Találatok a következő kifejezésre: Este ha a hasam nagyon faj (10 db)

Este ha lefekszem a hasam nagyon faj es nagyon rosszul alszom. Lehet ez amiatt hogy terhes vagyok?

Nem tudom hogy terhes vagyok e meg varnom kell a hetvegeig

Legjobb válasz: Szia! Ezek önmagában még nem jelentik, hogy terhes vagy, viszont elképzelhetõ. Mióta terhes vagyok én is nagyon rosszul alszom + az elején esténként fájt a pocim...bár ezeken kívûl még sok más tünetem is van/volt (émelygés, mell feszülés, sírósság stb). Azért kell várnod 7végéig, mert akkor kell megjönnie? Ha igen akkor addig mindenképpen várj, mert addig semmi biztosat nem tudhatsz! Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj tesztet! sok sikert! üdv 12 hetes kismama!

Szia! Ezek önmagában még nem jelentik, hogy terhes vagy, viszont elképzelhetõ. Mióta terhes vagyok én is nagyon rosszul alszom + az elején esténként fájt a pocim...bár ezeken kívûl még sok más tünetem is van/volt (émelygés, mell feszülés, sírósság stb). Azért kell várnod 7végéig, mert akkor kell megjönnie? Ha igen akkor addig mindenképpen várj, mert addig semmi biztosat nem tudhatsz! Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj tesztet! sok sikert! üdv 12 hetes kismama!
Elképzelhetõ, de még várj, amíg késik.

Terhességem 32. hetében vagyok és eddig teljesen panaszmentes voltam. Tegnap este azonban elkezdett fájni a haam alja és nagyon fájt. Ma reggel ültem és mikor felakartam kellni nem bírtam kiegyenesedni annyira fájt a hasam. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Milyen fekvésben volt eddig a babád? Csak mert nekem akkor kezdõdtek ezek a panaszok, amikor befordult fejvégû fekvésbe! Azóta nagyon tud fájni és feszülni a hasam alja, olyan mintha szét akarna szakadni a szeméremcsontom!!! Én rákérdeztem a dokinál, azt mondta ez a 30 héttõl normális! Ne aggódj, biztos minden rendben van! 31 hetes kismama

Milyen fekvésben volt eddig a babád? Csak mert nekem akkor kezdõdtek ezek a panaszok, amikor befordult fejvégû fekvésbe! Azóta nagyon tud fájni és feszülni a hasam alja, olyan mintha szét akarna szakadni a szeméremcsontom!!! Én rákérdeztem a dokinál, azt mondta ez a 30 héttõl normális! Ne aggódj, biztos minden rendben van! 31 hetes kismama

Ha tudom azt, hogy semmi baja nincs a gyermekemnek, megvolt az esti fürcsi, szopi, nem fázik, nincs melege, a pelus rendben van, és mégis sír. De mindig este csinálja, nappal nagyon szépen elvan. Ekkor miért sír? A hasa sem fáj neki.

Legjobb válasz: Ez jó kérdés! Nekem is hisztizik este. Néha csak egy pár korty tápszer kell neki hogy elaludjon. Nekem se volt még olyan hogy szépen elaludjon. Mintha félnének a hosszú alvástól. Szerintem már annyira fáradt hogy nem tud normálisan elaludni. Próbáltam én is a síratós módszert de az is ideig óráig volt jó. Remélem kinövik. 4 hós anyuka

Ez jó kérdés! Nekem is hisztizik este. Néha csak egy pár korty tápszer kell neki hogy elaludjon. Nekem se volt még olyan hogy szépen elaludjon. Mintha félnének a hosszú alvástól. Szerintem már annyira fáradt hogy nem tud normálisan elaludni. Próbáltam én is a síratós módszert de az is ideig óráig volt jó. Remélem kinövik. 4 hós anyuka
Fáradt, szomorú, nem akar egyedül lenni, és hideg a kiságy a fürdõ után.És ezen felidegesíti magát. Dúdolj neki, míg elalszik!Lehetõleg mielõtt sírni kezdene. Vagy masszírozd meg!
Mennyi idõs, ha már négy hónap körüli, lehet, hogy szívesen fogad valamit amivel elalhat, amit ölelhet, nálunk kicsim egy textilpelust használ erre a célra. Egyszer a kiságyban maradt egy-elõször csak megfogta a csücskét-aztán egyre jobban összebarátkoztak, most el sem tud aludni nélküle.
mennyi idos? nallunk is volt kb 3 het igy , en felvettem es setaltam vele egy pici majd letettem es oda tettem a kezem az arcahoz es halakan magyaraztam neki , aztan odahuztan szep lassan a pledet az arcahoz a kezem helyett, de meg fogtama pledet az arcanal oldalt . es tok jol megnyugodott, ma mar egyedul alszik el estenekt 6 honapos lesz 2 nap mulva. Nekunk a mehlepeny rajta volt az arcan bent a pociba ezert nyugszik meg tole mindig. probald ki hatha nektek is bejonn.
A kérdező hozzászólása: Õ most lesz 2 hónapos pénteken.De már amikor az öltöztetés végénél járok, akkor elkezdi a sírást, és addig amíg fel nem veszem a vállamra, ott szeret nagyon nézelõdni :) Akkor csendben van.De ha leteszem abba nem hagyja.Ez tart este 10-ig, utána szépen elalszik reggel 4-5-ig most már.Szoktam Neki énekelni, arra is megnyugszik, masszírozni azt fürdetés elõtt.Nagyon remélem, hogy kinövi mihamarabb, és átalussza az éjszakát, mert eleinte nagyon sokat megébredt, én meg majdnem leestem az ágyról az álmosságtól.Volt olyan, hogy este 11-tõl nem aludt, sírt, kisebb nagyobb megszakítással elaludt, ez tartott reggel negyed 5-ig.De volt olyan is, hogy 3-szor megébredt, megetettem(anyatejet kap, szerencsére van), utána nem akart aludni, éjjel 3-ig dajkálni kellett.Most már úgy néz ki, hogy kezd beállni a napirendje.Mindenesetre nagyon szépen fejlõdik hála Isten :) Szép napot anyukák!2 hós kisfiú anyukája.
Melegítsd elõ valamivel a kiságyat (vizespalack) mielõtt beleteszed, de ne engedd el, fogd még az ágyban is, beszélgess hozzá, hajolj fölé. Lehet, a fürdõ nagyon felfrissíti, ne akard rögtön utána elaltatni, játszatok még, hadd fáradjon el egy kicsit. Emelgesd magad fölé, nevess neki, hancúrozzon apával, aztán jöjjön valami megnyugtatós, simogatós a félhomályban, s melegben!
A kérdező hozzászólása: Aki utoljára válaszolt nagyon jó ötlet, kifogom próbálni!De természetesen mindenkinek köszönöm aki írt választ a kérdésemre!Valószínû a fürdés után élénkebb lesz.Nagyon szeret fürödni, élvezi már most :) Az öltözésnél kezdi el a hisztijét, és alig akarja abbahagyni.Most lesz 2 hónapos pénteken.Remélem , hogy már jobbak lesznek a napok, és szépen beáll neki, hogy éjszaka aludni kell, nappal többet ébren lenni, stb... Mindenkinek szép napot!Sziasztok.:)

Szerda este volt missed ab. műtétem. Normális, ha most nagyon fáj a hasa? Picit vérzek is.

Legjobb válasz: Egy darabig még fájhat a hasad és a vérzés is megmarad egy pár napig, nekem is így volt. De azért szerintem jobb ha megkérdezed a orvosod!

Egy darabig még fájhat a hasad és a vérzés is megmarad egy pár napig, nekem is így volt. De azért szerintem jobb ha megkérdezed a orvosod!
Igen.Mikor a zárómat megkaptam missed ab után, én megkérdeztem a dokit, hogy meddig fog ez nekem fájni, mert majd szétszakadtam, azt mondta 5-6 napig.A vérzés is normális. Sok missed ab-os kérdés van, nézz körül, hátha érdekel még valami a témával kapcsolatban.
Szia! A vérzés normális, de nem kéne fájnia. A mûtét napján este úgy jöttem haza, hogy egyáltalán nem fájt, aztán másnaptól egyre jobban éreztem. Pár nap múlva nem bírzam tovább, és jelentkeztem a dokimnál. Be volt gyulladva a méhem, sajnos néha elõfordul a mûtét után. Keresd fel a dokidat, nehogy baj legyen.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál tegnap. Nekem is van egy kis gyulladás, azért fáj. Kaptam gyógyszert, remélem attól rendbe jövök. Minden jót Nektek.

Lehet baja a méhemnek ha nagyon seggre estem és érzem hogy fáj már vagy öt orája a hasam ott?

Legjobb válasz: Háziorvoshoz mindenképpen menj el és õ majd megmondja szükséges e tovább menni. A méhednek nem hiszem, hogy baja lenne, de a gerincnek sem tesz jót a hatalmas popsira esés. Valamint simán meghúzódhatott egy szalag vagy bármi. Ha terhes vagy akkor viszont azonnal ügyelet, még akkor is ah semmid sem fáj!

Háziorvoshoz mindenképpen menj el és õ majd megmondja szükséges e tovább menni. A méhednek nem hiszem, hogy baja lenne, de a gerincnek sem tesz jót a hatalmas popsira esés. Valamint simán meghúzódhatott egy szalag vagy bármi. Ha terhes vagy akkor viszont azonnal ügyelet, még akkor is ah semmid sem fáj!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes csak nem szeretném, hogy bajom legyen ....mert elég nagyot estem a tegnap...
Nem akkor nincs ilyen téren nagy gond, de a háziorvoshoz azért tényleg menj le, mert tényleg lehet komolyabb sérüléseket is így szerezni. Ha úgy érzed csak általánosan fáj akkor is próbálj meg pihenni. (fejfájás, szédülés, bizonytalanság, hányinger, mozgás beszûkülés érzések ha nem tárulnak akkor nincs nagy gond)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! :)
simán! ha tényleg akkor volt, abszolút esélyes.
Persze :) Méghozzá a kisfiúknak kedvezett :)

Tegnap este nagyon sok, nyúlós nyákom volt és picit fáj a hasam alja, ha ma együtt leszünk, az jó időpont?

Legjobb válasz: Szerintem legyetek együtt,amennyit tudtok.Nézd mindig a peteérést,szex után ne kelj fel egybõl,legalább 1 órát pihenjél.Esetleg gyertyaállás.

Szerintem legyetek együtt, amennyit tudtok.Nézd mindig a peteérést, szex után ne kelj fel egybõl, legalább 1 órát pihenjél.Esetleg gyertyaállás.
szerintem a mensid lesz az, sajna!
Igen, nekem is így szokott lenni.Ez sajna a mensi jele lesz szerintem is.

Ez már jósló? Tegnap este nagyon fájt a hátam és a hasam, meg belülről, ott alul, mint ha valami szét akarna feszíteni.

Letusoltam meleg vízben, attól elmúlt a hasfájásom és a derekam is jobb lett, de ez a feszít? érzés még mindig megvan, f?leg ha lépek. Nem tudom mi lehet ez. Nagyon kellemetlen.34 hetes vagyok

Legjobb válasz: a pici valószínûleg az idõre reagál így, ne izgulj, lehet, hogy holnap meg ki fogja rúgni a "ház oldalát:)) Igen, lehet jósló, amit éreztél, ennyi idõsen már lehetnek jóslóid, ettõl még akár a 41. héten is szülhetsz. A feszítõ érzést meg az okozza, hogy lazulnak, tágulnak a medencecsontok, de ez is normális. Készül a tested a szülésre.

a pici valószínûleg az idõre reagál így, ne izgulj, lehet, hogy holnap meg ki fogja rúgni a "ház oldalát:) ) Igen, lehet jósló, amit éreztél, ennyi idõsen már lehetnek jóslóid, ettõl még akár a 41. héten is szülhetsz. A feszítõ érzést meg az okozza, hogy lazulnak, tágulnak a medencecsontok, de ez is normális. Készül a tested a szülésre.
Egyértelmûen :) Pihenj, és készülj! Gratulálok, jó babázást!
A kérdező hozzászólása: ja, és még annyit hogy szokatlanul keveset mozog a pici, ma szinte még nem is éreztem, talán hajnalban egyszer

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!