Találatok a következő kifejezésre: Ez sima Esetleg (11 db)

Ez "sima" folyás? Esetleg a nyákdugó? Olyan mint pl. a vanilia puding, de nem annyira élénk színű, az állaga is hasonló.

én még csak 34hetes vagyok

Legjobb válasz: Leírásod szerint a nyákdugó. VAn akinek nagyon korán elmegy, a méhszájad valószínüleg nyílik. Ez még nem baj, ettõl kihordhatod a babát még rendes korig de lehet kicsit elõbb meg islesz, olyan 38 hét körül, de nem biztos. Szólj azért a dokidnak, ha mész hozzá, és ha fájásaid rendezõdnének, vagy vérzel, vagy magzatvizet észlelnél , azonnal menj dokihoz!

Leírásod szerint a nyákdugó. VAn akinek nagyon korán elmegy, a méhszájad valószínüleg nyílik. Ez még nem baj, ettõl kihordhatod a babát még rendes korig de lehet kicsit elõbb meg islesz, olyan 38 hét körül, de nem biztos. Szólj azért a dokidnak, ha mész hozzá, és ha fájásaid rendezõdnének, vagy vérzel, vagy magzatvizet észlelnél , azonnal menj dokihoz!
Szia!Lehet egy szimpla tisztulás.Nagyon fiatal terhes kismama vagy nagyon jó lenne ha még bent maradna a babád 6hétig.Nézegesd többször és ha mindig tapasztalod akkor jobb lenne az orvosodnak szolni.Hallottam , hogy vanilia pudinghoz szokták hasonlítani, de az enyém mind a két szülés elött halványrózsaszínû volt.Ha a védõnõddel jó a kapcsolatod és közellebb van hozzád mint az orvosod biztos õ is tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, már mensi szerû görcseim is vannak, derék nyílalással együtt.ezek elég rendszertelenek.és gyengén érzem csak.mindenképp beszélek az orvosommal.
Beszélj vele, mert neked tényleg nagyon korai még.nekem a 32héten voltak görcseim nagyon és mondta is a dokim, hogy megrövidült a méhszáj ezért gyógyszert kellett szedjek amivel most állhatok le.Nem tudom én is folydogálok, de nem mondta a dokim, hogy fertõzés lenne, de én úgytudom véreskésnek kéne legyen a nyákdugó...mindegy figyelem én is, de én 36hetes vagyok, szval kicsit elõrébb mint te, de azért még maradhatna bennt.
A kérdező hozzászólása: igen, én is egyezkedem babóval, hogy minimum még egy hónapot maradjom:D boldog babavárást mindenkinek
szia Szerintem is menj dokihoz!és igen a nyák dugo pirosas mert nekem lányomnál az ment el

Ez a kávéfőző milyen esetleg tapasztalatok, csupán 10€ lenne kulombseg a sima vizforralobol leforazott kávétól (zaccos)?

Severin KA-9213

Legjobb válasz: Nem zaccos. A sima vizforralos borzalomnál jobb kávét csinál.

Nem zaccos. A sima vizforralos borzalomnál jobb kávét csinál.

Ilyen felsõt szeretnék. Hol tudnék venni? Esetleg ezt a mintát rá tudom nyomatni egy sima fehér felsõre? Link

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Szia! Ez hasonló: [link]

Szia! Ez hasonló: [link]

Barnázásról konkrétan kérdezném, h az milyen állagú, sima vagy esetleg icafatok, szálak lehetnek benne? Vagy azt hívják darabosnak? Késik a mensim, csak ez aggaszt nagyon, de se a bugyin, se a wc papíron nincs belőle, csak ha minimálisan benyúlok

annyit olvasom itt, h barnázás nemvártkor, de baba. viszont sehol nem találom konkrétan mit kell érteni barnázás alatt. nekem ilyen nyákos, vékony cafatok barna színúek. az tuti méhnyálkahártya, akkor biztos már, h meg fog jönni vagy még ilyen is lehet terhesen?

Legjobb válasz: hat ez sajnos lehet veteles kezdete, mult honapban nekem is igy volt(barna folyas, aztan szalas, majd darabos vörös) de amig nem elenk piros van remeny talán

hat ez sajnos lehet veteles kezdete, mult honapban nekem is igy volt(barna folyas, aztan szalas, majd darabos vörös) de amig nem elenk piros van remeny talán
Barnázás=barna maszat. Attól barna, hogy minimálisan vérzik, ami megalvad, mire kiér. (Ha wc-papíron nincs, akkor ne nyúlkálj!!) Nekem annyi volt, ami épp csak a wc papíron látszódott, nálam vetélés volt. A doki egyértelmûen azt mondta, hogy bár remény van, de nem normális.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI A VÁLASZT. MARAD A KIVÁRÁS
Nincs sok értelme, úgyis csak az idõ a lényeg. Órád meg csak van :)
A kérdező hozzászólása: A szívem miatt kellene kardioedzésre és mondta a dokinõ, hogy jó lenne tudni a pulzust is. Találtam is vezeték nélküli computert, ami mérné a pulzust is, csak nem tudom, hogy a szobabiciklin is mûködne-e.
Van külön pulzusmérõ, használj olyat, ha kell. Az jó kocogáshoz is vagy akármi máshoz.

Művagina. Kép lent. Azt írjál szűzhártyás a művagina, ezt hogy oldották meg? Leírna valaki, akinek volt esetleg ilyen. Mert hogy sima az stimmt, de szűzhártyás, ilyennel még nem találkoztam

a href="http://segedeszkoz.hu/?eszkozvalasztas=vibratorosvaginak&cikkszam=0225" target="_blank">http://segedeszkoz.hu/?eszkozvalasztas=vibratorosvaginak&cik..

Legjobb válasz: Nekem van ilyenem.. az igazi hártya. lehet donornak jelentkezni :))

Nekem van ilyenem.. az igazi hártya. lehet donornak jelentkezni :) )
7.000 Ft-ért biztosan nem vennék ilyet, egy gumidarabot nem fogok kurogatni. Tessék felszedni egy lányt!
Kezdjen egy új karit azt csá.
A kérdező hozzászólása: Reméltem, hogy nem nyomorékok fognak ilyet írni, de hát megtörtént...
OMG -_- Ok nélkül nem bannolnaak senkit. Várja meg míg letelik az idõ. Addig kezdjen új karit. Vagy kezdjen más szeróba.
Írjon a supportnak de ne várjon valami "kecsegtetõ" dolgot mert engem már sokszor kiosztottak ilyen ügyekben. Majd megmondják a haverodnak a "tutit". Magyarul mondva mondanak valami olyat amit nem követett el és még "leócsárolják" az embert.
Ha tudsz németül írhatsz 1 levelet és panaszkodhatsz vagy felmész fórumra és a GM-nek panaszkodsz, de úgy se tudsz semmit csinálni!
A kérdező hozzászólása: Rendben kössz!

Minek neveztétek/nevezitek ezt a játékot? Huszi, simi, csiriga, recse, kocsi, sporm, esetleg más?

Tudjátok, arról van szó, amikor ketten, egymással szemben álltok, megfogjátok egymás ellentétes kezét, és forogtok úgy, hogy az egyik lábfejeteket egy helyben tartjátok.

Legjobb válasz: Én semmi újat nem tudok írni. Én is spormozásnak hívtam, valószínûleg azért, mert tõled csak pár évvel vagyok idõsebb és szintén debreceni :)

Mi is spormozásnak hívtuk :) 28/N debreceni!! :)
Simizésnek hívtuk:) 34 éves, és bp.
Én semmi újat nem tudok írni. Én is spormozásnak hívtam, valószínûleg azért, mert tõled csak pár évvel vagyok idõsebb és szintén debreceni :)
söri/sörgés 33 nõ bp.
Én 20/L, Bp, de eddig fogalmam sem volt róla, hogy ennek a játéknak van neve. Remélem nem off, hanem ez is egy válasz. :)
29 éves szintén debreceni. :) Én is csak a spormozást ismerem és a 41 éves párom is. Az eddigi válaszok alapján ez helyi sajátosság, mint a köszméte, pöszméte, egres, stb. :)
Mi sörizésnek hívtuk. Bp.
Mi úgy neveztük, hogy sörögünk. (50/N)
Sörgésnek hívtuk:) A kérdés így hangozott anno: Jössz sörögni? vicces, hogy ez így most eszembe jutott Salgótarján
Szia! Nálunk Esztergom megyében csirizés, férjeméknél Békésben pedig hopszolás. :)
Kocsizás. 36/Nõ Veszprém megyei
A 21:40-es vagyok! Elõször is bocsi, hogy kétszer köszöntem! Megkérdeztem a férjemet és leírom az õ válaszát is: Õ is csirizésnek ismeri :-))) 29 éves férfi, Leányvár (Esztergom vonzáskörzete, Komárom-Esztergom megye)
Szia! Szia! Mi csirizésnek hívtuk :-) 30/N, Esztergom (Komárom-Esztergom megye) ...a fõsulin egy dupla nyelvészet szemináriumot áldoztunk arra, hogy összegyûjtsük ennek a játéknak az elnevezéseit :-D
Spormozásnak hívtuk és mindig kipördítettük egymást, vagyis a könnyebbik felet :) Szintén Debrecenbõl, 28 / N
Kacérozás :) Eger 32/N
Kocsizás / Hajdú-Bihar / 28L
Kocsizás. (Somogy megye)
ja, budapesti vagyok
simizésnek hívjuk mi is. 25/L 8 hós anyuka
Sörgés. 30/ Hmvhely
Simizés 34N, Budapest
Mi sörögtünk. 34/N Csongrád
Hi-hi. Mi meg csörögtünk. (Bács-Kiskun, 29)
Tetszik a kérdés, jókat vigyorogtam a válaszokon is, jó régen volt már... 26 éves vagyok Gyálról, Pest mellõl. Mi sörögtünk. Ez nálunk is lányos dolog volt, csak nagyon ritkán fordult elõ, hogy egy fiú beállt egy lánnyal sörögni, a fiúk egymással pedig egyáltalán nem sörögtek. Emlékszem, hogy idõnként nagyon-nagyon gyorsan forogtunk körbe, rendesen el lehetett szédülni :D
Csirizés. Fejér megye. 37/nõ Húzócskázásnak is hallottam. (Lassan-lassan, egész úriasan, gyorsan-gyorsan, egész parasztosan.)
gödöllõn sörögni/sörgõzni szokás 31/n - de napi szinten hallom a suliudvaron...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Érdekes módon tegnapelõtt szinte egy idõben kaptam több választ is erre az "ezeréves" kérdésemre, így gondoltam kiemelem, hátha jön még érdekes válasz. :-)
nálunk is simizés volt. 30/N, Bp
Mi Szabolcs-Szatmár megyében Csengerújfaluban péromoltunk. 59 éves nõ.
csirizés 31/n Bp
36 évesen úgy emlékszem: Pilisvörösváron mi recsiztünk. Bár inkább a lányok, mi srácok annyira nem voltunk oda érte...
Tudom, elég régi a kérdés, de mi Nyíregyházán siPizésnek hívtuk! :-) 29 éves vagyok.
Ugyan a kérdés már elég régi, de mi hopszolásnak hívtuk, itt Békés megyében :D
kacsirozás :D még 1 variáció
Sörizés, 37/N Bp.
Huszizás, Pécs. Ja, és 25 vagyok.
Mi siKizésnek hívtuk. Veszprém megye, 25 éves, nõ
Mi csiriztünk! Esztergom, 30 éves Nem is gondoltam volna, hogy ennyi neve van :)
Ugy latszik Bp-en simizesnek hivjak-:) ))) Budapesti vagyok es mi simizesnek hivtuk. 40/N
Mi kocsizásnak hívtuk. 29 N Veszprém megyébõl.
Csirizés (34/N Kiskõrös melletti falu)
Huszizás, 31, Pécs. A többirõl még nem is hallottam.
Elõzõ vagyok, csirizésnek is hívtuk.
Simi.39/N Dunaújváros
Simi Budapest 24/N
Kocsérozás Tamási
Simi 36N, Bp.
Mi csikomozni szoktunk így. Kanizsa 30N
Nálunk huszi, vagyis kuszi - legalábbis így emlékszem, hogy kuszinak mondtuk... de lehet, hogy huszi?! A többi nevét nem is ismertem. Pest megye 26/n
kocsizás, Veszprém, 28/N
Kocsizás. Fejér megye. 28/N
Sündizésnek hívtuk Ózdon:)
Nálunk sörgésnek hívták. És a pöszméte-egres-piszkére visszatérve, sehol máshol nem hallottam még így, de ahol én gyerekeskedtem (dél-Békés, Battonya) ott "büszkének" nevezik. 32/N, Debrecen
Azt hittem én emlékszem rosszul (bár ilyesmit nem felejt el az ember), de látom végre írta valaki. Mi is sikálásnak hívtuk. 35 éves, szintén Gyõr
Simizés-nem hívtuk!Szuper jó "dolog"volt. 35/nõ Szentendre
Sikálás. 34 éves, Gyõr :)
simi bp 30év
A kérdező hozzászólása: Ha jól számoltam, ez eddig az állás: simizés: 7 sörizés/sörgés:5 kocsizás: 4 spormozás: 4 csirizés:3 huszizás:2 kocsérozás:2 csikomozás:1 no name :) :2
simizés!!! 25 éves vagyok, Bp.
Simi :) 28/L Budapest
A pécsi huszizós vagyok. Nálunk a nagymamám még egy dalocskát is énekelt hozzá: "Húzd, húzd magadat, én is húzom magamat." Gondolom ebbõl ered a huszizás elnevezés.
Sosem hallottam errõl a játékról, kétszer olvastam el, és még így sem tiszta:) Egyébként Pesten nõttem fel:)
kocsér/kocsérozás Kaposvár 30/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!