Találatok a következő kifejezésre: Ez év vetélés után,6 (2 db)

Ez év jan.8-ai vetélés után, 6 hetes terhes vagyok. Mennyire áll fenn a vetélés veszélye?

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy a vetélésnél hány hetes terhes voltál. Addig kritikus a következõ terhességnél is. De szerintem utána is nagyon oda kell figyelni. Kérdezd meg a dokidat, hogy mi a teendõ.

Ez attól is függ, hogy a vetélésnél hány hetes terhes voltál. Addig kritikus a következõ terhességnél is. De szerintem utána is nagyon oda kell figyelni. Kérdezd meg a dokidat, hogy mi a teendõ.
A kérdező hozzászólása: 9 hetes terhes voltam, nem volt szívmûködése a babának. Elsõ terhességem volt 35 évesen
Szia! Együtt érzek veled, nekem is 9 hetes volt a babám, amikor leállt a szive. Tegnap volt a mûszeres befejezésem. Nekem már van egy 7 éves kisfiam. 31 éves vagyok. Nekem kb. fél évet mondtak, hogy ennyi idõ kell a regenerálódáshoz. Nagyon vigyázz magadra!

Ugyanannyi esély van vetélés után teherbeesni mint normális esetben? 6 hónapos terhesen elvesztettem a kisbabáimat. Azt mondták fél év után lehet újra próbálkozni. Kötelező ezt kivárnom ha már nagyon szeretnénk kisbabát? Már eltelt 3 hónap.

Legjobb válasz: Mindenképp kérdezd meg a dokidat errõl meg még 1-2 másik orvost de szerintem nem feltétlen kell kivárni. Iga nekem korábban mentek el a babók de a doki mindegyiknél mondta hogy a hat hetet feltétlen meg amennyit gondolunk utána annyit várjunk.

Mindenképp kérdezd meg a dokidat errõl meg még 1-2 másik orvost de szerintem nem feltétlen kell kivárni. Iga nekem korábban mentek el a babók de a doki mindegyiknél mondta hogy a hat hetet feltétlen meg amennyit gondolunk utána annyit várjunk.
Sajnálom, ami történt, szívbõl! :( Én úgy tudom, a várakozási idõ hosszúsága függ attól, hogy milyen idõs terhesség szakadt meg. Gondolom egy hat hónapos terhesség után több idõ szükséges ahhoz, hogy a hormonrendszer és a méh állapota is újra a régi legyen. Nekem az elsõ vetélésemnél elõször 6, majd "legalább 3" hónapot mondott az orvos, mûtét után. Majdnem sikerült is kivárni, talán egy héttel a határidõ elõtt teherbe estem a kislányommal és minden teljesen normális mederben zajlott tovább, csodaszép egészséges baba. Aztán késõbb sajnos én is elvesztettem egy ikerterhességet, mûtét után itt is 3 hónapot mondtak. Mindkét vetélésem korai volt, max 9 hetes, pontosan nem tudták megállapítani. Szerintem hallgass az orvosra, próbáljátok meg betartani az általa javasolt szünetet. Ha nem megy, szerintem az sem jelent túl nagy bajt, de ha ezzel növelhetitek egy egészséges baba megszületésének esélyét, akkor ez nem túl nagy "kérés". Jó egészséget és mielõbbi egészséges gyermekáldást, boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igazából azóta nem is védekezünk de a tesztek negatívak.Azért is kérdeztem hogy nehezebb-e teherbeesni mert már azóta volt 2 mensim is és védekezés nélkül elég érdekes...Amúgy jövõhéten megyek nõgyógyihoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!