Találatok a következő kifejezésre: Ez a írta nekem (127 db)

Lényegében fiúk ha kezdeményeztek egy lánynál (ez esetben írtok neki) elvárjátok hogy a lány írjon nektek későbbiekben?

Ilyen visszaigazolás gyanánt, hogy bejöttök e neki!?

Legjobb válasz: igen, írj neki!!

igen, írj neki!!
Nem várok el semmit. De biztos jól esne.
Ágyra mentetek vagy mi?
Nincs állítmány az elsõ mondatban. Mit csinál Gyõzõvel a józan ész? (vesszõ is kéne a 'mondja' után, de azt odaképzeltem) Így nem tudok segíteni.
értelmes kérdést tegyél fel! ennek nincs értelme

Téged is meg röhögtetek ez a mondtad? Nekem írta ez valaki. (lent)

"Apuci-anyuci odaengedett" ezen még mindig röhögöd XDD

Legjobb válasz: A rossz helyesírásodon sírok. Az idézetben mi a vicces?

A rossz helyesírásodon sírok. Az idézetben mi a vicces?
Hány éves vagy, te szerencsétlen? Öt mondatban 21 helyesírási hibát elkövetni, a mondatokat teljesen értelmetlenné tenni, ez még ezen az oldalon is rekord! Arról nem is beszélve, hogy ebben semmi humoros nincs, hacsak a te hároméves nívójú agyadban nem kelt egy normális mondat ilyen hatást... Én ezen csak sírni tudok, és az a gyanúm, hogy ezzel nem vagyok egyedül... :-( Ugyan, olvasd már vissza, amiket írtál!
Szakadok rajta ! Hát ez nagyon vicces ! 1 orája ezen röhögök! Hát ez nagyon nagy ! :D ......Nem ! Ez abszolút nem vicces !
Sejteni vélem a humor hangyányi szikráját, de inkább nem mondok semmit :)
Valaki legyen olyan kedves, s szánjon meg engem: Én is szeretnék nevetni, de nem tudom mi a mulatságos ebben?
A kérdező hozzászólása: én meg rajtatok ;)
Mi inkább rajtad röhögünk..
A kérdező hozzászólása: mot látam ezt a viccet sóval no
Kérdezõ, ismered azt a viccet, hogy bemondják a rádiós hírekbe, hogy vigyázzanak, mert egy õrült szembe megy a forgalommal az autópályán, mire "megszólal" egy sofõr: egy? az összes!!! ;-)
most én vagyok a hülye vagy ez télleg nem vicces
A kérdező hozzászólása: nekem az a humor bene h apuci ajuci XDD
A normál válasz az, hogy ebben az a humoros, hogy semmi humor nincs benne.
#4 lol! "helyesírásom"
A kérdező hozzászólása: Apuci-anyuci odaengedett na ez a szöveg vicces nektek?! én még mot is nevettek ezem
A kérdező hozzászólása: ma 11:15 a helyes írásom jó. a neten meg csk rovidittek
A kérdező hozzászólása: Hát hogy ez a SZÖVEG VICCES??? nem értem h. mit nem lehet érteni ezen...
Kedves Kérdezõ! Kérlek, fogalmazz rendesen, mert nem lehet érteni.
Engem elképesztõen megröhögtetek! Még most is röhögtetekök rajta!


Hova fajul ez a világ? Jézusom kb 10 éves kislány ezzel a bemutatkozással: nagy k. va vagyok ez a jó nekem komolyan kiakasztó . Ti mit gondoltok? (azért ebbe a témába írtam, mert ask-on azaz az interneten van)

Legjobb válasz: Oda, hogy bárki kiadhatja magát egy 10 éves kislánynak. Honnan tudod, hogy nem egy rendõrbácsi figyel a monitor túloldalán? :)

Oda, hogy bárki kiadhatja magát egy 10 éves kislánynak. Honnan tudod, hogy nem egy rendõrbácsi figyel a monitor túloldalán? :)
Mindig ugyanennyi volt a hülye. A különbség az, hogy most minden hülyének lehet internet hozzáférése és ki is írja.
Elég, ha ezen az oldalon szét nézel a szerelem szex, vagy az egészség kategóriában. Rengeteg kamu, provokatív kérdés van. Néhány perverznek az okoz örömet, hogy kislánynak adja ki magát.
Ha valódi tízévesrõl van szó, én akkora pofont ígérnék neki, hogy meghunyászkodna. (Csak ígérnél, elég az.) Ha nem, akkor ez valamiféle irónia lehet, vagy pedig tényleg olyan, aki perverzekre vadászik. De saját tapasztalatból tudom, hogy az ask.fm-et nem használják 20 éven felüliek. (Persze vannak, de teljesen más érzelemnyilvánítással rendelkeznek, mint a felhasználók többsége.)
Én is 13 éves vagyok.Én nem vagyok ilyen de ismerem az iyleneket :D.Ezek arra hajtanak, hogy menõk legyenek más nem fontos csak a szépség...stb.
Elõzõ vagyok ..Amúgy vannak ilyenek nem biztos hogy kamu...
Vagy egy nem 10 éves kislány szórakozik, vagy egy 10 éves kislány szeretne nagyon menõnek látszani. Az elõbbivel sajnos sok mindent nem lehet kezdeni, utóbbi esetben viszont én is egy kiadós pofonnal jutalmaznám érte. Talán észhez térne.

Van egy lány aki azt irta msn-en h halalosan szeret engem de akko pont nem voltam a gepem elott es irtam neki visssza msn-re, sms-t is irtam neki, de meg nem irt vissza sehova. Ez mostmit jelent? Telleg szeret v csak irta?

Egyutt voltunk sikirandulason a sulibol ugyhogy elogjol kijowunk es nemtom most mit csinaljak. Legyszi segitsetek!!!!

Legjobb válasz: Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.

Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.
elsõ kommentelõnek: Tudod azért van ez az oldal, hogyha kérdeznek emberek akkor normális válaszokat adjunk, és ne kiosszuk õket, minek írsz baromságokat ha nem tudsz jó tanácsot adni??? Élvezed? Élvezni tudod hol, kell, az ÁGYBAN. Na szevasz. kérdezõnek meg csak annyit, hogyha tényleg így érez a leányzó, akkor biztos komolyan gondolja és küld egy sms-t vagy netalántán felhív téged, még holnap. De lehet azért nem ír msn-en mert már megunt rád várni :) tutivisszamegy, de lehet az is, hogy elment a nete ebben a cudar idõben, ne izgulj, ha ilyet írt akkor valamilyen úton-módon jelentkezni fog a napokban, persze csak ha komolyan gondolta. Páás
Most jósoknak nézel minket? hívd föl, tudod a telefonnal telefonálni is lehet :)
A kérdező hozzászólása: igaz azt szerettem volna írni Értem am neked mi a véleményed a táv kapcsról de nem hiszem hogy e miatt

Miért van az hogy ebayen vásároltam 1000x de most találkoztam először ezzel hogy nem jött meg a cucc, írtam nekik írtak vissza, hogy vissza küldik a pénzt, az ebayem is jelezte a refund ot, de még nem érkezett meg a pénz és a paypalemen ezt láttam?

Mar 27, 2012 Refund From Completed $5.88 USD az akkor 1330Ft nak felelt meg! és utána ez a következő: Mar 27, 2012 Transfer To Credit Card Completed -1,330 HUF már sokszor vásároltam meg kaptam is vissz pénzt, de ilyet még nem láttam szóval EZ MI? SZERINTETEK AKI ÉRT HOZZÁ VAGY TALÁLKOZOTT ILYENNEL AZ ÍRJON!!! :) MERT AZ ÉN ÉRTELMEZÉSEM SZERINT AMIT VISSZAKAPTAM PÉNZT, AZT LE IS VONTÁK EGYBÕL??? :S Köszönöm előre is! :)

Legjobb válasz: Köszi, nekem alapból amikor megcsináltam a paypalt beállítottam, hogy a bankszamlamra menjen vissza a pénz! ha netán visszautalásra kerül sor! és amikor visszautaltak akkor a paypal szamlamon sose maradt pénz mindig kaptam sms-t hogy megjött a bankszámlámra! :) de most nem akart megjönni, de kellett nekem aggódni! tegnap este meg is érkezett a pénz! :) csak rájöttem, hogy amikro azt mondják, hogy most visszaküldte, meg jelzi az ebay is akkor az megjelenik egybõl a paypal számlámon, de a rendes bankszamlamra majd csak pár nap mulva érkezik meg és fejezõdik be a tranzakció! :) szoval a paypal csak 1bõl jelzi hogy tényéeg visszautalták!:) de én ezt a 5,88$ refund, aztán 1330Ft van a szamlan, aztán engem ez a -1330Ft zavart össze mert ez miatt azt hittem, hogy azért nem jön meg mert egybõl vissza is vették vagy megszakították a tranzakció! :) de mint kiderült semmi gond! :) azért köszönöm a válaszodat! :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, nekem alapból amikor megcsináltam a paypalt beállítottam, hogy a bankszamlamra menjen vissza a pénz! ha netán visszautalásra kerül sor! és amikor visszautaltak akkor a paypal szamlamon sose maradt pénz mindig kaptam sms-t hogy megjött a bankszámlámra! :) de most nem akart megjönni, de kellett nekem aggódni! tegnap este meg is érkezett a pénz! :) csak rájöttem, hogy amikro azt mondják, hogy most visszaküldte, meg jelzi az ebay is akkor az megjelenik egybõl a paypal számlámon, de a rendes bankszamlamra majd csak pár nap mulva érkezik meg és fejezõdik be a tranzakció! :) szoval a paypal csak 1bõl jelzi hogy tényéeg visszautalták!:) de én ezt a 5, 88$ refund, aztán 1330Ft van a szamlan, aztán engem ez a -1330Ft zavart össze mert ez miatt azt hittem, hogy azért nem jön meg mert egybõl vissza is vették vagy megszakították a tranzakció! :) de mint kiderült semmi gond! :) azért köszönöm a válaszodat! :)

Azt írták az egyik oldalon hogy a dead islandhoz van magyarosítás. Ez igaz de azt is irta (mert nekem reloaded van) hogy kell hozzá 2 dlc. Hol találom ezt a 2 dlc-t?

Legjobb válasz: http://www.hunositokteam.weboldala.net/articles.php?article_.. Nekem tökéletesen mûködött anélkül, hogy szedtem volna le dlc-t. Habár lehet, hogy eleve benne volt a dlc, de én nem tudok róla és nem is tüntették fel sehol. (a játékot letöltöttem)

http://www.hunositokteam.weboldala.net/articles.php?article_.. Nekem tökéletesen mûködött anélkül, hogy szedtem volna le dlc-t. Habár lehet, hogy eleve benne volt a dlc, de én nem tudok róla és nem is tüntették fel sehol. (a játékot letöltöttem)
A kérdező hozzászólása: már ugyis mindegy megcsináltam ugy hogy le töltöttem az 1.3-as verziót

Mikor írták így: "WC-ét"? Ma már "WC-t" nek írjuk. Melyik évben volt ez a módosítás pontosan?

Legjobb válasz: Én sosem láttam "WC-é"-nek. Lehet, hogy írták/írják így, de nem helyes, hiszen a "C" betû nevében már eleve benne van az "é", tehát a "Wcé" az "vécéé" lenne kimondva.

Én sosem láttam "WC-é"-nek. Lehet, hogy írták/írják így, de nem helyes, hiszen a "C" betû nevében már eleve benne van az "é", tehát a "Wcé" az "vécéé" lenne kimondva.
Hát, bizony, azt 1961-ben írta fel a Pista (most már bácsi). Amikor általánosba járt 1951-ben, akkor éppen szénszünet volt az iskolában, és eléggé lemaradtak a gyerekek a tanulnivalóval. Látta a fõnöke, hogy szépen pingál, na, de miért írta WC-ééének, ki tudja, no, de megszáradt már a festék, úgyhogy maradt, ahogy volt.
Vagy... nem "Wécé"-re gondoltál esetleg? Csak kimaradt egy "é"...
A kérdező hozzászólása: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297048_219241.. igazából azért érdekelne, hogy nagyjából kiderítsem, hogy ez a kocsi milyen idõs lehet. Ez a kocsi: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/319298_219242..
Szerintem ez csak elírás, más nyomot kell keresned.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat. Közben kiderült a tömegközlekedés témában hogy kb. 60 éves. Kíváncsi lennék mennyi közlekedett ilyen helyesírási hibával anno...
http://urbanista.blog.hu/2011/08/23/ordito_helyesirasi_hiba_.. no, ez is olyan... mikortól írjuk Kossúth-nak? semmikortól

Netes társkeresõ oldalon egy lánynak azt írtam, hogy "Ha legközelebb meglátom az utcán, alárúgok! " - majd írta nekem, hogy lementi a beszélgetést. Ha ezzel a rendõrséghez fordul, lehet belõle valami bajom?

Egyébként lényegen nem változtat, de nem komolyan írtam, csak felidegesített... A lányt egyébként látásból ismerem.

Legjobb válasz: Közvetlenül nem, de bekerülsz adatbázisba, tudni fogják hogy álljanak majd hozzád.

Közvetlenül nem, de bekerülsz adatbázisba, tudni fogják hogy álljanak majd hozzád.
gratulálok. s mégis, miért írsz neki ilyeneket?
furcsa társkeresési szokásaid vannak...
"Netes társkeresõ oldalon egy lánynak azt írtam, hogy "Ha legközelebb meglátom az utcán, alárúgok! "" És összejöttetek?
Én örülnék neki, ha az ilyen elmebeteg büdösbunkókat, mint te, kiszûrné valami szerv a társadalomból. De õszintén szólva, erre nincs sok esély. Ti fogtok szaporodni, nem mi, sajnos.
Remélem mindezt egy szál rózsával a kezedben tennéd.
Ha minden ilyen piti idióta után nyomoznának a rendõrök , akkor minden utcában állhatna pár járõr.... Ennek ellenére nem értem minek kell ilyet írni bárkinek is, de a te dolgod. 27L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!