Találatok a következő kifejezésre: Ez a ez (182676 db)

10 éveseknek minek számítógép?
caps lock, baloldalon van Ha nem tudod használni, nem a gép a hibás...
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/130518/K_perny_k_p___2013-05-18_1.. TESSÉK ITT EGY KÉP RÓLA!
A kérdező hozzászólása: KÖSZI, MOST MÁR MEGJAVULT, DE HÜLYE VOLTAM KÖSZÖNÖM MEGYA ZÖLD KEZEK!!4!!

Valakinek bejött már ez a Ezo. Tv-s ingyenes jóslás?

Csak mert tavaly jósoltattam ott és azt a választ kaptam, hogy ősszel lesz munkám és az év vége felé új, hosszú távú párkapcsolatom. Hát semmi sem lett egyikből sem! :D Most úgy néz ki lesz munkám és egy lánnyal is szimpatizálok. Kíváncsiságból feltettem újra a párkapcsolatos kérdést és most azt írták, hogy nem lesz ebből semmi meg főleg nem hosszú kapcsolat. :D Hát én ezeknek nem hiszek, ti hogy vagytok vele? Próbáltátok már?

Legjobb válasz: messzirõl bûzlenek mint a szar.

messzirõl bûzlenek mint a szar.
Éjszaka véletlenül láttam a TV2-n. Elõször és valószínûleg utoljára. Telefonálnod kellett volna, mert a mûsor végefelé már a teljes családnak adtak energetizált karkötõt... Sajnálom azokat, akik ilyesmire költik a pénzt.
a trollok nem mondták melyik õszell
Ezeknek se ártana valami kis közmunkaprogram
szerintem sem ingyenes.. de egyébként annyiból hasznos, hogy mindig lehet rajta nevetni. és nem is azokon akik csinálják, hanem akik hisznek benne..
Annyit elárulok neked, hogy ez a jóslás-kamu közel sem ingyenes..
A kérdező hozzászólása: Áhh... Én hanyagolom most már! :) Nem fognak behálózni... A saját sorsomat meg úgyis én alakítom. Ha még munkahelyet nem is, de párkapcsolatot az nagyrészt igen... :)
Én az ingyenest kipróbáltam.Volt régen Mabek és most van Neo, õk mindenben igazat mondanak.Neonak írj.Minden bejött, amit írt!Amúgy a telefonálósban én sem hiszek.
A kérdező hozzászólása: Ja ez megy TV-ben is! xD Telefonálni tuti nem fogok, csak a neten van ilyen ingyenes lehetõség, azt próbáltam ki! :D De akkor oké, én is így gondoltam, hogy humbuk az egész... xDDD
Azoknak jön be akik csinálják, nem azoknak akinek csinálják. Szoktam azzal szórakozni, hogy miután elhangzik a kérdés, gyorsan válaszolok rá, a feleségem meg csodálkozik, honnan tudom mit fog jósolni a jós, mergt az is ugyan azt mondja mint én. Hát onnan, hogy a kérdezõ a jós szájába adja a választ, csak észre kel venni. Egyébként röhejesen primitív az egész. Jobbak az élõ jósok. Ahoz ha bemész és megkérdezi, mi a probléma, már fordulhatsz is ki, mert ha jós akkor miért kérdezi?

Ezen a héten többször elkezdett fájni a szívem beszéltem róla haverokkal azt tanácsolták hogy fussak egy héten párszor mert valószínüleg azért van mert az edzés nem mozgatja meg az egész vérkeringést. Ti szerintetek is ez lehet a probléma?

Lassan 2. éve kondizom. Sok keresés után 1 kisebb említést találtam hasonló témában. A fájás olyan mint amikor a levegõ beszorul csak ez órákig tartott.

Legjobb válasz: Az edzés nem mozgatja meg az egész vérkeringést? Ez mit jelent? Milyen haverok? Õk is "kondiznak" és volt már hasonló problémájuk? Én elõbb javasolnék egy orvosi kivizsgálást, mint rámozgást... Óvatosan!

Az edzés nem mozgatja meg az egész vérkeringést? Ez mit jelent? Milyen haverok? Õk is "kondiznak" és volt már hasonló problémájuk? Én elõbb javasolnék egy orvosi kivizsgálást, mint rámozgást... Óvatosan!
Menj el orvoshoz. Ha a szíveddel valami gond van, az nem játék!
Házi orvos >> beutaló! No problem Haverok meg netes okoskodás! Problem!
Voltál azóta orvosnál? Hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: mult héten melledzés után fájt még de inkább a mellkas üregem fájt a szivem egyáltalán nem szerintem multkor is ezt éreztem máskor nincs bajom szóval tartok egy kis pihenõt melledzésel


Egyszerű vagy folyamatos múlt lenne ez a ez a mondat?

I was leaving in Spain I left in Spain Melyik a jó?

Legjobb válasz: Akkor viszont mindkettõ jó. Ha egyszerûen annyit akarsz mondani, h ott éltél, akkor elég a lived. Ha arról van szó h ott éltél mikor ezt v azt csináltad (megismerkedtél vkivel, elvégeztél egy tanfolyamot, stb) akkor was living. Ha meg csak annyi h ott is éltél már akkor have lived.

Akkor viszont mindkettõ jó. Ha egyszerûen annyit akarsz mondani, h ott éltél, akkor elég a lived. Ha arról van szó h ott éltél mikor ezt v azt csináltad (megismerkedtél vkivel, elvégeztél egy tanfolyamot, stb) akkor was living. Ha meg csak annyi h ott is éltél már akkor have lived.
Sajnos egyik se túl értelmes. Mit akarsz mondani? 1.~Indulófélben voltam Spo-ban 2.~Elmentem v elindultam Spo-ban. Ha "-ba" akart lenni, akkor for Spain
A kérdező hozzászólása: Azt akarnám mondnai, hogy SPanyol országban éltem, rájöttem, hogy rossz igét tettem a mondatba szóval akkor I was living in Spain, vagy I lived in Spain?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, sokat segítettél, zöld pacsi
nekem meg uaz van benne, bibíí xD ez csak pc-s dolog, nem hivatalos, a sparkIV-vel lehet betenni az autókat
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. :) ))

Rengetegszer hallom ezt a számot és mindig elfelejtem, h ki/kik az előadói, azt éneklik, h héi-héy, és egy fura hangú férfi énekli, rekedtes a hangja, és olyan jó lüktetése van, mi lehet ez a szám?

kérlek, csak az írjon, aki tényleg tudja és nem fárasztó poénokat/oltásokat akar ideírni! a nyers fogalmazásért és érthetetlenségért sorry, de mindig beleköt a kérdéseimbe a gép... :S köszi!

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=vcWTTs8QVRc ?? ez csak tipp Amúgy milyen stílus?

http://www.youtube.com/watch?v=vcWTTs8QVRc ?? ez csak tipp Amúgy milyen stílus?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem ez az. olyan modern, kicsit talán a zene gépi is.
Erre tudnék tippelni, nekem legalábbis ez ugrott be a leírtakról: http://www.youtube.com/watch?v=xfVvpvdaouM a pasas hangja nem annyira rekedt mondjuk... :) ))
A kérdező hozzászólása: sajnos egyik sem az :S
A kérdező hozzászólása: ez az!!!! köszönöm! <3 :D
Korrekt, de tápnak XFX Pro 550W, lap meg R2.0 legyen.
450-es táp is elég ide, jobb lesz a hatásfok, halkabb lesz és hûvösebb.
akkor csak bi vagy...
Ez fiú? :-o Ha egy órát néztem volna a képét, akkor se jöttem volna rá, hogy pasiból van. Egyébként ennek a "szépségnek" dákója is van? Mert ha igen, akkor szivem te meleg vagy. Üdv a csapatban :P
sztem travikufircoló vagy XDXDXD Vagy nem tudom minek nevezzem XDXDXD Amúgy én meleg vagyok és nem bírom a ladyboyokat :D
Egyáltalán nem vonz, sõt kifejezetten taszít, pedig meleg vagyok.
Ez egy csaj. Nem érdekel, h mi van a lába között, nem az számít elsõdlegesen. Hanem a kisugárzása, komplexitásban. Ez az illetõ összességében nézve nõi kisugárzással rendelkezik, és engem se vonz (én is meleg fiú vagyok). Mert nem a farkához vonzódsz (vagy nem) vkinek, hanem az emberhez összességében. Attól még nem leszel meleg, h lefeküdnél vele. Nem attól lesz vki meleg, ilyen egyszerûen, h lefeküdne egy olyannal, akinek farka van. Ez a teljes leprimitivizálása az egésznek, h most konkrétan 1 szervre egyszerûsítünk le mindent, és ennek az 1 szervnek teszünk minden kategorizálást függõvé. A melegségnek nagyon fontos kritériuma, h LELKILEG is a férfiakhoz vonzódik vki, vagyis LELKILEG is a férfit keresi a másikban. Te gondolom, benne nem a férfit keresed. Meg úgy általában a párodban. TEHÁT NEM VAGY MELEG.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok meleg. csak olyan jó érzéssel tölt el, hogy férfi és szép is meg, hogy nõiesen törékeny. nem vagyok meleg. vagy ettõl már meleg lennék?
ja, szerintem kancsó vagy :S
hát a fóti úton van egy pár ilyen ! XD beszáll a fullos muff a kocsidba...elkezded tapizni, aztán amikor a lába közé érsz ott a nagy f*sz :S:S:S te meg kb elhányod magad és még 3 nap múlva is azt kérdezed magadtól hogy hogy lehettél ekkora balf*sz, hogy nem vetted észre hogy egy férfi szállt be a kocsidba XD

Ez a hibaüzenet egészen pontosan mit jelent? Failed to grab 1GB memory! Do you have an antivirus program or any other program that injects itself intro every process, consuming addres space? Or simply a bad graphics driver? Folyt.

Dolphion will handle this better in the future by falling back to slow memory emulation. For now, sorry, but it won't work. Try the 64-bit build if you can.

Legjobb válasz: Nem sikerült 1GB memóriát felszedni! Van olyan antivírus programod vagy más olyan program ami minden folyamatba beállítja magát, ezzel foglalva a memóriát? Vagy csak simán rossz a grafikai meghajtód" (érthetõ ez DX-re, vidikártyára vagy a vidikártya illesztõprogramjára)"? A Dolphin jobban fogja ezt kezelni a jövõben úgy, hogy alacsony memóriás emulációra esik vissza. Most sajnálom, de nem fog mûködni. Próbáld meg a 64 bites verziót, ha tudod." Ezt jelenti. Elvileg nem tud elég memóriát felszedni (nincs elég memória) vagy nem jó a vidikártya.

Nem sikerült 1GB memóriát felszedni! Van olyan antivírus programod vagy más olyan program ami minden folyamatba beállítja magát, ezzel foglalva a memóriát? Vagy csak simán rossz a grafikai meghajtód" (érthetõ ez DX-re, vidikártyára vagy a vidikártya illesztõprogramjára)"? A Dolphin jobban fogja ezt kezelni a jövõben úgy, hogy alacsony memóriás emulációra esik vissza. Most sajnálom, de nem fog mûködni. Próbáld meg a 64 bites verziót, ha tudod." Ezt jelenti. Elvileg nem tud elég memóriát felszedni (nincs elég memória) vagy nem jó a vidikártya.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a választ. Egyébként összesen 4GB rendszer memória van.(Az elõbb véletlenül csak 2GB-ot írtam). A 32bites op.rendszer miatt csak 3, 25GB a ténylegesen használható ram. Szóval van memória bõven, a videókártyához a legfrissebb driverek vannak fent. Úgyhogy nem igazán értem hogy mi lehet a problema.
A kérdező hozzászólása: A nintendo wii-s Dolphin emulátorban a játék futtatása elõtt ez a hibaüzenet fogad. A gépem: core2duo e4600 @3, 7Ghz, ram 2Gb kingmax 800Mhz, vga. Sapphire radeon HD 3870, op.rendszer MS win. XP 32bit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!