Találatok a következő kifejezésre: Este mikor aludni, (85 db)

6 és 8 éves gyerekeiteknek mikor kellene este lefeküdni aludni?

Nálunk 9 órakor mindkettőjüknek alvás van általában. Szerintetek hánykor lenne nekik optimális?

Legjobb válasz: Ahhoz hogy egy 6-8 éves gyerek aludni tudjon napi 10 órát ami még ilyenkor a szükséglete as jó teljesítõképességhez fõleg ha iskolás, akkor az este 9 tökéletes...

Ahhoz hogy egy 6-8 éves gyerek aludni tudjon napi 10 órát ami még ilyenkor a szükséglete as jó teljesítõképességhez fõleg ha iskolás, akkor az este 9 tökéletes...
Hm...nálunk hétközben (7 és 10 évesek) 8 órakor lefekvés van.A kicsi most szeptemberben kezdte az iskolát szval 8:00:10 - kor már békésen hortyog, a nagyobb némi morgolódás után 10 perccel késõbb alszik el.Hétvégén pénteken, szombaton fent maradhatnak 9 - 9.30-ig.
Tökéletesen optimális. Ha nyár van vagy vendég van nálatok, kitolhatod 10-ig is, de aztán alvás! : )
A kérdező hozzászólása: És szerintetek mikor kellene megengednem, hogy kicsit tovább fentmaradhassanak, mondjuk fél 10-10-ig? Nem nyáron vagy kivételes helyzetekben, hanem általánosságban. A kicsinek így még megfelel, de a nagyobbik állandóan alkudozni akar, korainak tartja a 9 órát. Persze szerintem nem az, és velem nem lehet alkudozni, ha alvás van, akkor alvás van. De érdekelne, ti mit gondoltok, hány éves korban kellene ezt egy kicsit meghosszabbítani?
11éves fiam 8kor megy feküdni és rá negyed órára alszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Szerintem rendben van a 9 óra, a kérdést azért írtam ki, hogy nem késõ-e. Ezek szerint talán egy picit, de nem annyira, maradunk így. De a másik kérdésem még mindig áll, Ti mikor hosszabbítanátok ezt meg? Én nem mostanában gondoltam, csak a nagyfiam esti nyafogásáról eszembe jutott a kérdés. Szóval?
Nálunk péntek-szombat tovább fennt lehetnek, max fél10-10-ig, valamint ha szünet van, pl. most.
9 évesem 7-fél 8 kor fekszik le aludni , 11 éves 9 órakor , szünetkor a kisebbik 8-9 között a nagy 9 kor .
Szerintem ha hétvégén hagyod hogy tovább fenntlegyen, esetleg halkan játszon a szobájában, magától is álmos lesz és lefekszik aludni, de hétköznapokon se lesz gond vele :) (személyes vélemény)

Mi a vélemény? Annyira nem ide tartozik miért ürlényes és nem ufos. De olyat nem találtam. No szovaltegnap elött este lefeküdtem aludniNo szovaltegnap elött este lefeküdtem aludni. Este felébrettem és a konvektorom elött ébredtem állva

No szovaltegnap elött este lefeküdtem aludni.este felébrettem és a konvektorom elött ébredtem állva.És egy ürlény ott állt az ágyam mellett.köszöntem neki(amikor felébredtek olyankor az agyam nem mindent tud felfogni)erre elöhuzzott egy valamitt egy ilyen egérfogó alaku valamitt és belelött a vállamba(inenn tudom biztosan hogy nem állom mert k*rvára fátjt)és megkérdezte: idézem "ugye nem fájt anyirra" és ez az utolsó dolog amire emlékszek.amikor felébredtem ágyamban ébredtem,és a vállam rendben van de biztos hogy nem állom volt.

Legjobb válasz: :D:D:D Összesen csak 38 helyesírási hiba! :D:D

:D:D:D Összesen csak 38 helyesírási hiba! :D:D
No szóval a történet igaz, csak az elejét kell kicsit módosítani: No szovaltegnap elött este lefeküdtem aludni.este AZT ÁLMODTAM, HOGY a konvektorom elött ébredtem állva.
Hmm. Ez a szerkezet, amivel beléd lõtt, elég érdekes. Ilyet nem tesznek ok nélkül a földönkívüliek. Szóval, ha úgy döntesz, és csináltatsz röntgen felvételt, kérlek írd meg, hogy mit találtak, esetleg mit nem. Csak kíváncsiságból. Ja és ha van bent valami, nehogy kiszedesd valami tb-támogatott sebészeten, mert kárt is tehetnek benned. F.M.
A kérdező hozzászólása: A "No szoval tegnap elött este lefeküdtem aludni" mondatott egyszer akartam.
A kérdező hozzászólása: utsó köszi
élsz még? az ufó meztelen volt? LEKÖZZELEB HA JÖN KÉRDEZD TÕLE H MIÉRT KELL NEKED PUSKÁZNI? VAGYIS LÕNNI! a nagybetû kiemelés h mit mondj
A kérdező hozzászólása: 1.igen élek 2 hát sötét volt nem emlékszek és akkor nem ez volt a legnagyobb gondom.
Hany eves korodban e kitol, hol hallottal ovastal eloszor UFO-elrablasos estetrol ? Csak kerdezem, hogy az elozmenyek hogyan befolyasolhattak teged. Az urleny alacsony, nagy bogarszemu szurke alaku volt ? Amilyennek a kepek, rajzok mutatjak oket ?
A kérdező hozzászólása: hát én elöször akkor szereztem tudomást hogy vannak ilyen lények.Amikor szintén hasonló találkozásban volt részem.(csak akkor nem löttek rám) Nem volt nagy szeme söt egészen kicsi széthuzodott mint ha csak egy csik olyan nagy volt.a szinét nem tudom.De nem szürke szinü ilyen zöld féleség.Magass volt majdnem akkora mint egy ajtó
Jól figyelj, mert csak egyszer fogom elmondani. Jól figyelj, mert csak egyszer fogom elmondani. Biztos, hogy álom volt, mert az altató eszközük egy sima rúd és nem fogó alakú.
A kérdező hozzászólása: TUTOM SZERINT AZ ÁLOMBAN NEM FÁJ HA RÁD LÖNEK.ELISMEREM LEHETSÉGES HOGY NEM EGY EGÉRFOGO SZERÜ VALAMI VOLT NÁLA.NEM LÁTAM SÖTÉT VOLT ÉS MÉG NEM VOLTAM ESZEMNÉL.DE NEM ÁLOM VOLT.
Nem tudom, hogy vagy vele, de én éreztem már fájdalmat álmomban. Sokszor amit álmodok, azt érzem is. Szoktam színeket is látni. Egyes élethû álmaimra úgy vissza tudok most is emlékezni, mintha valódi emlékek lettek volna, a színekre, van, hogy szagokra is, pedig állítólag szagokat sem érzünk álmunkban, hát én igen. Persze mindettõl még lehetett valóság. Ahogy érzed.
#6 a kuldott link nemet nyelvu oldalra utal, amelynek a bal folso savjaban van fordito, ki kell valasztani a magyar nyelvet. a cikk iroja MO-on volt tavaly amikor UFO-t figyelt meg - errol ir benne.
A kérdező hozzászólása: utolsó :D van egy bölcs mondás: miszerint elöször olvasni azután irni kell tudni(konvektor és nem konektor)amugy jó humorista lennél:D
A kérdező hozzászólása: a helyesirásom 1-ess srry
nem tudom mit szivtal de lökhetnel nekem is belolle :D
A kérdező hozzászólása: 1-es válaszoló köszönöm a válaszod 14 éves vagyok hát nem nagyon láttam belöle sokat de azt igy is láttam hogy nem ember, Hát a magassága majdnem akkora volt mint egy ajtó. 2-esnek szintén köszönöm a választ 3-as köszönöm a válaszod ezt esetleg magyara forditani?
A kérdező hozzászólása: az utolsó kettönek azt üzenem hogyha nem hisznek bennük mért olvassták ell?
A kérdező hozzászólása: az alvás para izét ma este majd kiprobálom és ösze hasonlittom ezzel.Kiirom majd a tapasztalataimat.Ha esetleg nem irnék azt jelenti hogy a szivizmmom is lebénult ugy hogy meghaltam.
az egyik kommi nagyon jo miert olvassatok ha nem hisztek benne a velemenyen pedig HUH DE KLASSZ SZERENCSES VAGY ha nem igaz HUh de hulye..vagy apam huh de buta.vicceket tudsz csinalni csak igy tovabb ez a jo
A kérdező hozzászólása: szerencsés?! hát én ezt bármi másnak csak szerencsének nem nevezném.
az én voltam egy csúzlival am te kérted h lõjek rád még be is álltál a konnektorhoz rádlõttem oszt elkeztél valamit magyarázni oszt összeestél én meg elhuztam a csikot am csak ugy mondom cuki az alsód xD
A kérdező hozzászólása: 24-es köszönöm a válaszod

Lányok, este mikor leteszitek a babát és ti is mentek aludni, akkor el van végezve a lakásban? Vagy vagy úgy vele h pl. megvár az a mosatlan holnapig?

Legjobb válasz: Amikor még pici volt a fiam, és itthon voltam vele, akkor nem mindig mosogattam el estére, mármint pl. a vacsoráról megmaradt tányér olykor megmaradt másnapra, mert hát úgy voltam vele, hogy reggel is ráérek megcsinálni. Mióta dolgozom, nem halogatom másnapra, mert másnap se lesz több idõm, este legalább nyugiban meg tudom csinálni, amikor már alszik a csemete.

Amikor még pici volt a fiam, és itthon voltam vele, akkor nem mindig mosogattam el estére, mármint pl. a vacsoráról megmaradt tányér olykor megmaradt másnapra, mert hát úgy voltam vele, hogy reggel is ráérek megcsinálni. Mióta dolgozom, nem halogatom másnapra, mert másnap se lesz több idõm, este legalább nyugiban meg tudom csinálni, amikor már alszik a csemete.
Mikor végre elalszik én is lefekszem ha nincs kész semmi akkor is. Még csak 4 hónapos, éjjel is felkel szopni, valamikor nekem is aludnom kell, a házimunka pedig megvár. Még soha senki nem végezte el helyettem éjszaka.
szoktam hívni a manókat hogy csinálják meg helyettem a házimunkát de sajnos másnap pont minden ugyanúgy van, ahogy hagytam.:-))
Megvár! Fõleg, hogy nálunk alapelv, hogy ha a baba elalszik, akkor szakítunk idõt egymásra a férjemmel. Összebújunk a tv elõtt, esetleg iszunk egy pohár bort, beszélgetünk. Ezt nem cserélném fel mosogatásra!:)
Szeretem rendbe tenni a házat és úgy lefeküdni, elrakni a játékokat, összerántani a konyhát stb. de azért volt már rá példa, hogy olyan kimerült voltam, hogy meghagytam reggelre a pakolást, mosogatást.
Én sajnos nem is tudok elmosogatni amikor elaludt a kislányunk mert felkel sajnos ha zörgök és mosogatni meg csak úgy tudok megfürdünk este kicsi tv beszélgetés öszebújás alvás van amikor társasozunk egyet netezünk és a mosogatás nem fontosabb mint a férjem itthon avgyok egész nap amíg a gyerkõc eljátszi egy fél órát adig rendbeteszem a konyhát utána játszunk alvás aztán öszerakom a lakás többi részét este amikor megjön a férjem akkor vacsi ésa szokásos program
Elõfordul ez is, az is. Jó lenne rászoknom, hogy mindig rendbetegyem a lakást, mert tagadhatatlan, hogy reggel sokkal jobb érzés egy tiszta konyhában kezdeni a napot, de gyakran elcsábulok a lazításra... :)
Én sem pakolok már este, megvár minden holnapig. (Pedig de jó is lenne, ha reggelre csili-vili konyha várna. :) ) Én is inkább lazulok, beszélgetünk a férjemmel. Azóta szoktam rá erre, mióta megvan a kislányunk, míg terhes voltam, volt olyan, hogy hajnal 2-kor nekiálltam fõzõcskézni, mosogatni, takarítani. :)
Nekem már agyamra ment a hosszú itthonlét :P és bizony nem tudok úgy lefeküdni, hogy akár egy pohár is mosatlan legyen vagy akármi elõ maradjon. Nem hagyna nyugodtan aludni. Ez amolyan kismami betegség. De mondjuk a játékokat már a nagyobb gyerkõcök elrakják és mig mosogatok vigyáznak a kistesóra.
egyszobás lakásban élünk, amikor a Manó megy aludni 8kor, mi kiülünk a konyhába, vacsorázunk, filmet nézünk vagy fürdünk a férjemmel (nem a konyhában:-))), vele vagyok. Csörömpölés, mosogatás megvár másnap reggelig, senki nem rója fel, nekem ennyi lazulás belefér.
én bizony lefekszem az ágyba, és tv-zek, olvasok, férjemmel vagyok, nem pedig pakolok, mosogatok!Sajnos megvár reggelig senki nem csinálja meg helyettem!:)
Én bizony a vacsora maradványait meghagyom másnapra, és én is a férjemmel vagyok. Enyém az egész nap pakolásra, amikor itthon vagyunk a babámmal. Épp tegnap este házassági évfordulóztunk, miután elaludt a lánykánk! Hát nem mosogattam volna inkább...:)
Én általában szeretem rendbe tenni a lakást, mert utálom, ha reggel már a rendetlenség fogad. Nagy segítségem a mosogatógép, és általában miután megvacsizunk, rögtön indítom is. Szerencsémre a férjem sem szereti ha szét vannak a dolgok, így van, hogy õ is besegít, amíg én mást csinálok.
Megvár. Tegnap este kivételesen elmosogattam, de nem szoktam. Reggel felkelünk, megreggelizünk, és amíg a kislányom megissza utána a tejet/kakaót, addig elmosogatok. Este amikor õ elalszik, akkor fürdünk, netezünk kicsit, aztán lefekszünk a férjemmel, és TV-zünk, vagy beszélgetünk.
Én úgy vagyok vele, hogy ráér, úgysem fogja megcsinálni helyettem senki. Most például tele van a mosogató, majd holnap reggel mosogatok.
Én is összekapom a lakást és a konyhát lefekvés elõtt. Kiseperek és fel is mosok az elõszobában és a konyhában. Utálom, ha reggel rendetlenség és mosatlan vár. Viszont, nálam is elõfordult, h hagytam csapot-papot és beestem az ágyba. De akkor valami rendkívüli esemény volt: beteg gyerek, vendég sereg, kirándulás, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Én is ugyanígy vagyok, ahogyan a kedves utolsó válaszadó írta!Csak már nem bírom lassan erõvel, hogy mindig csili-vili rend és tisztaság legyen..:(És mivel sok olyan válasz érkezett itt most, hogy nem izgat benneteket túlságosan a házimunka, így úgy gondoltam én is lazítok picit..és nem lesz bûntudatom utána.Szép napot mindenkinek!


Este mikor teszitek le aludni 10-11 hó körüli babátokat?

Nappal hányszor alszik?Én még van,hogy 6 körül is kénytelen vagyok letenni 1 órára,de így este 10-ig fent van.Próbálok napirendet tartani,de nem akar összejönni:(Nálatok,hogy m?ködik? Ja és éjszaka alszik?Nálunk katasztrófa,nagyon sokszor ébred:(Köszi.

Legjobb válasz: fél éves kora óta este nyolckor alszik el,két éves.ehhez szoktattam.tíz hónapos korától már csak egyszer aludt délben 2-3 órát,így nem volt gond nyolckor elaludni.azóta is így van

fél éves kora óta este nyolckor alszik el, két éves.ehhez szoktattam.tíz hónapos korától már csak egyszer aludt délben 2-3 órát, így nem volt gond nyolckor elaludni.azóta is így van
Az én kisfiam a jövõhéten lesz 10 hónapos. Ált. 3 óránként alszik nappal, de elõfordul, hogy 1 alvás kimarad vagy kitolódik 1-2 órával, mert valami nagyon érdekli, és nem akar elaludni, pedig fáradt. Este 8-fél9 körül alszik el, de én du. 4 után már nem hagyom aludni, pont azért, hogy ne legyen fent még 10-kor is! Éjszaka nekem is többször felébred.Ált.1x eszik, de Õ nagyon sok vizet iszik nappal is , és igényli éjszaka is a folyadékot, ha megébred! Eleinte nagyon rossz volt, mert 3-7 hónapos koráig gond nélkül végig aludta az éjszakát!De aztán a nyáron ez felborult, azóta Õ is sokat ébred, de már megszoktam! :-)
Szia, a lányom már 20 hónapos, de napirendünk van, és már 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Minden este 8 kor fekszünk, és kb 10 hónapos kora óta naponta egyszer alszik kb 3 órát ebéd után. De én már este hatkor nem tenném le a helyedben. Néha, ha egyáltalán nem alszik nap közben, 5-6 körül meg már nagyon fáradt, de ilyenkor 7 kor fürdetem és rögtön meg az ágyba. Igen, addig szenvedünk, de ez ritka eset, mert a napirend miatt beállt arra, hogy 8 körül fekszünk és kész. Lehet, hogy ez így szigorúnak tûnik, viszont átalussza az éjszakákat. Ajánlom a Suttogó címû könyvet.
És mibõl gondolod, hogy olyankor valóban nem alszol?
A kérdező hozzászólása: Most tudom ez hülyeségnek tûnõ de ugy tudom elmondani inkàbb, hogy elkezdek gondolkodni és akkor ugye tõrténik ez a valami majd mikor ujra a gondolatnàl tartok màr sokkal tõbb òra az eltèrés !
A helyedben letöltenék egy videókészítõ alkalmazást, és felvételt készítenék az "alvásról". Ha ez velem történne, biztosan kíváncsi volnék rá, fizikailag mi is történik valójában.
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet köszönöm válaszod! Ki is fogom próbálni :D
reméljük semmilyen ijesztõ dolgot nem vesz fel az a kamera....

Van egy kb 6-7 honapos cicám találtam 3 honapja elsönaptol kezdve szobatiszta de kb 1 hete az asztalra pisil de csak este mikor megjövok a munkábol és bemegyek aludni ja szerintem 1szer pisil az asztalra utána az alomba mi lehet vele kislány?

Legjobb válasz: Ha riszálja a fenekét és nyávog akkor bagzik, vagyis fiút akar az én cicám is lány, és kiskorában ezt csinálta, szóval szerintem ez a baja

Ha riszálja a fenekét és nyávog akkor bagzik, vagyis fiút akar az én cicám is lány, és kiskorában ezt csinálta, szóval szerintem ez a baja

6 év körüli gyereked hány órakor fekteted le aludni este? Mit lehet ilyen esetben csinálni?

Lányom 6 éves, eddig mindig 8kor volt fekvés, mese, kb fél 9-kor kapcsoltam le nála a lámpát, de az istenért nem akart elaludni. Most ki lett tolva fél órával, fél 9-kor fekvés, mese és nem alszik így se. Van amikor még 10-kor jön ki wc-re és addig 1 percet nem aludt, reggel meg már 6 körül fent van. Mit csináljak? Férjemmel csak ilyenkor este vagyunk együtt, ezért jó is volt, hogy 8 kor alvás, de most csináljam azt hogy este 10-ig legyen ébren a lány? Nagyon nem jó ez így, hogy 8kor lefekszik és még van hogy 10-kor se alszik.

Legjobb válasz: Nõ a gyermek,alvás igénye is vãltozik,ne meg itt a jó idõ.Miért nem fekteted le 21h-kor?

Nõ a gyermek, alvás igénye is vãltozik, ne meg itt a jó idõ.Miért nem fekteted le 21h-kor?
Én is bunkó vagyok, de nálam is spuri a szobába 8-kor és csend. Bár õk ketten vannak, szórakoztatják egymást, így nehezebb, de ha halkan csinálják nem érdekel. Ágyban feküdjenek, legyenek csendben. Ez is pihenés ám!!!!!
Szerintem ne aggodj ezen. En kb. Szuletesemtol olyan 1-1.5 ora alatt tudok elaludni, meg most felnottkent is igy van ez. Van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Mert szerintem nem normális, ha lefekvés után még 1-2 órát fekszik az ágyában ébren. El kellene aludnia normál esetben 15-20 perc alatt, nem? De nekem ez olyan sok idõnek tûnik lefekvés után. Pl. ha 8-kor fektetem le akkor 9-fél 10 mire elalszik, de ha 9-kor fektetem le akkor 10-fél 11, ha 10-kor akkor 11-fél 12. Csak példa, de a probléma az, hogy ha késõbb fektetem akkor is sok idõ mire elalszik.
Az en ket evesem szuletesetol fel tizkor fekszik, mindig ataludta az ejjeleket. Nekumk ez jo is, tobbnyire egy es ketto kozott fekszunk le a ferjemmel, kiscsaj is siman ebred, ha bolcsi van. De ha csendben van a szobajaban, csak epp nem alszik, az miert olyan nagy baj? Vagy nappal farat nagyon?
Azért eddig, mert ma volt utoljára oviban.
Én bunkó vagyok. :) 8-kor fekvés, ha nem alszik az az õ baja, nem lehet vele mit csinálni. Enyém is kijár késõbb pisilni, nem szólok érte semmit. Reggel 7-kor keltettem eddig, ha fáradt volt, akkor úgy járt, aznap este simán elaludt. Most 30-án lesz 6 éves.
Megértem, mert nálunk is ez volt.Īgy viszont lehet hogy egyre frusztráltabb leszel.Lánykám még csak két éves, nagyon sokáig mûködött a 20h-s alvás de most már hiába fektetem le akkor, nem alszik el csak 21h-kor.Reggel 6h-kor vagy elõtte meg már kukorékol.Így mi kitoltuk az alvásidõd és most már rég alszik.Alapból ilyenkor tovább vagyunk lent a játszon hisz még világos van és meleg is.Tudod ami nálatok a családban bevált az még nem biztos hogy a saját gyermeknél is mûködik.Próbálj meg kicsit rugalmasabb lenni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ez egy ilyen berögzõdés nálam. Mivel engem is úgy neveltek, hogy általános alsóban 8-kor fekvés, felsõben már fent lehettem 9-ig, gimiben 10-ig és valahogy ez mûködött nálunk mindenkinél a családban. Szóval nekem fura, hogy egy óvódás gyerek még este 10-kor fent van oviidõben, nyilván a szünet az más. Amúgy, ha 9-kor fektetném akkor meg szerintem 10-11-ig lenne fent...nem tudom. Meg férjem miatt is tényleg eddig jó volt, hogy az egész napos zsivaj után kicsit tudtunk este együtt lenni, de ha 10-kor kezd el elaludni akkor ott van éjfél mire mi is ágyba kerülünk.
Iskola idõben este 8-kor van alvás, most, hogy késõbb sötétedik nem is tudnám 9 elõtt ágyba dugni.Ugyanúgy elkészülünk a fürdéssel 8-ig, csak utána még társasunk, hogy lassuljon le, utána mese, és 9 körül alvás van.
9-kor legkésõbb szunya ilyen esetben
Hát én már nem feltétlenül szabnék takarodót, de szerintem ajánlott olyan 10-11 felé valamikor. De ezt az egyéni igények is befolyásolják.
ha 6-kor kell kelnie, akkor legkésõbb 10 órakor, de inkább elõbb. Neki még szüksége van az elegendõ alvásra.
Legalább 8-9 óra pihenésre van szüksége, szóval olyan 9-10 között már célszerû lefeküdni.

Este mikor teszitek le aludni 2és fél éves gyereketeket?

Legjobb válasz: 1/2 9-9, de ebéd után 3 és fél órát alszik, így bírja. Szeptembertõl, ha kezdõdik a bölcsi, legkésõbb 8-kor ágyban lesz.

1/2 9-9, de ebéd után 3 és fél órát alszik, így bírja. Szeptembertõl, ha kezdõdik a bölcsi, legkésõbb 8-kor ágyban lesz.
fél9-9
Mi is 9-kor. Délután még átlag másfél órát alszanak, néha többet, néha kevesebbet, sõt van amikor semmit. Nálunk is szeptembertõl m.ennek bölcsibe, akkor 8-kor szándékozom õket lerakni.
Fél 9
nyolckor fektettem le 2, 5 évesen és azóta is(4 éves lesz)
Fél 9-kor. Délután mindig alszik 1-2 órát. De hiába teszem le este, van, hogy fél 10-kor még nem alszik. Reggel fél 7-7 körül kel.
A kérdező hozzászólása: hogy tudjátok ilyen korán letenni õket? nekem este túl pörgõs a fiam és én 9:30-nál hamarabb nem tudom letenni.....fõleg most hogy nyár van és sokáig kint vagyunk!
menjetek be hamarabb, és kezd el korábban az esti rutint.Nálunk hétkor kezdõdik, vacsora, fürdés, utána már nincs játék, nyolckor fektetem le, pedig már négy éves.Nem kell este nyolcig, kilencig kint lenni, ki tudja játszani magát egész nap
8 és 1/4 9 között. (két és fél éves szintén). Fél nyolckor legkésõbb bejövünk a kertbõl. Így kipihent, kiegyensúlyozott. (bár hozzáteszem magán családi napközibe jár, nem állami bölcsõdébe.)

11 hónapos babátokat este mikor teszitek le aludni?

Legjobb válasz: Legkésõbb 8-kor.

Legkésõbb 8-kor.
f8kor pancsi es utana vacsi es alvas :) Kb 8ra jon ki nekunk is
9-fél 10 körül.Mert du alszik kb fél4-fél6ig.
Délután 5-ig alszik. Elsõ voltam.
Fél 9 körül.
8-negyed 9.
20-kor füri, aztán tápi, aztán alvás (12 hós)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!