Találatok a következő kifejezésre: Excelben mire a funkciógombok (1 db)

Excelben mire használhatóak a funkciógombok?

F1 - Help

Legjobb válasz: F1-et nyomsz, beírod, hogy "billentyûparancsok", és nekem a 4. helyen hozza a megoldást. (MS Online helpbõl, tehát net kell hozzá, de valamiért úgy érzem, hogy van)

F1-et nyomsz, beírod, hogy "billentyûparancsok", és nekem a 4. helyen hozza a megoldást. (MS Online helpbõl, tehát net kell hozzá, de valamiért úgy érzem, hogy van)
F1 = segítség F2 = az aktuális cella tartalmát lehet szerkeszteni F3 = szerkesztéskor beszúr egy nevet (beszúrás/név/beillesztés) F4 = abszolút, relatív és vegyes hivatkozássá tesz egy cellát a szerkesztõlécben F5 = ugrás a megadott cellába F6 = a következõ ablakba ugrik (ha a m.füzet több ablakra fel van osztva) F7 = helyesírás ellenõrzõ F8 = billentyûzettel való kijelöléskor folytatni lehet a kijelölést F9 = újraszámolja a munkafüzetben a képleteket tartalmazó cellákat F10 = a menüsort aktivizálja F11 = diagramot készít a kijelölt cellákból F12 = mentés másként bõvebben (angolul): http://www.disability.uiuc.edu/infotechaccess/training/ms-ex.. http://www.bettersolutions.com/excel/EEO143/YU912030331.htm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat... nagyon hasznos volt... :) én nem billentyûparancsként kerestem, hanem funkciógomb-ként. ugy nem találtam hasznos információt. Köszi még1x.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy tudom gyorrsaban letölteni a torrenteket?

A torrentek nálam átalában csak 1,1 MB/s jönnek lefele. Miközben a sebbeseégmérő teszten 10 MB/s ír és a torrent oldalon is az van, hogy kb. 7-8 MB/s kellen lefele jöjjön. És senki se tölti most le.

2

A Far cry 3-mat végigvittem, és nem jó a befejezése (egyik se). Meg tisztára olyan üres érzésem van mint egy könyv után. Nem lehetne még több Dennis féle küldetés?

Szóval, a kérdés az lenne, hogy nincs-e egy mod vagy valami ami pluszba ad RENDES küldetéseket, tehát nem ilyen növényszedegetőst.

1

Milyen parancsok vannak az emberre a GTA San Andreas UIF szerveren?

Milyen teleportálási helyek vannak még?

3

Olyan online képszerkesztőt keresek, ahol pl. van egy kép és az egész fekete-fehér kivétel mondjuk a rúzs a szájon. Ötlet?

2

A 2007es excelben hol található az adatelemzés?

2

Mennyi idő alatt lehet elkészíteni egy ilyen autocad rajzot? (kép lent)

http://kepfeltoltes.hu/131031/kju_www.kepfeltoltes.hu_.png

6

Játszok a Farming simulator 2013-mal és van egy gondom segitettek?

Megy 30 fps-sel de vannak bizonyos helyzetek ha nappal felkapcsolom a világitást leesik 20fps-re és stabilan ennyi az fps de ha lekapcsolom a világitást akkor visszamegy 30fps-re. Ez miért van? A vga:Nvidia 8400 Gs

0

Van-e és ha van akkor mi, normális ingyenes telefonos videórögzítő?

küldj linket,hogy hol tudom letölteni

0

Ez esetben hogyan telepítsem fel a drivert?

Az alaplaphoz olyan driver CD van, ami még a Win8 előtt jött ki, így gondolom ahhoz nem jó. Honlapon rákerestem, de ott több fájl van. Melyik(eket) kell telepítenem?

2

Facebook moderátort akarok felvenni, de nem engedi! Mit tegyek?

Létrehoztam egy Facebook oldalt, nem a meglévő profilommal, hanem teljesen külön. Akit fel szeretnék venni, az lájkolta az oldalt, mégse sikerül. Felmegyek az Adminisztrátori szerepek kezeléséhez, ahol hozzá lehet adni. A nevét begépelve nem dobott ki semmit, így az e-mail címét adtam meg, kért megerősítést, megadtam, mégse történt semmi. Mi lehet a baj? Fontos, hogy az oldal elérje a min. 30 látogatót? (mondjuk ez csak az elemzések láthatóságában játszik szerepet) Köszönöm a segítségeket!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!