Találatok a következő kifejezésre: Excel-ben szeretnék létrehozni, (2 db)

SÜRGÕS! Microsoft excel-ben szeretnék valami ehhez hasonló diagramot létrehozni. Hogyan lehet megoldani ezt a fajta csoportosítást?

Ilyet szeretnék:

Legjobb válasz: Ugyanolyan táblázatot hozz létre mint amilyen a képen is van. Majd kijelölöd a cellákat, és abból hozol létre diagramot. Ezzel az egy oszlopban lévõ adatok egy csoportba fognak tartozni.

Ugyanolyan táblázatot hozz létre mint amilyen a képen is van. Majd kijelölöd a cellákat, és abból hozol létre diagramot. Ezzel az egy oszlopban lévõ adatok egy csoportba fognak tartozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Excel-ben szeretnék számolótáblát létrehozni, de nem megy! Hogy tudnám ezt kialakítani?

Az a helyzet, hogy Off2007-esem van. A feladat annyi lenne, hogy vannak árak, xx Ft, és vannak tételek, amik yy db. Na már most; a cellaformázásnál ugyi lehet?ség van a számok mókolására, hogy milyen formátumba kerüljenek. A ft-os tételek oké-k. Tudom ?ket szorozni, osztani, minden..Viszont! A Db-okat nem tudom kialakítani! Mert, ha beviszem szövegként, ugye azokkal nem lehet számolni. Ha meg számként van jelen, a db elt?nik..ÉS nekem kell a db a szám végére! Már próbáltam mindenféleképpen. Beírtam yy db, semmit nem csinál. Aztán cellaformázás - szám - egyéni, átír egyik, letilt, hogy nem lehet. Sugó megnyit végig túr és nagyon megutál, még újat sem tudok létrehozni, nemhogy meglév?t módosítani!! Segítség!! Help! Nagyon fontos lenne! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: ISTENKIRÁLY VAGY! Naggyon köszönöm! A macskakarom az hiányzott! Ugyanezt próbáltam csak anélkül, de most már megy!!! Kösziköszi

A kérdező hozzászólása: ISTENKIRÁLY VAGY! Naggyon köszönöm! A macskakarom az hiányzott! Ugyanezt próbáltam csak anélkül, de most már megy!!! Kösziköszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!