Találatok a következő kifejezésre: Este hány után nem (6 db)

A 10 hetes kutyám az este hányt 1x és 5x pisilt szinte zsinórban egymás után, pedig nem is ivott előtte. Valami komoly baj lehet?

Vettem neki ilyen rágható préselt nemtommiből való papucsot, valószínűleg amiatt hányt...

Legjobb válasz: Holnapra javasolnék egy orvost !

Holnapra javasolnék egy orvost !
Állatorvos elsõ körben, mindenképpen. Lehet hogy össze függ a kettõ, lehet hogy nem, ahogy írtad hogy a préselt rágókát hányta ki. Az enyém egyszer felfázott tavaly õsszel. Akkor sok gond volt a pisiléssel. De nem biztos hogy nálad is ez a gond, szóval mindenképpen állatorvos.

Este hány óra után nem lehet enni?

Mennyi mozgás szükséges egy nap ahhoz hogy elérjünk valami változást?? Napi hány óra??

Legjobb válasz: Nem órára megy. Az a lényeg, hogy amikor lefekszel, már ne legyen nyomás a hasadban (rá tudjál feküdni). Milyen változásról beszélsz? Ha fogyni szeretnél, napi néhány óra séta, vagy egy óra futás már használ valamit - HA nem eszel többet utánuk. Merthogy kissé éhesebb leszel ilyenkor...

Nem órára megy. Az a lényeg, hogy amikor lefekszel, már ne legyen nyomás a hasadban (rá tudjál feküdni). Milyen változásról beszélsz? Ha fogyni szeretnél, napi néhány óra séta, vagy egy óra futás már használ valamit - HA nem eszel többet utánuk. Merthogy kissé éhesebb leszel ilyenkor...
a lényeg az utcso kaja minimum fél órával a lefekvés elött legyen. ez gyerekeknél is lényeges. igen napi 1 óra intenzív mozgás. én mondjuk megszoktam hogy a párom 6-ra jön haza, akkor eszünk és ha utána nagyon éhesek vagyunk max egy joghurt.
Ennél butább válaszokat nem olvastam még ezen az oldalon. Figyelj! A lényeg hogy 6 után ne egyél szénhidrátot, fehérje mehet, pl sovány túró, vagy épp sovány hús, zöldséggel, lefekvés elõtt közvetlen egyél utoljára. A szervezetnek szüksége van éjjel tápanyagara, hisz 8 óra alvás esetén minimum 4 órán át tápanyag nélkül marad, ezért fontos hogy reggel is egyél, közvetlen amikor felkelsz, és az tartalmazzon szénhidrátot is!!! Heti 3x 1 óra intenzív súlyzós edzés és mindennap 1 óra aerob edzés + DIÉTA = érdemi, látványos, minõségi zsírvesztés
ez igaz ugy van
6 után már nem nagyon szoktak....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Úgyvan, bárki bármit mond, kell enni lefekvés elõtt, csak szénhidrátot nem, mivel mozgás nélkül a szervezet már nem igényel belõle energiát. Fehérjét és zsírt kell fogyasztanod (természetesen csak jó zsírokat, Omega3, Omega6) Ezek fontosak az éjjszakai optimális hormontermelõdéshez. A növekedési hormon zsírlebontásban betöltött szerepe pl. kulcsfontosságú. Ezért lefekvés elõt: halolaj, lenmagolaj, Omega3, 6 kapszula, de minimum dió, mogyoró, tökmag ajánlott.
Istenem!! köszönöm!!! köszönöm!! végre valaki vágja a témát, köszönöm, köszönöm !!! kedves elözõ válaszadó :D

Fitymafék műtét után 3 héttel még nem estek ki a "varratok". Ez természetes? Műtét után hány héttel lehet sexelni?

Legjobb válasz: Elvileg 5.nap után hullani kell kifelé .Mit mondott a doki ? Kontrolon voltál már . 3-4 hét múlva már lehetne .

Elvileg 5.nap után hullani kell kifelé .Mit mondott a doki ? Kontrolon voltál már . 3-4 hét múlva már lehetne .
A kérdező hozzászólása: Mûtét után másnap kellett visszamenni akkor azt mondta kamillával kenegessem, utána még egyszer visszamentem akkor azt mondta már szappanos vízzel moshatom. Röviden ennyi..
Nekem a 7. nap esett ki az elsõ tusolás közbe, majd szép sorban mind. Most 2 héttel a beavatkozás után már egy sincs meg és szép a heg is.


Hány hónapos volt a babátok, amikor este nem közvetelenül szoptatás vagy cumisüveg után tettétek le aludni, hanem előbb vacsi, majd fürdés és fogmosás után?

A fogmosás miatt kérdezem. Az én babám 10 hónapos, de az esti rutin nálunk mindig fürdés, utána cumisüvegb?l tápszer, ez már félhomályban, akkor még beszélgetek neki egy kicsit és megy az ágyikójába. A fogorvosom szerint ezt max. 1 éves koráig csináljam, utána fogmosás után már ne egyen. Hogyan váltottatok? Egyik napról a másikra, aztán kitartás?

Legjobb válasz: olyan 8 hónapos lehetett a fiam, mikor kijött a 8. foga.én azóta mosom neki. vacsi, fürdés, tápszer, fogmosás és alvás. már így megy a dolog, 16 hónapos. tök természetes neki,h fogat mos. ha a te babád elalszik a tápszeren, úgy nehezebb. próbáld ébren tartani...

olyan 8 hónapos lehetett a fiam, mikor kijött a 8. foga.én azóta mosom neki. vacsi, fürdés, tápszer, fogmosás és alvás. már így megy a dolog, 16 hónapos. tök természetes neki, h fogat mos. ha a te babád elalszik a tápszeren, úgy nehezebb. próbáld ébren tartani...

Fiúk, ti hány elutasítás után estek kicsit kétségbe, hogy valami nem stimmel?

Tehát nem olyanra gondolok, hogy szerelmes vagy és elutasít, mert az nagyon fáj. Hanem olyanra, hogy odamész random, átlagos (nem bombázó), kedves tűnő csajokhoz pl szórakozóhelyen és elutasít. Elvileg nekem azt mondták a csajok, hogy 20-30 ig ne essek kétségbe, mert jó esetben kb minden 30. csajnak jön be egy átlagos külsejű (nem sármos, gazdag stb) pasi. Mi az igazság? Én 5 elutasítás után kicsit ingerült szoktam lenni és őrlődöm. ti, hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Visszautasítás nem létezik. :D Csak egy visszajelzés, hogy valamit éppen rosszul csináltál vagy éppen nem vettél észre. A nõk mindig az aktuális érzelmi állapotodra reagálnak, ha az rendben van (ami persze nem kis meló, mire összejön és mindig lehet javítani rajta), max. logisztikai dolgokon csúszhat el a dolog (pl. ketten vannak lenn a barátnõjével, akit haza kell kísérnie).

Visszautasítás nem létezik. :D Csak egy visszajelzés, hogy valamit éppen rosszul csináltál vagy éppen nem vettél észre. A nõk mindig az aktuális érzelmi állapotodra reagálnak, ha az rendben van (ami persze nem kis meló, mire összejön és mindig lehet javítani rajta), max. logisztikai dolgokon csúszhat el a dolog (pl. ketten vannak lenn a barátnõjével, akit haza kell kísérnie).
Ez egy nagyon komplex kérdéskör és nem lehet számmal kifejezni. Általában nem a külsõ a baj, hanem a szeretethiány manifesztálódása, amit a lányok megéreznek és alapból negatív tartományban indul náluk az ember. Másik az, hogy türelmetlenek vagyunk és ajtóstul rontunk a házba... A külsõ pedig nem feltétlenül fontos, de a megjelenés igen.
#15 Nekem egyiket se viszonozta még soha senki.
Társkeresõ is bejöhet simán, nekem bevált. Már házasok vagyunk azóta. De ne gondold, hogy majd 1 hét alatt lesz csajod. Én 6 hónapja voltam fent a társkeresõn, több randin túl, mire a férjemet megismertem. A férjem 2 hete volt fent. 5 lánynak írt, abból 3 válaszolt, végül 1-2 levélváltás után én maradtam. Csak velem találkozott, és össze is jöttünk. Nem felfújtan izmos, nem pénzes, akkor a családjával lakott. Nem volt saját lakása, se kocsija. Mindketten iskolába jártunk. Szerintem nagyon helyes (én elfogult vagyok), bár más lány is mondta, hogy jó pasi, de ha ezt nem számítom akkor inkább átlagosnak számít. Õ csúnyának tartja saját magát. Volt osztálytársam is ilyen társkeresõn ismerkedett meg a férjével, nekik már gyerek is van. Azért is visszautasíthatnak mert van valakijük. Erre nem gondoltál? 27/N
Utolsó, te magad írtad, h a férjed jó pasi. Így nem csoda, h összejött neki a társkeresõ. De aki csúnya, az hiába próbálkozik akár neten, akár élõben, nem fog nõt szerezni.
A kérdező hozzászólása: 5 bõl 3 válaszolt? Akkor ritka helyes férjed van. Becsüld meg, tökéletes pasi lehet. Én ma csak 16 levelet küldtem el, nem random szövegekkel. Egy sem méltatott rá, hogy feleljen egyetlen szót sem. Elegem van az egészbõl.
A kérdező hozzászólása: Eret kellene vágni, mert olyasmi miatt nem lehet párom (ronda vagyok, de megfelelõ test-azt tudom edzeni), amirõl az ég egy adta világon nem tehetek, nem szolgáltam rá erre a sorsra. Nem ezt érdemlem. Nem és nem.
1228
Ha te élõben megpróbálsz szemezni 30 átlagos lánnyal aki egyedül van és egy se viszonozza akkor két dolgon gondolkozz el: 1. Add lejjebb az igényeid. 2. Jöjj rá végre, hogy nem kellesz nekik így ahogy vagy és változtass rajta. Én nagyon vékony voltam és pattanásos. 1éve saját testsúllyal edzek elõször csak otthon aztán tavaly április - május óta játszótereken.Normális étrendel. Ezzel sok dologról lemondtam. Ez idõ alatt feljött +8kg az intenzív edzésnek köszönhetõen a testzsírom 8-12% között ingadozott végig. Az egészséges és teljes étkezésnek köszönhetõen a pattanások is eltûntek. Az önbizalmam megnõtt. Ez elõtt nem volt 3hónapnál hosszabb kapcsolatom és 17év alatt össz 3 barátnõm. Az elmúlt 9hónapban pedig volt egy 6hónapos kapcsolatom ami teljes mértékben egy nagyobb bevásárló központban jött létre ugyan ilyen szemezgetõs taktikával. A mostani barátnõmmel pedig már kint ismerkedtem meg a játszótéren ahol õ is épp edzett. Ezzel csak azt akarom kifejezni, ha kell valami akkor ne csak a gép elõtt ülj, hanem változtass az életeden és tegyél érte. No pain, no gain. Valamit fel kell áldozni azért, hogy cserébe kapj valami mást, valamit amit akarsz.
*idén április
17 vagyok igen, 5bõl 3 válaszolt a férjemnek, de végül csak velem jött össze a dolog. Viszont azt tegyük hozzá, hogy elõttem sose volt párkapcsolata. Lehet hogy csak pont olyan csajoknak írt akik amúgy is válaszolnak mindenkinek, nem tudom. Nyilván nekem tetszik, és helyesnek tartom. Jó pasinak is. De akkor miért nem volt legalább 5 csaja elõttem? Majdnem 21 éves volt amikor összejöttünk. Azt mondjuk értem hogy nem az a fajta aki egy éjszakás kalandokat hajkurászik, de több csaja kellett volna hogy legyen, nem? Nekem csak annyit mondott, hogy az igazira várt, meg hogy nem ismerkedési szándékkal járt el otthonról, hanem haverokkal és nem is lett senkije. Aki tetszett neki annak meg már csak akkor kellett volna, amikor mi már együtt voltunk és az esküvõnkre készültünk:) Ha annyira a külsõ a lényeg, mint ahogy itt leírjátok, akkor ezt mivel lehet magyarázni? Tényleg kíváncsi vagyok.
kérdezõ, egyébként, amikor én írtam pasiknak, õk se válaszoltak nyugi:) bár én meg nõként vagyok csúnya:D 17es voltam, illetve utolsó
#23 Ha tényleg egy normális lányra várt, akkor egyáltalán nem meglepõ a dolog. A normális lányokat manapság nagyítóval kell keresni, és az a kevés is mind foglalt, v az egekben vannak az igényeik a külsõt tekintve.
Hidd el többen viszonozzák azt, ha van tököd ránézni, belenézni a szemébe és nem elfordulgatni majd odamenni, mint azt ha a számitógép mögé bújsz.
A kérdező hozzászólása: Ja szerinted. Soha nem szokták viszonozni.
még csak én utasítottam el
1.
1
Sztem is kb. ez a 20-30 reális, ha nem bombanõknél próbálkozol. Ha ennyibõl se kellesz egy lánynak sem, akkor bizony csúnya vagy.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, te bejössz minden 30. csajnak? Mosolyog ráf minden 30. csaj az utcán?
A kérdező hozzászólása: Én pl. ma a neten 16 lánynak írtam (van fent képem) és egyik sem írt vissza, annyit sem, hogy bú vagy bá. Pedig nem eszem meg õket, ha azt mondják, hogy bocsi, De NEM! Csekélység lenne egy válasz, de mégis az emberség jele, bármilyen is a tartalma.
"Utolsó, te bejössz minden 30. csajnak? Mosolyog ráf minden 30. csaj az utcán?" Nem, mivel én csúnya vagyok.
# 9: Hát, talán nem randioldalon kéne próbálkozni. Én nem ismerek senkit, akinek az bejött volna... Még itt is több lánnyal beszéltem.
Ha nem nézel ki elég jól, egy társkeresõn válaszra se méltatnak a lányok.
Társkeresõ? Minek? Bent vagy a belvárosba és ha látsz egy átlagos/ szép lányt aki egyedül van akkor próbálsz vele szemezni.
A kérdező hozzászólása: Az is, meg sajnos a pénzt is nézik, hogy a 2 közül legalább az egyik legyen rendben. Vagy legyen helyes, vagy legyen tehetõs. A mindkettõ a legjobb, de ha csak az egyik van meg, már az is jó lehet. Ha legalább egyikben sem nyújtasz kimagaslót vagy számára megfelelõt, akkor van kalap-kabát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!