Találatok a következő kifejezésre: Esztergomi korházban a (2 db)

Esztergomi korházban milyenek a szülésznők? Kinél érdemes szülni? Mik a tarifák?

Legjobb válasz: Tarifákat nem tudok, én nem fogadtam szülésznõt, csak orvost. De amíg odajártam nst-re, nekem mindenki nagyon szimpatikusnak, kedvesnek tûnt. Akinél szültem, szintén. Róla nem sikerült többet megjegyeznem, csak annyit, hogy Lilla. (És ez 2006-ban volt, szóval azóta még az is lehet, hogy már nincs is ott.) Vajúdás alatt végig figyelt rám, igyekezett segíteni, biztatott, szóval nagyon jó volt, hogy ott volt. Én a többiekrõl sem hallottam rosszat a többi kismamától, amíg bent voltunk. Könnyû szülést kívánok!

Tarifákat nem tudok, én nem fogadtam szülésznõt, csak orvost. De amíg odajártam nst-re, nekem mindenki nagyon szimpatikusnak, kedvesnek tûnt. Akinél szültem, szintén. Róla nem sikerült többet megjegyeznem, csak annyit, hogy Lilla. (És ez 2006-ban volt, szóval azóta még az is lehet, hogy már nincs is ott.) Vajúdás alatt végig figyelt rám, igyekezett segíteni, biztatott, szóval nagyon jó volt, hogy ott volt. Én a többiekrõl sem hallottam rosszat a többi kismamától, amíg bent voltunk. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod.annyit még megtudhatok, kinél szültél?
Mármint az orvost? Dr. Horváth Magdolna Hallottam róla sok rosszat, de én nem bántam meg, hogy õt választottam, nagyon rendes volt.
Ja és természetesen ha bármiben tudok még segíteni, kérdezz nyugodtan!
Szia! Én három hónapja szültem Egomban. 2 napig voltam a vajúdóban, minden szülésznõvel találkoztam, és hidd el, nagyon aranyosak! Persze azt nem szeretik, ha valaki nyavajog, vagy megjátssza magát, mert szinte mindegyik szült már, és nagyon jól tudják milyen érzés. Bármit kérdezel válaszolnak, nagyon közvetlenek és mindenben segítenek. Én szülés elején jót beszélgettem velük. Két szülésznõ volt bent, és a doki: Dr. Iványi Pál. Mindenkivel nagyon meg voltam elégedve. Ja, az én szülésznõmet Andinak hívták. De mondom, ha normálisan viseled akkor õk is aranyosak. Könnyû szülést kívánok Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is a választ.Nekem is második szülés lesz, de az elsõ óta 10 év eltelt.Én Iványinál akartam szülni de már nem vállal.Máté doktor lesz az orvosom.

Esztergomi kórházban szült valaki mostanában? Kinél? Mit kell vinni a babának, mi az, amit adnak?

Császár,vagy sima hüvelyi szülés volt?Milyen a kórház,és a csecsemősök?Minden érdekel! :)

Legjobb válasz: Igaz már egy éve szültem, de azért elmesélem a történetem, hátha hasznos lesz Neked. Császáros voltam, mert végig farfekvésû volt a babám. Hutóczki Csaba és Findt Mónika mûtöttek. Azóta már teljesen megváltozott az orvosi brigád, de úgy hallottam nagyon jók, akik most vannak. Igazából a szülészettel nagyon elégedett voltam. A mûtétemre pozitívan gondolok vissza, nagyon rendesek voltak az ápolók, nõvérek és nagyon jól végezte mindenki a dolgát. A csecsemõsökrõl sajnos ezt nem tudom elmondani. Egy-két fiatal csecsemõs volt, aki normális volt, az idõsekre nem lehetett számítani, szinte bunkók voltak. Elsõ babás anyuka voltam, semmit nem mutattak-mondtak. Pl. én mentem oda hozzájuk és nagy kelletlenül megmutatták, amit kellett. Mivel császáros voltam, a tejem is késõn indult meg, de abszolút nem segítettek, hogy talán szívni kéne az ottani mellszívóval stb. Amúgy négy ágyas szobába kerültem, aznap sokan szültek, mert front volt. :) Nekem is amúgy a mûtét ellenére nem idõzített volt, hanem otthon szivárogni kezdett a magzatvíz. Szóval amit adnak: pelenkát (de vigyél mert keveset adnak), popsi krémet, alkoholt és púdert a köldökcsonkhoz, adnak ruhát is a babára de én abból a pólyából alig bírtam õt kihámozni. :) Szóval én vittem 4 adag ruhát, pelenkát, textil pelenkát, popsitörlõt, popsi krémet, vittem polár takarót de azt adnak. (Jó meleg is volt a szobában). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Könnyû szülést kívánok Neked! :)

Igaz már egy éve szültem, de azért elmesélem a történetem, hátha hasznos lesz Neked. Császáros voltam, mert végig farfekvésû volt a babám. Hutóczki Csaba és Findt Mónika mûtöttek. Azóta már teljesen megváltozott az orvosi brigád, de úgy hallottam nagyon jók, akik most vannak. Igazából a szülészettel nagyon elégedett voltam. A mûtétemre pozitívan gondolok vissza, nagyon rendesek voltak az ápolók, nõvérek és nagyon jól végezte mindenki a dolgát. A csecsemõsökrõl sajnos ezt nem tudom elmondani. Egy-két fiatal csecsemõs volt, aki normális volt, az idõsekre nem lehetett számítani, szinte bunkók voltak. Elsõ babás anyuka voltam, semmit nem mutattak-mondtak. Pl. én mentem oda hozzájuk és nagy kelletlenül megmutatták, amit kellett. Mivel császáros voltam, a tejem is késõn indult meg, de abszolút nem segítettek, hogy talán szívni kéne az ottani mellszívóval stb. Amúgy négy ágyas szobába kerültem, aznap sokan szültek, mert front volt. :) Nekem is amúgy a mûtét ellenére nem idõzített volt, hanem otthon szivárogni kezdett a magzatvíz. Szóval amit adnak: pelenkát (de vigyél mert keveset adnak), popsi krémet, alkoholt és púdert a köldökcsonkhoz, adnak ruhát is a babára de én abból a pólyából alig bírtam õt kihámozni. :) Szóval én vittem 4 adag ruhát, pelenkát, textil pelenkát, popsitörlõt, popsi krémet, vittem polár takarót de azt adnak. (Jó meleg is volt a szobában). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Könnyû szülést kívánok Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az infót! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!