Találatok a következő kifejezésre: Este mikor aludni, mindig (14 db)

Tudnátok segíteni nekem? Már vagy egy hete nem birok éjszakánként aludni mindig reggel 6-7 ig fent vagyok aztán kb 14:00 ig alszok és este megint nem! Mit tegyek?

Legjobb válasz: 2 megoldás van. Az egyik vicces és finom a másik kényelmes. Az elsõ kávé/energia itallal mikor felkelsz 14:00kor virrasztasz egy napot és másnap este 10-11 fele alszol el. (Hajnalba esetleg kora reggel igyál csak). A második az, hogy altatott szedsz be és alszol egy szép nagyot. De ehhez nem árt ha ilyen késõn kelsz fel nappal egy kis mozgás. Ha fennmaradsz világos helyen legyél. Ha alszol valaki keltsen majd fel 9 körül. Elsõ 2-3 nap borzasztó lehet de gyorsan átszoksz.

2 megoldás van. Az egyik vicces és finom a másik kényelmes. Az elsõ kávé/energia itallal mikor felkelsz 14:00kor virrasztasz egy napot és másnap este 10-11 fele alszol el. (Hajnalba esetleg kora reggel igyál csak). A második az, hogy altatott szedsz be és alszol egy szép nagyot. De ehhez nem árt ha ilyen késõn kelsz fel nappal egy kis mozgás. Ha fennmaradsz világos helyen legyél. Ha alszol valaki keltsen majd fel 9 körül. Elsõ 2-3 nap borzasztó lehet de gyorsan átszoksz.
Az altato hatasos, de viszont nem pihentet, ugyhogy nem kell tulzasba vinni. Azt is csinalhatod, hogy probalj hamarabb lefekuldni, ha nem is tudsz aludni csak maradj az agyban, es naprol napra probalj hamarabb felkelni, egy ido utan megszokja a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy jó bármeik is ugyan is 13 éves vagyok!
És akkor mi van, ha 13 éves vagy? 15 évesen én csak így tudok vissza szokni. Mind a 2 módszer 1x alkalom. Utána 1 hónapig nem állsz vissza, és már nyár vége van. 2x250 ml energia italtól biztos nem lesz bajod. Virasztásba már profi vagy. Az altató (amit én szedtem be) full , , természetes, , anyagot tartalmazott közismert nyugtató növényekbõl volt vagy 5 féle benne. Szív, vese betegségeknél energiaital kizárva persze. És altatóról is beszélj szüleiddel. Ennyi idõsen én 1, 5-2 liter energia italt ittam meg, hogy virrasszak a másnapi sportnapra. Azok voltak a szép idõk :) Mielõtt valaki letámadna hangsúlyozom nem rászoktatni szeretném ezekre, hanem átállítani rendes életvitelre.

Előző nap fürdeni voltam és csónakáztunk is. Nagyon fáradt voltam. Este olyan érzésem volt amikor lefeküdtem aludni mint amikor ringatózott a csónak. MI lehet ez?

Szóval máskor is el?fordult már ilyen. Akkor fürödni voltunk a szüleimmel. Akkor is fáradt voltam és azt éreztem hogy a vízben vagyok. És most meg a csónak ringatózott. Másoknak is van ilyenjük? El?re is köszönöm a válaszokat. 14/L

Legjobb válasz: Ha autóban utazok kb. 80-100 km-t, egy ideig utána még én is ringatózok. A szervezet majd visszaáll. Ebben semmi ezotéria!!!

Ha autóban utazok kb. 80-100 km-t, egy ideig utána még én is ringatózok. A szervezet majd visszaáll. Ebben semmi ezotéria!!!
Elõ szokott fordulni néha amikor fáradt az ember... pl.:ha nagyon fáradt vagyok, olyan mintha velem eggyütt forogna az ágy... (nem szédültem) Itt szerintem az volt, hogy túl fáradt volt az agyad és még mindig azt hitte hogy a csónakban vagy... :D
A kérdező hozzászólása: Értem köszi :D Tudom nem ezotériás csak máshova nem tudtam besorolni. :D
én imádom ezt az érzést :D

Mitől lehet, hogy állandóan aludni tudnék? Mit tegyek? Mindig álmos vagyok már este 9-kor alszok, napközben is álmos vagyok.

Milyen észhez térít?ket tudnátok ajánlani?

Legjobb válasz: Ezt azért érdemes kivizsgáltatni, minimum egy vérvétellel. Ha kevés a vas a véredben, az simán produkál ilyet. Az eredmény után meg a háziorvos eldönti, de ez a minimum. Addig meg, ne próbálkozz úgymond "észhez térítõ" szerekkel, mert ha a véredben az ionokkal is van probléma, akkor még komolyabb ritmuszavarhoz is vezethet.

Ezt azért érdemes kivizsgáltatni, minimum egy vérvétellel. Ha kevés a vas a véredben, az simán produkál ilyet. Az eredmény után meg a háziorvos eldönti, de ez a minimum. Addig meg, ne próbálkozz úgymond "észhez térítõ" szerekkel, mert ha a véredben az ionokkal is van probléma, akkor még komolyabb ritmuszavarhoz is vezethet.
Vérnyomásod?? Alacsony okozhat ilyen tüneteket. Ha az lenne, akkor igyál több folyadékot, illetve idõnként vegyél hideg vizes zuhanyt.

Edesanyam gyaszreakcio betegsegben szenved. Sokkot kapott az elettarsa halala utan. Egyaltalan nem tud aludni, minden este lepereg elotte az a nap. Mit tegyunk a betegseg lekuzdese erdekeben?

Azert kapott sokkot mert vegignezte ahogy 2 oran keresztul elesztik(kozteruleten halt meg),majd elszallitjak,ez nagyon megviselte.Mar tobb mint 2 honapja hunyt el,de semmi valtozas.Minden este altatoval alszik es mar tobb napja erosen faj a szive,gondolom gyengiti az altato.

Legjobb válasz: Istenem, nagyon sajnálom. Pszicológus, vagy pszichiáter tudna neki segíteni. Nem csodálom, ha kikészült. Lassan majd ahogy telik az idõ, tompulnak a fájdalmak, és a látottak is szürkülnek. Mindenképpen orvosi segítségre volna szüksége. Kísérd el õt!

Istenem, nagyon sajnálom. Pszicológus, vagy pszichiáter tudna neki segíteni. Nem csodálom, ha kikészült. Lassan majd ahogy telik az idõ, tompulnak a fájdalmak, és a látottak is szürkülnek. Mindenképpen orvosi segítségre volna szüksége. Kísérd el õt!
Sedatif pc-t ajánlok, az egy homeopátiás készítmény, nyugtat és segít elaludni!Illetve keress fel egy jó kineziológust!
én is nagyon sajnálom õt is, és ami történt! borzasztó lehet/lehetett! kitartást anyukádnak, és menjetek el egy pszihiáterhez! :(

Este mikor lefekszem aludni, mindig úgy érzem mintha hangyák mászkálnának a hátamon, bizsereg. Mitől lehet?

Legjobb válasz: valószínûleg nem jó a vérkeringésed.próbáld meg ilyenkor magasra tenni a lábad és úgy lenni 10 percig.én felteszem a falra.nekem ezt az orvos javasolta és bevállt.

valószínûleg nem jó a vérkeringésed.próbáld meg ilyenkor magasra tenni a lábad és úgy lenni 10 percig.én felteszem a falra.nekem ezt az orvos javasolta és bevállt.
volt egy ismerösöm akinek hasonló volt. Skizofrén volt, és metró alá ugrott

Most 23 honapos a kisfim, az esti elalvást egy hatalmas cirkusz és hiszti elözi meg, minden este. Tegnap kiprobáltam már a hidegzuhanyt is de nem vált be. Kitalál mindent csakhogy ne keljen aludni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Olvasd el a : Nem alszik a gyerek és mi sem ! címû könyvet! 4 nap alatt megoldódik minden problémád! Nekem már a 2. napon vége lett a hisztinek-azóta letesszük aludni és saját magát elaltatja,ha éjjel megébred, akkor is vissza tud aludni anélkûl, hogy ramazuri lenne. Mindíg mosolyogva ébred. Lefektetés elõtt pedig mindíg mesélünk 2 mesét neki, úgy hogy ott ül az ölünkben. Hát nagyon édes amikor puszit ad és már megy is be az ágyába a cuccaival a hóna alatt.Már több ismerõsömnek is segített ez a könyv amit az uszóoktatómtól kaptam annak idején-érdemes lett volna lefénymásolnom és akkor elküldhetném neked. Megpróbálom kinyomozni ,hogy ki írta-így könnyebb lesz megtalálnod.A hidegzuhanyt felejtsd el-képzeld magadat a helyébe!

Olvasd el a : Nem alszik a gyerek és mi sem ! címû könyvet! 4 nap alatt megoldódik minden problémád! Nekem már a 2. napon vége lett a hisztinek-azóta letesszük aludni és saját magát elaltatja, ha éjjel megébred, akkor is vissza tud aludni anélkûl, hogy ramazuri lenne. Mindíg mosolyogva ébred. Lefektetés elõtt pedig mindíg mesélünk 2 mesét neki, úgy hogy ott ül az ölünkben. Hát nagyon édes amikor puszit ad és már megy is be az ágyába a cuccaival a hóna alatt.Már több ismerõsömnek is segített ez a könyv amit az uszóoktatómtól kaptam annak idején-érdemes lett volna lefénymásolnom és akkor elküldhetném neked. Megpróbálom kinyomozni , hogy ki írta-így könnyebb lesz megtalálnod.A hidegzuhanyt felejtsd el-képzeld magadat a helyébe!
Nálunk is probléma az esti alvás. Néha már én is betenném a hideg zuhany alá... Azért ne izgulj, nem okoztál maradandó sérülést a gyerekben! Sajnos aki nem tudja, milyen az este igazán rosszul alvó gyerek, az nem tudja elképzelni ezt a terhet. A játékos foglalkozásról meg annyit, hogy egy hulla fáradt szülõ legkevésbé tud "játékosan foglalkozni", másrészt ez a gyereket csak felkelti. :-( Nálunk az elsõvel van ilyen probléma, a második mint egy angyal magának alszik el. Ugyanúgy neveltem(tük) õket. Egyelõre nálunk sem oldódott meg az esti alvás probléma, a pici meg 5-kor kel...
"Tegnap kiprobáltam már a hidegzuhanyt is de nem vált be." Hát gratulálok neked! Esetleg ha lefekvés elõtt játékosan foglalkoznál vele (kis szaladgálás pl)utána nyugtató fürdõ (pl levendulás), majd mese az ágyban. Nem lehet, hogy te vagy türelmetlen, vagy a kicsinek túl monoton minden este a lefekvés ?
Most kövezzenek meg a többiek, de kedves anyuka én téged is betennélek a hideg zuhány alá! Szerinted ettõl majd elalszik az a szerencsétlen gyerek vagy szimplán sérült lesz?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat nagyon aranyosak vagytok és kettö tényleg hasznos és kedves tanács.a másik két okostolyásnak pedig csak annyit hogy az ég világon mindent kiprobáltunk, az olvasástol a játszástol kezdve mindent , addig müködik is amig nincs neki szolva hogy alvás.ahidegzuhany pedig nem szoszerint hidegzuhany hanem odaállitottam a kád elé és lefröcsöltem a tenyeremben lévö hidegvizzel.ha nem tudsz okos tanácsot adni inkább ne is irj, van aki kioktasson csak olyan nincs aki tanácsot adjon.örülj neki hogy neked nincs ilyen gondod.el se tudod képzelni milyen rossz helyzet ez, föleg hogy anyosomékkal élünk.hát ennyi , remélem nem bántottam meg senkit nem ez volt a cél, de ugygondolom ide tanácsért jönnek az emberek nem kioktatásért.

Kislanyom 9 hetes es mindig csak kb. Fel 10korul alszil el este rendesen hosszabb idore, amikor en is megyek aludni. Hogyan, mivel tudnam ot raszoktatni, hogy olyan 8korul mar rendesen aludjon? Nembaj, ha olyan keson megy aludni?

Amugy olyan 10 korul szok reggel felebredni, persze azert ejjel felkel, ha ehes, de gyorsan vissza is alszik.

Legjobb válasz: Eleinte az enyém is ilyen volt, én olyan 3 hónaposan szoktattam rá a 8-kor lefekvésre, azóta 7-kor ébred reggel. Szerintem addig te is ráérsz ezzel. Utána szépen fokozatosan megpróbálhatod az utolsó szopit kicsit korábbra hozni, majd meglátod, hogy reagál rá. Még nem vagy elkésve semmivel.

Eleinte az enyém is ilyen volt, én olyan 3 hónaposan szoktattam rá a 8-kor lefekvésre, azóta 7-kor ébred reggel. Szerintem addig te is ráérsz ezzel. Utána szépen fokozatosan megpróbálhatod az utolsó szopit kicsit korábbra hozni, majd meglátod, hogy reagál rá. Még nem vagy elkésve semmivel.
Még csak kilenc hetes!És nem késõ az esti fél 10 óra elalvás!!Az én babámnak 3 hónapos kora körül lett rendszeres idõbeni alvása.És mi este 9- fél 10-kor alszunk és hajnali ötkor eszik elõször.Jó, hogy neked reggel ilyen sokáig alszik!.:) Tehát megnyugtatlak, hogy nem baj és kis idõvel befog állni a rendszeresség.Én direkt este kilencre raktam az alvást, mert így jön ki a 4 órás etetés.8 órától 8.30 ig meztelenkedés és játszás, amit imád 8.30-kor fürdés, maszírozás és 9 -kor hami és utána már alszik is.Azt nem tudom, hogy neked hány óránként eszik, de nekünk így jött ki!Remélem segítettem egy keveset.
De jó nektek! Az én babóm jó ha fél tízkor alszik. Van hogy 11-ig kubikol, boldogít minkent, de talán ilyenkor este a legédesebb, egyfolytában gagyarászik és nevetgél. 4 hós elmúlt már, de ezt csinálja születése óta. 9-nél hamarabb sose aludt el. Viszont õ már reggel fél5-5 körül ébred. Nem 10-kor!!! Alig alszunk valamit. Majd csak alszik már kicsit többet. Ebben bízunk. Sztem nem baj ha addig fent van, az ismerõseim között is általában ez a gyakorlat. Ha mégis szeretnéd hamarabb elaltatni, sztem a fürdést hozd elõrébb, lehet ahhoz igazodika pici. Nálunk legalábbis így van. Fürcsi, utána 1-1, 5 óra szopi és alvás. Hátha.:)
Ha valaki borítékolná nekem, hogy születése után így fog aludni a babóm.... Egy szavam se lenne. Amúgy elõbb-utóbb fog változni szép lassan, hogy mikor alszik el, addig is élvezd, hogy legalább te is tudsz pihenni. Ha mindenáron változtatni szeretnél, csak egész lassan, fokozatosan próbáld elõbbre hozni az esti rituálékat, szopit, stb., akkor szinte észre se fogja venni, és átáll a korábban elalvásra. De ne nagyon erõltesd szerintem, nehogy felborítsd a rendet.
Mindig változnak a szokásaik... az én lányom is gyakran csak 11-12 körül tudott este elalzudni, bármit csináltam. Fürcsi után szopi, ringatás, de hiába. Elfogadtam, most 1 éves, és magától ráállt az este f9-9 körüli elalvásra. Nálunk a nagyobb tesók is ilyenkor mennek, így ez teljesen jó nekünk.

Segitseket, mi lehet a fiamml? 11hónapos lessz lassan és minden este rémálom? Nem bir aludni pedig napközben se alszik sokat.

Álmos már látom,altatom de csak dobálja magát,mire elaludna ujra felied sir rugdalozik.Éjjel is sokszor felsir,felkel 8x9x is...

Legjobb válasz: Kiviszed minden nap legalább egy órára a szabadba? MErt ha nem, akkor ne csodákozz. (Az meg nem érv, hoyg hideg van, öltöztesd fel és semmi baja sem lesz, SÖT sokkal kevesbb betegséget fog elkapni) négy gyerekes anya

Kiviszed minden nap legalább egy órára a szabadba? MErt ha nem, akkor ne csodákozz. (Az meg nem érv, hoyg hideg van, öltöztesd fel és semmi baja sem lesz, SÖT sokkal kevesbb betegséget fog elkapni) négy gyerekes anya
Igen, segít a szabadlevegõ is, de én sosem akkor rakom õket le aludni, mikor már olyan álmosak voltak, hogy képtelenek normálisak lenni. Én tartottam kiskorban is a napirendet. Tudtam pl, hogy kb 10-12hósan az én fiam max 2-2, 5órát tudott fentlenni napközben, így ha 8kor kelt, akkor ha álmosnak láttam, ha nem én vittem aludni, és 5perc alatt -fél 11 között. Viszont, ha vártam vele, hogy óóó, még olyan jól eljátszik, had maradjon, és késõbb vittem, addigra olyan fáradt lett, hogy már csak hisztizett és nyûglõdött. Lassan két éves a fiam, és már csak egyszer alszik, reggel felkel kb 8, fél9kor és maximum dél- fél 1tõl alszik kb 3órát! Este 8kor már ágyban van.
A kérdező hozzászólása: Minden nap kinn vagyunk 2x is.És nem is akarom idö elött elaltatni.Van hogy már 4, 5órát fenn van és még akkor is csak nyüglödik de nem alszik el.Csukva van a szemem már annyira fáradt hogy eldöl de felébred és nyüglödik :-(
A kérdező hozzászólása: már 2 hete megy
Az én fiam is ezt csinálja.. Naponta 1-1, 5 órát vagyunk levegõn, minimum. Napközben 1, 5 órát alszik ebéd után aztán fél 12, éjfélig is fenn van egyhuzamban.. Kézben ringatva sosem aludt, ahogy most sem.. Nem tudom mi történt ezelõtt jól aludt este fél 9-tõl reggel fél7-ig. Mostanság pedig éjfél-fél1-tõl 8-ig alszik.. Remélem változik a helyzet okosat nem tudok mondani.. De nem vagy egyedül, nálunk is olyan 2 hete tart ez az idõszak.
Szeparacios szorongas es fogzas. Erre a kettore tippelek 2 gyermekem van. Az elso ugyanezt csinalta ejszaka. De o mar 7 honaposan elkezdte. Azt hittuk fogzik. Mondjuk biztos kozrejatszott az is. Pont 11 honapos koraig "hagytam" szenvedni. Aztan a ferjem tanacsolta hogy legalabb csak probaljam meg magam melle fektetni. Megtettem. Onnantol kezdve csak inni ebredt fel.

Van a házunkban egy gyerek, aki minden este ordit, de egyfolytában, nem lehet tole aludni. Miért ordit? Mit lehetne tenni, mert már tényleg idegesito?

Màr hallottam hogy màs is kiakadt miatta.

Legjobb válasz: Kisbaba vagy kisgyerek? Mert babánál oké, de ha gyerek... Fölöttünk három lakik, 4-7-12 évesek és van, hogy éjfélig ordítanak meg rohangálnak. Az anyjuk leszarja. Tegnap is ez volt, éjfélkor felszóltam az ablakon, hogy talán mostmár el kéne hallgatni, mert elég volt, hogy minden éjjel randalíroznak. Nem lett csönd öt percen belül, én bizony felhívtam a rendõrséget, mert ez csendháborítás. Ki is jöttek, megmnondták az anyjuknak, hogy ha nem tud csendet, rendet tartani, akkor legközelebb meg lesz bírságolva. Ez használt, ma már kuss van.

Kisbaba vagy kisgyerek? Mert babánál oké, de ha gyerek... Fölöttünk három lakik, 4-7-12 évesek és van, hogy éjfélig ordítanak meg rohangálnak. Az anyjuk leszarja. Tegnap is ez volt, éjfélkor felszóltam az ablakon, hogy talán mostmár el kéne hallgatni, mert elég volt, hogy minden éjjel randalíroznak. Nem lett csönd öt percen belül, én bizony felhívtam a rendõrséget, mert ez csendháborítás. Ki is jöttek, megmnondták az anyjuknak, hogy ha nem tud csendet, rendet tartani, akkor legközelebb meg lesz bírságolva. Ez használt, ma már kuss van.
Kisbaba ilyen. Nem tehet róla.
:) Hol laksz? A mi házunkban is van egy ilyen...de én inkább szegény szülõket sajnálom, mert ismerem õket és tudom, hogy mindent elkövetnek a gyerekkel, de nem akar aludni....vsz hiperaktív... De egyébként tényleg idegesítõ, amikor az én picim már nyugodtan szuszukál, és véééééégre aludnék én is, és a szomszédot kell hallgatni... de ez van...

Hölgyek ti miben szoktatok aludni éjszaka? Mi a véleményetek arról ha egy nő pizsamában alszik és minden este bugyit vesz fel a pizsama alá?

Legjobb válasz: Képzeld, én is így szoktam. Így nem fagyok meg, és nem váladékozom össze a pizsamámat.

Mindenkinek más a hõérzete. A lányok általában fázósabbak. Én ha jó meleg van is, zokniban, bugyiban alszom, és a derekamon mindig többréteg takaró van. Úgy értem egy takaró, de összehajtva, hogy többrétegû legyen. Csak így értem jól magam. (Nyilván nem a 40 fokos kánikuláról beszélek, csak mikor jó meleg van a szobában)
Én bugyiban, zokniban, pizsamában. Teljesen rendben van, amit a barátnõd hord. Nem értem a panaszod, fél perc, és lent is van minden ruhadarab. Ennyit ki lehet bírni.
Hálóingben alszom, bugyit csak akkor veszek, ha megvan. Amíg kolis voltam ott pizsamában aludtam, bugyit néha felvettem akkor is, ha nem volt meg. Bugyi nélkül kényelmesebb, pizsamában is azért nem szeretek, mert zavar, hogy ott van a gumi a derekamon. Nem tudom, mivel lehetne rávenni, ha neki így jó. Egy barátnõm tangában alszik, az még egészségtelenebb, mint a sima bugyi, de ha neki jó... még csak nem is pasi kéri ilyenekre, hogy aludj szexi baby-dollban vagy csipkés bugyiban, hanem magától tesz így.
Képzeld, én is így szoktam. Így nem fagyok meg, és nem váladékozom össze a pizsamámat.
kényelmetlen, én szinte mindig ruha nélkül alszom
szerintem kényelmetlen a pizsama alá bugyit venni, én hálóing alá se veszek kell, hogy éjszaka szellõzek csak menstruáció alatt van rajtam bugyi a betét miatt 21/l
Én egy laza pólóban, meg laza rövidnadrágban vagy laza férfi boxerben alszom, bugyi nélkül.
azta. hat ha szeretkezesre kerul a sor ugyis O MAGA KELL EVESSE A BUGYIT
Én laza, hosszú pólóban + francia bugyiban..)
A kérdező hozzászólása: #16-os én nem szabom meg neki hogy mit vegyen fel csupán megemlítettem neki hogy néha nem ártana az is hogy ne vegyen fel bugyit. Mert napközben bugyiban van, este fürdés majd újabb bugyi. Azért ez már túlzás szerintem. Tõlem abban alszik amiben akar csak gondoltam felteszem a kérdést hogy más is van-e így vele.
Idõzítsétek a szexet a fürdés utánra, és az elalvás elõttre. Ha már aludni készültök, ne zargasd a barátnõdet a szexszel. Az éjszaka közepén pláne ne. Az éjjel alvásra való. Szexelni napközben kell, vagy reggel, vagy kora este, de nem mikor már épp aludni akarnánk.
16-os vagyok: akkor bocs. Az én párom is vesz alsógatyát alváshoz, csak ha tényleg meleg van nyáron akkor alszik meztelenül. Kicsit furcsa, de elfogadtam. Mivel rendesen tisztálkodik, nem büdös vagy pállik be neki. Élünk nemi életet is :-)) Én amúgy fõleg férfi boxerben alszok. Ha hideg van, akkor veszek pizsamát.
Én pólóban és bugyiban alszom.
Úgy gondolom, ha felnõtt nõ létére azt sem döntheti el, hogy miben alszik, az elég gáz. Te felvetetted, neki kényelmetlen lett volna. Ennyi. Szex: ha belegondolsz, kb 15 mp-ig tart levenni neked a bugyit. Neki kb 3-5 mp. Ha neked ezalatt elszáll az ihlet, az nem a barátnõd hibája.
Ja, hát én is azt írtam, hogy általában fázósabbak, nem mindig.
Azt lefeljetettem, hogy már ha külön alszunk. Együtt meg megsülök és dobálom le a takarót magamról.
Hát ez a "lányok fázósabbak" nem mindig igaz. Párom 2-3 takaró alatt alszik a befûtött szobájában, mert annyira fázik. Én meg a vékony 1 db nyári takaróm alatt alszom a fûtetlen házban.
Éva kosztümben. Olyan meg nagyon nincs hogy fázom. Ott a párom akihez bújhatok. Persze kinek, hogy kényelmesebb. Az a véleményem róla, hogy neki úgy kényelmes és nagyon fázós.
*érzem ("értem" helyett)
A kérdező hozzászólása: Kedves #4- es nincs olyan hideg a hálóban hogy " megfagyjon" akár takaró nélkül is lehetne aludni mesztelenül akkor sem fázna.
A kérdező hozzászólása: Hogy tudnám rávenni hogy ne vegyen fel? A menstruációs idõt nem veszem ide. Mondtam neki hogy szellõznie kellene de õt nem érdekli mit mondok. Plusz ha este odabújok és elkezdem simogatni és arra téved a kezem elég nehéz keresztüljutni a bugyin is.
Én télen hosszúujjú pizsiben, nyáron pedig hálóingben..bizonyos napokon veszek fel bugyit, meg néha van olyan érzésem, hogy most veszek fel bugyit, de nem tudom miért..:) szerintem tök normális dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!