Találatok a következő kifejezésre: Este ha a (1823 db)

Csajok! Péntek este ha a pasitok munka után (este 9) még fogná és elmenne motorozni, arra ti hogy reagálnátok?

és miután feljött fb-re benyögné ezt nektek,hogy motorozni volt. A távolság köztetek 6km!! És ezt eljátsza elég gyakran (nem mindig motorozás,de valami kifogása mindig van az ellen,hogy talizzatok)

Legjobb válasz: A motorozás ellene nem lenne kifogásom, ez a saját szórakozása, kikapcsolódás, nem kellek én oda, menjen csak egyedül. Ha azonban mindig lenne kifogása a találkozások ellen, azt nem hagynám szó nélkül.

A motorozás ellene nem lenne kifogásom, ez a saját szórakozása, kikapcsolódás, nem kellek én oda, menjen csak egyedül. Ha azonban mindig lenne kifogása a találkozások ellen, azt nem hagynám szó nélkül.
az durva. én hisztit csapnék. lehet csajhoz megy miért nem délelõtt motorozik? sötétben jobb talán? miért nem visz el téged?:)
közölném hogy jöjjön értem és menjünk motorozni. vagy elvenném tõle a motort és én mennék vele *-*
A kérdező hozzászólása: most meg írta fb-n, hogy pill...20 percre eltünt a pillre én nem írtam semmit erre amikor visszajött akkor benyögte, hogy megy aludni... felhívtam és megkérdeztem, hogy ez mi volt? erre azt mondta azért lépett ki, mert nem válaszoltam a pillre és besértõdött szerintetek normális??????
Nem, de nyugi, legalább összeilletek.
A kérdező hozzászólása: utolsó ezt mire érted?
Ez ilyen fészbukos kapcsolat? :D Arra nem gondoltál hogy más csajjal motorozgat mert te nem vág hajlandó menni vele? Elárulom, ez a helyzet.

Stratégia arra az estre, ha a lánynak van barátja?

A csajt már egy ideje kinéztem magamnak, de nem volt semmi kozos pont ahol elkezdhettem volna a megismerését. Most van barátja, tehát rosszabbak az esélyeim. De az egyik haverom nagyon jóba lett a lánnyal, és megígérte, hogy bemutat neki (ez meg valamicskét javított az esélyeken!). Egy suliba járunk. A barátja szoke kékszemu és zenész (tobb hangszeren is játszik), ugyhogy egész sikeres. De az a benyali típus, aki minden lánnyal barátkozik, HÁTHA... Na szóval, én férfiasabb megjelenésu vagyok, és nem egy hímringyó. Zene helyett gyúrok, korizok, túrázok, biciklizek. Jól tanulok, de szerintem az intelligencia nem a jegyektol fugg. Próbálok udvarias lenni. Az emberek hulyesége és agyatlansága konnyen ki tud borítani. Sajnos a csajokkal szemben elég nagyok az elvárásaim, és van bennem egy ki nogyulolo hajlam (ne értsétek félre, az esetek túlnyomó részében elfojtom a kritikát és elintézem egy legyintéssel). Meg szeretném ismerni a lányt, és ha tényleg olyan amilyennek a haver leírta, akkor tobbet is szeretnék. Csakhát van barátja. És kellene pár tipp.

Legjobb válasz: Keress mást. Tuti tipp.

Keress mást. Tuti tipp.
A megcsalás más tészta. Annak is több oka lehet de legtöbbször nem érzelmi. Én párommal megbeszéltem ha szexrõl van szó akkor lehet egyezkedni. Évekig egy valaki nem elég mert emberek vagyunk, én is pasiból vagyok és néha "vadászni" szeretnék. A szexuális étvágyat ki kell élni mert a kapcsolatot az is tönkre teheti. Mindezek ellenére ha beleegyezéssel mással lefekszik valamelyik fél azután is ha szeretik egymást tudják, hogy az csak szex és semmi más. Kedves kérdezõ! Ha vársz rá azt megértem ha igazán akarod. Ugy fair is lennél velük szemben és a lánnyal szemben is. Ne te legyél a kapcsolat tönkretevõje mert eláshatod magad a lány szemében magad akár ezzel is és a végén se te se a másik srác nem lesz vele... Ha azt teszed amit mondasz akkor legyél türelmes legyél a barátja és hagyd hogy a válladon sírja ki magát ha a pasijával vagy bármivel baj van. Ha nem szakítanak akkor ha fontos neked örülj a boldogságának és legyen a barátod. Szerintem ez a jó hozzáállás.
Na ezzel meg én nem értek egyet :) Emberek vagyunk, érzésekkel. Ha igazán szerelmes vagyok, akkor képtelen vagyok másra nézni.
Én saját és ismerõsök tapasztalatából mondom, hogy van ahol ez bevált. Ez emberfüggõ teljesen mert van akinek elég élete végig egy partner van akinek nem. Ez szexuális étvágytól függ. Csak az a kérdés, hogy ezt a partnerével mennyire tudja megbeszélni. 2 párt is ismerek, egyik 10 éve van együtt és ugyanígy gondolkodnak másik pár 11 éve nemrég esküdtek is és ugyanígy vannak együtt(õk melegek). Persze vannak akiknél ez lehetetlen és elképzelhetetlen. De ez már teljesen emberfüggõ és kapcsolatfüggõ.
Persze, vannak emberek, akiknek más elképzeléseik vannak, számomra ez lehetetlen és szerintem ez nem a szexuális "étvágytól" függ. Az érzések mélysége és milyensége az, ami ezt meghatározza.
Ez a rész már teljesen emberfüggõ. Ugyanolyan mély érzelmekkel lehet igy is és úgy is együtt lenni. Ha ugyanúgy gondolnánk, akkor túl unalmas lenne a világ :) Másrészt "szegény" kérdezõvel meg nem foglalkozunk lassan :S Bocs a témaváltásért.
Hát igen, tényleg unalmas lenne, ha mindenki egyformán gondolkozna. A kérdezõ a kérdés kiírása nélkül is boldogult volna. Emiatt ne fájjon a fejed :D
Az igaz. Lényegében én se láttam a valódi kérdést, mert megmagyarázta saját magának mit kell vagy fog tenni. Max kapott pár tippet, ha összejön neki a lány :) Most már csak arra lettem volna kiváncsi, hány éves a srác...
Szállj be hozzájuk harmadiknak, töröld bele a farkad, aztán keress egy másikat.
A kérdező hozzászólása: Nem volt semmi látni két vélemény utkozésést :D. Késobb még talán hasznos lesz. Amugy nem elmagyaráztam magamnak amit tennem kell, csupán írásban gondolkoztam. A kérdés a lány megismerésést foglalja magába, nem az elcsábítását. A Doktor úr kiváncsságát kielégítve: 16/f
Érdekes volt a téma valóban én folytatnám a dolgot. És ha látjátok azt hogy a hölgyike megkedvelt mély dolgokról is beszélgettek stb...ha kettesben vagytok. És ha a barátját idegesíti az hogy jóban van veled emiatt nem akar veled beszélgetni ??!!
Most képzeljétek el, hogy ha valamelyikünk barom lett volna micsoda anyázásba torkollott volna a dolog :D
A kérdező hozzászólása: Az tényleg érdekes lett volna. DonKartács, nem nagyon értettem amit írtál. Valahogy ezt vettem ki (javíts ki ha tévedek): ha a holgyike megkedvelt és már mély dolgokról is beszélunk kettesben, akkor folytatni kéne a puhítást. És ha a barátjának nem tetszik, hogy jóban vagyunk, ez miatt nem akar velm beszélni a csaj? Bocs fogalmazd meg újra, mert egyrészt SVKiai vagyok, másrészt kihagytál 1-2 vesszot, esetleg szavat.
Hát, szerintem a lány nem szerette a pasit. Megcsalta, ráadásul felelõtlenül. A srác ezerszer jobban szerette a lányt, mint fordítva.
A kérdező hozzászólása: Mindkét nézetben van valami, amivel egyetértek.De hallottam már olyat, hogy szerették egymást, de a csaj osszefekudt valakivel és teherbe esett tole. A barátja ennyit kérdett tole: mi fogunk csinálni? tehát egyutt akart vele maradni. Doktor úr egy kérdés onhoz: nem gondolja úgy, hogyha egy lány tetszik, akkor megéri várni rá, és itt-ott jelezni, hogy tetszik? Ha tényleg szereti a barátját úgyse hagyja el. Ha meg elhagya az nem azért lesz, mert elcsavarta valaki más a fejét.
Nem baj, ha nem értünk egyet teljesen. Részben persze megértelek. Lehet, hogy felszínes, mert érzelmek nélkül van valakivel, vagy egyszerûen csak tévedett, mert azt hitte jól választott. Az elhódítás, hát, én azért ennyire nem tekintem súlyos bûnnek, az ember nem tárgy, amit el tudunk csak úgy venni mástól, senki tulajdonában nem áll, önálló döntési lehetõsége van, ha nem akar, úgysem megy, ha pedig akar, akkor talán boldog lesz azzal, aki sikeresen elcsábította.
Ha tényleg szerelmes ebbe a zenész srácba, akkor semmi esélyed sincs. Akármennyivel is férfiasabbnak érzed magad. Persze veszítened nincs mit, ismerd meg és kérdezd meg, de tartsd tiszteletben az elutasító választ.
A kérdező hozzászólása: Jaja próbálom megismerni, de nem fogom csak úgy megkérdezni tole, hogy most akkor van esélyem nálad? Az nem az én stílusom. Inkább a jelekre figyelek beszélgetés kozben. Volt egy nagy csalódásom fél éve, és még mindig nem tudja senki (legjobb barátnoje se) miért csinálta azt amit csínált az exem. A válaszom erre nekem az volt (3 hónap félrebeszélés után) hogy: "Mert no". Na szóval az interneten próbálom kutatni és kifurkészni a noi agy mukodését (pszichológia). Ennek lassan érzem a gyumolcsét. Ja és nagy elvárás alatt nem azt értek, hogy istennoi alak, hanem ilyenek, hogy a csaj tudjon fozni, ne higgye azt magáról, hogy o a drámakirályno. Legyen nyugodt és tiszteljen, legyen tisztában az edottságaival, de ne legyen beképzelt.
Én úgy látom neked nincs szükséged a tanácsainkra. Ezekkel láttalak volna el, figyelj a jelekre, de magadtól is tudod. Akkor mi a gond?
Akkor mondok valamit neked. Nem tudom hány éves vagy de ha nagyon okosnak gondolod magad akkor mi a ráknak kell neked az a lány? Egyrészt foglalt és elég tapintatlan tõled, ha olyanra hajtasz aki foglalt. Ez téged minõsít. Ha a lány elhagyja azt a srácot miattad akkor meg õt minõsíti, hogy mennyire könnyen kapható. Ha neked igazi értékek kellenek akkor meg azután ott is hagyhatnád. Végeredményben se így se úgy nem érdemes a csajra hajtanod.
Utolsó válaszoló ez mind igaz lenne, csak elképesztõen leegyszerûsített, ennél azért az emberi érzések sokkal komplikáltabbak. Ilyen alapon könnyen kapható mindenki, aki nem élete elsõ párjával éli le az életét.
Nem tudom de engem arra tanítottak, hogy ne akarjam azt ami a másé. Másrészt meg elcsábítani se egy szép gesztus. Nem a könnyen kaphatóságról van szó, hanem arról, hogy ha õ meg tudja szerezni mától akkor más is elcsábíthatja tõle ugyanúgy. Ha az én párom lenne ennyire csábítható akkor biztosan nem lenne velem.
Ugyanmár. Majdnem mindenkivel megesett, hogy kapcsolatban volt, amikor beleszeretett másba. Ettõl nem lett rosszabb és kevesebb sem. Ha megcsalja a párját az más téma, de ha egyszerûen és õszintén elmondja, hogy megszeretett mást és szakít, akkor tisztességesen járt el. Ha valaki mellõl el lehet csábítani, akkor az a kapcsolat egyébként sem mûködött volna, hiszen nem szerették egymást igazán, csak ez épp így derült ki. És ez nem jelenti azt, hogy akkor a másik mellõl is el tudják csábítani.
A kérdező hozzászólása: Igazat adok a Doktor úrnak. Okosnak gondolom magam, de ezt nam hangoztatom soha. Most is csak azért hogy kajatok egy képet rólam. Doktor úr (ha nevezhetem így), ez egy alaptorvény: ha egy lány miattam elhagy valakit, akkor miért ne hagyjon el engem is más miatt? És ezzel rá is taintott a lényegre. Nem elcsórni akarom, hanem hogy ismerjen meg, néha gondoljon rám, és ha szakítanak én legyek az elso aki esélyt kap.
Ez lényegében ugyanaz :)
A kérdező hozzászólása: Ja, és az elcsábítás a legtobb esetben szemét dolog. Valoszinuleg a lány, akit tiszta szívbol szerettem hibái ellenére is, hagyta magát elcsábítani.
Szóval innen fúj a szél. Rád is érvényes, amit fentebb mondtam. Ha valaki elcsábítható, ott elõbb utóbb vége lett volna a dolognak. Ha én igazán szeretek valakit, akkor felõlem teperhet mellette Brad Pitt is, akkor sem érdekel.
Megértelek teljesen. Én akkor sem fogom a nézeteidet osztani. Szerintem ha valaki alapból úgy ismerkedik valakivel, hogy elhódítani szeretné már nem jó. És ezt a lánynak is éreznie kell és azért mert szebbet jobbat ígér pillanatnyilag és emiatt a párját elhagyja akkor megint csak a lányt minõsíti szintén. Nekem mondhatod, hogy természeted dolog párkapcsolatban élõ embert megkörnyékezni de a szándék akkor se lesz sose tiszta vagy nemes vagy becsületes. Ez mindig is megvetendõ és alattomos volt és az is marad. Ha a lány ennyire "könnyen" feladja a kapcsolatát akkor szintén el lehet mondani róla, hogy felszínes ha komoly érzelmek nélkül jár bárkivel. Egy kapcsolat szóljon az érzelmekrõl és arról, hogy jól érzik magukat egymással. Ezt pedig senki nem tudja tönkretenni ha igazi érzelmeken alapszik. (a facebookos gyere járjunk azt cshõ nem tartozik ide)
Igen ami nekem értelmes az másnak nem biztos :D Arról van szó hogy jóban lennél e hölgyikével (jelekbõl lehet látni) de a barátját ez idegesíti és így nem engedi hogy jóban legyen (mármint a hölgyikét) veled.
Igyekeznék korai fejlesztéshez jutni, az sokat segítene neki.

Németországi munkavállalás estében, ha a munkáltató (német) azonnali felmondást eszközöl, a munkavállaló járandóságait legkésőbb mikor kell kifizetnie?

Magyarországon ha jól tudom, az utolsó munkában töltött napon, de a németországi (vagy EU-s) jogszabályokat nem ismerem. :(

Licitálásnál törvényt sért gépjármű estében ha a vásárló visszalép megnyert aukció esetében?

A polgári törvény könyv 211-es pontjának els? paragrafusa kimondja, hogy aki ilyenre ajánlatot tesz vagyis licitál, ajánlatához kötve kell maradjon, az eladó ügyvédhez is fordulhat ha a vásárló és ? között nem kerül üzletre sor, és fordítva is. Annyi kivétel van, hogy ez személygépkocsira, haszongépjárm?re, és motorkerékpárok esetében nem így van. Hogy is van ez?

Legjobb válasz: - 1 db esetében, bocsi :)

A kérdező hozzászólása: - 1 db esetében, bocsi :)
Én úgy tudom, hogy köteles megvenni a gépjármûvet. Csak az képezhet kivételt, ha közösen meg tudnak egyezni az eladóval vagy ha olyan rejtett hibával rendelkezik a gépjármû, amelyrõl a licitáláskor biztosan nem tudhatott a vásárló.

Lehetséges, hogy teherbe estem, ha a mensim megjött, de szédülök, émelygek és hányingerem is van?

szerintem nem lehetséges, de hallottam olyanról, hogy a csaj teherbe esett, pedig megjött neki. lehet ilyen??

Legjobb válasz: nem valószínû a terhesség, a menstruáció velejárója lehet a szédülés, fõleg ilyen melegben. A hányinger is velejárója lehet. Ha védekeztetek és nem volt semmi gixer, nem szakadt ki a gumi akkor biztos nem vagy az.. ha nem védekeztetek akkor lehetsz. ha ez áll fenn, vegyél egy tesztet

nem valószínû a terhesség, a menstruáció velejárója lehet a szédülés, fõleg ilyen melegben. A hányinger is velejárója lehet. Ha védekeztetek és nem volt semmi gixer, nem szakadt ki a gumi akkor biztos nem vagy az.. ha nem védekeztetek akkor lehetsz. ha ez áll fenn, vegyél egy tesztet

Lehet, hogy teherbe estem, ha a ciklusom 26. napjától barnás folyásom van, de nem jött meg, és a hasam se görcsöl(t)?

A ciklus 30. napján tartok, és peteérés serkent?t szedtem. Ez már a harmadik adag serkent? volt és eddig mindig pontosan megjött 28 napra a mensesem. Más tünetem nincs, azon kívül, hogy délutánonként és estefelé gombócérzés van a torkomban. Az ébredési h?mérsékletem 36,6-36,7.

Legjobb válasz: Szia Szerintem egy teszt sokat segít a vívódásodon:-) amúgy lehet, ha eddig pontos volt, de az izgalom miatt is késhet. Tünetem nekem sincs, ez nem igazán mérvadó... 6 hetes kismama

Szia Szerintem egy teszt sokat segít a vívódásodon:-) amúgy lehet, ha eddig pontos volt, de az izgalom miatt is késhet. Tünetem nekem sincs, ez nem igazán mérvadó... 6 hetes kismama
bezárod az ajtót füles fel aztán uccu neki
Saját lakásom van, nincs ilyen gondom.
Lenémitom a hangot általában, ritkán fülhallgató.
5.1-ben szoktam, max hangerõn.
Én 7.1-ben miközben a subwooferen ülök, mert izgatja az ánuszomat.
Mindig hang nélkül, ha 170 kilométeres körzetben nincs senki, akkor is, mert qrvára kiábrándító a hang az esetek 140%-ában.
Füles fel :)

20 hetesen normális, hogy este, ha a hátamon fekszek, nagyon kemény a hasam és kellemetlen kinyújtani a lábam?

Szedek megnéziumot, a véd?n?m szerint meg kell emelni az adagot. Eddig napi 3x1, 4x1 szedtem, most 3x2 szemet fogok.

Legjobb válasz: Én nem tudtam háton feküdni, nekem kényelmetlen volt. S ha te is úgy érzed, hogy kényelmetlen, akkor az nem véletlenül van. Inkább akkor már lehetõleg ne feküdj így! A tested jelzi neked, hogy ez így már nem jó. Lehet, hogy már a babának sem jó!

Én nem tudtam háton feküdni, nekem kényelmetlen volt. S ha te is úgy érzed, hogy kényelmetlen, akkor az nem véletlenül van. Inkább akkor már lehetõleg ne feküdj így! A tested jelzi neked, hogy ez így már nem jó. Lehet, hogy már a babának sem jó!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.
Szia!Szerintem is válassz más alvópózt :) Nekem mikor nagyon keményedtem oldalra kellett feküdnöm, azt mondták úgy almúlik, és tényleg! Milyen magnéziumot szedsz?Mert a magne b6-ban csak 48mg magnézium van és a béres sokkal erõsebb, nem tudom már mennyi, de nekem arra kellett váltanom 25 hetesen!Próbáld ki a bérest 3*1-gyel, ha az is kevés abból is lehet 3*2 szedni!
A kérdező hozzászólása: Csak sima magne B6-ot szedek, de akkor megpróbálom a Béres félét, úgyis most fog elfogyni. Köszönöm a tippet.
azért kérd ki szakember véleményét, mielõtt annyit beszedsz a béres magneB6-bol, én is olyat szedtem , de csak napi 1 -et, az a normál adag. bizonyára ha szükséges többet is be lehet szedni belõle, de nekem azt mondta a doki napi kettõnél azért ne vegyek be többet. (egyébként250 mg-os)
Nekem 31 hetes koromtól kellett a béresbõl 3*2 mert nekem fájásokkal be is indult a szülés, de kérdezd meg a dokidat szerintem is, hogy mennyit!Én ajánlottam!

Mit vennél fel egy szülinapi estre ha a párod térdnedrágba és egyszerű trikóba öltözik? ( te mit vennél fel? )

Legjobb válasz: 9:28as vagyok: azért sem számít, mert bár együtt jövünk és megyünk haza, de ha elmegyünk buliba nem együtt vagyunk. Õ is beszélget a srácokkal, söröznek stb. én meg a csajokkal vagyok. Tehát nem egymás mellett ülünk kézenfogva, hogy látszódjon milyen erõs a kontraszt a cuccaink között. Amúgy is egy laza bulira minden srác rövidgatya + póló cuccban megy, minek is kéne kiöltözniük. Mi lányok vagyunk, akik mindig a legszebbek akarunk lenni, így sokszor túlzásba is visszük :)

9:28as vagyok: azért sem számít, mert bár együtt jövünk és megyünk haza, de ha elmegyünk buliba nem együtt vagyunk. Õ is beszélget a srácokkal, söröznek stb. én meg a csajokkal vagyok. Tehát nem egymás mellett ülünk kézenfogva, hogy látszódjon milyen erõs a kontraszt a cuccaink között. Amúgy is egy laza bulira minden srác rövidgatya + póló cuccban megy, minek is kéne kiöltözniük. Mi lányok vagyunk, akik mindig a legszebbek akarunk lenni, így sokszor túlzásba is visszük :)
azt amihhez ép kedvem van, mindegy mit vesz fel a párom, ebben nem alkalmazkodnék hozzá, mert miért? ha olyan kedvem van h csinosabban öltözzek ugy öltözök ha lazábban akkor lazábban, nem függene attól mit vesz fel a párom
egy szexi rövid nacit, meg egy csinos pántos felsõt :D
Nekem nem szempont, hogy mit vesz fel, mert nyáron mindig így öltözködik. Utoljára én egy mintás pántnélküli térdig érõ lila szaténruhát és egy magassarkút vettem fel. 25, L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! írjatok még

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!