Találatok a következő kifejezésre: Ez a írta nekem egy (40 db)

Lényegében fiúk ha kezdeményeztek egy lánynál (ez esetben írtok neki) elvárjátok hogy a lány írjon nektek későbbiekben?

Ilyen visszaigazolás gyanánt, hogy bejöttök e neki!?

Legjobb válasz: igen, írj neki!!

igen, írj neki!!
Nem várok el semmit. De biztos jól esne.
Ágyra mentetek vagy mi?
Nincs állítmány az elsõ mondatban. Mit csinál Gyõzõvel a józan ész? (vesszõ is kéne a 'mondja' után, de azt odaképzeltem) Így nem tudok segíteni.
értelmes kérdést tegyél fel! ennek nincs értelme

Ez a levelet írta nekem egy fiú. Ír benne olyat, hogy lazább dolog, ott a sexre gondolhat? Vagy komolyan a dvdzre? Vagy csak én gondolok bele többet?

Szia.

Legjobb válasz: Szerintem nem sexre gondolt, csak szokott néha dvd-zni a haverjaival. Elég konkrét, én úgy érzem...

Szerintem nem sexre gondolt, csak szokott néha dvd-zni a haverjaival. Elég konkrét, én úgy érzem...
Osztom a véleményt. Szerintem csak baráti kapcsolatot szeretne.
A levelbol tisztan lejon semmit nem akar toled. Kellemes szamara a tarsasagod es orult neki, hogy te is hasonloan gondolod. Ne kepzelj bele semmit.
Semmit sem akar tõled.
Így van:) Nem tûnik olyannak a levél írója....(a szövegbõl ítélve)
Gyors elemzésem szerint a levél írója nem közömbös feléd, de most valóban nem szexelni akar. Ha én azt akarnék, de nem akarnék nyers lenni, akkor lehet, hogy én is a DVD-t említeném alibinek, de nem írnék ilyeneket, hogy "most léptem ki egy hosszabb kapcsolatból", meg hogy "felejtõs". Viszont valóban van benne egy kicsit több is. Szerintem ha neked tetszik, és össze szeretnél vele jönni, akkor csak türelmesnek kell lenned, amíg kiheveri a szakítást. Jól érzi magát veled, és sajnálja, hogy most nem tud többet nyújtani. Tehát türelem. -G- (Pasi)


Van egy lány aki azt irta msn-en h halalosan szeret engem de akko pont nem voltam a gepem elott es irtam neki visssza msn-re, sms-t is irtam neki, de meg nem irt vissza sehova. Ez mostmit jelent? Telleg szeret v csak irta?

Egyutt voltunk sikirandulason a sulibol ugyhogy elogjol kijowunk es nemtom most mit csinaljak. Legyszi segitsetek!!!!

Legjobb válasz: Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.

Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.
elsõ kommentelõnek: Tudod azért van ez az oldal, hogyha kérdeznek emberek akkor normális válaszokat adjunk, és ne kiosszuk õket, minek írsz baromságokat ha nem tudsz jó tanácsot adni??? Élvezed? Élvezni tudod hol, kell, az ÁGYBAN. Na szevasz. kérdezõnek meg csak annyit, hogyha tényleg így érez a leányzó, akkor biztos komolyan gondolja és küld egy sms-t vagy netalántán felhív téged, még holnap. De lehet azért nem ír msn-en mert már megunt rád várni :) tutivisszamegy, de lehet az is, hogy elment a nete ebben a cudar idõben, ne izgulj, ha ilyet írt akkor valamilyen úton-módon jelentkezni fog a napokban, persze csak ha komolyan gondolta. Páás
Most jósoknak nézel minket? hívd föl, tudod a telefonnal telefonálni is lehet :)

Azt írták az egyik oldalon hogy a dead islandhoz van magyarosítás. Ez igaz de azt is irta (mert nekem reloaded van) hogy kell hozzá 2 dlc. Hol találom ezt a 2 dlc-t?

Legjobb válasz: http://www.hunositokteam.weboldala.net/articles.php?article_.. Nekem tökéletesen mûködött anélkül, hogy szedtem volna le dlc-t. Habár lehet, hogy eleve benne volt a dlc, de én nem tudok róla és nem is tüntették fel sehol. (a játékot letöltöttem)

http://www.hunositokteam.weboldala.net/articles.php?article_.. Nekem tökéletesen mûködött anélkül, hogy szedtem volna le dlc-t. Habár lehet, hogy eleve benne volt a dlc, de én nem tudok róla és nem is tüntették fel sehol. (a játékot letöltöttem)
A kérdező hozzászólása: már ugyis mindegy megcsináltam ugy hogy le töltöttem az 1.3-as verziót
Megeshet.
O tudta hogy miert mondta hogy nem tetszem, azert mert nem bizik a fiu haverjaban es amugy is tudta hogy viszamondja neked. Eleg furcsa hogy feltesz a haverom egy kerdest hogy tetszike nekem az a lany, viszont honnan tudja hogy beszelgetek vele, ez egyertelmu.

Netes társkeresõ oldalon egy lánynak azt írtam, hogy "Ha legközelebb meglátom az utcán, alárúgok! " - majd írta nekem, hogy lementi a beszélgetést. Ha ezzel a rendõrséghez fordul, lehet belõle valami bajom?

Egyébként lényegen nem változtat, de nem komolyan írtam, csak felidegesített... A lányt egyébként látásból ismerem.

Legjobb válasz: Közvetlenül nem, de bekerülsz adatbázisba, tudni fogják hogy álljanak majd hozzád.

Közvetlenül nem, de bekerülsz adatbázisba, tudni fogják hogy álljanak majd hozzád.
gratulálok. s mégis, miért írsz neki ilyeneket?
furcsa társkeresési szokásaid vannak...
"Netes társkeresõ oldalon egy lánynak azt írtam, hogy "Ha legközelebb meglátom az utcán, alárúgok! "" És összejöttetek?
Én örülnék neki, ha az ilyen elmebeteg büdösbunkókat, mint te, kiszûrné valami szerv a társadalomból. De õszintén szólva, erre nincs sok esély. Ti fogtok szaporodni, nem mi, sajnos.
Remélem mindezt egy szál rózsával a kezedben tennéd.
Ha minden ilyen piti idióta után nyomoznának a rendõrök , akkor minden utcában állhatna pár járõr.... Ennek ellenére nem értem minek kell ilyet írni bárkinek is, de a te dolgod. 27L

Ha nincs beírva egy tantárgyhoz egy jegy, attól még jelentkezzek/regisztráljak 2. félévre, vagy inkább várjam meg amíg beírja a tanár? (Ez megajánlott jegy volt, de a tanár azóta nem írta be, írtam neki mailt is. )

Legjobb válasz: Természetesen iratkozz be a 2. félévre, köteles beírni a jegyet. Lehet lesznek belõle problémák a tárgyfelvételkor, mert elõfordulhat, hogy az a tárgy egy másiknak az elõfeltétele, de a többi tárgyadat legalább fel tudod venni.

Természetesen iratkozz be a 2. félévre, köteles beírni a jegyet. Lehet lesznek belõle problémák a tárgyfelvételkor, mert elõfordulhat, hogy az a tárgy egy másiknak az elõfeltétele, de a többi tárgyadat legalább fel tudod venni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi! Csak nem tudtam ha hiányzik egy jegy, akkor nem-e baj és nem-e lesz lezárva vagy nem tudom hogy megy. :)
Azt, hogy egy éretlen p.cs...
Elsõnél a pont.
azt hogy járni akar veled, de fél tõled. balf*sz.
A kérdező hozzászólása: Értem..énis valahogy így gondoltam.Köszi a válaszokat!
Hány éves is? 4?

Srácok, ha egy lány csak a haverotok/barátotok, írtok nekik ilyeneket? Csak nekem furcsa ez?

Van egy fiú, akivel barátok vagyunk, de az utóbbi időben nem beszéltünk más okok miatt. Most az utóbbi 3 napban elég sokat chateltünk. Nagyon kedves volt, érdeklődő, kérdezte, hogy jól vagyok-e meg minden, boldog húsvétot kívánt stb. Én is kedves voltam vele, kérdezgettem én is. Az új profilképemet belájkolta, írta, hogy nagyon jó lett, csinos stb. Aztán amikor írtam, hogy megyek már megint olyan utalást tett, amiből én arra tudok következtetni, hogy benne lenne egy találkában. Konkrétan annyi a sztori, hogy írtam neki, hogy megyek, mert filmezünk. Erre annyit írt, hogy na gyerünk :P Ehhez pedig mindenképpen találkoznunk kell.. Ez eddig egy nagyon egyszerű helyzet, de azért van benne egy kis csavar. Nem pont így indult a mi kapcsolatunk, nem feltétlenül barátságnak, sőt, de végül nem olyan rég visszautasított a fiú. Ezek után viszont csodálkozok hogy ilyeneket ír. Mi a véleményetek erről a helyzetről?

Legjobb válasz: Szerintem belemagyarázod.

Szerintem belemagyarázod.
Melyik megyébõl írsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Második, írd meg Te, hogy melyik megyébõl írsz, utána én is leírom.
Én Pest megye:) Te?
az, amit leírtál még nem indokolja egyértelmûen hogy találkozni akarna veled
A kérdező hozzászólása: Az valóban nem, de ami azóta történt, egyértelmûen bizonyítja, hogy komolyan gondolta a találkozást. Azóta már többször is találkoztunk, filmeztünk is, és nagyon jól alakul a kapcsolatunk! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!