Találatok a következő kifejezésre: Esti, vagy tagozaton tanuljak (2 db)

Esti, vagy anppali tagozaton tanuljak tovább? Hogyen dönthetném el?

Legjobb válasz: Estin általában azok szoktak tanulni, ill. azoknak célszerû, akik dolgoznak nappal. Ha szeretnél dolgozni, akkor választ az estit. De ha nem, akkor a nappalit, hisz az az általánosabb és ott vannak a korodbeliek.

Estin általában azok szoktak tanulni, ill. azoknak célszerû, akik dolgoznak nappal. Ha szeretnél dolgozni, akkor választ az estit. De ha nem, akkor a nappalit, hisz az az általánosabb és ott vannak a korodbeliek.
Én gyerek mellett döntöttem úgy, hogy a nappalit választom. Két éves lesz a fiam õsszel, megy amúgy is bölcsibe, de az biztos, hogy munka, egyetem és gyerek nekem nem menne együtt. Örülök neki, hogy van még 3 évem, amikor "csak" tanulnom kell és a picurral foglalkozni. Inkább azt kell mérlegelni, hogy ha dolgozol, lesz-e idõd és energiád mellette tanulni, de persze te ismered magad a legjobban, neked kell tudni. A nappalinál meg fontos szempont, hogy mibõl fogsz megélni. Akarsz és tudsz-e továbbra is a szülõkkel lakni, vagy el akarsz költözni? Mennyivel tudnak támogatni? Esetleg bevállalod a diákhitelt? Meg annak is érdemes utánanézni, hogy milyen támogatások járnak neked. Mert én ahogy kiszámoltam, meg tudom oldani ezt a nappali dolgot, mivel 30 ezer havonta a diákhitel, és mellé még a pici miatt jár a szociális támogatás, lakhatási támogatás, családi pótlék (az elsõ évben még saját magam után is), és ha jól tanulok, akkor az ösztöndíj.
Egyszerû: Ha van pénzed és idõd a nappalira, akkor tanulj nappalin. Ha nincs, csak akkor válaszd a levelezõ oktatást.

Mi szükséges ahhoz, hogy valaki mediátornak tanuljon? Milyen előképzettség kell hozzá? Van esetleg ma Magyarországon olyan iskola, ahol levelezőn, esti tagozaton vagy távoktatásban tanítják (nem állandó nappali képzés)?

Legjobb válasz: Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy tudom, hogy ehhez jogi pályára kell menni. Ha Államigazgatási karoknak a szakjain megnézed, h milyen szakirányok vannak, talán úgy találhatsz valamit. De nem biztos, h van szakirály ehhez, viszont én úgy tudom, h azok lehetnek, akik jogot tanultak. De ha van itt aki tudja biztos is, majd megírja biztos :)

Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy tudom, hogy ehhez jogi pályára kell menni. Ha Államigazgatási karoknak a szakjain megnézed, h milyen szakirányok vannak, talán úgy találhatsz valamit. De nem biztos, h van szakirály ehhez, viszont én úgy tudom, h azok lehetnek, akik jogot tanultak. De ha van itt aki tudja biztos is, majd megírja biztos :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!