Találatok a következő kifejezésre: Excelben mire a funkciógombok (1 db)

Excelben mire használhatóak a funkciógombok?

F1 - Help

Legjobb válasz: F1-et nyomsz, beírod, hogy "billentyûparancsok", és nekem a 4. helyen hozza a megoldást. (MS Online helpbõl, tehát net kell hozzá, de valamiért úgy érzem, hogy van)

F1-et nyomsz, beírod, hogy "billentyûparancsok", és nekem a 4. helyen hozza a megoldást. (MS Online helpbõl, tehát net kell hozzá, de valamiért úgy érzem, hogy van)
F1 = segítség F2 = az aktuális cella tartalmát lehet szerkeszteni F3 = szerkesztéskor beszúr egy nevet (beszúrás/név/beillesztés) F4 = abszolút, relatív és vegyes hivatkozássá tesz egy cellát a szerkesztõlécben F5 = ugrás a megadott cellába F6 = a következõ ablakba ugrik (ha a m.füzet több ablakra fel van osztva) F7 = helyesírás ellenõrzõ F8 = billentyûzettel való kijelöléskor folytatni lehet a kijelölést F9 = újraszámolja a munkafüzetben a képleteket tartalmazó cellákat F10 = a menüsort aktivizálja F11 = diagramot készít a kijelölt cellákból F12 = mentés másként bõvebben (angolul): http://www.disability.uiuc.edu/infotechaccess/training/ms-ex.. http://www.bettersolutions.com/excel/EEO143/YU912030331.htm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat... nagyon hasznos volt... :) én nem billentyûparancsként kerestem, hanem funkciógomb-ként. ugy nem találtam hasznos információt. Köszi még1x.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Samsung Galaxy S3-ra mikor lesz elérhető a 4.3-as Android verzió?

1

Tudnátok hasonló játékokat mondani?

Mint például a Star Wars - The Force Unleashed 2

1

HD, Milyen monitorokon lehet nézni?

Hello ! Azt akarom megkérdezni hogy érdemes e letöltenem olyan filmet ami pl 1080p hd és meg a 720 pések e hogy szóval érdemes hogy kijön az a nevezett hd ezen a monitoron? 720as filmet már néztem és jobb volt mintha sima dvdrip ,és hát 1080 p és filmet érdemes lenne ezen nézni ? szóval letöltenem ? és élvezetesebb lenne mint a 720 p ? a monitírom meg ez : LG FLATRON L1818S

4

Origin játék Steamre vitele lehetséges?

Originon megvan a Battlefield Bad Company 2 ami kapható Steamen is. Lehetséges átvinni a játékot valami módon? Mert az ORIGIN RETEK.

4

Mi történt a fraps-al?

Régebben csak akkor állt le a felvétel, mikor megnyomtam a gombot, de most 30 másodperc után leáll.

2

Miért Nem tudom beállítani se a windowsban se a képernyő felvevő programban (fraps) hogy a játék hangját vegye? (csak input-ot engedélyez)

0

Szerintetek milyen játék futna el ezen a gépen? Leírás:

Processzor:AMD sempron(tm) 140 Processor 2.70 Ghz

4

A GTA 5-ben hova tűník az amit veszek? (többi lent)

Vettem telefonon egy BMX-et a GTA 5-ben, de nem találtam se otthon, se elöttem, se mögöttem, sehol!! Csodálkoztam hogy ugyan hová tűnt? Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!

4

Melyiket javasoljátok Manhunt 1 vagy 2?

1

Farming simulator 2013-ban hogyan lehet saját mapot késziteni?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!