Találatok a következő kifejezésre: Ez a fájdalmas szúró érzés (4 db)

Ez a hihetetlen fájdalmas szúró érzés lehet babától?

Mit?l lehet az hogy ha hirtelen felkelek vagy egy kicsit kifordulva fekszem és utána felkelek hihetetlen er?s szúrást érzek bal oldalt a petefészkemnél. De hihetetlen er?s. ilyet még nem éreztem. Még most is tompán fáj a helye. Még egy hetem van a mensiig. A beágyazódástól lehet.

Legjobb válasz: menj el orvoshoz... nem akarlak ilyestegetni de ez lehet ciszta is...

menj el orvoshoz... nem akarlak ilyestegetni de ez lehet ciszta is...
ha fájdalmaid vannak annak több oka van!Lehet a hormoális változásoktól, hiszen a szervezeted most nagy változáson megy keresztül.De lehet, hogy valami más miatt fáj pl:petefészek gyulladás miatt!Én azt tanácsolnám, hogy keresd fel a dokit!

Fájdalmas székelés, közben csöpögő vér, szúró érzés egész hasban és a tüdők alja környékén is, hányinger, puffadtság. Mi lehet ez? Orvoshoz holnap tudok menni.

Legjobb válasz: Hát, ezzel nyugodtan elmehettél volna bármelyik ügyeletre vagy ügyeletes belgyógyászati osztályra. :(

Hát, ezzel nyugodtan elmehettél volna bármelyik ügyeletre vagy ügyeletes belgyógyászati osztályra. :(
Nagyon rosszul hangzik! Ha rossz a közérzeted, ha gyengének érzed magad, inkább menj be tényleg az ügyeletre. Nehogy elájulj. Remélem nem egyedül vagy otthon.

Mi lehet ez a szúró, belenyilalló érzés (nem annyira fájdalmas, inkább csak kellemetlen) időnként a hasam alján? 35 h

lehet josló? nem kiséri keményedés.a baba feje lent van

Legjobb válasz: ez a méh, ahogy készül a szülésre. nálam is ez van. jó ha pihen az ember és nem erõlteti magát ilyenkor, de nem okoz problémát 34 hetes kismama

ez a méh, ahogy készül a szülésre. nálam is ez van. jó ha pihen az ember és nem erõlteti magát ilyenkor, de nem okoz problémát 34 hetes kismama
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!