudom, viszont, ha jön a baba, már felleszünk töltve vitaminnal és ezzel is már tettünk a vetélés ellen valamit! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Hálistenek a párom is sokat segit!Május 1. óta elkeztem az Elevitett szedni szerintetek ez is sokat fog segiteni hogy hamar teherbe essek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki írt!Én lelkileg már jól vagyok!Az 5 éves kislányom ad nekem erõt!Már õ is szeretne kistesót.De majd csak összejön.
Fúúú!Hát ezt nem is csodálom!!!!! Nekem is azörnyû volt elveszteni a 6 hetes babámat!Hát akkor Neked!!!!!! Szívbõl sajnálom!!!!!!
Nekem 6 hónapot mondott a doki, hogy rendbejöjjek, bár szerinte lelkileg több idõbe fog telni. Nekem most április elsején született meg, illetve spontán vetélésem volt 22-23 hetesen. Nagyon félek. Remélem többet nem fordul ez elõ velem, mert azt nem élném túl. Nagyon szeretnék én is babát, de a doki szerint míg lelkileg nem állok készen nem javasolja. Szerinte lehet, hogy egy év is lesz (pszihologust javasolt).
Nekem is 3 hónapot mondtak az orvosok!Állítólag ennyi idõ kell a szervezet regenerálódására, és a méh nyálkahártya újbóli megvastagodására!
Nekem 3 hónapot mondtak, de van akinak csak 6 hetet!Nem értem mi alapján "osztják", de szerintem ti már belevághattok!Ha készen áll a szervezeted úgyis sikerül, ha meg nem akkor legfeljebb késõbb jön össze, de esélyt lehet adni neki!!
Nekem is 6 hónapot mondott az orvosom, de 5 hónapra "besikerült". Nem terveztük, csak jött. Egészséges, már 14 hós:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!A menstruáciom azóta mindig napra pontosan megjön!
Szia! Nekem is volt missed ab-om 11 hetesen, nekem is 6 hónapot mondtak, hogy várjak, a másik 4 hót, a harmadik 3 hót, de nekem kellett is az a 6 hónap, amire teljesen rendbe jöttem, mert a mensim nehezen állt helyre utána. De ha te úgy gondolod, hogy rendben van, szerintem próbálkozhattok, mert eltelt már annyi idõ.
A kérdező hozzászólása: Kösszi hogy drukolsz.Aranyos vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!