Találatok a következő kifejezésre: Ez a írta nekem egy fiú (5 db)

Ez a levelet írta nekem egy fiú. Ír benne olyat, hogy lazább dolog, ott a sexre gondolhat? Vagy komolyan a dvdzre? Vagy csak én gondolok bele többet?

Szia.

Legjobb válasz: Szerintem nem sexre gondolt, csak szokott néha dvd-zni a haverjaival. Elég konkrét, én úgy érzem...

Szerintem nem sexre gondolt, csak szokott néha dvd-zni a haverjaival. Elég konkrét, én úgy érzem...
Osztom a véleményt. Szerintem csak baráti kapcsolatot szeretne.
A levelbol tisztan lejon semmit nem akar toled. Kellemes szamara a tarsasagod es orult neki, hogy te is hasonloan gondolod. Ne kepzelj bele semmit.
Semmit sem akar tõled.
Így van:) Nem tûnik olyannak a levél írója....(a szövegbõl ítélve)
Gyors elemzésem szerint a levél írója nem közömbös feléd, de most valóban nem szexelni akar. Ha én azt akarnék, de nem akarnék nyers lenni, akkor lehet, hogy én is a DVD-t említeném alibinek, de nem írnék ilyeneket, hogy "most léptem ki egy hosszabb kapcsolatból", meg hogy "felejtõs". Viszont valóban van benne egy kicsit több is. Szerintem ha neked tetszik, és össze szeretnél vele jönni, akkor csak türelmesnek kell lenned, amíg kiheveri a szakítást. Jól érzi magát veled, és sajnálja, hogy most nem tud többet nyújtani. Tehát türelem. -G- (Pasi)
Megeshet.
O tudta hogy miert mondta hogy nem tetszem, azert mert nem bizik a fiu haverjaban es amugy is tudta hogy viszamondja neked. Eleg furcsa hogy feltesz a haverom egy kerdest hogy tetszike nekem az a lany, viszont honnan tudja hogy beszelgetek vele, ez egyertelmu.
Azt, hogy egy éretlen p.cs...
Elsõnél a pont.
azt hogy járni akar veled, de fél tõled. balf*sz.
A kérdező hozzászólása: Értem..énis valahogy így gondoltam.Köszi a válaszokat!
Hány éves is? 4?

Felvettem egy fiút msn-re, aki nagyon tetszik, de csak látásból ismertem. Írtam neki és elég jól elbeszélgettünk. Ma amikor láttam a folyosón rámköszönt. Viszont most nem ír nekem msn-n pedig fent van és szabad. Ez azt jelenti, h nem tetszem neki?

Köszi a válaszokat:)

Legjobb válasz: Lehet hogy azt várja hogy te írj neki... A fiúk szeretik néha kéretni magukat. Szerintem írj rá de ne nyomulósan, mondjuk hogy unatkozol és úgy döntöttél hogy vele akarsz beszélgetni.:)

Lehet hogy azt várja hogy te írj neki... A fiúk szeretik néha kéretni magukat. Szerintem írj rá de ne nyomulósan, mondjuk hogy unatkozol és úgy döntöttél hogy vele akarsz beszélgetni.:)
Áááá dehogy:) Én úgy vagyok vele, hogy ha nem ír vissza, esetleg egy jó beszélgetés után nem ír másnap, akkor nem ér rá. Ha a suliba nem veszed észre hogy nem tetszesz, esetleg nem vagy neki szimpatikus, addig nincs baj:) Remélem segítettem.
Szerinted te vagy az egyetlen partnere?
vagy csak nem tudja mit írjon neked, mert az még kínosabb, ha ír neked, de 5-10 perc mire kitalálja mit is kéne/lehetne
1.Vársz amíg rád ír! 2.Te írsz rá! Általában velem úgy szokott lenni h aki késõbb jön az ír rá a másikra, ha soha nem ír vissza az már gyanús, de nem feltétlenül kell minden nap beszélgetni, fõleg neten fogynak el hamar a témák
Én is így vagyok egy sráccal, hogy tetszik nekem , de neki van barátnõje. Engem ez nem zavar , ezért felvettem msn-re, de Õ soha nem ír csak ha én írok és az a baj , hogy szinte mindíg csak én kérdezgetek Tõle és dicsérem a hangját , mert énekes szeretne lenni. Õ soha nem kérdez semmit csak válaszol a kérdéseimre és olykor amikor jövök haza a suliból akkor rám köszön , de akkor nagyon ciki , mert én tõle közel 4évvel fiatalabb vagyok nála. Sztem kutass utána akár myvip-en vagy akárhol , ahol megtalálod és ha kiderül , hogy van barátnõje vagy akárkibe szerelmes , akkor csak simán legyél Te is Neki barátja... kitudja? talán még a végén szerelem lesz belõle ;)
A kérdező hozzászólása: Tudom, h nincs barátnõje:) ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!