Találatok a következő kifejezésre: Ez 33 természetes, vagy (5 db)

33 hetes vagyok, elég sok sárgás-fehéres folyásom van. Természetes ez? Klion D 100-at lehet még ennyi idős terhesen használni?

Legjobb válasz: szia, nekem 37hetesen írtak fel kliont 3 napig hasonlóra, de szerintem menj dokihoz

szia, nekem 37hetesen írtak fel kliont 3 napig hasonlóra, de szerintem menj dokihoz
Szia!Én szintén a 33.hétben vagyok, nekem is azt írta fel az orvos, de mindenképp menj el Hozzá, hogy Õ írja fel.

Ez 33 hetesen természetes, vagy valami gond van?

mostanában elég gyakran, és elég fájdalmasan szúr a szemérem ajkam, és a hüvelyem. Sokszor alig tudok menni miatta. és van hogy ott fennt a hajlatnál is nagyon belenyilal, és lesugárzik a lábamba.mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Írok neked ,mert látom senki sem válaszol,nehogy megijedj.Nekem is szokott ilyen érzésem lenni.Szerintem a méhtartó szalagok nyúlhatnak,azért már nem kis súlyt cipelünk.Én ha úgy érzem,lepihenek egy picit.További szép babavárást. 31 hetes kismami

Írok neked , mert látom senki sem válaszol, nehogy megijedj.Nekem is szokott ilyen érzésem lenni.Szerintem a méhtartó szalagok nyúlhatnak, azért már nem kis súlyt cipelünk.Én ha úgy érzem, lepihenek egy picit.További szép babavárást. 31 hetes kismami
Szia tényleg ne aggódj, nekem is sokszor problémát okoz a wc-ig kimenni! Már nem is tudok normálisan menni, mint régen, most már olyan pingvinesen járok, mert nagyon fájnak alul a csontok! A nyilalások vannak nálam is, sött most kezdtem el figyelni h 2 napj pár mp-re ilyen mensigörcshöz hasonlõ fájások is vannak, de itt irták már a lányok, h ez is tök természetes, persze amíg tényleg csak pár mp-ig tart és nem erõs görcs vérzés nélkül!
Ne aggdoj, a baba eltalal egy ideget, az okoz ilyen lefele sugarzo fajdalmat. Kellemetlen, de teljesen artalmatlan :)
Nekem is szokott ilyen lenni. Pihenni kell. azért van, mert nyom a pici, fõleg ha már befordult és helyezkedik. Én pl már nem tudok fél lábra állni, mert akkor a súllya a másikra nehezedik és fáj. Most már ez lesz. Nem folyamatosan, de nekem már sûrûn elõfordul. Nincs baj, ne aggódj! 35 hetes kismami
Ne aggódj!Normális.A baba buksija eltalál egy ideget, és ezt érzed.

33 hetes vagyok és egy pár napja minden lépésnél nagyon fáj a szeméremcsontom. Ez természetes ilyen korán?

Legjobb válasz: Ha legközelebb jársz dokinál említsd meg neki. De reméljük semmi gond csak egyszerûen úgy fekszik,hogy nyomja a csontot és azt érzed.

Ha legközelebb jársz dokinál említsd meg neki. De reméljük semmi gond csak egyszerûen úgy fekszik, hogy nyomja a csontot és azt érzed.
Igen , ez természetes! Nálam is ugyanez volt, meg a barátnõmnél is aki már a 3-at szülte. Ahogy egyre nagyobb a bab nyomja a csoontodat, csinálja magának a helyet. Ne idegeskedj ez teljesen természetes! Ez még erõsödni fog egy kicsit a szülésig de így normális!!!!! Dia (6 hónapos baba anyukája)
Nekem 23 hetesen kezdodott es egyre rosszabb. Doki latott, "gyogymod" nincs, mert fajdalomcsillapitot olyan dozisba es annyi ideig nem szedhetunk, ami ezen segitene. Ki kell tartani, ami nehez, mert mar santitok a bal labamra es meg csak 27 hetes vagyok. Kitartas!

Epilepsziás vagyok és 33 hetes kismama vagyok! Valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalata? Természetes szülést szeretnék, de aggódok hogy szülés közben rohamom lehet.

Legjobb válasz: Szerencsére az epilepsziám már több mint 5 éve tünetmentes,mégis bennem van az a félsz hogy az adrenalin hatására elkap egy roham.Az orvosok szerint úgy szülök ahogy szeretnék,de talán a császár a biztonságosabb a kicsinek

A kérdező hozzászólása: Szerencsére az epilepsziám már több mint 5 éve tünetmentes, mégis bennem van az a félsz hogy az adrenalin hatására elkap egy roham.Az orvosok szerint úgy szülök ahogy szeretnék, de talán a császár a biztonságosabb a kicsinek
Milyen típusú epilepsziád van? Szedsz valamilyen gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: Idegi alapon van az epilepszia.Lamictal és Frisium amiket szedek, de csak esténként 1-1 szemet

33 hetes terhes vagyok.32 hetesen voltam UH-on és azt mutatta, hogy a méhlepényem 2 fundusban van. Ez szerintetek jó vagyis természetes? Mert egy kicsit félek.

Legjobb válasz: A fundus a méh teteje, nincs azzal semmi gond, emiatt ne aggódj. A 2-es számot nem értem talán másod fokban érett?

A fundus a méh teteje, nincs azzal semmi gond, emiatt ne aggódj. A 2-es számot nem értem talán másod fokban érett?
A kérdező hozzászólása: igen
Akkor gondolom néztek áramlást (a köldökzsinórban) ilyenkor szoktak - II. fokban érett a lepény.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!