Találatok a következő kifejezésre: Este csináltam Step (6 db)

Mára nem vártam, este csináltam egy 10es one step tesztet és negatív.5órás pisi szünet után. Reggel lehet hogy pozi lesz? Az clearblue.

Legjobb válasz: Ilyenkor még mindenképpen számít, hogy reggel van vagy este. Reggel csinálj másikat! (A fajtákról nem tudok nyilatkozni, de a 10-es a legérzékenyebb)

Ilyenkor még mindenképpen számít, hogy reggel van vagy este. Reggel csinálj másikat! (A fajtákról nem tudok nyilatkozni, de a 10-es a legérzékenyebb)
Ne törj le, még nincs veszve semmi! :-) Fel a fejjel és csak elõre nézz!
A kérdező hozzászólása: Clearblue negatív...:(((
Szoritok neked!Remelem babas vagy es lassan mi is a nyomdokaidba lepunk! :-)
A kérdező hozzászólása: Végülis a Clearbluet nem lõttem még el.Gabriel teszt negatív. Hõ 37.
Na, csináltál másik tesztet?
Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Eltelt kb 20perc a teszt után és olyan mintha halványan lenne vmi. Drukkoljatok!
Számít igen hogy esti még az elején. A Clearblue jó lesz szerintem holnap reggel. Drukk!!! Majd írd meg mi az eredmény! :)
A kérdező hozzászólása: Ma pici rózsaszínezésem volt, a hõm esett, ezt elfelejtettem írni és görcsölök ezerrel...:S

Este csináltam One Step tesztet és pozitív lett. Ennek most akkor hihetek?

Legjobb válasz: Persze! Én azt olvastam, hogy nincs téves pozitív teszt, de azért 2 nap mulva ismételj. Mior kellett volna megjönnie?

Persze! Én azt olvastam, hogy nincs téves pozitív teszt, de azért 2 nap mulva ismételj. Mior kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: 6.-án. és köszönöm a választ
Akkor viszont nagyon is BOLDOG lehetsz:D GRATULÁLOK!!!! Elsõ válaszoló
Szerintem is gratula :) De én biztosra mentem az elején: Nekem mikor nem jött meg, és csináltam egy tesztet és pozitív lett, gyorsan mentem vettem még kettõt, és azok is pozitívak lettek :) a három teszt után tudtam csak igazán megnyugodva örülni!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!!!

One Step ovu tesztet mikor csináljam (hány órakor)? Tegnap este 8 körül csináltam és most először láttam rajta a második csíkot, bár nem volt még olyan erős, mint a kontroll csík. Ez már túl késői időpont?

És a teszt eredménye mennyi id? után pontos? Eddig csak kb fél percig figyeltem, most viszont több percig és így jött el? a 2. csík.Ciklusom 16. napján vagyok, tegnap volt halvány második csík... Akkor a napokban számíthatok az ovu-ra? Köszönöm a segítséget, kezd? bénázó vagyok... :)

Legjobb válasz: szia, én már 3.hónapja csinálom ezt a tesztet tapasztalataim :este csináld(amennyiben nem elõtte keltél fel mondjuk éjszakás mûszak elõtt !)a legjobb 18-20 óra között, ne igyál és pisiljél elõtte 2órával , minimum 15 másodpercig tartsd a tesztet a vizeletbe , tedd le és kb.20-30 perc múlva nézz rá.Akkor jó , ha a második csík erõsebb vagy ugyanolyan színû , mint a control csík.Ki kell tapasztalni a csík színét , mert nem mindenkinek ugyanolyan és már megismerem mikor pozitív.

szia, én már 3.hónapja csinálom ezt a tesztet tapasztalataim :este csináld(amennyiben nem elõtte keltél fel mondjuk éjszakás mûszak elõtt !)a legjobb 18-20 óra között, ne igyál és pisiljél elõtte 2órával , minimum 15 másodpercig tartsd a tesztet a vizeletbe , tedd le és kb.20-30 perc múlva nézz rá.Akkor jó , ha a második csík erõsebb vagy ugyanolyan színû , mint a control csík.Ki kell tapasztalni a csík színét , mert nem mindenkinek ugyanolyan és már megismerem mikor pozitív.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :) Hát jó béna voltam eddig, mert én azt hittem, hogy ha 1-2 perc alatt nincs második csík, akkor ki is lehet dobni. :D Na majd ma este újra csinálok, mert szerintem ma van ovum, a jelek alapján...


Ovum 16-án volt. A 17. cn-on, ciklus hossza 31 nap. Az ovukor a méhszáj fent volt. Ma csináltam egy tesztet, -este és nem jóstesztelni akartam-és halványan ott volt a második csík is. (ovuteszt, One Step) A méhszájam elég lent van. Mit jelenthet ez?

Vagy nincs egyiknek sem jelent?sége?Egy nappal ovu el?tt voltunk együtt.Kérlek ne írjatok"miért nyúlkálsz oda" válaszokat!Nem vagyok már kamasz,és természetesen els? a higénia.

Legjobb válasz: Ovu teszt akkor jó jóstesztnek, ha több napig csinálod, ez még sajnos nem feltétlenül jelent babát. De ha kitartasz, akkor pár nap múlva használhatsz terhességi tesztet is, reméljük az is csíkos lesz. Ha van felesleges ovu teszted, akkor csinálhatsz holnap-holnapután is, kiderül, csíkosodik-e tovább. Megy a drukk ezerrel! ҝ

Ovu teszt akkor jó jóstesztnek, ha több napig csinálod, ez még sajnos nem feltétlenül jelent babát. De ha kitartasz, akkor pár nap múlva használhatsz terhességi tesztet is, reméljük az is csíkos lesz. Ha van felesleges ovu teszted, akkor csinálhatsz holnap-holnapután is, kiderül, csíkosodik-e tovább. Megy a drukk ezerrel! ҝ

Csináltam tegnap este egy One Step tesztet, nagyon halványan volt rajta a második csík. Ma reggel Corax negatív. Tünet van. Melyik tesztnek higgyek? Lehet h végre terhes vagyok?

Legjobb válasz: Azt mondják, h. a halvány + is +. Nem egyformák a tesztek. Várj 1-2 napot és csinálj újat. Sok sikert!

Azt mondják, h. a halvány + is +. Nem egyformák a tesztek. Várj 1-2 napot és csinálj újat. Sok sikert!
Olvastam valahol, hogy ha az esti teszt pozitív, az nagyobb eséllyel jelent babát, mivel elvileg este nem olyan magas a vizeletben a HCG koncentrációja. Vagyis, reggelre magasabb lesz. Hacsak nem volt hibás az esti teszted, akkor az a valószínûbb hogy babás vagy. Lehet, hogy a két teszt eltérõ érzékenységû, azért nem mutatta ki a reggeli teszted. Holnap reggel újraetesztelés, lehetõleg ismét One step-el.

Most csináltam One Step tesztet. Nagyon vékonyka csík van rajta. Ez már lehet baba? Igaz esti vizelet. Holnap reggel megismételjem? Van még egy Corax tesztem.

Ez a csík olyan mintha a helye lenne. Nagyon vékony és éppen hogy van színe.

Legjobb válasz: Betegség?? Milyen betegségtõl lehet + a teszt? Jó lenne ha baba lenne, fél éve próbálkozunk. Ma délután egy kicsit émelyegtem, alig bírok enni. Napi 1szer. Nem kívánok semmit. Elvileg tegnap-ma nem kéne megjönnie. Sokat is pisilek az elmúlt pár napban, sõt még éjjel is ki kell mennem...pedig nem iszok többet mint szoktam. A bélrendszerem meg elég fura, puffadok és igaz nincs hasmenésem de sokat kell azért is a wc-re mennem (napi 2)-ami nálam már sok.

A kérdező hozzászólása: Betegség?? Milyen betegségtõl lehet + a teszt? Jó lenne ha baba lenne, fél éve próbálkozunk. Ma délután egy kicsit émelyegtem, alig bírok enni. Napi 1szer. Nem kívánok semmit. Elvileg tegnap-ma nem kéne megjönnie. Sokat is pisilek az elmúlt pár napban, sõt még éjjel is ki kell mennem...pedig nem iszok többet mint szoktam. A bélrendszerem meg elég fura, puffadok és igaz nincs hasmenésem de sokat kell azért is a wc-re mennem (napi 2)-ami nálam már sok.
Szia. A tünetek babára utalnak, bár még kicsit korainak tartom azért õket, fõleg az émelygést, és a pisilést.Mindenképp ismételd meg tesztet, reggel, ha babás vagy, akkor erõsebb lesz a 2.csík.Elõttem írónak viszont igaza van, pl.petefészek cysta miatt is lehet poz.a terhességi teszt, igaz ritkán. Sok sikert:Lizy
Mindenkeppen ismeteld meg.....talan egy betegseg van ami pozitiv ytesztet ad...de a reggeli vizlete pontosabb! Baba lessz ott:-))
A kérdező hozzászólása: A hasam kb 1 hete szurkál eddig felváltva két oldalt és mostanában lent középen, és most nem kéne megjönnie. A mellem picit duzzadtabb mint szokott és kicsit érzékeny. Menzi elõtt soha nem szoktam érzeni a mellem. Érzem hogy ott van és néha fáj is. Olyan kellemetlen érzés hogy van, pláne melltartó nélkül. A folyásom fehéres, de néha tojásfehérje és néha nyúlós. Nem sok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!